Ne mora nas niko ni za sta moliti, mi cim vidimo da je akcija u pitanju , odmah svi koji su u mogucnosti pruze podrsku i share akcijuTatamata1946 je napisao/la: ↑24 dec 2022, 14:44Manijaci mole ostale navijace Zelje da uplacuju a na dresu da pise TM. Ako skupe pare pisat ce njihovo ime na dresu i ispast ce da su oni to skupili a ne svi navijaci i prijatelji kluba. Oni mogu skupiti samo koju kaznu klubu a hoce da budu sponzori preko tudjih ledja. Bolje im je da nadju sponzore i investitore ili prodaju nekog igraca. Ili prodaju pomocni. Pola klubova nema pomocni pa zive i ne traze pomoc preko pomozi.ba
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Jel to pokušavate pitarima objasnit šta je ljubav prema klubu?
Hahahahaha
Hahahahaha
-
- Kontakt:
Mene zanima samo o cemu mogu pricati Alimanovic Aylah, koja veze nema o fudbalu kao sto je i sama rekla, i Andy Bara, jedan od najpoznatijih svjetskih menadzera koji je Olma dovukao u Dinamo iz Barce?
Osim o ispunjavanju nekih rupa naravno
Osim o ispunjavanju nekih rupa naravno
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- svrakino1921
- Kontakt:
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u prvom dijelu premijerligaške sezone izrekla je kazne u iznosu od 133.000 konvertibilnih maraka.
Najteže je prošao Željezničar, a prate ga Zrinjski i Sarajevo.
Klub sa Grbavice je u kasu krovne kuće bh. fudbala uplatio 38.500 KM. Najveću kaznu (10.000 KM) Željo je platio zbog slabe organizacije i upotrebe pirotehničkih sredstava na utakmici s Borcem.
Mostarski Zrinjski "olakšan" je za 24.000 KM, a najveća pojedinačna kazna koju je dobio aktuelni prvak BiH iznosi 5.000 KM, a odnosi se na slabu organizaciju, pirotehniku, rasizam i druge oblike diskriminacije tokom meča s Borcem.
Sarajevo je kažnjeno sa 20.000 KM, a Bordo tim je kaznu od 6.000 KM dobio zbog upotrebe pirotehnike, rasizma i drugih oblika diskriminacije u duelu sa dobojskom Slogom odigranom na stadionu Koševo na startu sezone.
Zbir kazni Posušja iznosi 11.500 KM, a prate ga Leotar sa 8.500 KM, Borac sa 8.000 KM i Velež sa 7.500 KM.
Sloboda je skupila kazne u iznosu od 5.500 KM, Široki Brijeg je platio hiljadu KM manje, Sloga 3.000 KM, a Tuzla City i Igman svega 1.000 KM.
A sto nam pomaze Savez
Najteže je prošao Željezničar, a prate ga Zrinjski i Sarajevo.
Klub sa Grbavice je u kasu krovne kuće bh. fudbala uplatio 38.500 KM. Najveću kaznu (10.000 KM) Željo je platio zbog slabe organizacije i upotrebe pirotehničkih sredstava na utakmici s Borcem.
Mostarski Zrinjski "olakšan" je za 24.000 KM, a najveća pojedinačna kazna koju je dobio aktuelni prvak BiH iznosi 5.000 KM, a odnosi se na slabu organizaciju, pirotehniku, rasizam i druge oblike diskriminacije tokom meča s Borcem.
Sarajevo je kažnjeno sa 20.000 KM, a Bordo tim je kaznu od 6.000 KM dobio zbog upotrebe pirotehnike, rasizma i drugih oblika diskriminacije u duelu sa dobojskom Slogom odigranom na stadionu Koševo na startu sezone.
Zbir kazni Posušja iznosi 11.500 KM, a prate ga Leotar sa 8.500 KM, Borac sa 8.000 KM i Velež sa 7.500 KM.
Sloboda je skupila kazne u iznosu od 5.500 KM, Široki Brijeg je platio hiljadu KM manje, Sloga 3.000 KM, a Tuzla City i Igman svega 1.000 KM.
A sto nam pomaze Savez
Dok je želješčaru i vama države ja se ne sekiram. Stari moj , nije mala stvar dobiti po skoro milion km. Ovi se hvale dali 900 000 poreza, država im vratila 760 000.emil02in je napisao/la: ↑24 dec 2022, 14:03Svaka čast navijačima Želje,a ostali što im je ovo smiješno budite svjesni da se svaki klub može vrlo lako naći u istoj ili još goroj situaciji.Da nije bilo UGMR pitanje je šta bi bilo sa Veležom .Sretno Manijaci nedajte klub.Zukanovic je napisao/la: ↑24 dec 2022, 10:39Navijači Željezničara, popularni “Manijaci“, nedavno su pokrenuli akciju skupljanja novca na broj 17045 s ciljem da postanu generalni sponzori tima sa “Grbavice“.
