I dalje si mi nejasan...Spahica niko nije pitao, on se sam javio novinarima da objasni da Sarajevo i Bosna nisu ono sto oni pokusavaju proturiti - javio si se na taj moj post pa sam pitao zelis li to opovrgnuti? . Rekao sam 1-2, ali eto bilo ih je tri sto ne mijenja na stvari...sto nisu pitali te igrace - vjeruj mi nemam pojma, to trebas njih pitati.Virtu4l je napisao/la:2006. godine je Francuska gostovala na Koševu. Tri igrača su nastupili u obje utakmice. Možda je logičnije da su pitali Maloudu, Diarru ili Mexesa kako je u Sarajevu?Saban je napisao/la:Pa ne bih se sto posto zakleo, ali vjerovatno da bilo ko od ovih sto su igrali zadnju utakmicu za Francusku prije toga nisu igrali u Sarajevu (mozd 1-2), mada mi uopste nije jasan tvoj komentar. Da nceces mozda da kazes da nije tako bilo, ili sta?Virtu4l je napisao/la:Da, nikad prije oni nisu igrali u Sarajevu, pa su im trebale Spahićeve instrukcije.
Emir Spahić
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Emir Spahić
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
A kome to Bosanci nisu nakacili, bar od onih koji su imalo uspjeli u svijetu? Meni licno nije heroj sto je udario Marina vec momak koji drzi do svoga dostojanstva i ne dozvoljava da mu psuju mater bosansku svi koima se to cefne...pogotovo ne balavi ****, koji je uzivao dok se slikao sa tri prsta. Dakle sasvim normalna i prikladna reakcija. Ja licno bi ga izgazio ko trulju, i njega i bilo koga ko bi mi to rekao, bez obzira pod kojim uslovima bi se to desilo. A hajde, matereti - reci mi sta bi ti uradio?Virtu4l je napisao/la:
Spahiću se u posljednje vrijeme mnogo toga kači, a i on to izaziva nekim svojim postupcima. Nekome je heroj jer je udario Marina, a nekome nije, npr. meni je to primitivno, isto kao što je primitivan onaj lakat protiv Bresta. Nema to veze sa sportom, a on kao kapiten mora biti primjer. Ovo što je Avdo napisao je veoma teško i o tome se može diskutovati u nedogled, što vi upravo i činite, ali zbog toga će Spahin svaki potez biti pod lupom. Lokomotiv ga je otjerao, a igrač tipa Spahić se ne tjera tek tako, osim ako za to ne postoji baš jak razlog.
1) Precutao bi kao da se nista nije dogodilo?
2) Rekao bi mu - "slusaj mali to nije kulturno"?
3) nesto trece?
Protiv Bresta je stitio svoga golmana, onaj mu se nakacio na lakat - i to je to.
Hehe Sabane brat bratu tu ga debelo pretjerujes.Pa kad bi se udaralo za svaku pogresnu rijec kad ti neko kaze na terenu onda bi se vise tukli a ne igrali lopte.Jos si stvarno povjerovao da je stitio golmana
.Zaboravio sam snimak ali mens cini da tamo nije bilo sta da se stiti...
Ljudi su u pravu kad govore da je poceo malo da pretjeruje sa tim ponasanjem,ali je bolesno reci da prodaje utakmice.Jednostavno ne prilici jednom tako iskusnom igracu da sad pocne praviti onakve gluposti,kao sa Marinom,laktanjem,pa i Mexikom.Bezveze mu je bilo sto je uopste dao povoda sudiji da svira prekrsaj u Meksiku.Sta mu ima stavljati ruku na vrat...
Ali isto se moze reci i za Ibisevica da debelo pretjeruje sa onim svadjanjem sa sudijama.Nekad mi dodje da ga bas isamaram.Ko balavac kakav se ponasa.Tu vala treba biti iskren i realan

