FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ako bude doslo 20% od ovi imena onda idemo po titulu. 

Ovaj nas je ispalio koliko se sjećam 2015 godine, sad je ostario pa možda i dodje.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 dec 2022, 21:02Fudbalski klub Sarajevo uveliko traga za pojačanjima pred nastavak sezone u m:tel Premijer ligi BiH i očito namjerava pošteno odriješiti kesu.
Jedno od “zvučnijih” imena koje bi ove zime trebalo doći na Koševo je crnogorski reprezentativac Marko Vešović.
Riječ je o iskusnom krilnom igraču (31) koji je trenutno član Qarabaga. No, već neko vrijeme ne igra za azerbejdžanskog prvaka i očekuje se da dođe do raskida saradnje. Upravo to čekaju čelnici FK Sarajevo kako bi ponudili ugovor Vešoviću.
Tokom bogate karijere igrao je za Budućnost, Crvenu zvezdu, Rijeku, Torino, Speziju i Legiju. I ranije se, prije nekoliko godina, povezivao sa Sarajevom.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
-
- Kontakt:
Hajde svega ti nismo mogli gil u 1 poluvremenu dati,od Celika ispadnes i primis 5 od Tuzle,nemoj nam svega ti oci otvarat ko da smo slijepi. Krixa je par utakmica al kod Duduka pola godine traje kriza,stative i slicne nebuloze
Izgleda Hadžibegić selektor, Ćala pomočnik. Valjda budemo imali neke koristi.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Kad su ti već oči otvorene jel stvarno misliš da smo slučajno ispali od Čelika i stvarno ti tako izgleda?mosarajvosa83 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 21:18Hajde svega ti nismo mogli gil u 1 poluvremenu dati,od Celika ispadnes i primis 5 od Tuzle,nemoj nam svega ti oci otvarat ko da smo slijepi. Krixa je par utakmica al kod Duduka pola godine traje kriza,stative i slicne nebuloze
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- napoleon72
- Kontakt:
Zamisli dodju fkt ovi igraci o kojim se prica, a na klupi ti Mirza...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
To je tacno za taj hard reset netreba se to stalno raditi ali nemoze se ni tvrdoglav biti ako vidis da ne odgovara tvoj nacin rada ekipi pokusaj se prilagoditi bar na pocetku pa vremenom korak po korak nadocice to,nemoze se preko noci odma sve nametnuti ko sto je Dudic uradio.
Dudicev problem odnosno ekipe je bio u treningu,poslusajte i intervju Ahmetovica sa gostovanja kod Bahe gdje kaze da jednostavno na ovaj nivo treniranja ekipa nije imala svjezinu,da je on na zalasku karijere i da takav nacin treninga nigdje nije imao,i da smo prve tri tekme i dobili na polet i na tu svježinu ,kasnije ih stiglo to sa forsiranjem i nenormalnim treninzima i igraci su pucali jednostavno,kao takvi naravno povrjedjivali se.
Ok došlo bi to vjerovatno na svoje nakon 2/3 pripremna perioda kad bi se igraci navikli na taj rad,preko noci nije moglo i on je tu morao malo dozirat,sam pao sam se ubio jbg.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ko da gledam da ce kosica napraviti najbolji rezultat u historiji kluba. Koga god smo rasire ih ruku docekali, zajebo nas je
Kad imas ljude koji se razumiju u fudbal kako se moze naci i kupiti extra igrac i od njega napraviti jos boljeg.
https://www.transfermarkt.com/ifet-djak ... ler/645880
https://www.transfermarkt.com/ifet-djak ... ler/645880
Tu se slažem stobom i već sam napisao, birao je igrače i vjerovao da mogu izgurati taj tempo, ali očito se zahebao. Ne možemo reći da namjera nije bila dobra, da se napravi mašinerija ali nažalost nije uspjelo, dobili smo lom. Slažem se i da je išao prebrzo.miky_hz je napisao/la: ↑26 dec 2022, 21:28
To je tacno za taj hard reset netreba se to stalno raditi ali nemoze se ni tvrdoglav biti ako vidis da ne odgovara tvoj nacin rada ekipi pokusaj se prilagoditi bar na pocetku pa vremenom korak po korak nadocice to,nemoze se preko noci odma sve nametnuti ko sto je Dudic uradio.
Dudicev problem odnosno ekipe je bio u treningu,poslusajte i intervju Ahmetovica sa gostovanja kod Bahe gdje kaze da jednostavno na ovaj nivo treniranja ekipa nije imala svjezinu,da je on na zalasku karijere i da takav nacin treninga nigdje nije imao,i da smo prve tri tekme i dobili na polet i na tu svježinu ,kasnije ih stiglo to sa forsiranjem i nenormalnim treninzima i igraci su pucali jednostavno,kao takvi naravno povrjedjivali se.
Ok došlo bi to vjerovatno na svoje nakon 2/3 pripremna perioda kad bi se igraci navikli na taj rad,preko noci nije moglo i on je tu morao malo dozirat,sam pao sam se ubio jbg.
Bukvalno kad je Vasoski dosao vecina je bila zadovoljna, Dudic takodjer, a kasnije razocaranje, ne bi me cudilo da Mirza bude dobar.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ostaje samo misterija ako je fakat on slagao ekipu, zasto je za taktiku visokog pressinga odabrao nardina i ostavio mersu i hamzu, tri najsporija spica u ligi?! To nema nikakvog smislaAmcho1 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 21:43Tu se slažem stobom i već sam napisao, birao je igrače i vjerovao da mogu izgurati taj tempo, ali očito se zahebao. Ne možemo reći da namjera nije bila dobra, da se napravi mašinerija ali nažalost nije uspjelo, dobili smo lom. Slažem se i da je išao prebrzo.miky_hz je napisao/la: ↑26 dec 2022, 21:28
-
- Kontakt:
Zato sto je glup ko' qurac!!!spezial je napisao/la: ↑26 dec 2022, 22:06Ostaje samo misterija ako je fakat on slagao ekipu, zasto je za taktiku visokog pressinga odabrao nardina i ostavio mersu i hamzu, tri najsporija spica u ligi?! To nema nikakvog smislaAmcho1 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 21:43Tu se slažem stobom i već sam napisao, birao je igrače i vjerovao da mogu izgurati taj tempo, ali očito se zahebao. Ne možemo reći da namjera nije bila dobra, da se napravi mašinerija ali nažalost nije uspjelo, dobili smo lom. Slažem se i da je išao prebrzo.miky_hz je napisao/la: ↑26 dec 2022, 21:28
Koga kyrac boli kakve igrače cemo dovesti ako ce ih cickovo ulje sa ovim sš voditi.
Propast...
Propast...
Mojne tako ! Vecina qurceva su intelektualci za telecu glavu DudicaAhmoveliki je napisao/la: ↑26 dec 2022, 22:09Zato sto je glup ko' qurac!!!spezial je napisao/la: ↑26 dec 2022, 22:06Ostaje samo misterija ako je fakat on slagao ekipu, zasto je za taktiku visokog pressinga odabrao nardina i ostavio mersu i hamzu, tri najsporija spica u ligi?! To nema nikakvog smislaAmcho1 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 21:43
Tu se slažem stobom i već sam napisao, birao je igrače i vjerovao da mogu izgurati taj tempo, ali očito se zahebao. Ne možemo reći da namjera nije bila dobra, da se napravi mašinerija ali nažalost nije uspjelo, dobili smo lom. Slažem se i da je išao prebrzo.