Glavni cilj jeste da se sakupi 300 hiljada KM, a na zvaničnoj stranici “Manijaka” objavljena je informacija da je do sada sakupljeno 66762 KM. Oni su izrazili nezadovoljstvo trenutnim učinkon i apelovali na sve navijače Željezničara da se još aktivnije uključe s obzirom da je ostalo još samo nekoliko dana do kraja akcije.
“Zbog transparentnosti i obaveze prema našim aktivnim članovima koji svake godine obnavljaju članstvo u grupi, dužni smo da transparentno izađemo sa dosadašnjim podacima o akciji. Do sada je od početka akcije ostvareno 19913 poziva. Uzimajući u obzir i uplate na račun iz BiH i inostranstva dosadašnji iznos koji se skupio za ovu akciju je 66762 KM. Ostalo je još nekoliko dana do kraja akcije, a zacrtani cilj se mora ispuniti!
Nema predaha, svima nama je obaveza da svaki dan po nekoliko puta okrenemo broj ili animiramo ljude oko sebe da učine isto ili da uplate sredstva na račun. Sudbina kluba najviše zavisi od nas samih. Dosadašnji učinak nije zadovoljavajući i moramo biti ažurniji i aktivniji nego prethodnih dana! Uključite se!” – poručili su “Manijaci” na svojoj zvaničnoj stranici.
![]()
fks74 je napisao/la: ↑24 dec 2022, 16:27Dok je želješčaru i vama države ja se ne sekiram. Stari moj , nije mala stvar dobiti po skoro milion km. Ovi se hvale dali 900 000 poreza, država im vratila 760 000.emil02in je napisao/la: ↑24 dec 2022, 14:03Svaka čast navijačima Želje,a ostali što im je ovo smiješno budite svjesni da se svaki klub može vrlo lako naći u istoj ili još goroj situaciji.Da nije bilo UGMR pitanje je šta bi bilo sa Veležom .Sretno Manijaci nedajte klub.Zukanovic je napisao/la: ↑24 dec 2022, 10:39Navijači Željezničara, popularni “Manijaci“, nedavno su pokrenuli akciju skupljanja novca na broj 17045 s ciljem da postanu generalni sponzori tima sa “Grbavice“.
Glavni cilj jeste da se sakupi 300 hiljada KM, a na zvaničnoj stranici “Manijaka” objavljena je informacija da je do sada sakupljeno 66762 KM. Oni su izrazili nezadovoljstvo trenutnim učinkon i apelovali na sve navijače Željezničara da se još aktivnije uključe s obzirom da je ostalo još samo nekoliko dana do kraja akcije.
“Zbog transparentnosti i obaveze prema našim aktivnim članovima koji svake godine obnavljaju članstvo u grupi, dužni smo da transparentno izađemo sa dosadašnjim podacima o akciji. Do sada je od početka akcije ostvareno 19913 poziva. Uzimajući u obzir i uplate na račun iz BiH i inostranstva dosadašnji iznos koji se skupio za ovu akciju je 66762 KM. Ostalo je još nekoliko dana do kraja akcije, a zacrtani cilj se mora ispuniti!
Nema predaha, svima nama je obaveza da svaki dan po nekoliko puta okrenemo broj ili animiramo ljude oko sebe da učine isto ili da uplate sredstva na račun. Sudbina kluba najviše zavisi od nas samih. Dosadašnji učinak nije zadovoljavajući i moramo biti ažurniji i aktivniji nego prethodnih dana! Uključite se!” – poručili su “Manijaci” na svojoj zvaničnoj stranici.
![]()
[/quote
Dok su golfovi kupovani preko državne firme za igrače Sarajeva niste se bunili ili si mlad pa se ne sjećaš.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Znam ja, a i ima i još toga. Ipak smo mi državni ili režimiski klub ono, jel tako!?
Al koliko je željo dobio u zadnjih 20 godina od opštine NS, koja im je dug period održavala stadion i još ih gurali s parama prije i za vrijeme Koldže. A i veležu nije mane, da budžetske pare nekih milion i više se izdvoji hladno!? Šta je kupovina golfova u usporedbi sa nekoliko miliona KM i to budžetskih?
Al koliko je željo dobio u zadnjih 20 godina od opštine NS, koja im je dug period održavala stadion i još ih gurali s parama prije i za vrijeme Koldže. A i veležu nije mane, da budžetske pare nekih milion i više se izdvoji hladno!? Šta je kupovina golfova u usporedbi sa nekoliko miliona KM i to budžetskih?
-
- Kontakt:
Ma nije, vama se samo Golfovi kupili od rata i to je to, vi ste uvijek odbijali pomoćStroj1946 je napisao/la: ↑24 dec 2022, 16:51Znam ja, a i ima i još toga. Ipak smo mi državni ili režimiski klub ono, jel tako!?