Ljudi su u pravu kad govore da je poceo malo da pretjeruje sa tim ponasanjem,ali je bolesno reci da prodaje utakmice.Jednostavno ne prilici jednom tako iskusnom igracu da sad pocne praviti onakve gluposti,kao sa Marinom,laktanjem,pa i Mexikom.Bezveze mu je bilo sto je uopste dao povoda sudiji da svira prekrsaj u Meksiku.Sta mu ima stavljati ruku na vrat...
Ali isto se moze reci i za Ibisevica da debelo pretjeruje sa onim svadjanjem sa sudijama.Nekad mi dodje da ga bas isamaram.Ko balavac kakav se ponasa.Tu vala treba biti iskren i realan
Zadnja izmjena: delija, dana/u 20 feb 2011, 03:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Ovo je reakcija KAPITENA na zahtjeva Francuzi da imaju specijalno obezbjedjenje: http://www.goal.com/en/news/2898/euro-2 ... y-measures
Saban ne prica napamet, prema tome bilo bi lijepo da se i drugi malo obavjeste prije nego zele komentarisati nesto.
http://www.goal.com/en/news/2898/euro-2 ... y-measures
Saban ne prica napamet, prema tome bilo bi lijepo da se i drugi malo obavjeste prije nego zele komentarisati nesto.
http://www.goal.com/en/news/2898/euro-2 ... y-measures
Izvini jarane, meni "svaka pogresna rijec" nije da mi cet....c opsuje majku Bosansku. Drugima ako je, nemam sa tim problema. Meni je porodica svetinja, i vjeruj mi da bi mnogo groznije stvari od onogs sto ti nazva "debelim pretjerivanjem" spreman bio uraditi da je zastitim. No, kao sto rekoh - svakom svoje.delija je napisao/la:Hehe Sabane brat bratu tu ga debelo pretjerujes.Pa kad bi se udaralo za svaku pogresnu rijec sto ti neko kaze onda bi se vise tukli a ne igrali lopte.Jos si stvarno povjerovao da je stitio golmana.Zaboravio sam snimak ali mens cini da tamo nije bilo sta da se stiti...
Ljudi su upravu kad govore da je poceo malo da pretjeruje sa tim ponasanjem,ali je bolesno reci da prodaje utakmice.Jednostavno ne prilici jednom tako iskusnom igracu da sad pocne praviti onakve gluposti,kao sa Marinom,laktanjem,pa i Mexikom.Bezveze mu je bilo sto je uopste dao povoda sudiji da svira prekrsaj u Meksiku.Sta mu ima stavljati ruku na vrat...
Odbrambeni igrac impulsivno reaguje kako je Spaha reagovao protiv Mexica i tu ni govora o jedanaestercu nije bilo, niti bi se to sudilo u bilo kojim "zvanicnim' utakmicama. Gori je bio prekrsaj u njihovom sesnaestercu pa se Meksicki sudija (dobro si procitao) nije oglasio.
Spahica gledaju kroz posebna naocala oni majmuni koji su mu zvizdali sto ih je pokusao ubjediti da se ponasaju civilizovano jer je on svoj obraz zalozio za njih. Prodavanje utakmica i slicne budalastinje - necu ni da komentarise, ima ko se time bavi, pa ako to izadje na svjetlost dana, onda mozemo pricati. Zar nije grijeh nekome naturati sumnju bez ikakvih dokaza, posebno svome KAPITENU. Ja ljudi i govana.
Ma ne mozes tako razmisljati,pa onda bi mu svaki drugi igrac psovao balijsku mater.Ibisevica su udarali u tek povrijedjeno koljeno pa im nije uzvracao udarce.Pa sta igramo neku odlucujucu tekmu i Spahicu neko mater opsuje
.Ne brini ti govore oni i gore stvari.Pa onda bi jedina taktika protivnika bila kako da smisli psovku koja ce tebe vise dirnuti...Ma ja mislim da ti kontas sta ti ja pricam ali si tvrdoglav ko i Harishp 

