Ivaylo Petev
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Ivaylo Petev
Al nije mogla bolja zemlja za EP. Sve je do nas sad. Bit ce na svakom stadionu puno nasih ko sad Marokanaca u Kataru
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Još samo da prođemo grupu i to je to

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E to je tezi dio plana

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ode Tutaa... iako protiv njega ali moram oriznat da mi ga zao, posebno jer bolji od njega nece doci.

"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Ivajlo ne zaslužujemo teImajednabrigada je napisao/la: ↑23 dec 2022, 22:52Ode Tutaa... iako protiv njega ali moram oriznat da mi ga zao, posebno jer bolji od njega nece doci.
![]()

Sad će opet mjesec dana članci o tome hoće li Barbarez biti selektor,a lik nema nikakve ambicije vezano za vođenje neke ekipe.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Čuj da me relaksira nečija nacionalna pripadnost. De neka jednom uzmu u obzir nešto što inače nije karakteristično pri odabiru, recimo CV i trenersko znanje. Znam, šokantno.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Jos dolje u nastavku teksta spominju see...hadzibegic, Meša, Susic... vec isfurani treneri gori od Peteva.
Ili je mozda doslo vrijeme za Vahu...on je sad ponizen nakon Maroka a toliki egoist pa da u inat svima napravi nesto s nama.
Ili je mozda doslo vrijeme za Vahu...on je sad ponizen nakon Maroka a toliki egoist pa da u inat svima napravi nesto s nama.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Opet će nekog ex-Yu dinosaurusa postaviti za selektora. Nema hljeba ovdje. Opet će se prokockati kvalifikacije.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Cuj sad mu ne zele produziti ugovor e svasta 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Čuj ti priče za malu djecu.
Da se bira trener Bošnjak kako bi se relaksirala situacija.
Kakvi debili.
Kakvi debili.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Čim čujem riječ "relaksira" sjetim se riđobrade budale Bakira.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑23 dec 2022, 23:43Čuj ti priče za malu djecu.
Kakvi debili.

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Ali pazi imena: Susic, Hadzibegic, Bazdarevic... k'o da je 2001. godina jbt !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Vaha ili Petković, ostalo sve amateri...
Ako sutnu ovog covjeka, to ce biti ravno zlocinu. Onaj ko to ima u planu, sigurno ne zeli dobro ovoj reprezentaciji. Covjek zna u dusu svakog naseg igraca. Odradio je dobro zadnji ciklus LN, pokazao je odredjenu takticku zrelost i totalna ludost bi bila zamijeniti ga 2-3 mjeseca pred najvaznije utakmice za nas. Kad je odradio los ciklus u zadnjim kvalifikacijama i kad je bilo osnove da se smijeni, svi su, na celu s Misimovicem, pametovali da mu se treba pruziti jos jedna sansa, da ga i igraci vole itd. Susica/Bazdarevica/Hadzibegica niko ziv nece i sad ih treba vratiti iz penzije da nama glume strucnjake. Glavu dajem da za 70% nasih igraca ne znaju spojiti ime i prezime, a kamoli da poznaju njihove vrline i mane.
Ghuraba je napisao/la: ↑24 dec 2022, 12:01Ako sutnu ovog covjeka, to ce biti ravno zlocinu. Onaj ko to ima u planu, sigurno ne zeli dobro ovoj reprezentaciji. Covjek zna u dusu svakog naseg igraca. Odradio je dobro zadnji ciklus LN, pokazao je odredjenu takticku zrelost i totalna ludost bi bila zamijeniti ga 2-3 mjeseca pred najvaznije utakmice za nas. Kad je odradio los ciklus u zadnjim kvalifikacijama i kad je bilo osnove da se smijeni, svi su, na celu s Misimovicem, pametovali da mu se treba pruziti jos jedna sansa, da ga i igraci vole itd. Susica/Bazdarevica/Hadzibegica niko ziv nece i sad ih treba vratiti iz penzije da nama glume strucnjake. Glavu dajem da za 70% nasih igraca ne znaju spojiti ime i prezime, a kamoli da poznaju njihove vrline i mane.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Kriminalan potez i sabotažaGhuraba je napisao/la: ↑24 dec 2022, 12:01Ako sutnu ovog covjeka, to ce biti ravno zlocinu. Onaj ko to ima u planu, sigurno ne zeli dobro ovoj reprezentaciji. Covjek zna u dusu svakog naseg igraca. Odradio je dobro zadnji ciklus LN, pokazao je odredjenu takticku zrelost i totalna ludost bi bila zamijeniti ga 2-3 mjeseca pred najvaznije utakmice za nas. Kad je odradio los ciklus u zadnjim kvalifikacijama i kad je bilo osnove da se smijeni, svi su, na celu s Misimovicem, pametovali da mu se treba pruziti jos jedna sansa, da ga i igraci vole itd. Susica/Bazdarevica/Hadzibegica niko ziv nece i sad ih treba vratiti iz penzije da nama glume strucnjake. Glavu dajem da za 70% nasih igraca ne znaju spojiti ime i prezime, a kamoli da poznaju njihove vrline i mane.
⚜️~⚜️~⚜️
Tuta ostaje sigurno. Cisto sumnjam da ce neko drugi biti. Pogotovo ovi treneri u penziji, to bi bio zlocin.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Nije mi zao Peteva, pokazao je nekoliko puta da nema integritet koji trener treba da ima i kao takav mi je pao u ocima, a nije ni neki strateg iskreno, U ligi nacija je isao na sve ili nista, protiv finske su nas vile nosale
Ali, opet je daleko bolji izbor od imena koje se spominju. Cuj pape i mesa, ljudi koji godinama nemaju ozbiljan angazman treba da opet sjednu na klupu koju nipocemu nisu zasluzili
Ali, opet je daleko bolji izbor od imena koje se spominju. Cuj pape i mesa, ljudi koji godinama nemaju ozbiljan angazman treba da opet sjednu na klupu koju nipocemu nisu zasluzili
naprijed rejal
- baboedindzeko09
- Kontakt: