Od cega 100? 35 hiljada na pozive, odakle jos 65?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Ono je samo bh telekom. Od danas paypal preko njega ce odlicno da ide.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Isti ti, ovo sebe stavio kako se kleberis.drzgemboadislic je napisao/la: ↑21 dec 2022, 17:10Hulahopka je napisao/la: ↑21 dec 2022, 16:56Gospodin uvijek bio. Hvala za sve trofeje i živ,zdrav bio.Cunami87 je napisao/la: ↑21 dec 2022, 16:52Jedan jedini,neponovljeni!
Po ko zna koji put Amar Osim je pokazao svoju stručnost, znanje, harizmu, a komentarima je o mečevima Svjetskog šampionata (uz dužno poštovanje ostalih) pokazao kako se na jednostavan i prihvatljiv način analiziraju jutakmice.
Definitivno je Amar pun pogodak kolega sa BHT i mnogi zbog njega sigurno gledaju emisije u kojima se priča o mečevima Mundijala.
Potpuno nekonvencionalan, sa svojom sada već opšteprihvaćenom frizurom. Češalj je negdje ''zaboravio'', a da ga ima, ne bi to bio Amar.
Onaj ko je poznavao njegovog oca Ivicu, može kroz Amarove poteze, izjave, postupke prepoznati popularnog Švabu.
On je na takav način takođe govorio o fudbalu, igračima, fudbalskoj taktici. Amar je dokaz da iver ne pada daleko od klade.
Možda ga zbog svega toga mnogi i ne vole, ali on nikada nije ni težio da ga vole. Svoje je i takav će, znajući ga, ostati.
Dovoljno je bilo pratiti njegove izjave nakon utakmica Veleža, ove sezone u Premijer ligi, pa zaključiti da su njegove analize jedisntvene!
Kod njega nema onih floskula - ispunili smo cilj iz svlačionice, igrači su sve što sam od njih tražio uradili…
Nema toga. Ima mnogo opuštenosti, nekonvencionalnosti i ono što je najvažnije mnogo stručnosti.
Sjećam se kada smo zajedno radili Ligu šampiona iz studija RTRS-a u Istočnom Sarajevu, da mi je 30 minuta prije zvanične objave sastava izdiktirao imena igrača Mančester junajteda koje će Aleks Ferguson poslati na teren.
Ništa to ne bi bilo čudno, da ekipa Junajteda nije bila desetkovana. Nedostajalo je čak 13 igrača, a Amar je sve dotadašnje rezerve poredao po pozicijama. Kada sam to rekao u programu nasmijao se i onako na sebi svojstven način rekao:
-Eto i mi treneri nešto znamo!
U tim trenucima sam pomislio – Koliko Amar liči na Ivicu.
Sa njegovim ocem sam imao priliku da kao mlad novinar radim pa sam Ivicu dobro znao. I njegove gestove i manire. Gledaš Amara, vidiš Ivicu.
Volio bih samo da znam kako na BHT-u teku pripreme za emisije i komentare. Kod mene je imao ''specijalni'' tretman.
Javio bi se da kreće ka studiju, a ja sam do tada trebao završiti kupovinu. Da dobro ste čuli kupovinu. Trebalo je nabaviti, kajmak, sir, šnicle, kobasice…
Dok on dođe, ja sam sve to pripremio. Postavili bi na jedan sto u ćošku studija sve to. Nikada se nije vidio u kadru (mislim sto). Imali smo drugi za kojim smo sjedili i naravno javno komentarisali utakmicu i ostale rezultate. To je bilo na početku emisije i na poluvremenu, dok se utakmica igrala sjedili smo u tom ćošku gostili se i družili. Zajedno sa nama su bili i ostali članovi ekipe i svi smo se dobro zabavljali.
Da ne bude zabune, Amar je takođe donosio ili hranu ili piće, pa je ta sezona Lige šampiona bila za sve nas odlična.
Nadam se da su i kolege sa BHT dobro domaćini (vjerujem da jesu), a već sada mi je žao što ćemo ga gledati još samo u polufinalnim i finalnoj utakmici.
Bilo bi dobro da nakon odlaska iz Veleža preuzme neki klub, pa da se nastavimo družiti sa Amarom.
Ma da shvatio sam to, nego reko vidim ako neko zna da saznam koliko ide i preko paypal i tih racuna, zanima me