Prvo, bila je prijateljska utakmica...nikako se ne bih slozio da je psovanje majke Bosanske bilo sa ciljem da se isprovocira crveni karton, vec mrznja onaog bogalja prema svemu Bosanskom. O raznom provociranju, tokom utakmice nemoj meni pricati, ali vjerovo ti ili ne...nekakav precutan kodeks i tu postoji, te su rijetke onakve reakcije tj. psovke (posebno majke). Drugo je kada ti navijaci psuju sve po spisku, yebiga nomozes ih sva zaganjati, a drugo je kada ti jedan invalid koga je i Bog kaznio tako nesto u lice kaze...Zato sam i Dzeku opravdavao kada mu je onaj retard psovao...stjeraj mu, ako je lud neka ide u ludnicu i tamo psuje sve zivo i mrtvo...delija je napisao/la:Ma ne mozes tako razmisljati,pa onda bi mu svaki drugi igrac psovao balijsku mater.Ibisevica su udarali u tek povrijedjeno koljeno pa im nije uzvracao udarce.Pa sta igramo neku odlucujucu tekmu i Spahicu neko mater opsuje.Ne brini ti govore oni i gore stvari.Pa onda bi jedina taktika protivnika bila kako da smisli psovku koja ce tebe vise dirnuti...Ma ja mislim da ti kontas sta ti ja pricam ali si tvrdoglav ko i Harishp
Pa Zidane roknu onogu smotonju u finalu svjetskog prvenstva zbog sestre, i vecina ljudi ga je rezumjela, a onoga dzukca osudjivala.
A ti si kao mehkoglav,pa se brzo ''uortacis.delija je napisao/la:Ma ne mozes tako razmisljati,pa onda bi mu svaki drugi igrac psovao balijsku mater.Ibisevica su udarali u tek povrijedjeno koljeno pa im nije uzvracao udarce.Pa sta igramo neku odlucujucu tekmu i Spahicu neko mater opsuje.Ne brini ti govore oni i gore stvari.Pa onda bi jedina taktika protivnika bila kako da smisli psovku koja ce tebe vise dirnuti...Ma ja mislim da ti kontas sta ti ja pricam ali si tvrdoglav ko i Harishp

Puko mu je samaru kamo srece da ga je razvalio ko' Felix Sturm imao bi dvije velike porcije cevapa i to sa lukom.
Mali je sam od sebe sladak,ubio se za zidarski.I to za dobar dan i onda za dobar san.
Ebote pa jesi li ti vidio Pedra i njegove napade ludila u Realu.Orao teren sa onim iz protivnickog tima umjesto pluga.Pa ga iz kluba ne pustaju ni za zivu glavu.
Ili kako rece @saban za Zidana.Zamjeriti mu nakon toga,sto se tice Francuza je vise nego licemjerno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Nema ne da Hare na sebe
.Ne znam kako se stvoris jel te ko spomene.Da nemas kakav alarm
..
Ma kako kod ja mislim ne da nije uredu,nego da je seljacki ponasanje i Dzeke i ponasanje Spahica.Gdje ces ba dozvoliti da te klinje isprovociraju a znas da te milioni gledaju..Jos kod Dzeke onaj malac i nije sav svoj..
Ali haj ne mozemo se u svemu sloziti..
Moja je filozofija da su najhrabriji ljudi oni koji se u srdzbi suzdrze.Vasa neka skroz treca i Boze moj
PS. kad se samo sjetim kako je Bajramovic volio nako kulturno prigovoriti igracima.Sreca pa u fudbalu ima kodex ponasanja

Ma kako kod ja mislim ne da nije uredu,nego da je seljacki ponasanje i Dzeke i ponasanje Spahica.Gdje ces ba dozvoliti da te klinje isprovociraju a znas da te milioni gledaju..Jos kod Dzeke onaj malac i nije sav svoj..
Ali haj ne mozemo se u svemu sloziti..
Moja je filozofija da su najhrabriji ljudi oni koji se u srdzbi suzdrze.Vasa neka skroz treca i Boze moj
PS. kad se samo sjetim kako je Bajramovic volio nako kulturno prigovoriti igracima.Sreca pa u fudbalu ima kodex ponasanja
Alarmisem se automatski.Pogotovo na takve sa ''sumnjivim''nickovima.
Iako ti iskreno ne pristaje,jer nisi bas toliko Vadikalan sto bi Seselj rekao.
Iskreno ja sam bio kivan i sto bi se reklo nahozoren bas na Spahica nakon Grcke,Madjarske i njegovih ispravljanja krive Drine.
Medjutim kad covjek sjedne i prekonta.Kao prvo neko se promijeniti ne moze,taman mu omcu oko glave stavili.
drugo takav je nakrivo nasadjen i ebai ga.
Ali zamjeriti mu u tim stvarima a preci olako njegovo zalaganje na terenu je vise nego sranje po glavama svima nama kome je BIH stala kao repka recimo.
Ima ih dosta koji su jedva docekali da ga popisaju i to sa visoka.E pa nece moci.Pisu okreci na drugu stranu jer je bas jugo zapuhao.
Iako ti iskreno ne pristaje,jer nisi bas toliko Vadikalan sto bi Seselj rekao.
Iskreno ja sam bio kivan i sto bi se reklo nahozoren bas na Spahica nakon Grcke,Madjarske i njegovih ispravljanja krive Drine.
Medjutim kad covjek sjedne i prekonta.Kao prvo neko se promijeniti ne moze,taman mu omcu oko glave stavili.
drugo takav je nakrivo nasadjen i ebai ga.
Ali zamjeriti mu u tim stvarima a preci olako njegovo zalaganje na terenu je vise nego sranje po glavama svima nama kome je BIH stala kao repka recimo.
Ima ih dosta koji su jedva docekali da ga popisaju i to sa visoka.E pa nece moci.Pisu okreci na drugu stranu jer je bas jugo zapuhao.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Niko, ama baš niko ne može opravdati njegove postupke. Davno je to prešlo granicu sporta. Ona traka oko ruke ima neku težinu i trebao bi se ponašati u skladu sa njom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
ovako se radi na spomen sestre:
[youtube][/youtube]
a ovako na spomen majke i to jos od koga(malog cetnicicca):
[youtube][/youtube]
e sad uporedite
i jeli ono 'kapitenska traka' Zidanu oko ruke?
[youtube][/youtube]
a ovako na spomen majke i to jos od koga(malog cetnicicca):
[youtube][/youtube]
e sad uporedite

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
A ovako se radi kad je neko bezobrazan
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
A jes Avdo bacio kosku
Nego, fakat, hipotetički uzmimo da je istina to za namještanje, zanima me koji bi to mangup/moralista s foruma rekao ruskoj mafiji, ne? Da ga vidimo samo

Nego, fakat, hipotetički uzmimo da je istina to za namještanje, zanima me koji bi to mangup/moralista s foruma rekao ruskoj mafiji, ne? Da ga vidimo samo

glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
-
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la:A ovako se radi kad je neko bezobrazan
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
imamo tih primjera svakodnevno,ali ako je tebi mjerilo to samo zato sto jer Spaha to uradio onda OK

Naravno, Van Bommel, Gattuso, sve su to cigani od igrača. Možda nije u redu nekome uništiti karijeru zbog svoje neopreznosti?
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Jeli ijedan od navedeneih igraca unistio nekome karijeru ili su to samo pretpostavke da bi se to moglo desiti?
Mnogo je igrača koji su dugo pauzirali zbog nasrtaja ovih gorila.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
velika glupost sto se pojedinci ovdje po forumu loze na ovaj amaterski clanak i cak vjeruju u te nebuloze sto je ovaj avdic pripremio. al' nista novo, ovo pljuvanje spahica je jos jedan dokaz da kod nas nista vise nije sveto..
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Morate naučiti razliku između konstruktivne kritike i pljuvanja.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.