Potencijalni selektori

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Spahic98

Re: Potencijalni selektori

Post Postao/la Spahic98 » 26 dec 2022, 20:42

Surreal je napisao/la:
26 dec 2022, 20:39
Spahic98 je napisao/la:
26 dec 2022, 20:37
A koga bi vi za 15 hiljada mjesecno?
Pitar nas je odveo u Brazil, pitar ce nas odvesti i na euro :opaopa:
nadam se da nemas vise od 17 godina, ti si brate podrzavao Vladana koji nas je odyebao zbog srbije, a nisam ni vidio da si protiv Varesanovica, pudlice.
Vladan je najbolji produkt sarajevske akademije,golmancina na kojoj ce klub zaraditi ozbiljne pare u buducnosti
Ne podrzavam Varesanovica

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 26 dec 2022, 20:43

Sveti je napisao/la:
26 dec 2022, 20:40
Je li bilo kontakta sa N/FSBiH? Ne, ne… Znao sam da ćete me to pitati. Moji stavovi se znaju, toliko puta sam ih dosad rekao, isto je i danas. Ljudi kod nas maštaju da BiH profukcioniše kao normalna država, da se živi u slobodi, miru, veselju…, međutim dešavaju se stvari da pojedinim ljudima to i nije u interesu. Nije to tako samo u sportu, svugdje – kaže nam Halilhodžić
Ja prosto ne vjerujem kakvo gowno od covjeka je ovaj ker. Fuj yebo ti sebi mater u pichku
Kakav jadnik, pa umjesto da preuzme reprezentaciju - pa i ako ima problema, da ih javno iznese, nesto kao Obradovic, samo sere i sere, a dolari i euri mu se u ocima vide.

Nema potrebe ovom covjeku vise davati bilo kakav medijski prostor, veci "patriota" je ocigledno Vicko, nego ovaj ublehas.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 dec 2022, 20:43

Njemu je mjesečna plata bila oko 150 hiljada maraka u Maroku dok bi kod nas bila 30 hiljada, nešto sumnjam da je radi toga ali eto :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 26 dec 2022, 20:46

Sveti je napisao/la:
Je li bilo kontakta sa N/FSBiH? Ne, ne… Znao sam da ćete me to pitati. Moji stavovi se znaju, toliko puta sam ih dosad rekao, isto je i danas. Ljudi kod nas maštaju da BiH profukcioniše kao normalna država, da se živi u slobodi, miru, veselju…, međutim dešavaju se stvari da pojedinim ljudima to i nije u interesu. Nije to tako samo u sportu, svugdje – kaže nam Halilhodžić
Ja prosto ne vjerujem kakvo gowno od covjeka je ovaj ker. Fuj yebo ti sebi mater u pichku
Zna da za njegovog zivota to nece biti i onda ovo izjavi :rol:

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 dec 2022, 20:49

Zastone je napisao/la:
26 dec 2022, 20:46
Sveti je napisao/la:
Kakav ljudski otpad, eto mi ne znamo kakva nam je drzava dodji ti da nam kazes yebem ti spisak seljacki. Doce opet u ovu usranu zemlju da peca na neretvi gowno prodano
naprijed rejal

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 26 dec 2022, 20:54

za oskara :sick:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 26 dec 2022, 21:00

Surreal je napisao/la:
26 dec 2022, 20:43
Sveti je napisao/la:
Kakav jadnik, pa umjesto da preuzme reprezentaciju - pa i ako ima problema, da ih javno iznese, nesto kao Obradovic, samo sere i sere, a dolari i euri mu se u ocima vide.

Nema potrebe ovom covjeku vise davati bilo kakav medijski prostor, veci "patriota" je ocigledno Vicko, nego ovaj ublehas.
Hvala Bogu da neko procita pametnjakovića Vahu.
Da mu Vico trehne milion eura godišnje na sve 4 bi dopuštao u savez.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 dec 2022, 21:00

Surreal je napisao/la:
26 dec 2022, 20:54

za oskara :sick:
Hahahahah zlo mi dodje yebo mater
naprijed rejal

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 26 dec 2022, 21:01

Sveti je napisao/la:
26 dec 2022, 20:49
Zastone je napisao/la:
26 dec 2022, 20:46
Sveti je napisao/la:

Kakav ljudski otpad, eto mi ne znamo kakva nam je drzava dodji ti da nam kazes yebem ti spisak seljacki. Doce opet u ovu usranu zemlju da peca na neretvi gowno prodano
Sto posto!
Sad ima dobru sansu da pomogne ovoj drzavi i repki jer dolaze neka nova imena i da se sa dobrim selektorom mozemo kvalifikovati ali ne,on i dalje u prazno mlati i tako godinama a inace radio je u bas uredjenim sistemima :mrgreen:

1921boy
Kontakt:

Post Postao/la 1921boy » 26 dec 2022, 21:06

Iskreno ja nisam ni za jednu od opcija koje se spominju ne zbog trenerske karijere i rezultata već zbog toga što su već spomenuti imali priliku da rade u reprezentaciji u prošlosti.

