Generalni bi po meni trebao biti Muzurovic jer je on clan BP i jedan od osnivaca istog. Ne bojte se, nije Fuadov sin
Nego moze neko reci nesto vise o Saranovicu i Prljaci ? Imaju li uslove koji su navedeni u konkursu ?
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nadam s eda ce moje Hz bar na neki nacin pokazati zahvalnost robijasima na onom darivanju krvi nasim navijacima..ja to ne zaboravljam..dok traje tekma naravno da vas mrzim ne kao plave al mrzim vas al ono sto ste nam pomoglni svaka cast!!!i naravno da bude 1-3almin9 je napisao/la:Da bude što bolji derbi 26. i sretno u nastavku prvenstva
Imaš se pravo nadatFGR je napisao/la:nadam s eda ce moje Hz bar na neki nacin pokazati zahvalnost robijasima na onom darivanju krvi nasim navijacima..ja to ne zaboravljam..dok traje tekma naravno da vas mrzim ne kao plave al mrzim vas al ono sto ste nam pomoglni svaka cast!!!i naravno da bude 1-3almin9 je napisao/la:Da bude što bolji derbi 26. i sretno u nastavku prvenstva
sta je problem u izjavi,da znas raspored u nastavku i ti bi mislio ovakopardon je napisao/la:Dagle ovog naseg malca, sjajnog kapitena Zeljo najvise sanse za titulu...? Znas sta Keno visoko letis ,idi igraj za Zelju jeb.....li te on....SAMO SARAJEVO!!!
momak govori ono sto misli i kakav je problem ..pardon je napisao/la:Dagle ovog naseg malca, sjajnog kapitena Zeljo najvise sanse za titulu...? Znas sta Keno visoko letis ,idi igraj za Zelju jeb.....li te on....SAMO SARAJEVO!!!
mma_hz je napisao/la:momak govori ono sto misli i kakav je problem ..pardon je napisao/la:Dagle ovog naseg malca, sjajnog kapitena Zeljo najvise sanse za titulu...? Znas sta Keno visoko letis ,idi igraj za Zelju jeb.....li te on....SAMO SARAJEVO!!!
sta je s tobom vise @pardon samo seres po nasim igracima jedino kad je u pitanju Haris Hanzic e tad je u pitanju vrhunski talenat i igracina cccc ..
bolje da kazee realno nego da lupa kako cemo biti sampioni, a onda da mu **** majku sto je prosipao"supljake"!!!
ako ne budemo sampioni a bicemo aBd![]()
![]()
![]()
na pocetku ne podrzavam Prandellija odmah da to razjasnimoo, al brate nigdje nije keno reko da nemmamo sansi,ekii je napisao/la:mma_hz je napisao/la:momak govori ono sto misli i kakav je problem ..pardon je napisao/la:Dagle ovog naseg malca, sjajnog kapitena Zeljo najvise sanse za titulu...? Znas sta Keno visoko letis ,idi igraj za Zelju jeb.....li te on....SAMO SARAJEVO!!!
sta je s tobom vise @pardon samo seres po nasim igracima jedino kad je u pitanju Haris Hanzic e tad je u pitanju vrhunski talenat i igracina cccc ..
bolje da kazee realno nego da lupa kako cemo biti sampioni, a onda da mu **** majku sto je prosipao"supljake"!!!
ako ne budemo sampioni a bicemo aBd![]()
![]()
![]()
slazem se sa tobom,ali javno kao kapiten to izjaviti to je po meni neukusno..reci zasto da sad mi navijaci da idemo na utakmice ako vec unaprijed znam da nemamo sta traziti..ima citavo prvenstvo koje nije ni pocelo i mi nemamo sanse,pa Manchester bjezi bruku bodova Chelziju i ljudi kazu ne odustajemo od titule dok ima matematicke sanse......ja mislim da je Keno dao svom ucitelju dobar alibi za neuspjeh,a ovaj njemu kapitensku traku za poslusnost..
i ti vjerujes da nebi HAHAHAHAHHApardon je napisao/la:OCITO PRICAS NEBULOZE...HALLOOOO ENO MU ZELJE PA NEK GA HVALI KOLIKO HOCE....A o ovom harisu sto ga spominjes milion puta je mogao igrati za SELJU al SARAJEVO JE U SRCU,a ja se licno sjecam njegove izjave iz Avaza da ni za milion maraka nebih igrao za Zelju,a ne ovaj mali lafo kapiten i on odmah eto zeljo ima sanse za titulu....TOLIKO!!!
Harise ,Harise hehehehepardon je napisao/la:SARAJEVO SAMPION!!! SARAJEVO SAMPION!!! SARAJEVO SAMPION!!! SARAJEVO SAMPION!!! SARAJEVO SAMPION!!! SAMO SARAJEVOOOOOO..........!!!
Bukvalac,bukvalac heheh..pardon je napisao/la:Ocemu ti haris ???..hahahahahahahahahahaha Sarajevo sad ima trening,nije on sigurno i slusaj Ja cu vazda braniti igrace koji znaju,vrijede i umiju,koji imaju veze s fudbalom ma koliko ih mi osporavali...A uvijek cu biti protiv ovih sto su protiv SARAJEVA kao recimo HAMZAGIC ,pa ti i dalje furaj harise ,harise hehehehehe...................
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, muhamedhulk i 9 gostiju.