Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori
Faruk Hadžibegić je u prošlom mandatu na poziciji selektora BiH (1999) vodio selekciju 7 utakmica, ostvario dvije pobjede, tri poraza i dva remija, gol razlika 0, procenat pobjeda 28,57%
2020 vodio je selekciju CG 13 puta (pet pobjeda, četiri poraza, četiri remija), gol razlika -3, procenat uspješnosti 38,6%. Nakon čega je dobio otkaz.
Zadnji angažman mu je bio u Alžirskom klubu MC Alger, gdje je dobio otkaz nakon tri utakmice.
Vico se jednostavno sprda sa savezom sa našim fudbalom i boli ga qrc
a raja neka grakče na selektore koje on dovodi 
2020 vodio je selekciju CG 13 puta (pet pobjeda, četiri poraza, četiri remija), gol razlika -3, procenat uspješnosti 38,6%. Nakon čega je dobio otkaz.
Zadnji angažman mu je bio u Alžirskom klubu MC Alger, gdje je dobio otkaz nakon tri utakmice.

Vico se jednostavno sprda sa savezom sa našim fudbalom i boli ga qrc

Nakon svih neuspjeha u trenerskoj karijeri, on ne odustaje. Svaka čast za mentalitet...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
let3 je napisao/la: ↑26 dec 2022, 23:57Faruk Hadžibegić je u prošlom mandatu na poziciji selektora BiH (1999) vodio selekciju 7 utakmica, ostvario dvije pobjede, tri poraza i dva remija, gol razlika 0, procenat pobjeda 28,57%
![]()
![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Šta se sad iščuđavate? Jeste li htjeli da se makne "Petrov"? Eto, maknut je.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
E svasta. Pa frajer je imao Dzeku u najboljim godinama, Pjanica takodjer, Lulica, Ibisevica, Begovica, Spahica, Zukanovica, Bicakcica...
Tu Mešinu statistiku okačite mačku o rep.
Od 16 takmičarskih utakmica on je bio najveći nafakas ikada:
Igrao 2x protiv Andore
2x protiv Lihtenstajna
Čak 3x igrao protiv Kipra
2x protiv Estonije,
i uz to nafakaski utakmice protiv Walesa i Izraela kod kuće kad je tek došao i gdje smo svakako bili favoriti...nije ih igrao u gostima.
To je čak 11 od 16 utakmica gdje si favorit i očekuju se 3 boda a u nekima apsolutni favorit.
Preostale 5 su bile: 3x Belgija, 2x Grcka.
Ali opet je Meša bolji izbor od Hadzibegica bar duplo...ma neuporedivo. Mesa je bar trener. Ovaj je ništa.
S dr.strane Petev se toliko osporava a niko neće uzeti u obzir da on nije imao priliku odigrati 6 utakmica u 2 ciklusa (kvalifikacije+LN) protiv reprezentacija tipa Andora ili San Marino, Lihtenštajn...Estonija.
On je igrao protiv Finske, Rumunije, Crne Gore koji su svi redom klase za ove gore reprezentacije.
Ovamo Francusku i Ukrajinu možemo izjednačiti s tadašnjom Belgijom i Grčkom.
Možda se ne zadrži dugo, ali zato ima loš procenat uspješnosti.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Praviće pojedinci Peteva ovdje od blata.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Ovo je tačno.hurem je napisao/la: ↑27 dec 2022, 00:03
Ali opet je Meša bolji izbor od Hadzibegica bar duplo...ma neuporedivo. Mesa je bar trener. Ovaj je ništa.
S dr.strane Petev se toliko osporava a niko neće uzeti u obzir da on nije imao priliku odigrati 6 utakmica u 2 ciklusa (kvalifikacije+LN) protiv reprezentacija tipa Andora ili San Marino, Lihtenštajn...Estonija.
On je igrao protiv Finske, Rumunije, Crne Gore koji su svi redom klase za ove gore reprezentacije.
Ovamo Francusku i Ukrajinu možemo izjednačiti s tadašnjom Belgijom i Grčkom.
Meša i Bugarin su bar treneri, dobro nisu to neke trenerske veličine

Mi smo fudbalska nacija koja tjera duplo bolje trenere, da bi doveli duplo gore

Živa istina. Ubjedljivo najlošiji CV od ponuđenih su uzeli i stavili na čelo. Svaka čast.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kao da zele sto goru repku

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Mesa, Susic i Hadzibegic. Curan, tele, taraba.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
O jbt...pa koga God da su uzeli bila bi katastrofa ali bi Mesa bio duplo manje zlo od ove dvojice
... bolje onda elviru rahimicu da su dali da vodi ekipu ionako je sa ekipom kao pomocnik 5 godina... ali ovo je jos jedan dokaz da su sda ljudi samo produzena ruka beograda u sistematskom unistavanju bosne I bosnjaka... ko nevjeruje neka procita sanu memorandum 2 I vidjet cete... cuj colpa I onaj drugi degenerik da biraju selektora

Vidio savez da bi mogli i uspjet i onda napravili plan.Petevu dali nogu doveli hrkljusa i zajebavaju cjelu fudbalsku naciju.Raja pise uvjek jedno te isto treba ovo treba ono,ko cude se nesto a ovi znaju da smo svi pasivni i lagano se smjeskaju.
Sreća pa me reprezentacija više ni ne zanima, pa me boli qurac ko će biti novi kvazi selektor....
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17
#CarloOut
Pa slazem se koliko vidim... sa svima uglavnom...
Hadzibegic djeluje kao los izbor... Dal on ima i jedan uspjeh u 15 ili koliko vec godina trenerske karijere...
Bolje da je ostao Petev.
Nemam nimalo povjerenja u Hadzibegica... on je jedino dobar da "izlobira" gofna u savezu da ga stave za selektora... a da bi izlobirao gofna moras biti jos vece gofno...
Hadzibegic djeluje kao los izbor... Dal on ima i jedan uspjeh u 15 ili koliko vec godina trenerske karijere...
Bolje da je ostao Petev.
Nemam nimalo povjerenja u Hadzibegica... on je jedino dobar da "izlobira" gofna u savezu da ga stave za selektora... a da bi izlobirao gofna moras biti jos vece gofno...
Pa sto je smjenjen Petev.Osvojio grupu u ligi nacija tj obezbjedio baraz minimalno,ubacio novih mladih i to u prvih 11 vrsio dobre izmjene.Znaci smjenjen sto je valjo nevidim drugi razlog.A Faruka kako nije stid da upropasti ovo sto nam se nudi.Ja da sam na Dzekinom mjestu ja bi se oprostio nebi igro vise jer i corav vidi sta se radi.
Jedino ako nije zato što nije htio prijateljsku protiv Rusije, nije htio da ide on, nisu htjeli ni igraciAlipasino je napisao/la: ↑27 dec 2022, 09:41Pa sto je smjenjen Petev.Osvojio grupu u ligi nacija tj obezbjedio baraz minimalno,ubacio novih mladih i to u prvih 11 vrsio dobre izmjene.Znaci smjenjen sto je valjo nevidim drugi razlog.A Faruka kako nije stid da upropasti ovo sto nam se nudi.Ja da sam na Dzekinom mjestu ja bi se oprostio nebi igro vise jer i corav vidi sta se radi.
Sad ce debil Hadzibegic umislit da je strucnjak, a ustvari je qarina zesca. Svako ga je otjerao gdje god je radio. I sad ce ovdje nama prosipat suplju pricu. Ma idi u qurac. Petev kakav god da je, za ovog "trenera" je Guardiola i Klopp zajedno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je