Covjek samo ilustrira poantu kako iznova uspijevati izgubiti utakmicu usred vlastite dvorane u odlucujucoj utakmici. Upravo takvim razmisljanjem. Široki je najtrofejniji klub ove drzave, a to slucajno postao nije, et otprilike je to Široki. Bosna jest favorit, i to ce svi reci, ukljucujuci mene, ali, samo uz maksimalnu ozbiljnost i respekt prema protivniku se osvajaju titule i ostvaruju uspjesi. Navijacke zablude, fantazije, predvidjanja i zelje, su pak nesto deseto.lolo je napisao/la:nemoj ba zahebavati,ko je siroki,kakva duza klupa,kojih lapo lapo,sanse su 80%-20%ipsa je napisao/la:ja se ne bi puno osvrtao na price tipa ispunili smo cilj, nije nam prioritet, bla bla...tako su govorili i one godine kad se bosna vratila u nlb i kad nam je vanjak presudio u skenderiji...svakom je u cilju osvojiti trofej pa tako i sirokom i bosni...siroki je trenutno ipak najtrofejnija momcad i vjerujem da ce sve uradit kako bi to i ostali...a znamo da bi im bio poseban gust uzet titulu u skenderiji....zato ne treba pridavat znacaj ovakvim izjavama nego se spremit za ovo finale kao da odlucuje putnika u nlb...po meni sanse 50-50%...a slazem se sa vlasicem da SB ima duzu klupu...
KK Bosna
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: KK Bosna
...Život za Široki...
nema favorita u ovoj finalnoj seriji...favorit je onaj ko bude motivisaniji i ko bude imao vise zelje za pobjedu...prvaka mogu odluciti sitnice...
I feel devotion!!
- lolo d pitar
- Kontakt:
mi smo favoriti,ovdje ih deremo 15 razlike,dolje ce biti gutavo,ali uzimamo 10 razlikeipsa je napisao/la:nema favorita u ovoj finalnoj seriji...favorit je onaj ko bude motivisaniji i ko bude imao vise zelje za pobjedu...prvaka mogu odluciti sitnice...
ako slucajno se desi nesto nevjerovatno,i ako dodje do trece utakmice,mi ih deremo 40 razlike
previse ima igraca u sirokom koji su nekonstantni,jedino su mason i grgat donekle mada je i on u padu forme,goran vrbanc nije spojio dvije utakmice kako treba i vlasic je to pametno skuzio...a kod nas su dule,seha,ivan,ovcina uvijek konstanta i vucko bljesne pokoji put iako goran je trenutno van forme,ali sam ubijeden da mora proraditi jer se maksimalno oporavio i ono u tuzli je bilo jedno njegovo solidno izdanje,ali siroki ima dobru ekipu,ali puno slabiju od one kada su igrali barac,apkomedah,opacak,mclinton,sola,bethel,mimica,zupic,stemberger i ostali jer su one godine bili bolji, i onda se nama peh desio sa bremerom,ali sam ja i dalje ubijeden da je bremer bio da bi mi to glat uzeli,tada nihad igrao playa i nije se snasaopodlegao je pritisku,ali ako siroki bude bolji ja cu im prvi cestitati,ali mislim da smo mi bolji,i ipak ce teren da sutra pokaze i nek pobijedi bolji.........
Nenad Markovic & Drazen Petrovic
Ostalo je samo ime.....
Ostalo je samo ime.....
sto se tice protivnika u finalu nama bi bilo lakse da je igokea usla u finale jer njih bi puno lakse dobili ipak je siroki tim koji je jako cesto znao da iznenadi u skenderiji a ja se nadam da do toga nece doci ovaj put. ipak meni je svejedno draze sto je siroki u finalu jer igokea nije nicim zasluzila plasman u NLB a i siroki je za njih kosarkaska institucija.
You are someone else I am still right here
- el-fighter
- Kontakt:
Bosna treba oprezno ući u ove utakmice. Bosna je blagi favorit, ali Široki neće igrati sa bijelim zastavama. Oprezno sutra i što više da nas dođe na tekmu.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- lolo d pitar
- Kontakt:
ista posjeta ko protiv igokee,nazalostel-fighter je napisao/la:Bosna treba oprezno ući u ove utakmice. Bosna je blagi favorit, ali Široki neće igrati sa bijelim zastavama. Oprezno sutra i što više da nas dođe na tekmu.
-
- Kontakt:
Ja znam ko ce doci sigurnoipsa je napisao/la:glupo je postalo i govoriti o nekoj posjeti...nazalost je tako..
- lolo d pitar
- Kontakt:
ipsa,on ti je onaj seljak ispod koseva sto vjecno skace i psuje sudijamaelvir.vogosca je napisao/la:Ja znam ko ce doci sigurnoipsa je napisao/la:glupo je postalo i govoriti o nekoj posjeti...nazalost je tako..

