FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jedan je uplatio finu cifru, ali to nije Džeko koliko ja znam.
Te pare će biti preusmjerene za dug prema PUFBiH i kad se te pare uplate onda će biti i obavještenje na zvaničnoj.
Te pare će biti preusmjerene za dug prema PUFBiH i kad se te pare uplate onda će biti i obavještenje na zvaničnoj.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
2.5?
-
- Kontakt:
I kolko to treba ako je istina vremena da se pare prebace.Jel to neka umjetnost.Čitam ovdje a i tamo i imam osjecaj da će Dzeko na kraju ispast kriv sto nemamo para.Opasni smo postali.Jeko Saban pa da uplati 500.000 znate li vi koje su to pare.Haj fala mu ko je god i nek uzme sve one prostore u i oko stadiona.Nek i halu naplacuje sve mu dat.
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Eldinzastavnik22 je napisao/la: ↑27 dec 2022, 20:58U pravu si , rijec je o 500k iznosu i nije niko od bivsih igraca niti clanova uprave. Sredstva uplacena Poreskoj i jedan dio za licencu.
Uplacena glavnica.amer odradio posao.
-
- Kontakt:
Koji Amer?
-
- Kontakt:
Hvala bogu ima nas
-
- Kontakt:
Nije Edin uplatio vec Eldin koliko ja znam i to Amerikanac
Ako je ovo istina to je dokaz da smo katastrofalno vodili pregovore, i da nam je model koji nudimo ulagačima vrlo loš. Godinu dana pregovora da se završi donacijom. Ja to ne bi ni pominjao od stida.
Znači, ovako. Čovjek je trebao biti dio kluba da uloži 5 miliona,medjutim od toga ništa nego je donirao Manijacima pola miliona? Jesam šta fulio? Što bi onaj rekao naucna Fantazija
Još kad sam vidio da nam je Storm trenirao s Dzekom tu je već kraj
dan nam on objasni šta je Dzeko tobeyarabi 
Još kad sam vidio da nam je Storm trenirao s Dzekom tu je već kraj

Ti to još bolje objasnišHulahopka je napisao/la: ↑28 dec 2022, 10:06Znači, ovako. Čovjek je trebao biti dio kluba da uloži 5 miliona,medjutim od toga ništa nego je donirao Manijacima pola miliona? Jesam šta fulio? Što bi onaj rekao naucna Fantazija
Još kad sam vidio da nam je Storm trenirao s Dzekom tu je već krajdan nam on objasni šta je Dzeko tobeyarabi
![]()

Bas vala, covjek se mota dvije godine, ceslja sve moguce ugovore, finansijske izvjestaje i na kraju da nam donira pare? Ne izgleda mi lik kao bas da se olako rastaje sa parama.
Bojim se da ovo nije neka pozajmica ispod stola ala Brko, i da za godinu dana bude opet akcija navijaca da se vrati pozajmica

- dubioza144
- Kontakt:
Ovdje jedan kaze boom onda se upale oni stari sto su najavljivali prijee par mjeseci pa je propalo sve, pa onda opet najavljuju kao nesto znaju 

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Mrkaic raskida ugovor s Borcem, valjao bi nam za našu hrkljuš taktiku izbij-nabij !
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Večeras direktor porezne na TVSA, pričaće i o nama. 20:00.
I found freedom. Losing all hope was freedom.