Podsjeća me na Suareza kad je tek došao. Bit će nezaustavljiv kad jednom prokine.Arvid je napisao/la: ↑27 dec 2022, 12:11Istina.ArtemisFowl je napisao/la: ↑27 dec 2022, 12:10Darwin odigrao monstruozno utakmicu, ako zanemarimo završnicu![]()
Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Koliko je sebi unistio karijeru jbt u trenutku prodaje bio jedan od najboljih igraca lige
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Sam je sebi kriv. Dobio je sta je trazio, a i Barca ono sta su zasluzili.
Nimalo mi se ne sviđa ovo što hoćemo da damo 120 miliona za Fernandeza... Previše.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Paravan za Judea
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nekako mi izgleda cudno za FSG da ulupaju 160+m za jedan rok.
Mozda vec imaju dogovrenu prodaju kluba i zeleno svjetlo od novog vlasnika da se ojaca klub

Mozda vec imaju dogovrenu prodaju kluba i zeleno svjetlo od novog vlasnika da se ojaca klub
Meni je cudnije zasto daju sad tolike novce na Fernandeza ako se ceka Jude na ljeto. Prije bih rekao da Benfica pokusava da natjera United da plate otkupnu klauzulu pa plasiraju ove fake informacije. Nemoguce da nema solidnih veznjaka ispod 100m lol.
Gentleman's agreement sa BVB da ga tek na kraju sezone puste
Inace why not both, dosta je vise te sirotinje. Godinama FSG maze oci net spendovima i slicnim glupostima, treba ulozit i nek se osvoji sta dok je Jurgena.
Bilo bi i džentlmenski da se to ozvaniči u januaru s obje strane, čisto da svi odahnemo.
Slazem se da treba al jel stvarno Fernandez nakon pola sezone u Europi vrijedan 120m
Možda unpopular opinion ali ja nisam nešto uber impresioniran tim Enzom. Ali eto, ako misle da će poboljšati ekipu neka ga dovode. Cijena me svakako ne zanima, danas niti jedna nije realna.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
Ajmooo jos veznjak

Ma nije niko, klasičan wonder sa SP, radije bih Caiceda ako baš mora neko, bar je dokazan u ligi. Ali sa druge strane, vjerujem Kloppu, bolje vidi od nas, možda traži taj neki Hendo fazon igrača za budućnosti, Enzo mi najviše na to baca.
SP wonder mozda za sire mase. Igra momak fenomenalno drugu sezonu vec i vidis na njemu da ima ono nesto da dominira vezom u narednih 10 godina.
Za Judea isto vrijedi, samo sto je on ofanzivniji.
Za Judea isto vrijedi, samo sto je on ofanzivniji.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Nema sanse da Brighton pusti Caiceda u Januaru, osim ako nema kakav cheeky release clause
Meni je generalno previše ovih 120 miliona, još je Argentinac. Za tri sezone će plakati kako hoće u Barcu ili Real, pa će glumiti neke povrede leđa, dok redovno igra za repku. Ali neka ga riješe noćas ili sutra, samo da ne čitam dramu i milion tweetova.
This aged well
This aged well
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jel klopp ovo skonto da mrtvi harvey ne moze vise glumiti veznjaka
Mislim da ce enzo u united. Benifka posao stoljeca, za manje od 6 mjeseci ce zaradit 115m na igracu. Vjerujem da ce odmah u brazil po vitora roquea, i na njemu ce obrnit 100m kroz 2 godine.
Mislim da ce enzo u united. Benifka posao stoljeca, za manje od 6 mjeseci ce zaradit 115m na igracu. Vjerujem da ce odmah u brazil po vitora roquea, i na njemu ce obrnit 100m kroz 2 godine.
Ja ba gdje ce sad Eliott igrat
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.