Ma kakav Scepovic, dolazi ovaj mega talenat crnogorac kojem cemo yebati sve živo u martu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
E sad što se tiče ovog "dolaska" Ziljkića, ispade da je to k'o kad bih ja poslao upit za onog jednog Lamborghini Urusa na OLX.ba
Nije bas neko poredjenje. Vise je ko kad bi htio Golfa dvicu, ali imas stoju u dzepuMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 dec 2022, 19:04E sad što se tiče ovog "dolaska" Ziljkića, ispade da je to k'o kad bih ja poslao upit za onog jednog Lamborghini Urusa na OLX.ba
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa ne, evo iz Olimpije kažu poslali su upit. Pa poslao bih i ja upit Abba Cars u Travnik za Urusa i to bi bilo to.spezial je napisao/la: ↑21 dec 2022, 19:15Nije bas neko poredjenje. Vise je ko kad bi htio Golfa dvicu, ali imas stoju u dzepuMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 dec 2022, 19:04E sad što se tiče ovog "dolaska" Ziljkića, ispade da je to k'o kad bih ja poslao upit za onog jednog Lamborghini Urusa na OLX.ba
Rijeka u četvrtak u Torinu igra prijateljsku sa Juventusom.
S kim će naša kuja, čelava ubleha i (ne)stručni štab dogovoriti prijateljske utakmice?
S kim će naša kuja, čelava ubleha i (ne)stručni štab dogovoriti prijateljske utakmice?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Brotnjo, Goražde ili Bosna V.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SarajevoForza
- Kontakt:
Tko je naočita prijateljica Zdravka i Zorana Mamića iz sarajevskog nogometnog kluba? S bivšim Dinamovim dužnosnicima dijeli ljubav prema transferima, ali i prezir navijača
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/re ... ca-1250679
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/re ... ca-1250679
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Mi ne trebamo prijateljske, mi smo Sarajevo, izvol'te se braniti.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ima brat ukusa još da ih vidiš izbliza ne znaš koji je ljepšiMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 dec 2022, 19:17Pa ne, evo iz Olimpije kažu poslali su upit. Pa poslao bih i ja upit Abba Cars u Travnik za Urusa i to bi bilo to.spezial je napisao/la: ↑21 dec 2022, 19:15Nije bas neko poredjenje. Vise je ko kad bi htio Golfa dvicu, ali imas stoju u dzepuMaroonBjelave je napisao/la: ↑21 dec 2022, 19:04E sad što se tiče ovog "dolaska" Ziljkića, ispade da je to k'o kad bih ja poslao upit za onog jednog Lamborghini Urusa na OLX.ba

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Pa i ovaj Satara je bolji od ovih trenutnih stopera, a nije neki mega igrac ili potencijal.
Ja bih volio da hoce Sjever bojkotovati utakmice; nema vise kazni za baklje, nema psovanja svega i svacega kad se izgubi, taman ce moci doci ljudi da na miru pogledaju utakmicu.
A da mene na silu pokusaju otjerati, sam bih otisao i pustio navijacima da vode Klub, pa da vidimo te carobnjake kako navlace budzet od cca 9-10 mil KM…kad odu investitori odose i veci sponzori pa uzivajte…
Ja bih volio da hoce Sjever bojkotovati utakmice; nema vise kazni za baklje, nema psovanja svega i svacega kad se izgubi, taman ce moci doci ljudi da na miru pogledaju utakmicu.
A da mene na silu pokusaju otjerati, sam bih otisao i pustio navijacima da vode Klub, pa da vidimo te carobnjake kako navlace budzet od cca 9-10 mil KM…kad odu investitori odose i veci sponzori pa uzivajte…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Ovo neki pokusaj sarkazma ?muhamedhulk je napisao/la: ↑21 dec 2022, 21:00Pa i ovaj Satara je bolji od ovih trenutnih stopera, a nije neki mega igrac ili potencijal.
Neslana sala hahahjohntravolta123 je napisao/la: ↑21 dec 2022, 21:13Ovo neki pokusaj sarkazma ?muhamedhulk je napisao/la: ↑21 dec 2022, 21:00Pa i ovaj Satara je bolji od ovih trenutnih stopera, a nije neki mega igrac ili potencijal.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Odavno bi trebalo svima biti jasno da od Mirvica nema nista.
- napoleon72
- Kontakt:
Kad je sjever psovao bilo kome?muhamedhulk je napisao/la: ↑21 dec 2022, 21:00Pa i ovaj Satara je bolji od ovih trenutnih stopera, a nije neki mega igrac ili potencijal.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Zamijenio si ti tribine
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Šta bi sa onim Sadilom iz Indonezije 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
On ti prati Bayern, nije upucen najbolje.napoleon72 je napisao/la: ↑21 dec 2022, 21:57Kad je sjever psovao bilo kome?muhamedhulk je napisao/la: ↑21 dec 2022, 21:00Pa i ovaj Satara je bolji od ovih trenutnih stopera, a nije neki mega igrac ili potencijal.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Sudeci po CV-u covjek je zvijer malo je reci.100 nastupa uSergej Jakirović ne računa na njega: Mateo Pavlović sve bliže potpisu za FK Sarajevo
Mateo Pavlović je sve bliži dresu FK Sarajevo, koji je zainteresovan za usluge iskusnog stopera (32).
Sergej Jakirović bivšeg nogometaša Werdera i Angersa nije poveo sa ostatkom ekipe Rijeke u Torino, gdje će hrvatski prvoligaš u prijateljskom meču odmjeriti snage sa slavnim Juventusom.
To svakako govori u prilog činjenici da trener Bijelih trenutno ne računa na njega i da Rijeka ne bi trebala postavljati prevelike zahtjeve pred bordo klub po pitanju transfera Pavlovića.
Ovaj stameni defanzivac je rođen u Mostaru, svojevremeno je bio mladi reprezentativac Hrvatske, ali prije toga nastupao i za kadetsku selekciju BiH. Na Koševu vjeruju da bi predstavljao značajno pojačanje u zadnjoj liniji.
ligi 5+Ferencvaros+Rijeka
On i jos neki dvometras tipa Vukotic bi zakljucali odbranu.Treba naravno i lijevi bek
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Shategabri
- Kontakt:
Ko što gledam, u zadnji čas će naći neki drugi angažman.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑22 dec 2022, 08:14Sudeci po CV-u covjek je zvijer malo je reci.100 nastupa uSergej Jakirović ne računa na njega: Mateo Pavlović sve bliže potpisu za FK Sarajevo
Mateo Pavlović je sve bliži dresu FK Sarajevo, koji je zainteresovan za usluge iskusnog stopera (32).
Sergej Jakirović bivšeg nogometaša Werdera i Angersa nije poveo sa ostatkom ekipe Rijeke u Torino, gdje će hrvatski prvoligaš u prijateljskom meču odmjeriti snage sa slavnim Juventusom.
To svakako govori u prilog činjenici da trener Bijelih trenutno ne računa na njega i da Rijeka ne bi trebala postavljati prevelike zahtjeve pred bordo klub po pitanju transfera Pavlovića.
Ovaj stameni defanzivac je rođen u Mostaru, svojevremeno je bio mladi reprezentativac Hrvatske, ali prije toga nastupao i za kadetsku selekciju BiH. Na Koševu vjeruju da bi predstavljao značajno pojačanje u zadnjoj liniji.
ligi 5+Ferencvaros+Rijeka
On i jos neki dvometras tipa Vukotic bi zakljucali odbranu.Treba naravno i lijevi bek
Jel ono i za Ziljkića pushiona?
Koševo Zapad