Džanan Musa
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Džanan Musa
10 poena,ali na 9 suteva,par puta je zaglavinjao i ova trica koja je polomila tablu.Definitivno samo malo pametnije treba igrati.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
dvije lose tekme, ostaje mu jos tekma u nedjelju, cisto da zaokruzi losu sedmicu
tesko je reci za nekoga ko zabije 22, da je odigrao losu tekmu, ali bas nisam zadovoljan igrom veceras:-)
mada, cijela ekipa lose so bola, ovaj jabusele kako se vrati, ode im igra u klinac.
mada, cijela ekipa lose so bola, ovaj jabusele kako se vrati, ode im igra u klinac.
Ide lopta njemu u ruke u svakoj prilici, glavni je igrac Reala to je sada i vise nego ocito, ali nestao je u zavrsnici nazalost. Sut za 3 poena, slobodna bacanja, cak i ono polaganje nakon promasenog bacanja on u vecini slucajeva zavrsi... Ali skorerski je glavni 
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
jbg, igrom na eurobasketu i u real madridu, pokazao je da je postao dosta bolji igrac i realno govoreci, podbacio je u tekmama protiv bayerna i zalgirisa (obje ekipe su mu zatvorile prodor igru) i to je okej, ne postoji igrac koji ne nikad ne odigra losu tekmu, sve ce to doci na svoje
malo realnosti nije na odmet, kad lillard i simons odigraju ovako, to je drvlje i kamenje, a kad nas igrac odigra, to se umanjuje
realu je potreban playmaker samo tako (llull i chacho u godinama, goss tanak, musa to nije), campazzo je slobodan, neka ga plate, ipak je to igrac koji igra na oba kraja parketa i koji bi mnogo toga dobrog (bar u teoriji) donio ovoj ekipi
malo realnosti nije na odmet, kad lillard i simons odigraju ovako, to je drvlje i kamenje, a kad nas igrac odigra, to se umanjuje
realu je potreban playmaker samo tako (llull i chacho u godinama, goss tanak, musa to nije), campazzo je slobodan, neka ga plate, ipak je to igrac koji igra na oba kraja parketa i koji bi mnogo toga dobrog (bar u teoriji) donio ovoj ekipi
Ne desi se cesto da je dvije utakmice u kontinuitetu bolji defanzivno nego ofanzivno.
Hmm definitivno nije najbolja utakmica al opet daleko od toga da je bila losa,ispalio je 18 lopti i na tom broju pokusaja ocekuje se sigurno veci broj poena,al opcenito kao sto kolega iznad napisa manje vise losa utakmica svih kod Madrida.Meni se bar cini da je njima veliki problem kad ostanu bez Hange,on je igrac koji je daleko najbolji defanzivno na tim bekovskim pozicijama i vazda cuva te najbolje bekove proticnickih ekipa,bez njega to nema ko kvalitetno odraditi.
Korektna partija ,vazna pobjeda.
Dosta dobar ..
Jednosmjerna ulica za Real,da je bila nesto ozbiljnija utakmica isao bi 20+ sigurno.Tacno i ove zadnje tri minute casual kosarke me podsjete sto mrzim kad je s Chachom na parketu,kako taj debil privatizuje loptu prosto nevjerovatno.
Baš... Znači došlo mi je da tv razbijem koliko me iznervirao one zadnje 2 minute. U 2 napada Musa kreira istu akciju, pravi mu lažni blok i izvlači se sam na 3 ovaj debil Chacho kao da ga ne vidi, potpuni ignore.
- Shategabri
- Kontakt:
Prva napadačka opcija Reala.
Nek ostane ove sezone na ovih 15-16 poena, a iduće full ovlasti i pun gas!
Nek ostane ove sezone na ovih 15-16 poena, a iduće full ovlasti i pun gas!
Koševo Zapad
Llull ga mnogo vise postuje,shvatio frajer da je ovaj za klasu napadacki trenutno bolji od njih i vazda se postavlja napad da je Musa nakon jednog bloka primi,kad je Chacho tu drka loptu po 20 sekundi i napad se zavrsava ili njegovim sutem ili asistencijom.Moze to proci protiv ekipe kao sto je Asvel,cim dodje malo tvrdji protivnik ne moze se tri minuta zadrzati na parketu.
Žiri 22. Izbora najboljeg sportiste BiH jednoglasno je odlučio da ovogodišnji laureati budu Lana Pudar i Džanan Musa koji su iza sebe imali nezaboravnu godinu. Čestitam
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Najbolji sportista BiH, zasluženo 
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Jel neko moze postaviti neki prostojan link za utakmicu, ne mogu nista iole kvalitetno da nadjem...neko je postavljao onu dobeo stranicu sto jw imala bruku streamova, svi smo prosle godine pratili Breogan na toj stranici, medjutim zaboravio sam je...
- legenda reala
- Kontakt:
Ima prenos na Areni 1
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- akisarajevo92
- Kontakt:
mora se pohvaliti da je i dosta popravio onu grbu, ne upada vise toliko u oci na terenu i dosta normalnije trci 
Don't believe the hype.
nije njegova noc, niti ide sut za tri, niti za dva poena, niti slobodna bacanja
mogao bi ovo real madrid izgubiti
mogao bi ovo real madrid izgubiti
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.