Premijer liga BiH - aktuelno

Baza1921
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Baza1921 » 22 dec 2022, 14:56

komshija je napisao/la:
22 dec 2022, 10:39
Baza1921 je napisao/la:
22 dec 2022, 02:16
komshija je napisao/la:
22 dec 2022, 00:23

Kume koga ti predstavljas, dozovi se za kratko vrijeme si postao dvorska luda foruma.
stA ti mozes znati s 20ak godina, dandara pojela taj grasak u glavi, pravi Zulu ratnik.
Zahvali se ratu sto si završio u zlatnoj dolini jer da rata nije nikad ti na 100km blizu Sarajeva ne bi prisao babo progutao sve samo da se Sarajeva domogne isti ste svi iste ideologije zbog takvih raja bjezi iz Sarajeva satro neki krimi a carape suplje u džepu zvecka pet maraka za kladare priznaj da si taj od glave do pete the mitomans 88888888
Ja predstavljam odmetnicku stranu svijesti a i mozda ti se desilo da cujes glasove u glavi koji ti kvare harmoniju al imas kompleks otici kod psihologa jer si papak stid te otvorit se psihologu stidis se svoje mracne strane i bojis da ces biti odbacen od drustva ako saznaju da si budala😂ma lozim te papne cuj koga predstavljam 😁nisam ti ja visoki predstavnik levatu😉Ja nisam forumash ja sam boem nocna ptica i da znas pravi sarajlija umre od meraka a vi crknite od kompleksa sugradjani glupi ko ti 🤫yebem vas u mozak jer ga nemate imate crnu rupu u glavi a ja predstavljam yebacki mentalitet tu mentalnu moc da yebem u mozak papake s one strane ulice ✌️ja nisam forumas nez kako da citiram da boldiram to sto si napisao da se zahvalim ratu glupane ya sam ratni profiter a ti mi ga dudlash za sitnish ti si dvorska luda moje avlije a ja sam zakon ludjega 😉necu da se kacim s tobom ja i ti nismo na istoj mentalnoj razini jedini razlog sto ti odgovaram je da sam stvarno ponosan na sebe ako sam uspio i jednog levata kao ti otjerati iz grada za sta me optuzujes al necu da prepisijem sebi neka dobra djela nisam te ja otjerao nego otjerali su tebe americki filmovi jaro teska je ova okolina za tebe slabic si :salut:
Eto ti komsiluka 😂Pa kaze idi u skolu da ti peru mozak budi dobar covjek budi vjernik ne rugaj se komsijama 😂Ja priznajem imam kompleks jbg lakse mi bude svoje kretenluke podnijeti kad vidim u kakvoj okolini sam odrastao👍To je kompleks jbg neko gleda rijaliti da se smije levatima a ja udjem na forum da vam se smijem i nekad udjem na komentare na klixu da vidim stanje uma bh drustva imam kompleks al nije meni lakse sto je tebi lose sto se ti patis pacenice nego da sebe operem i ocistim savjest svoju da kazem sebi da sam dobar ispao s obzirom gdje me roda ostavila i kakvim sam sve iskusenjima izlozen 😉 :stop:
Imam kompleks vise vrijednosti al se sprdam i ja svoj talenat da vas yebem u mozak ne zlopupotrebljavam jer ja gledam da se ne rugam bolesnima slabima debelima sakatima siromasnima nego se rugam navijacima koji bi trebali da su neki kjurac valjda neki fakini al bgm i navijaci su postali ranjiva grupa ljudi i moracu naci druge zrtve malo jace prije su bili face ovi sad danasnji navijaci su osjetljivi skroz uvrijede se na provokaciju :opaopa:
Zulinho Dandaroshhh kad naucis pisati mozda i procitam, drzi se ti kladionica tu su tvog nivoa svi
Ma nauci ti postovati starije komsije malo debilcino to te roditelji nisu naucili tebe su roditelji ucili da budes djeparosh kadd su tvoji dosli u grad vidili tramvaj prepali se struje a poslje kad su se udomacili i opustili onda u tramvaju vidili zivotnu priliku i razvijali porodicni biznis zato nisi ti kriv sto si rodjen da budes djeparosh 😂 nauci se osnovnoj kulturi ko si ti meni babu da spominjes🤫 Al nije me to uvrijedilo sto si mi taticu spomenu 🤫nego ako sam ja fin i imam kodeks ne udaram na porodicu a ti papak krivoga nosa e onda da znas moj tata je bolji od tvoga tate moj vodja je jaci od tvoga vodje a ja sam ljepsi od tebe papcino krivoga nosa 😘😂
Zadnja izmjena: Baza1921, dana/u 22 dec 2022, 15:28, ukupno mijenjano 3 puta.
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 22 dec 2022, 15:06

slika
Komsija treba li ti vitamina malo bujrum :zviz:
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 22 dec 2022, 15:19