-
- Kontakt:
hahahaha, smijesan silolo je napisao/la:ipsa,on ti je onaj seljak ispod koseva sto vjecno skace i psuje sudijamaelvir.vogosca je napisao/la:Ja znam ko ce doci sigurnoipsa je napisao/la:glupo je postalo i govoriti o nekoj posjeti...nazalost je tako.., ne mozes ga fuliti nikako
daj nam sliku ipsa da te mozemo prepoznat^^ pa lolo ima 10 ljudi pod kosevima sto psuju sudijama, valja skontat sad bas koji je ipsa
nadam se da ce makar otvoriti gornje tribine.. stvarno nema smisla, ovoliki grad, finale play-offa, valjda ce doci dosta ljudi...

- lolo d pitar
- Kontakt:
ipsa je onaj najveci,ne mozes fuliticha0s je napisao/la:daj nam sliku ipsa da te mozemo prepoznat^^ pa lolo ima 10 ljudi pod kosevima sto psuju sudijama, valja skontat sad bas koji je ipsanadam se da ce makar otvoriti gornje tribine.. stvarno nema smisla, ovoliki grad, finale play-offa, valjda ce doci dosta ljudi...
mojne me ofirat po forumu....hehe...sad cu morat na tribine sjest gdje vlada pozorisna atmosfera....lolo je napisao/la:ipsa je onaj najveci,ne mozes fuliticha0s je napisao/la:daj nam sliku ipsa da te mozemo prepoznat^^ pa lolo ima 10 ljudi pod kosevima sto psuju sudijama, valja skontat sad bas koji je ipsanadam se da ce makar otvoriti gornje tribine.. stvarno nema smisla, ovoliki grad, finale play-offa, valjda ce doci dosta ljudi...

I feel devotion!!
ipsa je napisao/la:mojne me ofirat po forumu....hehe...sad cu morat na tribine sjest gdje vlada pozorisna atmosfera....lolo je napisao/la:ipsa je onaj najveci,ne mozes fuliticha0s je napisao/la:daj nam sliku ipsa da te mozemo prepoznat^^ pa lolo ima 10 ljudi pod kosevima sto psuju sudijama, valja skontat sad bas koji je ipsanadam se da ce makar otvoriti gornje tribine.. stvarno nema smisla, ovoliki grad, finale play-offa, valjda ce doci dosta ljudi...
...da ste neki navijaci svi bi ''sjeli'' ispod koseva sa mnom i navijali..
..da li ce tako biti ostaje da se vidi....
Tako je reci im

