Navijači Partizana u Laktašima pozdravili Željka Obradovića, bas čudno

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Navijači Partizana u Laktašima pozdravili Željka Obradovića, bas čudno
Ko je ovaj pokemon što se Željko čini mi se preko qrca rukovao sa njim ?
Boris Spasojevic ako se ne varam.
Nije Boris , manji je ovaj , nikad ga prije nisam vidio .Ethel je napisao/la: ↑25 dec 2022, 20:42Boris Spasojevic ako se ne varam.bombaysaphire je napisao/la: ↑25 dec 2022, 20:37Ko je ovaj pokemon što se Željko čini mi se preko qrca rukovao sa njim ?
Sad je prebačen u Mornar. Iskreno od svih domaćih igrača Partizana on mi je bio najdraži. Nadam se da će imati veliku minutažu...
On je Slovenac , tako da se vodio kao stranac .
Sindrom Makedonije/Izraela, ja jos uvijek cekam da odnekud iskoci na Eurobasket Eliyahu, Halperin i Caspi, jos da mi se prikazu na klupi onaj sarajlija umjetnickog imena Robert Rothbart i Fischera kao naturalizovanog i da me srcani strese.bombaysaphire je napisao/la: ↑16 jan 2023, 23:41Bog te mazo , kad vidim ovu braću Stojanovski nije mi dobro , imam osjećaj da igraju 20 godina![]()
Samo nije to to bez Todora Gečevskog![]()
Brat Lior i šut sa jednom rukom sa slobodnih bacanja , brat Jotam mi je najdraži bio u Olimpijakosu sa trojkama , mrtvi Omri ne znam što se oprostio 34 godine ima ...Ethel je napisao/la: ↑17 jan 2023, 00:43Sindrom Makedonije/Izraela, ja jos uvijek cekam da odnekud iskoci na Eurobasket Eliyahu, Halperin i Caspi, jos da mi se prikazu na klupi onaj sarajlija umjetnickog imena Robert Rothbart i Fischera kao naturalizovanog i da me srcani strese.bombaysaphire je napisao/la: ↑16 jan 2023, 23:41Bog te mazo , kad vidim ovu braću Stojanovski nije mi dobro , imam osjećaj da igraju 20 godina![]()
Samo nije to to bez Todora Gečevskog![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.