FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Memiševic Samke ubio se on sada za nas odličan može štopera i u sredini kvalitetan.Kupimo ga i prodamo nakon pola sezone jer je kvalitet i igrac. Za bolje lige i uradimo isto kao i sa Mujakicem
Ima Brazilac Renan desno krilo ubio se za nas brz kontrola sad.
Otisao Mirva po Dani Alvesa
Gledam sada koga prati ayla sve od mogućih budućih igrača.Ima kvalitetnih koji bi mogli nas pogurali u europu i daj ih dobro prodamo
Sad bio u FS, i onaj decko se zali, nece raja da kupuje, ne ide nista, svaki dan im vrate po 3,4 clanske.
Sarajevo ljubavi moja.
- Shategabri
- Kontakt:
Litvanska liga završena. U pravu si. To mu je ta najbolja sezona.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 dec 2022, 14:40Kako baš i nije dobar u tekućoj ako je najbolji strijelac lige ove sezone bioShategabri je napisao/la: ↑26 dec 2022, 14:16Dovodili smo i zvučnija imena, jedan Ikande je sigurno bolji igrač po svemu od ovog, al znamo kako je to završilo.JavierBosnia je napisao/la: ↑26 dec 2022, 14:00
Nisam ni rekao da si slagao, nisam ni ja kad sam rekao Dzeko da dodje bilo bi zeljovac - istina je i to. Stvar je u pristupu
Sto nisi rekao, uh pa vrijedi pola miliona eura, ima visine brzine, ima i iskustva po evropi a nije dedo neki. Znam ja da smo svi nezadovoljni, ali u svemu se trazi samo negativa. Zato su ovo i neki od mojih posljednjih postova na forumu
Moglo bi se postaviti pitanje ko je tu realniji, vi koji se trudite da u svemu vidite pozitivu (iskreno, svaka čast!) ili mi koji kritički nastupamo i stvari nam mogu biti i crne i bijele.
Ma konto posljednje sezone možemo reći da je bio dobar, al u ovoj tekućoj i ne baš nešto.
I ovo za zadržavanje u klubovima, to nije obećavajuće.
Bio nam je dobar i Fanimo, pa si vidio kako je završio.
Džabe ti što je možda i predobar za ovu liku ako je kondor u glavi.
A vidi, preozbiljno shvataš forum. Ako ti je to jedini razlog za povlačenje sa istog, ne znam šta da kažem.
Mada u principu bolje je vrijeme provoditi sa dragim ljudima, u prirodi, bilo gdje nego na forumu![]()
![]()
Sad se vraća ovim Ukrajincima, bio posuđen.
Koševo Zapad
- Shategabri
- Kontakt:
Put od potpune euforije, 7 k članskih i 7 k na tribinama stadiona do vjerovatno dvice članskih i toliko na tribinama.
Rekao bih da je ovo drugo puno lakše izvesti, raju začas odbiješ.
A vratiti sve to će biti daleko teže.
No naravno, ja sam crnjak i u svemu vidim loše.
A uopšte nije tako loše, jelde?
Koševo Zapad
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ništa novo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Mirva prati i agenciju od ovog Brazilca... 

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma razumijem te brate i Dzafic je imao vrhunsku sezonu u Tuzli pa nije bas uvijek ocekivati da ponovi tako nesto sto se desi jednom u karijeri i tjt.Shategabri je napisao/la: ↑26 dec 2022, 14:16
A vidi, preozbiljno shvataš forum. Ako ti je to jedini razlog za povlačenje sa istog, ne znam šta da kažem.
Mada u principu bolje je vrijeme provoditi sa dragim ljudima, u prirodi, bilo gdje nego na forumu![]()
Nekada jesam, odavno vise ne shvatam ozbiljno, sto zbog svojih godina, godina iskustva, sto zbog nekih likova

Drugi su razlozi, na proljece nekad kad dodje vrijeme cu dati zavrsnu rijec, a ovo oko nove godine brojim zadnje postove, dolaze vaznije stvari u zivotu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- Shategabri
- Kontakt:
Ma meni je forum od početka laganica.JavierBosnia je napisao/la: ↑26 dec 2022, 15:25Ma razumijem te brate i Dzafic je imao vrhunsku sezonu u Tuzli pa nije bas uvijek ocekivati da ponovi tako nesto sto se desi jednom u karijeri i tjt.Shategabri je napisao/la: ↑26 dec 2022, 14:16
Nekada jesam, odavno vise ne shvatam ozbiljno, sto zbog svojih godina, godina iskustva, sto zbog nekih likova![]()
Drugi su razlozi, na proljece nekad kad dodje vrijeme cu dati zavrsnu rijec, a ovo oko nove godine brojim zadnje postove, dolaze vaznije stvari u zivotu
Kažem opet, sve je pametnije od štancanja postova na forumu

U svakom slučaju, ako odeš, sretno ti bilo

Koševo Zapad
- napoleon72
- Kontakt:
Kako li Ajla.pregovara sa igracima jbt? Posalje vatricu na story, igrac uzvrati?
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Zukanovic je napisao/la: ↑26 dec 2022, 13:50Ja sam tu u Sloveniji blizu Ljubljane, i pratim često baš Bravo.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 dec 2022, 13:06
Prati Ayla Brazilca također.
Također Ayla zapratila Crnogorca iz Dinama - stopera.
Bio na posudbi u NK Bravo ovu polusezonu. I zapratila onog Anesa Krdzalica.
Stani dok novinari za jedno 20 dana saznaju da Ismir ima još jedno dijete na putu pa da i to objave![]()
Nije loš Milić, al po meni bolji igrač Krizan, njih dvojica igraju u paru. Krizan bi se mogao dovest za "male" pare i dobar za daljne prodaje...A vjerovatno je Milic planiran na posudbu, pa je zato on meta...Ekipa im je poznata po jakoj odbrani, primili su 18 golova u 20 utakmica...
Ovaj Milic nije nesto dobar. da ima nas pasos bi reako ok mozda. ali kad gledas da je stranac onda nije on za nas.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
napoleon72 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 15:41Kako li Ajla.pregovara sa igracima jbt? Posalje vatricu na story, igrac uzvrati?

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
napoleon72 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 15:41Kako li Ajla.pregovara sa igracima jbt? Posalje vatricu na story, igrac uzvrati?

1946-1987
+ Potura pošalje sliku kako leži u sobi nekog sarajevskog hotelanapoleon72 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 15:41Kako li Ajla.pregovara sa igracima jbt? Posalje vatricu na story, igrac uzvrati?

Mirvic koliko znam ima biznis, mozda je otisao dole poslovno. Nesto mi nema smisla da po igraca maksuz ide u daleki brazil
Kako vas nije stid biti tako realan i govoriti istinu, pravi navijaci se prave da je uvijek sve u redu.
Sramota stvarno napustam forum, necete vi meni biti realni i govoriti kako stvarno jeste i razbijati mi iluzije
Sramota stvarno napustam forum, necete vi meni biti realni i govoriti kako stvarno jeste i razbijati mi iluzije

You are someone else I am still right here
- belosevic23
- Kontakt:
Za nase trenutne napadace kojih nemamo je Richarlison lično
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Antikloc, Google Adsense [Bot], mnon46, Oerde, Pantelija, rimljanin90, roccosiffredi, spezial, Vanja8 i 189 gostiju.