R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
- lolo d pitar
- Kontakt:
pa nemaju svi karte za ispod kosa,ako ces nam ti kupiti,ja bih rado sa tobom psovao sudijamaipsa je napisao/la:mojne me ofirat po forumu....hehe...sad cu morat na tribine sjest gdje vlada pozorisna atmosfera....lolo je napisao/la:ipsa je onaj najveci,ne mozes fuliticha0s je napisao/la:daj nam sliku ipsa da te mozemo prepoznat^^ pa lolo ima 10 ljudi pod kosevima sto psuju sudijama, valja skontat sad bas koji je ipsanadam se da ce makar otvoriti gornje tribine.. stvarno nema smisla, ovoliki grad, finale play-offa, valjda ce doci dosta ljudi...
...da ste neki navijaci svi bi ''sjeli'' ispod koseva sa mnom i navijali..
..da li ce tako biti ostaje da se vidi....
Ti ces ipsa jos malo pa s navijacima sirokog na tribinu 

It's not about the shoes, it's about what you do in them!
-
- Kontakt:
Na sportsport ima stvarno objektivan članak "KREĆE BH. KOŠARKAŠKI CLASSICO". Ja bih čak rekao jedini pravi sportski classico u BiH. Ovi drugi rivaliteti su smješni. Košarka u BiH je na najvećoj razini od ostalih ligaških sportova. Suđenje u priliku najkorektnije. Kao navijaču Širokog finale Široki-Igokea bi mi bilo bezveze. Mislim da je i pravim navijačima Bosne isto tako.
Statistički gledano unatrag Bosna je favorit (bolja sezona, više pobjeda u ligi 8, dobar trener, dvije utakmice kući) ali samo neznalice mogu najavljivati laku pobjedu, dvokorake i slične gluposti.
Široki se definitivno diže a nakon pobjede nad Igokeom i atmosfere u dvorani i oko kluba sve je moguće.
Nije Bosna uopće toliko bolja koliko se čini kad pogledaš ligu osam. Oni koji su gledali prvu utakmicu u Širokom znaju o čemu pričam a Široki je trenutačno puno bolji nego tada....
Što se tiče ove argumentacije nekih navijača "Široki - selo a Bosna veličina" mislim da bi im bilo vrijeme da se malo odmaknu od toga. Bosna je veliki klub ali ono što je Široki napravio u košarci kroz NLB, titule, juniore, kadete, mlade reprezentativce je najjača sportska priča u BiH zadnjih deset godina...nek pobjedi bolji a ako to bude Široki na mostu će opet goriti kao nekad...
Statistički gledano unatrag Bosna je favorit (bolja sezona, više pobjeda u ligi 8, dobar trener, dvije utakmice kući) ali samo neznalice mogu najavljivati laku pobjedu, dvokorake i slične gluposti.
Široki se definitivno diže a nakon pobjede nad Igokeom i atmosfere u dvorani i oko kluba sve je moguće.
Nije Bosna uopće toliko bolja koliko se čini kad pogledaš ligu osam. Oni koji su gledali prvu utakmicu u Širokom znaju o čemu pričam a Široki je trenutačno puno bolji nego tada....
Što se tiče ove argumentacije nekih navijača "Široki - selo a Bosna veličina" mislim da bi im bilo vrijeme da se malo odmaknu od toga. Bosna je veliki klub ali ono što je Široki napravio u košarci kroz NLB, titule, juniore, kadete, mlade reprezentativce je najjača sportska priča u BiH zadnjih deset godina...nek pobjedi bolji a ako to bude Široki na mostu će opet goriti kao nekad...
@lolo
pusti suplju svi znamo da je cijena ista dje god sjednes...tako je barem bilo od nlb-a do danasnjeg finala...a s obzirom na posjetu sumnjam da ce se ista promjeniti po tom pitanju...
pusti suplju svi znamo da je cijena ista dje god sjednes...tako je barem bilo od nlb-a do danasnjeg finala...a s obzirom na posjetu sumnjam da ce se ista promjeniti po tom pitanju...
I feel devotion!!
- lolo d pitar
- Kontakt:
ali danas je ipak drugacija utakmica,ocekuje se mnogo faca koji nemaju veze sa kosarkom,tako da ocekujem sistem kao u nlb,ako oces,ja cu te provuci da sjednes ispod kosevaipsa je napisao/la:@lolo

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 11 gostiju.