Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Maestro
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH

Post Postao/la Maestro » 23 dec 2022, 22:19

Ako hoce da ima reprezentativnu karijeru mora sto prije u europu. Nista lakse nego kao krilni igrac postati dio nase reprezentacije.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 23 dec 2022, 22:33

Ma hoce on da ide zbog para. A jos bolje ako je u Evropi. Slaba mu je plata u MLS-u i bas gura odlazak, nek mu je sa srecom.

Problem sa transferima ima i nas Dennis. Nadam se da ce Januar biti dobar za nase kao i potencijalne reprezentativce.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Jusko00
Kontakt:

Post Postao/la Jusko00 » 24 dec 2022, 00:37

Huseinbasic ako odluci igrat na euru za mladu selekciju
svaba pa tek onda za nas to otprilike znaci da bi ga mogli vidjeti u nasem dresu tek na jesen iduce godine

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 24 dec 2022, 08:17

Jusko00 je napisao/la:
24 dec 2022, 00:37
svaba pa tek onda za nas to otprilike znaci da bi ga mogli vidjeti u nasem dresu tek na jesen iduce godine
Time bi samo pokazao da je g.... (da se ne izrazavam) od Burnica i Gigovica jer bi do tog eura mogao imati 4 kvalifikacione utakmice na seniorskom nivou: Island, Slovačka, Portugal, Luksemburg...a potom i ljetni odmor. S Njemačkom u21 ne bi ni imao odmora jer bi mu taj euro isti poremetio kao i pripreme S klubom...ovako na prvu ako sam uspio pofatati koliko toliko.

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 24 dec 2022, 12:31

Nihad Mujakić (24) odigrao je odličnih 90 minuta u gostujućem trijumfu Ankaragucua nad Antalyom (2:0).

Bio je to meč 15. kola turske Superlige, a za Ankaragucu su pogađali Jese i Sowe.
Mujakić je bio najbolje ocijenjeni igrač na večerašnjoj utakmici. Portal Sofascore mu je dao ocjenu 7.8.
Inače, bivši U21 reprezentativac BiH je u redove Ankare stigao početkom augusta ove godine. Od dolaska u Tursku odigrao je 14 utakmica.

14 utakmica po 90min. :opaopa:

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 24 dec 2022, 12:32

Zukanovic je napisao/la:
24 dec 2022, 12:31
Nihad Mujakić (24) odigrao je odličnih 90 minuta u gostujućem trijumfu Ankaragucua nad Antalyom (2:0).

Bio je to meč 15. kola turske Superlige, a za Ankaragucu su pogađali Jese i Sowe.
Mujakić je bio najbolje ocijenjeni igrač na večerašnjoj utakmici. Portal Sofascore mu je dao ocjenu 7.8.
Inače, bivši U21 reprezentativac BiH je u redove Ankare stigao početkom augusta ove godine. Od dolaska u Tursku odigrao je 14 utakmica.

14 utakmica po 90min. :opaopa:
Jel i on moze igrati za Srbiju?
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 24 dec 2022, 13:31

hurem je napisao/la:
24 dec 2022, 08:17
Jusko00 je napisao/la:
24 dec 2022, 00:37
Time bi samo pokazao da je g.... (da se ne izrazavam) od Burnica i Gigovica jer bi do tog eura mogao imati 4 kvalifikacione utakmice na seniorskom nivou: Island, Slovačka, Portugal, Luksemburg...a potom i ljetni odmor. S Njemačkom u21 ne bi ni imao odmora jer bi mu taj euro isti poremetio kao i pripreme S klubom...ovako na prvu ako sam uspio pofatati koliko toliko.
On ako odigra u junu to prvenstvo njega nema do kraja ovi kvalifikacija. Bio bi to amaterski potez Denisa. I onda i ne vidim razlog da bude pozvan na EP ukoliko bi se plasirali.
Dobro je ipak da cemo to vec u martu znati kad bude pocetak kvalifikacija.

Tuta Petrov

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 24 dec 2022, 19:50

Velika se borba vodi oko Gigovica. :mrgreen:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 24 dec 2022, 20:04

Ima li sta oko Jasica i Omica?

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 24 dec 2022, 20:16

Sta je sa Roberta Volodera, otprilike jedan od nasih najperspektivnijih stopera?
Jes' se malo zavalio sa odlaskom preko bare, ali je Jos uvijek jako mlad, ali makar igra...

