Potencijalni selektori

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sveti
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori

Post Postao/la Sveti » 26 dec 2022, 21:52

boatenkk je napisao/la:
26 dec 2022, 21:46
vahid nas je odbio.. zvanicno i sigurna informacija.. nek nam je bog na pomoci sa ovim strucnjacima..
Ma de, zar vahid nije trebo do 29. da se oporavi i prihvati ponudu vice svemoguceg
naprijed rejal

ANamelessGhoul
Kontakt:

Post Postao/la ANamelessGhoul » 26 dec 2022, 21:53

**** vas hadzibegic u usta debilcine jedne. Tuta je Scaloni za ovog grob te ****.

PS i tebi vahide stari prdonjo napusi se mlohave neobrijane kite

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 dec 2022, 21:55

Prvo realno je da se nije rodio ko bi narodu ugodio.Pogotovo Bošnji.

Drugo dosta je raje sad misljenja da Peteva ne treba dirati da radi dobar posao(ja sam isto tog misljenja),ali isto cemo se vratiti kakvi su bili komentari kada je taj Petev izabran i sta je sve bilo,da je masa davala prednost "treneru" koji to nije(Barbarezu).Sad je prošlo neko vrijeme pa vidiš da su mozda i uradili dobru stvar sto nisu taj narod poslušali(kazem evidentno je da se misljenje javnosti dosta promjenilo u pogledu Peteva) nije idealan naravno ali evidentno je da je druga prica u odnosu na to kako je docekan da kažem.

Uglavnom zakljucak,narod ne treba slusat jel je narod glup(kao cjelina),ako pobjede dvije utakmice ma ko god bio na klupi selektor bit ce najbolji na svijetu,isto nakon dva poraza bilo kojeg selektora bit ce najgori na svijetu.

Ko god da bude nek mu je sretno.Volio bi i ja Petkovica ali realno 15 milja je plata selektora,o cemu da pricamo u vidu tih nekih želja.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 26 dec 2022, 21:55, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 26 dec 2022, 21:55

Bitno je da je Bošnjak da relaksiramo odnose
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 26 dec 2022, 22:00

2022. Janjos i Hadzibegic :bow: :bow:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 26 dec 2022, 22:02

Surreal je napisao/la:
26 dec 2022, 22:00
2022. Janjos i Hadzibegic :bow: :bow:
Jedan clan foruma vec salje poruke Pidri, Mujakicu, Kurdicu itd. :urnebes:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 26 dec 2022, 22:03

Kako ovim odvratnim retardima u savezu nije krivo da će oni svojim odlukama dovesti do toga da jedan Edin Džeko neće nikada dobiti priliku da zaigra na evropskom prvenstvu, a vjerovatno ni Pjanić...

boatenkk
Kontakt:

Post Postao/la boatenkk » 26 dec 2022, 22:05

Vucevich je napisao/la:
26 dec 2022, 22:03
Kako ovim odvratnim retardima u savezu nije krivo da će oni svojim odlukama dovesti do toga da jedan Edin Džeko neće nikada dobiti priliku da zaigra na evropskom prvenstvu, a vjerovatno ni Pjanić...
koga boli ona stvar za pjanica.. majke mu se najebem.. covjek je pred bitnu utakmicu partijao.. sto cu zaliti za takvim hameljom od covjeka…

EdinjoBos
Kontakt:

Post Postao/la EdinjoBos » 26 dec 2022, 22:16

Zasto se Kodro nikako nespominje?

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 26 dec 2022, 22:18

Sve kontam hajde OK je Faruk, ako već mora, ali sve sam mislio izvućiće se nekim solidnim pomoćnikom. Kad ono Janjoš. :urnebes: :urnebes: :urnebes: Ali šta kažu, Janjoš proslavljeni trener Sarajeva! :rol: :rol: :rol:

Ali još gora je reakcija navijača. Pa Petevu sve hebalo sve nije ni sjeo kako treba, racunali mu se bodovi, prosjeci od prije... Sad se šuti na izbor neznalica koju mogu uništiti sve potencijale koji nadolaze.
Imaš veliki skup mladih igrača i ti biraš ljude koji haman pa nemaju nikakvog uspjeha u svojim trenerskim karijerama. Ustvari ima Janjoš, jer je on proslavljeni trener. :facepalm: :urnebes: :rol:

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 26 dec 2022, 22:23

Daj samo mu pogledajte rezultate na klupi CG, pa šta je ono jeb.em ti fudbal.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 26 dec 2022, 22:23

h1a2s3o4 je napisao/la:
26 dec 2022, 22:18
Sve kontam hajde OK je Faruk, ako već mora, ali sve sam mislio izvućiće se nekim solidnim pomoćnikom. Kad ono Janjoš. :urnebes: :urnebes: :urnebes: Ali šta kažu, Janjoš proslavljeni trener Sarajeva! :rol: :rol: :rol:

Ali još gora je reakcija navijača. Pa Petevu sve hebalo sve nije ni sjeo kako treba, racunali mu se bodovi, prosjeci od prije... Sad se šuti na izbor neznalica koju mogu uništiti sve potencijale koji nadolaze.
Imaš veliki skup mladih igrača i ti biraš ljude koji haman pa nemaju nikakvog uspjeha u svojim trenerskim karijerama. Ustvari ima Janjoš, jer je on proslavljeni trener. :facepalm: :urnebes: :rol:
Ne diraj Mehmeda Junuza. :mrgreen: Zar on nije pomocni trener CG?
Sarajevo skola fudbala! :bih:
Zadnja izmjena: Maestro, dana/u 26 dec 2022, 22:23, ukupno mijenjano 1 put.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 26 dec 2022, 22:23

Pitari saveznici sa savezom.Cuj Hadzibegic.Taman kontas dobili pravog selektora ovi ga smjene i stave ublehu.I još dodas Janjosa i nema napretka.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 26 dec 2022, 22:25

Strašno sam iznerviran, vjerujem kao i svi pravi navijači reprezentacije. Čovjek je vodio susjednu nam Crnu Goru i imao je doslovno očajne rezultate, zbog kojih bi mu se ovdje yebalo sve po spisku. Porazi od Kosova, Luksemburga, remi sa Latvijom hahaha i poraz od Engleza 7-0, halo?! Gdje su ovdje reference? I onda šlag na tortu fucking Janjoš lik vodio Sarajevo i Jedinstvo hahahaha. I sad kao treba očekivati plasman na euro, sa ovim trenerima nema boljitka.

Faruk je tip kojeg će sigurno zvati kvazi Raiole, i koji će rado staviti Pirića na spisak za par stoja. Trener kojem neće biti problem da se pred utakmicu pije, puši i guze kurave, eh to je realnost.

Baš frustrirajuće, ovo je moj zadnji upis na temi, a nama navijačima neka je Bog na pomoći.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 26 dec 2022, 22:26

Ljudi ovo je najgora moguca opcija za selektora...vi niste ni svjesni pogotovo vi koji imate manje od 30 godina koja Je ovo prevara od trenera I patoloska neznalica...2o godina zadnjih se nigdje duze od jedne sezone nije zadrzao... kad je bio trener repke mi smo sa bolicem hibicem baljicem barbarezom salihamidzicem u timu gubili od farskih ostrva I lihtenstajna... l sjetite se kako smo papetu I mesi hebavali najmilije ovdje, ovaj je gori od njih obojice zajedno... nama kad bi mbappe I messi igrali u timu sa ovim propalitetom nebi pomoglo...boze sacuvaj pa bolje da su husrefa musemica ili Amara osima uzeli... tuta koliko God ja bio protiv njega je za ovog doktor fudbala...

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 26 dec 2022, 22:29

Remi sa Islandom kući, poraz u Slovačkoj, poraz u Portugalu, i remi sa Luksemburgom kući. Onda otkaz, i dolazi selektor koji počinje pripremati ekipu za baraž koji je izborio Bugar. Doći će opet neki starohan i izgubiti odmah prvi meč od Velsa. :ljepota:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 26 dec 2022, 22:32

Ovaj je u nekoj pripizdini u Alžiru dobio otkaz nakon samo 3 utakmica...

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 26 dec 2022, 22:32

Maestro je napisao/la:
26 dec 2022, 22:23
h1a2s3o4 je napisao/la:
26 dec 2022, 22:18

Ne diraj Mehmeda Junuza. :mrgreen: Zar on nije pomocni trener CG?
Sarajevo skola fudbala! :bih:
Pa Zoran Ćurguz je bolja opcija od ove dvojice. I to bar za duplo!

Celtic
Kontakt:

Post Postao/la Celtic » 26 dec 2022, 22:33

gruezi je napisao/la:
26 dec 2022, 22:26
Ljudi ovo je najgora moguca opcija za selektora...vi niste ni svjesni pogotovo vi koji imate manje od 30 godina koja Je ovo prevara od trenera I patoloska neznalica...2o godina zadnjih se nigdje duze od jedne sezone nije zadrzao... kad je bio trener repke mi smo sa bolicem hibicem baljicem barbarezom salihamidzicem u timu gubili od farskih ostrva I lihtenstajna... l sjetite se kako smo papetu I mesi hebavali najmilije ovdje, ovaj je gori od njih obojice zajedno... nama kad bi mbappe I messi igrali u timu sa ovim propalitetom nebi pomoglo...boze sacuvaj pa bolje da su husrefa musemica ili Amara osima uzeli... tuta koliko God ja bio protiv njega je za ovog doktor fudbala...
Sve tačno što si rekao. Tačno čovjeku se više i ne gledaju utakmice reprezentacije, kad vidiš koja je godina i ko će nas voditi, strašno zaista.

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 26 dec 2022, 22:34

Koji klaunovi će voditi reprezentaciju :damn:
Samo treba poslije tražiti odgovornost saveza i smijeniti sviju...

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 1 gost.