Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori
Samo Vaha ovo moze dovest u red kad je mogao one indijance moze i nas
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Neko od ova tri metuzalema, užas.Hoće li novi selektor biti Faruk Hadžibegić, Safet Sušić ili Mehmed Baždarević ili saznat ćemo 29. decembra.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Petev je za sve nase Guardiola. Zasluzio je da i dalje vodi ekipu.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
ne znam da li je sarkazam, ali ja se slazem sa ovom konstatacijom
Po clancima, izgleda da novi selektor mora biti Bosnjak, sto znaci da ce biti neka ubleha od trenera (amar osim), inace volio bih Vladimira Petkovica.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Mehmed, Robert, Dušan, Ivaylo ... sad je došao red da Bošnjačka komponenta ljudi u savezu odlučuje o smjeni, prijedlogu i izboru novog selektora koji će (ako dođe do izbora) najvjerovatnije biti iz reda Bošnjačkog naroda jer nacionalni ključ nalaže tako.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Nije. Lik taman sto je prosao najgore, odradio i selekciju igraca, poceo praviti dobre rezultate i sad nogara. Nije to zasluzio, pogotovo kad uzmes u obzir moguce nasljednike. Sve taraba do tarabe.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- BenjooJutub
- Kontakt:
Pa sad mi je jasno zašto Barbarez ne može bit selektor, Hercegovci nisu u nacionalnom ključu

Samo nek ide Petev.
najbolje dati Selimbegovicu priliku.

Sto bi dali igracu pokera da bude selektor?BenjooJutub je napisao/la: ↑24 dec 2022, 10:39Pa sad mi je jasno zašto Barbarez ne može bit selektor, Hercegovci nisu u nacionalnom ključu![]()
- BenjooJutub
- Kontakt:
Zato što Hercegovac iz mješanog braka Srbina i Hrvatice, koji sebe smatra Bosancem i Hercegovcem, nikada nije bio selektor.harden je napisao/la: ↑24 dec 2022, 10:45Sto bi dali igracu pokera da bude selektor?BenjooJutub je napisao/la: ↑24 dec 2022, 10:39Pa sad mi je jasno zašto Barbarez ne može bit selektor, Hercegovci nisu u nacionalnom ključu![]()

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Selimbegović
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
I ja sam iz mjesanog braka a vodio sam jednom ekipu na malonogometnom turniru, hocu i ja da budem selektor. Imam bolji trenerski CV od BarbarezaBenjooJutub je napisao/la: ↑24 dec 2022, 10:55Zato što Hercegovac iz mješanog braka Srbina i Hrvatice, koji sebe smatra Bosancem i Hercegovcem, nikada nije bio selektor.harden je napisao/la: ↑24 dec 2022, 10:45Sto bi dali igracu pokera da bude selektor?BenjooJutub je napisao/la: ↑24 dec 2022, 10:39Pa sad mi je jasno zašto Barbarez ne može bit selektor, Hercegovci nisu u nacionalnom ključu![]()
Niko iz reda Roma također nije bio selektor, a za Barbareza su govorili da je cigan, tako da...
![]()

- BenjooJutub
- Kontakt:
Doći ćeš i ti na red, uskoro se širi nacionalni ključ u BiH.harden je napisao/la: ↑24 dec 2022, 11:00I ja sam iz mjesanog braka a vodio sam jednom ekipu na malonogometnom turniru, hocu i ja da budem selektor. Imam bolji trenerski CV od BarbarezaBenjooJutub je napisao/la: ↑24 dec 2022, 10:55Zato što Hercegovac iz mješanog braka Srbina i Hrvatice, koji sebe smatra Bosancem i Hercegovcem, nikada nije bio selektor.Niko iz reda Roma također nije bio selektor, a za Barbareza su govorili da je cigan, tako da...
![]()
![]()
Bošnjaci, Bosanci, Muslimani, Bošnjaci i Hercegovci, Bosanci i Hercegovci, Hercegovci, bosanski Hrvati, bošnjački Hrvati, hercegovački Bosanci, hercegovački Bošnjaci, srpski Bosanci, bošnjački Srbi, Srbi, repulikosrpkstanci, srpskorepublikanci, hercegovački Srbi, srpski Hercegovci, hercegovačkorepulikosrpkistanci... to bi continued.

