Nikoga ne branim, danima se gluposti ovdje pišu. A godinama se ljudi napadaju, bez obzira ko je u klubu niko nam ne valja. Pa ako godinama niko ne valja, možda je do nas, možda se i mi moramo malo promijeniti.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Koji to klub demantuje , svaki novinarski natpis ?MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 dec 2022, 22:55U klubu rade u miru, nema se vremena za demant medijskim nagađanjima![]()
-
- Kontakt:
Mirvić: Prihvatam svu odgovornost za loše rezultate Sarajeva, uložit ćemo 10 puta više novcafks74 je napisao/la: ↑25 dec 2022, 22:42Ko ti je najavljivao, neko sa foruma ?spezial je napisao/la: ↑25 dec 2022, 20:56Pa tako nesto ce ti i biti, svaki prelazni nam najavljuju igrace tipa pavlovica, vesovica i ziljkica, a dobijemo likove poput ovog tiktokeraumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑25 dec 2022, 20:42Ako mrtvi tiktoker potpiše trebamo se ugasiti
Po ova 3-4 imena sto se spominju+postavljanje Mirze za trenera,ne bi bas rekao da je ovo u planu
Sto se tice ovog momka danas,story je bio zajebancija samo.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 25 dec 2022, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Logično da nemaju vremena, a kako će i imati dok se koja kahva popije, pa pročitaš komentare navijača i smiješ im se, pa odeš opališ selfi sa nekim menadžerom, objaviš story kako zafrkavaš navijače pa onda lagano do Brajkovića nešto pojesti sresti nekog poznanika pa u neki slastičarnicu sjesti i prođe dan. Dobre je da ikako imaju vremena vidiš im rasporeda.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 dec 2022, 22:55U klubu rade u miru, nema se vremena za demant medijskim nagađanjima![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sjecam se kad su mediji pisali da nam dolazi Goran Cvijanovic, klub ekspresno demantovao, jos bila nedjelja navecer.
To je rekao prije nego što je doveo ove zadnje igrače ali nemojte se sekirati, ako je tačno čovjek se povlači. Sada bujrum za konama, otvorite humanitarni broj pa da vidimo kako će kod nas ići akcija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 dec 2022, 23:05Mirvić: Prihvatam svu odgovornost za loše rezultate Sarajeva, uložit ćemo 10 puta više novca
Po ova 3-4 imena sto se spominju+postavljanje Mirze za trenera,ne bi bas rekao da je ovo stvarno u planu
Sto se tice ovog momka danas,story je bio zajebancija samo.

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
De nemojte zayebavati sada. Na šta bi to ličilo da demantujemo svaku informaciju oko igrača koji navodno dolazi?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Pa zato kažem, rade u miru. Dok Potura objavi koju sliku svojih bataka, te ostalih "ozbiljnih" stvari koje se rade u prostorijama kluba.H8Z7 je napisao/la: ↑25 dec 2022, 23:07Logično da nemaju vremena, a kako će i imati dok se koja kahva popije, pa pročitaš komentare navijača i smiješ im se, pa odeš opališ selfi sa nekim menadžerom, objaviš story kako zafrkavaš navijače pa onda lagano do Brajkovića nešto pojesti sresti nekog poznanika pa u neki slastičarnicu sjesti i prođe dan. Dobre je da ikako imaju vremena vidiš im rasporeda.MaroonBjelave je napisao/la: ↑25 dec 2022, 22:55U klubu rade u miru, nema se vremena za demant medijskim nagađanjima![]()
Razočaran sam informacijama iz prve ruke što se tiče foruma i pojačanja, prije su dolazile konkretnije i preciznije informacije, a sada sve nešto šuplje slovo. Očito su navijači totalno izolovani od kluba i sadašnje uprave i sve se svodi na neka nagađanja. 

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Mamići sigurno neće pogledat Sarajevo, možda izlazni transfer neki, a u smislu da oni sređuju Sarajevu nekog ili dovode ovdje nekog preteško. Imaju ljudi Sloveniju, pola lige uključujući Maribor žudi za njima. U Bosni su razvili biznis sa Širokim i Zrinjskim, čak i Posušje je znalo sebi šta srediti.
Neko ti kaže eno Andya Bare on je nogometni menadžer, i odeš uslikaš se sa njim. Čovjeka i ne zanima naše područje. A Maminjo je haman na ratnoj nozi sa njim.
To koliko bi kao Hasanbegović bio pojačanje pokazuje činjenica da je on ispao iz kombinacija u Slogi Doboj koja igra sa 3 štopera plus prioritet je opstanak.
Neko ti kaže eno Andya Bare on je nogometni menadžer, i odeš uslikaš se sa njim. Čovjeka i ne zanima naše područje. A Maminjo je haman na ratnoj nozi sa njim.
To koliko bi kao Hasanbegović bio pojačanje pokazuje činjenica da je on ispao iz kombinacija u Slogi Doboj koja igra sa 3 štopera plus prioritet je opstanak.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- egocentrik
- Kontakt:
Ne kazem da si manji bolesnik za FKS ako ovdje ne zivis, ali ako si zadovoljan s ovim sto se desava onda imas preniske kriterije ili si previse star da bi te dotaklo bilo sta.fks74 je napisao/la: ↑25 dec 2022, 23:10To je rekao prije nego što je doveo ove zadnje igrače ali nemojte se sekirati, ako je tačno čovjek se povlači. Sada bujrum za konama, otvorite humanitarni broj pa da vidimo kako će kod nas ići akcija.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑25 dec 2022, 23:05Mirvić: Prihvatam svu odgovornost za loše rezultate Sarajeva, uložit ćemo 10 puta više novca
Po ova 3-4 imena sto se spominju+postavljanje Mirze za trenera,ne bi bas rekao da je ovo stvarno u planu
Sto se tice ovog momka danas,story je bio zajebancija samo.![]()
Jesmo na forumu, ali s ovolikom kontriranjem ljudi Ce misliti i vc misle da ides namjerno uz nos ili da nesto imas od ovoga a znam da nemas. Ako nam je cilj da budemo stabilan premijerligas onda svaka cast a znam da nijednom pravom navijacz nije u cilju da njegov klub stagnira ili još gore propada a mi sigurno tonemo svake sedmice dublje i dublje, sto nesposobnom upravom sto igrama na terenu jednostavno nista ne ide kako treba a i ne djeluje da Ce s ovim ljudima ikada ici, izigrali su povjerenje i nek se sada kupe.
Necemo se ugasiti ni humanitarnu traziti, iz lige ispasti nećemo. Igraci koji se dovode u vezu s nama mogu se finansirati ko i prije investitora, ne treba tu neka mega lova. Ti kazes da je ismir upumpo pare, ma kakve su to pare za jedan fudbalski klub, dovodili smo zbog svog renomea i kvalitetnije igrace a taj renome nam je sada upitan sto od toga sto ne igramo Evropu a ima i do pojedinaca koji svojim ispadima prezentuju klub ko da vode dizdarusu. Malo realnosti brate imas dovoljno godina.

VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Ako mu je logika prioriteta da u razne kurave ulaze desetine hiljada mjesecno, koje statiraju u klubu, i kao fol rade nesto. A problem mu je dati taj, ili slican, novac za igrace i STRUCNE LJUDE u strucnom stabu, neka ide.
Samo neka povede ove kurave sa sobom.
Zapravo i ne mora. Vecina ce ih ili otici jer nema debila kojeg ce musti, ili ce biti naglavacke izbacene iz kluba
- FKS -
Joj sta cemo ode nam mirvaaa kmee
Yebo te on uhljupe, Sarajevo je bilo i prije njega i bit ce i poslije !!! A ti brani uhljupa uhljupe...
Yebo te on uhljupe, Sarajevo je bilo i prije njega i bit ce i poslije !!! A ti brani uhljupa uhljupe...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Izvinite kone na upadu, al neko se opasno bogati na vama, ovaj Hasanbegović je pun para, stari mu ima neke farme znam da je imućan strašno. Neko će opasan keš uzet za njegov transfer. Šta je tu je, to je naš mentalitet usrani i trebaju nas pogasit.
Jesi li tu jos? Nisi. Nema veze al da ti kaze za situaciju kod vas "Dok je ovaca biće i vune!" a okani se nas!ferroviere87 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 00:45Izvinite kone na upadu, al neko se opasno bogati na vama, ovaj Hasanbegović je pun para, stari mu ima neke farme znam da je imućan strašno. Neko će opasan keš uzet za njegov transfer. Šta je tu je, to je naš mentalitet usrani i trebaju nas pogasit.
Ma ovdje, brate, nema niko pojma u vezi infomracija. Mozda 2-3 lika nesto znaju i imaju prave ingormacije a mi ostali niko ništa. Čista dokolica i vječno protiv. Protiv koga - ma svega i svakoga.
Evo ga brazilac će biti 11ska, Mirvić ide sam po njega
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Koja bolan 2-3 lika? Ima ih, natežu se, ali pogode k'o prstom u g.ovno. Ja zadnju info da je bila istinita dobio od jednog brata koji mi je par dana ranije javio da je Dudić završen prije zvanične objave. A insajderska koja mi je baš ostala u sjećanju, kad je isto neki brat napisao da mu je rođak koji je dobar sa Šerbečićem javio da nam dolazi na posudbu. Sve nakon toga lupanje k'o Maksim po diviziji.
- Shategabri
- Kontakt:
Dobro, ponesi Gastala, trebaće nam.propoklopac je napisao/la: ↑23 dec 2022, 16:05Nikad ovo ne mogu da skontam, dvoumiti se, ne otici na utakmicu zbog uprave, direktora klinaca palaca...Shategabri je napisao/la: ↑23 dec 2022, 15:40Vjeruj da se dvoumim.Tatamata1946 je napisao/la: ↑23 dec 2022, 15:30
Ma hajmo onda bojkotovati clanske ali da ne bojkotujemo utakmice. Kako da ne idemo na utakmice a pravi zdravi. Koliko puta sam poludio jer zbog posla i ranih termina ne mogu stici na utakmicu i sad da namjerno ne idem jer mi ne odgovara neko u klubu
Ide mi se, jer je FKS.
Ne ide mi se zbog ljudi koji ga vode.
Eto biće i novi teren, da vidimo šta će se promijeniti.
Ili ćemo i dalje gledati patnju.
Nije to neko, to su ljudi na prvoj liniji, ne možeš ih zaobići da ti budu nebitni, a klub bitan.
Kamo sreće da me prvog popishaju i demantuju, nije problem...moju emociju koju mi proizvede SAMO FKS ne moze poremetiti niko od nabrojanih, ma kakve stvari radili, ma koliko se trudili ciniti lose mom klubu.
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, boki86, BordoArmy88, ErosViverosViv, Gomis99, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hamagara, Lavcina, mire971, misstianopenaldo, mosarajvosa83, MSOZ101, NeSamSafetee, Noke995, OsmanhodzicBuco, Pena, Posejdon, propoklopac, samoFKS, UltraSa46 i 210 gostiju.