Drugo, vrijeme je za mlade i moderne trenere koji tumače fudbal na drugi način a ne ljudi koji su zaostali u zadnjih 20 godina na fudbalskoj sceni. Vahid bi bio izuzetak normalno.

Čolpa je izjavio da su minimalne šanse da u narednu godinu uđemo bez selektora. Ovo je izjava od danas.
mosa lošmi stićko tit-ula!

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 26 dec 2022, 21:20

Sta ovo cijeli „strucni“ stab iz FKS. :D Tako pise knollknoll.ba
Kako sada stvari stoje doći će i do promjena u stručnom štabu, pa bi za pomoćnika trebao biti postavljen Mehmed Janjoš, proslavljeni trener FK Sarajevo.

Za očekivati je imenovanje novog trenera golmana, ta pozicija bi trebala pripasti Enveru Lugušiću koji je također ranije bio u stručnom štabu kada su selektori bili Miroslav Blažević i Mehmed Baždarević.
Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 26 dec 2022, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 26 dec 2022, 21:23

Prodani balija Hadzibegic,ko zna koji,srami se svog mentaliteta bosnjo
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 26 dec 2022, 21:25

Cuj Hadzibegic, mogo je komotno i Husref Musemić, jeftiniji je
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 26 dec 2022, 21:31

E jesmo zamjenili selektora,svaka nam cast :rol:
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 26 dec 2022, 21:34

Faruk vjerovatno ima eu papire pa je zato mogo da prodaje zjale po evropi, a inace, losiji trener od polovine premijer lige
naprijed rejal

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 26 dec 2022, 21:34

Maestro je napisao/la:
26 dec 2022, 21:20
Kako sada stvari stoje doći će i do promjena u stručnom štabu, pa bi za pomoćnika trebao biti postavljen Mehmed Janjoš, proslavljeni trener FK Sarajevo.

Za očekivati je imenovanje novog trenera golmana, ta pozicija bi trebala pripasti Enveru Lugušiću koji je također ranije bio u stručnom štabu kada su selektori bili Miroslav Blažević i Mehmed Baždarević.
Mozda bude u srijedu nekih promjena, ali kako stvari stoje to je to. Izgleda fakat Faruk dolazi. Nemam nekakvo misljenje za njega :) ali mi je cjelokupna situacija malo sumnjiva, ako se toliko hvalio odnos Petev - igraci i Petev - savez, tako se i cinilo da super funkcionise, ne vidim svrhu trazenja novog selektora osim ako neko nema skriveni cilj da nam upropasti ove solidne temelje i moguci zalet ka boljim vremenima. :) samo da mi ne upropaste Euro, to mi je za buducnost drugi najiscekivaniji trenutak poslije rođenja kcerkice. :mrgreen:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 26 dec 2022, 21:38

Pa Hadzibegic nije mogo sa Crnom Gorom nista da napravi sa puno boljim igrackim kadrom od naseg..Ne mogu da shvatim zamjenu Peteva prvi lik koji je pravio izmjene kad nesto ne funkcionise pozivao nove igrace koji je plasirao se u Aligu nacija

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 26 dec 2022, 21:44

Sheyi je napisao/la:
26 dec 2022, 21:34
Maestro je napisao/la:
26 dec 2022, 21:20

Mozda bude u srijedu nekih promjena, ali kako stvari stoje to je to. Izgleda fakat Faruk dolazi. Nemam nekakvo misljenje za njega :) ali mi je cjelokupna situacija malo sumnjiva, ako se toliko hvalio odnos Petev - igraci i Petev - savez, tako se i cinilo da super funkcionise, ne vidim svrhu trazenja novog selektora osim ako neko nema skriveni cilj da nam upropasti ove solidne temelje i moguci zalet ka boljim vremenima. :) samo da mi ne upropaste Euro, to mi je za buducnost drugi najiscekivaniji trenutak poslije rođenja kcerkice. :mrgreen:
Ni sam ne znam sta bi rekao. Do prije par dana nisam ni razmisljao o ovim trenerskim penzionerima jer sam mislio da je to proslost za stanlo. Ali izgleda da nije. :mrgreen:
A o Faruku nemam pojma nisam nikad pratio njegov rad. Nije ni bilo potrebe. A na drugu stranu nije ni Tuta nesto napravio pa da treba zaliti.

Cestitam ti. :bih:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 26 dec 2022, 21:46

vahid nas je odbio.. zvanicno i sigurna informacija.. nek nam je bog na pomoci sa ovim strucnjacima..

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 26 dec 2022, 21:52

Samo kosarkaska reprezentacija, kakav god da je savez za fudbalski i rukometni su institucija. S Hadzibegicem smo 4. u grupi
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.