-
- Kontakt:
1.Barbarez
2.Selimbegovic
2.Bajramovic
2.Selimbegovic
2.Bajramovic
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Amar Osim
domaca struka sto bi rekli Wanda-Knoll.ba drkaci. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Mislim da je još uvijek rano razmišljati o Selimbegoviću, a i ne vjerujem da bi on sada napustio klub gdje mu posao nije upitan ni u jednom trenutku da vodi reprezentaciju, iako je izjavio nekoliko puta da ima cilj da vodi reprezentaciju u budućnosti. Barem je to moje mišljenje.
Mislim da bi idealna opcija trenutno bio Vladimir Petković, samo je pitanje da li je spreman da radi, nikada nije negirao da bi preuzeo reprezentaciju ali je više puta izjavio kako je teško biti selektor u Bosni i Hercegovini. Samo se ni on ne uklapa u nacionalni ključ.
Od ostalih opcija Meho Kodro, Bruno Akrapović, Amar Osim, Adnan Čustović. Normalno tu će biti Faruk Hadžibegić, Mehmed Baždarević, Safet Sušić kako je krenulo i Blaž će vjerovatno biti kandidat ako se bude mijenjao selektor.
I opet ako se bude gledalo da selektor mora biti iz reda Bošnjačkog naroda kako je i pisano vjerovatno će se birati između Safeta, Faruka i Mehmeda.
Iskreno moja želja je Zlatan Bajramović, dovoljno iskusan i igrački i trenerski, radi dugo godina u Njemačkoj, posjeduje UEFA Pro licencu, uvijek je igrao za reprezentaciju srcem, vjerujem da bi uspio okupiti dobar tim ljudi koji bi radili sa njim, vjerujem da bi bio cijenjen među igračima, ima dobar odnos sa čelnim ljudima - slali su mu ponudu da bude pomoćnik kada je Ivaylo izabran ali je klub odbio zbog obaveza koje ima prema njima i jer je on tada bio jedini pomoćnik u stručnom štabu.
Mislim da bi idealna opcija trenutno bio Vladimir Petković, samo je pitanje da li je spreman da radi, nikada nije negirao da bi preuzeo reprezentaciju ali je više puta izjavio kako je teško biti selektor u Bosni i Hercegovini. Samo se ni on ne uklapa u nacionalni ključ.
Od ostalih opcija Meho Kodro, Bruno Akrapović, Amar Osim, Adnan Čustović. Normalno tu će biti Faruk Hadžibegić, Mehmed Baždarević, Safet Sušić kako je krenulo i Blaž će vjerovatno biti kandidat ako se bude mijenjao selektor.
I opet ako se bude gledalo da selektor mora biti iz reda Bošnjačkog naroda kako je i pisano vjerovatno će se birati između Safeta, Faruka i Mehmeda.
Iskreno moja želja je Zlatan Bajramović, dovoljno iskusan i igrački i trenerski, radi dugo godina u Njemačkoj, posjeduje UEFA Pro licencu, uvijek je igrao za reprezentaciju srcem, vjerujem da bi uspio okupiti dobar tim ljudi koji bi radili sa njim, vjerujem da bi bio cijenjen među igračima, ima dobar odnos sa čelnim ljudima - slali su mu ponudu da bude pomoćnik kada je Ivaylo izabran ali je klub odbio zbog obaveza koje ima prema njima i jer je on tada bio jedini pomoćnik u stručnom štabu.
mosa lošmi stićko tit-ula!
- Marsal
- Kontakt:
Daj nemojte se zajebavat da nam je izbor među ovom trojicom

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Ma nema mi niko od ove trojice smisla, Safet nije radio nista od 2018, prosto ne znam zbog cega bi neko njega stavio za selektora, ali ima velika populacija ljudi koji bi voljeli da se on vrati, moj stari od 2015. priziva Safeta, i kako nas jedino on moze iscupati iz govana
O Bazdarevicu i klaunu Hadzibegicu ne treba ni trositi rijeci, nemaju kvalitet da vode neku m:tel ekipu, a kamo li reprezentaciju i to u ovom trenutku koji je doslovno prekretnica.
Nema kvalitetnih Bosnjaka trenera, nekako Custovic se istice kao (mozda) najbolja opcija, ukoliko mora biti Bosnjak, sigurno ce se spominjati i Kodro, te logicno Amar.
Ipak, mislim da svi cekamo da se spomene Felix Magath

O Bazdarevicu i klaunu Hadzibegicu ne treba ni trositi rijeci, nemaju kvalitet da vode neku m:tel ekipu, a kamo li reprezentaciju i to u ovom trenutku koji je doslovno prekretnica.
Nema kvalitetnih Bosnjaka trenera, nekako Custovic se istice kao (mozda) najbolja opcija, ukoliko mora biti Bosnjak, sigurno ce se spominjati i Kodro, te logicno Amar.
Ipak, mislim da svi cekamo da se spomene Felix Magath

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 17 gostiju.