Bujrum ljudino imenom i prezimenom prozovi bilo koga za koga mislis da ima neke koristi od kluba. Bilo koga sa tribine, uperi prstom i reci ti nas krades, a onda ce ostali reagovati kako treba i to ce se rijesiti.Mrcina1921 je napisao/la: ↑22 dec 2022, 11:31nama je i mahala čitaj ulica i zvanično ušla u klub, u prijevodu sa ovim sponzorstvom manijaci njih par tačnije bi da se pitaju za neke stvari u klubu i već sada počinju sa određenim pritiscima i pokušajima da neke stvari kapitalizuju i unovče za svoje potrebe a na štetu poslovanja kluba
Sto se nisi javljao kad je bila akcija uclanjenja? Sto tad ta mahala citaj ulica nije bila problem? Sram te bilo
-
- Kontakt:
Izvinite na upadu, ali mi nije jasno kako unazad 10 tak vodina sve sto se napravilo u i oko kluba pozitivno zasluzni su navijaci. Jel iko podnio krivicne prijave protiv tih uprava ato su te dugove napravili, pa nece niko podizati optuznice dok se nesto.ne prijavi...
Živim za dan kada će KF otići iz našeg grada
- Mrcina1921
ne rise i ne lupaj gluposti pod broj jedanMrkiMedo je napisao/la: ↑22 dec 2022, 11:35Bujrum ljudino imenom i prezimenom prozovi bilo koga za koga mislis da ima neke koristi od kluba. Bilo koga sa tribine, uperi prstom i reci ti nas krades, a onda ce ostali reagovati kako treba i to ce se rijesiti.Mrcina1921 je napisao/la: ↑22 dec 2022, 11:31nama je i mahala čitaj ulica i zvanično ušla u klub, u prijevodu sa ovim sponzorstvom manijaci njih par tačnije bi da se pitaju za neke stvari u klubu i već sada počinju sa određenim pritiscima i pokušajima da neke stvari kapitalizuju i unovče za svoje potrebe a na štetu poslovanja kluba
Sto se nisi javljao kad je bila akcija uclanjenja? Sto tad ta mahala citaj ulica nije bila problem? Sram te bilo

manijaci gro grupe a zna se ko čini gro grupe pokušava i radi što radi, da li im je obećano od strane nekoga u klubu ili sami idu na dio kolača vidjet će se, samo da su se nameraćili jesu
indijanac. Da se nije neko tvoj nameracio pa ima neko ko ne da? Upalio se malo?Mrcina1921 je napisao/la: ↑22 dec 2022, 11:46ne rise i ne lupaj gluposti pod broj jedanMrkiMedo je napisao/la: ↑22 dec 2022, 11:35Bujrum ljudino imenom i prezimenom prozovi bilo koga za koga mislis da ima neke koristi od kluba. Bilo koga sa tribine, uperi prstom i reci ti nas krades, a onda ce ostali reagovati kako treba i to ce se rijesiti.Mrcina1921 je napisao/la: ↑22 dec 2022, 11:31nama je i mahala čitaj ulica i zvanično ušla u klub, u prijevodu sa ovim sponzorstvom manijaci njih par tačnije bi da se pitaju za neke stvari u klubu i već sada počinju sa određenim pritiscima i pokušajima da neke stvari kapitalizuju i unovče za svoje potrebe a na štetu poslovanja kluba
manijaci gro grupe a zna se ko čini gro grupe pokušava i radi što radi, da li im je obećano od strane nekoga u klubu ili sami idu na dio kolača vidjet će se, samo da su se nameraćili jesu
- NerminFatic
- Kontakt:
Kako nam malo fali. Samo da smo ljetos ili sada Amira prodali, dobro ne mi, Turci, prodisali bismo od tih 20%...
Bujrum u udruzenje, radi skoro svaki dan od 12 do 18. Imate priliku doci i reci, upitati, traziti odgovore i sve ce vam biti receno.Tempero je napisao/la: ↑22 dec 2022, 12:00indijanac. Da se nije neko tvoj nameracio pa ima neko ko ne da? Upalio se malo?Mrcina1921 je napisao/la: ↑22 dec 2022, 11:46ne rise i ne lupaj gluposti pod broj jedanMrkiMedo je napisao/la: ↑22 dec 2022, 11:35
Bujrum ljudino imenom i prezimenom prozovi bilo koga za koga mislis da ima neke koristi od kluba. Bilo koga sa tribine, uperi prstom i reci ti nas krades, a onda ce ostali reagovati kako treba i to ce se rijesiti.
Sto ne skupe ovi sda poltroni 300k? Sto ne skupe nipovci? Amarovci ili misketovci? Bujrum, svi imate sansu uraditi nesto dobro za klub, a kako vidim vi samo meljete i jedni i drugi i treci.
joj ova je najjacaNerminFatic je napisao/la: ↑22 dec 2022, 12:22Kako nam malo fali. Samo da smo ljetos ili sada Amira prodali, dobro ne mi, Turci, prodisali bismo od tih 20%...