Velež je dobio ovoliko para isključivo za projekt izgradnje stadiona, i zar to ne bi trebalo biti pohvalno? Ja bih također zabranio da ijedan nivo vlasti daje pare za funkcionisanje kluba, izmirivanje plata i sl. ali ako ćeš pravit recimo stadion, tu treba svi da se uključe, pa i ta vlast. Prvi sam protiv načina funkcionisanja i mog Veleža pod onim periodom Nikšićeve vladavine.
Ali nekoliko miliona KM

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Dva kluba zna se koje stranke nekome predavanja drže o milionima 

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Jel moguce da neko ovako razmislja. Pa sta je ovo ljudi. Njemu je gospodski jer su ovi odustali od borbe, vidjeli da ne ide i krenuli iz pocetka. I jos kaze i dalje se bore. Pa jel realno ovako neko glupo da razmislja.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Majstore tvoje misljenje je glupost. Niko nije odustao od borbe, vec je izabrao najtezi put da bi klub na kraju ozdravio. Odlazak u kantonalnu ligu nije bio pocetak jer su sva dugovanja ostala, ali je zato donio najmanje moguce troskove kako bi se mogli uhvatiti u kostac sa dugovanjima.
U normalnom svijetu to se zove strategija i plan, ali sta da pricam ljudima kojima nije sramota prositi.
U normalnom svijetu to se zove strategija i plan, ali sta da pricam ljudima kojima nije sramota prositi.
Celik!3,2,2.
- svrakino1921
- Kontakt:
Uzmu iz budzeta KS i potrose u Zenici te pare
A oni nam nakon toga otmu ponder 2
I oni nama nesto pricaju o budzetu
Svasta
A oni nam nakon toga otmu ponder 2
I oni nama nesto pricaju o budzetu
Svasta
Nemoj tako, oni su pametniji od drugih evropskih klubova koji su bili u sličnooj situaciji.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑24 dec 2022, 18:07Majstore tvoje misljenje je glupost. Niko nije odustao od borbe, vec je izabrao najtezi put da bi klub na kraju ozdravio. Odlazak u kantonalnu ligu nije bio pocetak jer su sva dugovanja ostala, ali je zato donio najmanje moguce troskove kako bi se mogli uhvatiti u kostac sa dugovanjima.
Pa imaš i ti puno bitnijih problema od Sarajeva, pa ti je svaki treći post na ovoj temi o istom.killafrommanilla je napisao/la: ↑24 dec 2022, 17:05Imaš opet bitnijih problema i od Želje i od Veleža.Stroj1946 je napisao/la: ↑24 dec 2022, 16:51Znam ja, a i ima i još toga. Ipak smo mi državni ili režimiski klub ono, jel tako!?