Mirza da sta valja ne bi cetri godine sjedio u kuci ,bez posla. Klosar,propalitet. Sad liga nam je slaba,da dovedes random lika s ulice ,pa bi s malo srece mogao svasta. Sve do trenutka istine,kad na teren izadje Gasperini ili neko njegov nivo,pa krene masakr.
Vjerojatno je za Nardina mislio da je kvalitet jer je fakat davao golove u Slo i pokušao ga još fizički ojačati, na Mersu nije ni računao. Mislim da je zamisao bila da ubija po krilima i ofanzivnim veznim, a da je u sredini stamen špic koji će davati golove, ali eto...spezial je napisao/la: ↑26 dec 2022, 22:06Ostaje samo misterija ako je fakat on slagao ekipu, zasto je za taktiku visokog pressinga odabrao nardina i ostavio mersu i hamzu, tri najsporija spica u ligi?! To nema nikakvog smislaAmcho1 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 21:43Tu se slažem stobom i već sam napisao, birao je igrače i vjerovao da mogu izgurati taj tempo, ali očito se zahebao. Ne možemo reći da namjera nije bila dobra, da se napravi mašinerija ali nažalost nije uspjelo, dobili smo lom. Slažem se i da je išao prebrzo.miky_hz je napisao/la: ↑26 dec 2022, 21:28
- NisamInSajder
- Kontakt:
Znači na.proljeće i nova formacija. Golman, desni bek, desni bek, desni bek, lijevi bek (koji je priučeni bek), zadnji vezni, polušpica, polušpica, lijevo krilo, lijevo krilo i špic.
Ili ti ga,.Šahinović/Dizdarević, Vešović, Vršajević, Musa, Tomašević, Đokanović, Varešanović, Avramovski, Suljić, Džafić/Ziljkić, Čataković.
Ili ti ga,.Šahinović/Dizdarević, Vešović, Vršajević, Musa, Tomašević, Đokanović, Varešanović, Avramovski, Suljić, Džafić/Ziljkić, Čataković.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- napoleon72
- Kontakt:
Zato imamo Mirzu, koji od nemoguceg pravi moguce.NisamInSajder je napisao/la: ↑26 dec 2022, 22:37Znači na.proljeće i nova formacija. Golman, desni bek, desni bek, desni bek, lijevi bek (koji je priučeni bek), zadnji vezni, polušpica, polušpica, lijevo krilo, lijevo krilo i špic.

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: broj6, Google Adsense [Bot], N3R3D, napoleon72, nedimmmm1337, Pablo11, sekac i 105 gostiju.