Potpisao Musemic za Igman :rol:

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 22 dec 2022, 17:30

Sukim igramo sljedecu s igmanom ili pitarima ?
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

LegendaIvica
Kontakt:

Post Postao/la LegendaIvica » 22 dec 2022, 17:41

Zukanovic je napisao/la:
22 dec 2022, 15:19
Cemu se ti smijes?
Mozda si zaboravio da je vama Varesanovic trener a Ayla i Hadzija SD

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 dec 2022, 17:46

LegendaIvica je napisao/la:
22 dec 2022, 17:41
Zukanovic je napisao/la:
Cemu se ti smijes?
A čiji si ti ?

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 22 dec 2022, 17:47

I kad kazu Jakirovic otisao u HNL, "korak nazad u karijeri".. covjek danas prijateljsku odigrao sa Juventusom na Allianz areni, a inace bi igrao sa lokomotivom zagreb i goskom

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 22 dec 2022, 17:54

Mostarwolf1981 je napisao/la:
22 dec 2022, 17:47
I kad kazu Jakirovic otisao u HNL, "korak nazad u karijeri".. covjek danas prijateljsku odigrao sa Juventusom na Allianz areni, a inace bi igrao sa lokomotivom zagreb i goskom
De ba HNL je organizacioni, marketinski, infrastrukturni, igrackom kvalitetom, ma svi ostalim Bundes liga za ovaj nas jad i bijedu.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 22 dec 2022, 17:58

fks74 je napisao/la:
22 dec 2022, 17:46
LegendaIvica je napisao/la:
22 dec 2022, 17:41
Zukanovic je napisao/la:
Cemu se ti smijes?
A čiji si ti ?
Koga predstavljas ? Tko te poslao? Ko te finansira ?Za koga radis ? Koju skolu si zavrsio? 😂a imam jos milion pitanja al ovo osnovnih par da znam s kim imamo posla😉
Zadnja izmjena: Baza1921, dana/u 22 dec 2022, 18:47, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 22 dec 2022, 18:41

Znate li vi forumashi gramaticari pismeni da se na bosanskom jeziku kaze dijecko a ne decko kontash mi pricamo ijekavicu a decko je ekavica😉dobri ste djecki😘
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 22 dec 2022, 19:25

Baza1921 je napisao/la:
22 dec 2022, 18:41
Znate li vi forumashi gramaticari pismeni da se na bosanskom jeziku kaze dijecko a ne decko kontash mi pricamo ijekavicu a decko je ekavica😉dobri ste djecki😘
Iza ovog profila je Adžem života mi, nije dobar sa glavom sekunde.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

komshija
Kontakt:

Post Postao/la komshija » 22 dec 2022, 21:21

Baza1921 je napisao/la:
22 dec 2022, 14:56
komshija je napisao/la:
22 dec 2022, 10:39
Baza1921 je napisao/la:
22 dec 2022, 02:16