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 24 dec 2022, 20:24

"- Igrao sam otprilike dvije godine za BiH, međutim tada sam dobio poziv Njemačke. Prihvatio sam, to je država u kojoj sam rođen, gdje sam odrastao, gdje imam prijatelje i htio sam to. BiH je za mene prošlost. Što se Hrvatske tiče, pratim Vatrene, osim Modrića uvijek sam najviše cijenio Perišića i ranije Mandžukića koji su napravili velike stvari za reprezentaciju. Ko Modrića ne zna, taj ne gleda fudbal - poručio je Voloder"

" "Njemački sam reprezentativac, međutim kad bi me Hrvatska htjela i zvala razmislio bih. Zasad poziv iz Zagreba nije došao", kazao je Voloder za Sportske novosti."

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 24 dec 2022, 21:09

Takve slicne izjave je davao za nase medije (naravno u korist BiH), kao i za njemacke u korist njih. Puno igraca su takvi. Nigdje sebi nece vrata da zatvore, sjecam se davno koliko se je subotic nudio njemcima, dok nije saznao da ga neplaniraju zvati. Srbi se u medjuvremenu aktivirali (puno prije nasih!) i odjednom on poce pricu kako je srbin… .

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 24 dec 2022, 21:34

EdinjoBos je napisao/la:
24 dec 2022, 20:04
Ima li sta oko Jasica i Omica?
I mene zanima. :D

Tuta Petrov

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 24 dec 2022, 21:48

Jasic i Huskovic 100% naši. Omić isto zagrijan ali otac mu nije bas da zaigra ga nas tako da s njim jos neizvjesno.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 24 dec 2022, 21:54

Imajednabrigada je napisao/la:
24 dec 2022, 19:50
Velika se borba vodi oko Gigovica. :mrgreen:
Harisu vise stalo da Gigovic igra za Svedsku nego Janneu. :urnebes:

Tuta Petrov

SEJTANICAZIN
Kontakt:

Post Postao/la SEJTANICAZIN » 24 dec 2022, 22:15

Eman Markovic lijevo krilo igra u Goteborgu odlicna minutaza 23 godine.

Varg
Kontakt:

Post Postao/la Varg » 24 dec 2022, 22:16

L_blancos je napisao/la:
24 dec 2022, 20:16
Sta je sa Roberta Volodera, otprilike jedan od nasih najperspektivnijih stopera?
Jes' se malo zavalio sa odlaskom preko bare, ali je Jos uvijek jako mlad, ali makar igra...
hahahaha daj ba najperspektivniji, smijesno. lik sa 21 igra u kansas cityu u koji je presao iz raspalog maribora. da je ista valjao ostao bi u evropi da ne kazem bundesligi

barisic je trenutno nas ubjedljivo najperspektivniji stoper i obavezno ga moramo zvati na neko od narednih okupljanja
Zadnja izmjena: Varg, dana/u 24 dec 2022, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 24 dec 2022, 22:29

Zanimljivo za Casa Piu je činjenica da kad je Zolotić u početnoj postavi, primili su svega 2 golova u 8 utakmica. A kad nije starter, primili su 9 golova u 4 utakmica.

Bilo bi dobro vidjeti šta može, ali teško da će biti pozvan kad su nam prve utakmice izuzetno važne kvalifikacijske. Samo da su nesposobni retardi u Savezu organizovali prijateljsku u novembru...

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 25 dec 2022, 08:58

Vucevich je napisao/la:
24 dec 2022, 22:29
Zanimljivo za Casa Piu je činjenica da kad je Zolotić u početnoj postavi, primili su svega 2 golova u 8 utakmica. A kad nije starter, primili su 9 golova u 4 utakmica.

Bilo bi dobro vidjeti šta može, ali teško da će biti pozvan kad su nam prve utakmice izuzetno važne kvalifikacijske. Samo da su nesposobni retardi u Savezu organizovali prijateljsku u novembru...
Ja bi mu dao sansu da vidimo sta moze. Svakako nije za prvih jedanest. Bolje on nego Sanicanin, Mujakic itd.

Tuta Petrov

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 25 dec 2022, 21:52

Zolotic je mirniji na lopti i ima bolji pas. Jednako je spor kao i Sanicanin ali zbog njegove smirenosti dao bih mu prednost. Odnosno mogao bi se isprobati kao opcija na lijevom stoperu, kao zamjena Hadzikadunicu ili kao starter lijevo u formaciji s trojicom nazad...dok ne nađemo bolje rješenje.
Naravno ako bude starter u portugalskoj ligi koja je bolja od srbijanske lige.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, hurem i 18 gostiju.