Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori
Hadzibegic je dokazani trenerski neznalica i to potvrđuje 30 godina.
Ne mogu da vjerujem da ce on biti izbor (ako ima istine u vasim pricama). Petev je za njega Guardiola.
Mislim, možda i on kao ćorava koka ubode pa uspije s nama zbog želje igraca...ako bude on, nadam se da ćemo se prevariti i da ce na dobro izaći. A zavisi i od pomoćnika i ko će mu biti desna ruka.
Ali ovako u startu, ne mogu da vjerujem da bi on mogao biti izbor.
Ne mogu da vjerujem da ce on biti izbor (ako ima istine u vasim pricama). Petev je za njega Guardiola.
Mislim, možda i on kao ćorava koka ubode pa uspije s nama zbog želje igraca...ako bude on, nadam se da ćemo se prevariti i da ce na dobro izaći. A zavisi i od pomoćnika i ko će mu biti desna ruka.
Ali ovako u startu, ne mogu da vjerujem da bi on mogao biti izbor.
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 26 dec 2022, 20:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Rekli su i da je Prosinečki gotov što se tiče FKS, pa na kraju Varešanović.
Al niže ne možemo ako se to obistini.
Lika su ko kera otjerali iz CG, gdje god je radio brukao se, ne razumijem stvarno ovakvu odluku, doslovno NAJGORA opcija od svih mogucih, ne moze se gora naci.
Zadnja izmjena: forgempp, dana/u 26 dec 2022, 20:10, ukupno mijenjano 1 put.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Znam, ali ovo sve ide ka tome da će ova ubleha preuzeti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nema ništa gore od metiljavog trenera, a Faruk je sinonim za takvog.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Majku im mrtvu yebem Faruk ima sve reference, ma ovo sranje od reprezentacije ne treba vise ni gledat. Uvijek dokazu da moze gore.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Daj brate i ja navijam za Sarajevo, ali ovaj frajer ne bi bio adekvatan trener Sarajeva, a kamo li repke.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Najveca greska Peteva je sto nas je uveo u a ligu nacija,to mu Vico ne moze oprostiti
Nakon Meše još jedna YU luzerčina na kvadrat na mjestu selektora

Pa bolje da je Petev ostao, dakle mozemo se halalit sa EP.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
-
- Kontakt:
Po informacijama koje ja imam, komotno se može otvoriti tema Faruk Hadžibegić - selektor reprezentacije BiH.
Ovo je tužno, 800 puta lošiji trener od Peteva, o drugim imenima da ne govorimo.
Ovo je tužno, 800 puta lošiji trener od Peteva, o drugim imenima da ne govorimo.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
Stvarno je tužno Zukanoviću koji je tvoj nivo nepoznavanja fudbala, kad ti je Hadžibegić dobar.
Želim selektora koji ne pamti Vijetnamski rat, za početak.
Jel ko gledao CG dok im je on bio selektor ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nevjerovatno zaista. Uvjeren sam da je ideja da se sroza reprezentacija i fudbal u BiH na najnize moguce grane.
Ako vec mijenjas Peteva kad je konacno povezao par dobrih rezultata, mijenjaj ga sa nekim boljim (Vahid, Petkovic...), ovako nema nikakvog smisla, cak je prednost na strani Peteva jer odlicno poznaje igrace i one koji su potencijalni, sta ovaj starac zna, 99% da povrsno prati repku.
Nije se nigdje zadrzao vise od godinu dana, joj al me iznervira, dabogda ne bio u mogucnosti prihvatit poziv
Ako vec mijenjas Peteva kad je konacno povezao par dobrih rezultata, mijenjaj ga sa nekim boljim (Vahid, Petkovic...), ovako nema nikakvog smisla, cak je prednost na strani Peteva jer odlicno poznaje igrace i one koji su potencijalni, sta ovaj starac zna, 99% da povrsno prati repku.
Nije se nigdje zadrzao vise od godinu dana, joj al me iznervira, dabogda ne bio u mogucnosti prihvatit poziv

Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Jedan Faruk smeta vama. nisam nija za njega daleko od toga. ali meni bolje nego onaj lopov koji bio.
ali selektor koji laze, zove igrace sto nebi nikao zvao, koji ima najgore kvalifikacija, i najgore trener zadni 20 godina je vama ok.da ne pricam sta je bilo u Dinamu i ostalim klubovima.
ali selektor koji laze, zove igrace sto nebi nikao zvao, koji ima najgore kvalifikacija, i najgore trener zadni 20 godina je vama ok.da ne pricam sta je bilo u Dinamu i ostalim klubovima.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], HariTz, jasmin10, Proximic, Sheyi, tutankamon1905 i 81 gost.