Sport i TV
Re: Sport i TV
Multi od sad ide na Premier league kanalu cini mi se.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Skeniraj ponovo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 13:31zar ima i slika? kod mene i dalje crnilo
evo ide prenos Spursa i na kanalu Engleske lige, bice i multiprenos
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- akisarajevo92
- Kontakt:
ovo je vec ozbiljan broj Arena za BiH, sad treba vidjeti kakva ce shema ici na njimamessilla je napisao/la: ↑26 dec 2022, 13:37Skeniraj ponovo.akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 13:31zar ima i slika? kod mene i dalje crnilo
evo ide prenos Spursa i na kanalu Engleske lige, bice i multiprenos
i valjda opet kroz neko vrijeme prebace ove kanele u HD, bilo bi i logicno, cuj "Premium" a SD slika u 2023. godini lol
Don't believe the hype.
A u Srbiji na Arena Premium 1. Vole nas zakidati.
Nije da nismo navikli...
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa bolje da ide na EPL kanalu multi nego na premium. Ovako premium ostane slobodan za neku utakmicu, a na EPL ne bi išla nikakva utakmica.
Da je otključan na Telecomu, ne bih ništa rekao. Ovako je smiješno ispalo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Meni EPL kanal na telekomu otključan? To on ide u neki poseban paket ili?
Vucicevim kujicama ne radi nijedna Premium Arena hahahahaha
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Kakav fail... imate na Premier League kanalu uzivo Newcastle.
Čekaj na kojem je kanalu multiprenos na kraju?
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
U BiH na Premier league valjda, u Srb na AS1P.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije na premier league, Lei-new tamo ide regularno kao na asp1
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
!!!GOAT!!!

U BiH ne znam onda, al na Srb ide na AS1 Premium, ja gledao. Nije ista shema na BiH i Srb Premium ako to mislis.
- westsideSB96
- Kontakt:
Eronet od nove godine poskupljuje za marku paket gdje su arene, ali sve će biti u HD-u. Znači ukidaju poseban HD paket
NKŠB ponos HRHB
Nisam nešto optimističan da će u skorije vrijeme to. Ali žalosno fakat da su ovo uradili.akisarajevo92 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 13:41i valjda opet kroz neko vrijeme prebace ove kanele u HD, bilo bi i logicno, cuj "Premium" a SD slika u 2023. godini lol
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Na kojoj AS ide United sad?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.