KANA je napisao/la: ↑22 dec 2022, 14:22joj ova je najjacaNerminFatic je napisao/la: ↑22 dec 2022, 12:22Kako nam malo fali. Samo da smo ljetos ili sada Amira prodali, dobro ne mi, Turci, prodisali bismo od tih 20%...zadnjih 10 godina gledamo u Amira i Dzeku
![]()

Izvoli jarane skupi raju pa spasite klub ako vam je toliko stalo. Koliko su navijaci dosad dali, itekako imaju pravo da se pitaju za neke stvari u klubu.Hulahopka je napisao/la: ↑22 dec 2022, 14:33Daj ba kakva je to dječja priča,čuj da ide da pita nekog nešto. Pa svaka budala zna ko se na tribini pita i šta će biti ako ode bilo ko? Tacno se vidi da imate plafon 18 godina.MrkiMedo je napisao/la: ↑22 dec 2022, 13:50Bujrum u udruzenje, radi skoro svaki dan od 12 do 18. Imate priliku doci i reci, upitati, traziti odgovore i sve ce vam biti receno.
Sto ne skupe ovi sda poltroni 300k? Sto ne skupe nipovci? Amarovci ili misketovci? Bujrum, svi imate sansu uraditi nesto dobro za klub, a kako vidim vi samo meljete i jedni i drugi i treci.
100%cak mislim da cemo ove zadnje dvije sezone pamtim kao odlicne kakve nam sljedujuDejan1921 je napisao/la: ↑22 dec 2022, 14:48KANA je napisao/la: ↑22 dec 2022, 14:22joj ova je najjacaNerminFatic je napisao/la: ↑22 dec 2022, 12:22Kako nam malo fali. Samo da smo ljetos ili sada Amira prodali, dobro ne mi, Turci, prodisali bismo od tih 20%...zadnjih 10 godina gledamo u Amira i Dzeku
![]()
Istina živa Kana moj. Sve se svodi da se proda Džeko ili Amir i da navijači pokrenu akciju i skupljaju novac. Ko je i dalje optimista nakon svega ja mu se iskreno divim.

Zadnja izmjena: KANA, dana/u 22 dec 2022, 15:00, ukupno mijenjano 1 put.
Klub gdje se pitaju navijaci možeš staviti ključ u bravu.cala je napisao/la: ↑22 dec 2022, 14:50Izvoli jarane skupi raju pa spasite klub ako vam je toliko stalo. Koliko su navijaci dosad dali, itekako imaju pravo da se pitaju za neke stvari u klubu.Hulahopka je napisao/la: ↑22 dec 2022, 14:33Daj ba kakva je to dječja priča,čuj da ide da pita nekog nešto. Pa svaka budala zna ko se na tribini pita i šta će biti ako ode bilo ko? Tacno se vidi da imate plafon 18 godina.MrkiMedo je napisao/la: ↑22 dec 2022, 13:50
Bujrum u udruzenje, radi skoro svaki dan od 12 do 18. Imate priliku doci i reci, upitati, traziti odgovore i sve ce vam biti receno.
- NerminFatic
- Kontakt:
Spominjem samo okolnosti koje imamo za brz finansijski oporavak a malo, ili niko od klubova je u takvoj poziciji na trzistu s bivsim igracima u BiH. Ne jedi ****...KANA je napisao/la: ↑22 dec 2022, 14:22joj ova je najjacaNerminFatic je napisao/la: ↑22 dec 2022, 12:22Kako nam malo fali. Samo da smo ljetos ili sada Amira prodali, dobro ne mi, Turci, prodisali bismo od tih 20%...zadnjih 10 godina gledamo u Amira i Dzeku
![]()
Bolje da ne pišem šta očekujemKANA je napisao/la: ↑22 dec 2022, 14:59100%cak mislim da cemo ove zadnje dvije sezone pamtim kao odlicne kakve nam sljeduju![]()

ocigledno nii skontao ,nisi bitan ti i nisam na tebe mislioNerminFatic je napisao/la: ↑22 dec 2022, 15:02Spominjem samo okolnosti koje imamo za brz finansijski oporavak a malo, ili niko od klubova je u takvoj poziciji na trzistu s bivsim igracima u BiH. Ne jedi ****...KANA je napisao/la: ↑22 dec 2022, 14:22joj ova je najjacaNerminFatic je napisao/la: ↑22 dec 2022, 12:22Kako nam malo fali. Samo da smo ljetos ili sada Amira prodali, dobro ne mi, Turci, prodisali bismo od tih 20%...zadnjih 10 godina gledamo u Amira i Dzeku
![]()

Pa izvoli, spasi klub od navijaca i stavljanja kljuca u bravu.
Trenutno korisnika/ca: Hrasno15, Lokomotifa i 31 gost.