Ja predstavljam odmetnicku stranu svijesti a i mozda ti se desilo da cujes glasove u glavi koji ti kvare harmoniju al imas kompleks otici kod psihologa jer si papak stid te otvorit se psihologu stidis se svoje mracne strane i bojis da ces biti odbacen od drustva ako saznaju da si budala😂ma lozim te papne cuj koga predstavljam 😁nisam ti ja visoki predstavnik levatu😉Ja nisam forumash ja sam boem nocna ptica i da znas pravi sarajlija umre od meraka a vi crknite od kompleksa sugradjani glupi ko ti 🤫yebem vas u mozak jer ga nemate imate crnu rupu u glavi a ja predstavljam yebacki mentalitet tu mentalnu moc da yebem u mozak papake s one strane ulice ✌️ja nisam forumas nez kako da citiram da boldiram to sto si napisao da se zahvalim ratu glupane ya sam ratni profiter a ti mi ga dudlash za sitnish ti si dvorska luda moje avlije a ja sam zakon ludjega 😉necu da se kacim s tobom ja i ti nismo na istoj mentalnoj razini jedini razlog sto ti odgovaram je da sam stvarno ponosan na sebe ako sam uspio i jednog levata kao ti otjerati iz grada za sta me optuzujes al necu da prepisijem sebi neka dobra djela nisam te ja otjerao nego otjerali su tebe americki filmovi jaro teska je ova okolina za tebe slabic si :salut:
Eto ti komsiluka 😂Pa kaze idi u skolu da ti peru mozak budi dobar covjek budi vjernik ne rugaj se komsijama 😂Ja priznajem imam kompleks jbg lakse mi bude svoje kretenluke podnijeti kad vidim u kakvoj okolini sam odrastao👍To je kompleks jbg neko gleda rijaliti da se smije levatima a ja udjem na forum da vam se smijem i nekad udjem na komentare na klixu da vidim stanje uma bh drustva imam kompleks al nije meni lakse sto je tebi lose sto se ti patis pacenice nego da sebe operem i ocistim savjest svoju da kazem sebi da sam dobar ispao s obzirom gdje me roda ostavila i kakvim sam sve iskusenjima izlozen 😉 :stop:
Imam kompleks vise vrijednosti al se sprdam i ja svoj talenat da vas yebem u mozak ne zlopupotrebljavam jer ja gledam da se ne rugam bolesnima slabima debelima sakatima siromasnima nego se rugam navijacima koji bi trebali da su neki kjurac valjda neki fakini al bgm i navijaci su postali ranjiva grupa ljudi i moracu naci druge zrtve malo jace prije su bili face ovi sad danasnji navijaci su osjetljivi skroz uvrijede se na provokaciju :opaopa:
Zulinho Dandaroshhh kad naucis pisati mozda i procitam, drzi se ti kladionica tu su tvog nivoa svi
Ma nauci ti postovati starije komsije malo debilcino to te roditelji nisu naucili tebe su roditelji ucili da budes djeparosh kadd su tvoji dosli u grad vidili tramvaj prepali se struje a poslje kad su se udomacili i opustili onda u tramvaju vidili zivotnu priliku i razvijali porodicni biznis zato nisi ti kriv sto si rodjen da budes djeparosh 😂 nauci se osnovnoj kulturi ko si ti meni babu da spominjes🤫 Al nije me to uvrijedilo sto si mi taticu spomenu 🤫nego ako sam ja fin i imam kodeks ne udaram na porodicu a ti papak krivoga nosa e onda da znas moj tata je bolji od tvoga tate moj vodja je jaci od tvoga vodje a ja sam ljepsi od tebe papcino krivoga nosa 😘😂
Tvojim su na otoci govorili SKENDERIJA i isprazni se tramvaj od papaka, stara pravoslavna yebem ti rogaticu

komshija
Kontakt:

Post Postao/la komshija » 22 dec 2022, 21:37

Tatica je zula cim pogura dandarom,
Bazu seljaka iz Sarajeva ni sacmarom,
Babo kravu prodao i sa sela migrirao,
Bolje da te prije toga ismasturbirao,
Mati nosnju nosi, navikla se nije,
Doci Ce komshija picq da joj savije,
Tacka ili zarez stran ti je pojam,
Obrisi racun popravi dojam,
Tesko nama s tobom, a i tebi s nama,
Ako se nameracim neces izaci iz stana,
Drzi se svoje mase, tu si manje vidljiv,
Ako budeš uocen, susret Ce biti uzbudljiv,
Baza balo ne bih da pisem vise,
Ako ti sta nije jasno u poruku javi se

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 22 dec 2022, 22:06

komshija je napisao/la:
22 dec 2022, 21:37
Tatica je zula cim pogura dandarom,
Bazu seljaka iz Sarajeva ni sacmarom,
Babo kravu prodao i sa sela migrirao,
Bolje da te prije toga ismasturbirao,
Mati nosnju nosi, navikla se nije,
Doci Ce komshija picq da joj savije,
Tacka ili zarez stran ti je pojam,
Obrisi racun popravi dojam,
Tesko nama s tobom, a i tebi s nama,
Ako se nameracim neces izaci iz stana,
Drzi se svoje mase, tu si manje vidljiv,
Ako budeš uocen, susret Ce biti uzbudljiv,
Baza balo ne bih da pisem vise,
Ako ti sta nije jasno u poruku javi se
Krv ti yebem iz majkine picke ti si izasao iz picke vjerovatno fukarao a ja nisam ja sam carski rez ja sam car papcino moja majka nije ziva a rodila me na carski rez operisali da bi izasao ko gospodin i zato zato cu ti yebat mater da znas eto javicu ti ti se bash😉samo eto sto mi mamu spominjesh majmune
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 22 dec 2022, 22:13

Epic battle :urnebes:

Yo mama Bosnian Edition :urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

redbull93
Kontakt:

Post Postao/la redbull93 » 22 dec 2022, 22:15

Boze me sacuvaj sta sam procitao, sta je ovo ljudi? :urnebes:
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 22 dec 2022, 22:17

:kralj:
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 22 dec 2022, 22:19

Ni slučajno neke banove za ovo, ovo je poezija i umjetnost najvišeg ranga. :D :ljepota:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

pupahava
Kontakt:

Post Postao/la pupahava » 22 dec 2022, 22:31

slika
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Anpa, bhfanatic14, goGlobal, MikiPirs, rishovski i 34 gosta.