Tačno nekad pomislim da Sarajevo mrziš više i od gradskog rivala.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Predaj se seeeljooo, izgubio si boooj hahaha
Jadovi jadni, sve i da skupite te bijedne pare, kako cete dalje ? Hocete vazda humanitarne brojeve otvarati kad budu pripreme, kad budete trebali igraca dovesti, sami sebi da platite kaznu zbog pirotehnike.. pogasili se do nove godine
Jadovi jadni, sve i da skupite te bijedne pare, kako cete dalje ? Hocete vazda humanitarne brojeve otvarati kad budu pripreme, kad budete trebali igraca dovesti, sami sebi da platite kaznu zbog pirotehnike.. pogasili se do nove godine
-
- Kontakt:
Jedini ko je panglu si ti. Prosipaš se uveliko.KONTRASVIH je napisao/la: ↑24 dec 2022, 17:48Jel moguce da neko ovako razmislja. Pa sta je ovo ljudi. Njemu je gospodski jer su ovi odustali od borbe, vidjeli da ne ide i krenuli iz pocetka. I jos kaze i dalje se bore. Pa jel realno ovako neko glupo da razmislja.![]()
![]()
Ovo sto je Robija uradila, treba imati velika velika muda za ovakav potez. Linija tezeg otpora. Samoincijativno poslati svoj klub u 4. ligu sve u cilju spašavanja od gašenja.
Kakve veze ovo ima sa pripremama i bilo cime? I lesevi se upaliliLaHaineLaHaine je napisao/la: ↑24 dec 2022, 18:51Predaj se seeeljooo, izgubio si boooj hahaha
Zeljo je klub koji je poslovao u plusu ovu godinu. Vidjet cemo u martu ko je jos poslovao u plusu.
Posto se generalni ispalio, mi cemo to biti dok se ne pojavi jaci finansijski.
-
- Kontakt:
Kralju, nisam bio aktivan skoro nikako, i upadnem gledam ubijate se raspravljajuci o konkretnim potezima Manijaka, kakvi god da su, dok ova vasa glumi ZM a od vas jos konkretnog poteza nema!?Miljacka je napisao/la: ↑24 dec 2022, 18:36Pa imaš i ti puno bitnijih problema od Sarajeva, pa ti je svaki treći post na ovoj temi o istom.killafrommanilla je napisao/la: ↑24 dec 2022, 17:05Imaš opet bitnijih problema i od Želje i od Veleža.Stroj1946 je napisao/la: ↑24 dec 2022, 16:51Znam ja, a i ima i još toga. Ipak smo mi državni ili režimiski klub ono, jel tako!?
Evo ni danas nisi mogao da odoliš.
Tačno nekad pomislim da Sarajevo mrziš više i od gradskog rivala.
Jel problem priznat da je tako

To treba da te brine, a ja vala mogu naprdivat o cemu hocu, posebno kad su to cinjenice

A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
“Majstore” itekako ste pokusavali sa akcijama ali niste ni blizu imali rezultate kao mi. Niste mogli spasiti klub jer niste istrajni bili, odustali i kao to dobar potez bio. Kod vas kad je bio hajc uclanjivanja za spas kluba, uclanilo se cca 300 ljudi za 15 dana. Pa ona akcija kad su skupili stotinjak km. A u pm. Svako ima i pravo komentarisati.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑24 dec 2022, 18:07Majstore tvoje misljenje je glupost. Niko nije odustao od borbe, vec je izabrao najtezi put da bi klub na kraju ozdravio. Odlazak u kantonalnu ligu nije bio pocetak jer su sva dugovanja ostala, ali je zato donio najmanje moguce troskove kako bi se mogli uhvatiti u kostac sa dugovanjima.
I onda mu dodju ovi zutokljunci pametovati da im je to strategija i plan.

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Tebi neko neke stvari ne treba objasnjavati kad ne zelis da vidis. Reci da je neko odustao od borbe, a da pri tom misli na Čelik moze samo neko bas neupucen i ko ne moze dokuciti na koji nacin se ide ka oporavku.
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Trenutno korisnika/ca: BHfanaticos04, MostarReds22 i 19 gostiju.