FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
spominju bivseg igraca Zeljeznicara 

ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- Beduin
- Kontakt:
Bitno je da Leotar dobije drugu godinu zaredom licencu bez reflektora, ni sami ne znaju kako, a niko nije ni pokusao od Sabeza priupitati to isto. A i zasto bi, sve dok njega ne diraju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Se.su. sigurno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
A da nije si.su. lju.bim? Yebo vas vise te skracenice ili pisi komplet ili pisite na pp
ima nas i obicnih smrtnika ovdje

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
Ma sto se mene tice, ja bi napisao puno ime i prezime koje mislim da jestcrvenocrnitz je napisao/la: ↑21 dec 2022, 22:23A da nije si.su. lju.bim? Yebo vas vise te skracenice ili pisi komplet ili pisite na pp![]()
ima nas i obicnih smrtnika ovdje

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Sedad Subašić, niko ga nije kontaktirao, mahalska.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
- Beduin
- Kontakt:
Sto ne kazes Simone da nam je Vosnjaka zaganjala Sloga, al iz zahvalnosti ostaje kod nas, vjerovatno. Ili ce Balja reci da i to nije istina (mozda i ne zna za to!?). 
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Vosnajk ima ugovor sa Koperom do 30.06.2025, u Slobodi je do 31.12.2022 godine. Po meni jedan od boljih igraca na poziciji centralnog ili defanzivnog veznog. Svakog igraca kojeg dovedete od nas halal vam bilo, tamam da ima ugovor jos deset godina sa nama...Kao sto je Simon napisao svaki ce otici za malo vise para..pogotovo Vosnjak koji ima 22 godine i jedan od boljih fudbalera lige. Moras onda napisati da ga zaganjalo i Sarajevo, a da su velike sanse da se vraca u Koper.
Tuzla City / Sloga Simin Han
- RollingPaper
- Kontakt:
Cinjenica je da vam je najdraze i najsladje preotet Slobodi igraca, znam tacno sta se radilo za neke igrace, nemoj pisat dzaba ova smjesna opravdanja ovde.elvirbaljic je napisao/la: ↑22 dec 2022, 10:59Vosnajk ima ugovor sa Koperom do 30.06.2025, u Slobodi je do 31.12.2022 godine. Po meni jedan od boljih igraca na poziciji centralnog ili defanzivnog veznog. Svakog igraca kojeg dovedete od nas halal vam bilo, tamam da ima ugovor jos deset godina sa nama...Kao sto je Simon napisao svaki ce otici za malo vise para..pogotovo Vosnjak koji ima 22 godine i jedan od boljih fudbalera lige. Moras onda napisati da ga zaganjalo i Sarajevo, a da su velike sanse da se vraca u Koper.
- Beduin
- Kontakt:
Moram li napisati da pored ta 2 kluba jos 2-3 su ga ganjala, a on kaze da iz postovanja za ukazanu sansu i odlicne partije bi ipak u Slobodi ostao?elvirbaljic je napisao/la: ↑22 dec 2022, 10:59Vosnajk ima ugovor sa Koperom do 30.06.2025, u Slobodi je do 31.12.2022 godine. Po meni jedan od boljih igraca na poziciji centralnog ili defanzivnog veznog. Svakog igraca kojeg dovedete od nas halal vam bilo, tamam da ima ugovor jos deset godina sa nama...Kao sto je Simon napisao svaki ce otici za malo vise para..pogotovo Vosnjak koji ima 22 godine i jedan od boljih fudbalera lige. Moras onda napisati da ga zaganjalo i Sarajevo, a da su velike sanse da se vraca u Koper.
Nego se zezam zbog vase price oko "preotimanja" i zanimanja igraca Slobode, pa je Vosnjak jedan u nizu.
Najlakse iz komsijine basce brstiti. A i najsladje vala.
075 ❤
075 ❤
Jel može brisanje postova likova koji nisu navijači Slobode, i dalje onemogućavanje pisanja na našoj temi?
Ja npr imam ban na smrdljivom ssh pdf-u i ne mogu tamo ništa pisati...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Beduin
- Kontakt:
De ba, ko djeca se ponasate. Nasih par likova na njihovoj temi toliko orgijaju i krevelje se da me bude stid da su mi sugradjani. Balja makar pise umjereno, kulturno, i trebamo razmjenjivati misljenja, iskustva, sve dok je u granicama normale.
De mi hajmo napredovati kao klub, kao drustvo, kao sugradjani. Sve je dobro dok ovdje ne zalazi ponosnipodrinjac, hinjo i provokator.

075 ❤
075 ❤
Nemoj mi više njihovih "dobronamjernih" sranja, pusti seljačku politiku ba.Beduin je napisao/la: ↑22 dec 2022, 11:57De ba, ko djeca se ponasate. Nasih par likova na njihovoj temi toliko orgijaju i krevelje se da me bude stid da su mi sugradjani. Balja makar pise umjereno, kulturno, i trebamo razmjenjivati misljenja, iskustva, sve dok je u granicama normale.
De mi hajmo napredovati kao klub, kao drustvo, kao sugradjani. Sve je dobro dok ovdje ne zalazi ponosnipodrinjac, hinjo i provokator.![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Ok, izvinjavam se svima na temi, sve najbolje od srca, moj zadnji post.
Tuzla City / Sloga Simin Han
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.