Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,ultrasstyle_tz
-
kksiroki
-
Kontakt:
baggio je napisao/la:kksiroki je napisao/la:Evo ga došlo je i to vrijeme da jedna tekma između Bosne i Širokog ne odlučujue ni o čemu nego o prestižu. Titula , ma je bitna je ali NLB je ipak bio primarni cilj . Šanse , pa po meni 65-35 u korist Bosne s tim da ovih 35 naših kad se igra u Skenderiji ne mora ništa da znači . Nadam se da će večeras u dvorani biti barem 3-4 tisuće ljudi iako je to vjerojatno utopija ali tko će znati. Nadam se da će ova serija proći u fer i sportskom ozračju i da će titulu odnijeti bolji (Široki) . Večeras ne dolazim u SA jer ipak tekma ne odlučuje ništa ali ako ne riješimo sve u dvije eto me na treću , nadam se da se treća neće igrati u maloj pa da kao u ligi 8 niti vidim semafor ni pola koševa .
Prilično optimistično majstore! Bojim se da ti je malo nerealan taj optimizam!

Kad nebi bio ja bi prestao pratiti košarku .Svaki pravi navijač je nerealan zar ne , a nakon ovog boldiranog sam namjerno izostavio

104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
ipsa
-
Kontakt:
ne brini za tekmu u maloj....finale se igra u velikoj dvorani.....
I feel devotion!!
-
baggio
-
Kontakt:
kksiroki je napisao/la:baggio je napisao/la:kksiroki je napisao/la:Evo ga došlo je i to vrijeme da jedna tekma između Bosne i Širokog ne odlučujue ni o čemu nego o prestižu. Titula , ma je bitna je ali NLB je ipak bio primarni cilj . Šanse , pa po meni 65-35 u korist Bosne s tim da ovih 35 naših kad se igra u Skenderiji ne mora ništa da znači . Nadam se da će večeras u dvorani biti barem 3-4 tisuće ljudi iako je to vjerojatno utopija ali tko će znati. Nadam se da će ova serija proći u fer i sportskom ozračju i da će titulu odnijeti bolji (Široki) . Večeras ne dolazim u SA jer ipak tekma ne odlučuje ništa ali ako ne riješimo sve u dvije eto me na treću , nadam se da se treća neće igrati u maloj pa da kao u ligi 8 niti vidim semafor ni pola koševa .
Prilično optimistično majstore! Bojim se da ti je malo nerealan taj optimizam!

Kad nebi bio ja bi prestao pratiti košarku .Svaki pravi navijač je nerealan zar ne , a nakon ovog boldiranog sam namjerno izostavio

Naprotiv, svaki pravi navijač zna koliko može klub za koji on navija.Objektivno treća utakmica za Široki je uspjeh!
-
cha0s
-
Kontakt:
ne mora značiti. široki ne pratim nešto naročito, ali mi se čini da su u solidnoj formi... ipak očekujem našu pobjedu jer smo blagi favoriti, samo moramo sa maksimalnom ozbiljnosti ući u susret.
-
el-fighter
-
Kontakt:
Postao/la el-fighter » 26 maj 2009, 16:59
cha0s je napisao/la:ne mora značiti. široki ne pratim nešto naročito, ali mi se čini da su u solidnoj formi... ipak očekujem našu pobjedu jer smo blagi favoriti, samo moramo sa maksimalnom ozbiljnosti ući u susret.
Apsolutno. Mi jesmo blagi favoriti i trebamo u utakmicu ući ozbiljno, jer Široki neće doći sa bijelim zastavama, već će doći da se nadigrava.
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
-
kksiroki
-
Kontakt:
Radi boljeg razumjevanje nebi bilo loše da svatko napiše koliko je star jer nije problem ako netko ima 15 godina i napiše neku glupost ali ako isto napravi čovjek sa 30 to je već upitno . Evo ja ću početi ja sam prekjučer napunio 32 pa bi zamolio ove što diskutiraju na ovom djelu foruma da ako nije problem napišu koliko su stari .Jer iskreno nebih se čudio nekim stvarima što napišu mlađi dečki pa meni bi bilo drago da znam s koliko starom osobom diskutiram o nekoj stvari . A što se večerašnje tekme tiče evo ubih se tražeć dobar signal (bht 1 hvatamo samo sa najjačim pojačalima ) na krovu sam pola dana. Naravno očekujem pobjedu

.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
Compact
-
Kontakt:
Dobri su to dvoboji! Ne sjećam se tačno, ali dosta su puta i Bosna i široki pobjeđivli u gostima!
-
jpg Siroki
-
Kontakt:
Postao/la jpg Siroki » 26 maj 2009, 18:44
kksiroki je napisao/la:Radi boljeg razumjevanje nebi bilo loše da svatko napiše koliko je star jer nije problem ako netko ima 15 godina i napiše neku glupost ali ako isto napravi čovjek sa 30 to je već upitno . Evo ja ću početi ja sam prekjučer napunio 32 pa bi zamolio ove što diskutiraju na ovom djelu foruma da ako nije problem napišu koliko su stari .Jer iskreno nebih se čudio nekim stvarima što napišu mlađi dečki pa meni bi bilo drago da znam s koliko starom osobom diskutiram o nekoj stvari . A što se večerašnje tekme tiče evo ubih se tražeć dobar signal (bht 1 hvatamo samo sa najjačim pojačalima ) na krovu sam pola dana. Naravno očekujem pobjedu

.
Imas na satelitu BHTV1,(ako imas satelitsku,radi bolje slike da se nomors mocit sa kucnom antenom) Eutelsat W2,Freq.12648,Simbolrate 5200. uzivaj
-
aseemic
-
Kontakt:
kksiroki je napisao/la:Radi boljeg razumjevanje nebi bilo loše da svatko napiše koliko je star jer nije problem ako netko ima 15 godina i napiše neku glupost ali ako isto napravi čovjek sa 30 to je već upitno . Evo ja ću početi
ja sam prekjučer napunio 32 pa bi zamolio ove što diskutiraju na ovom djelu foruma da ako nije problem napišu koliko su stari .Jer iskreno nebih se čudio nekim stvarima što napišu mlađi dečki pa meni bi bilo drago da znam s koliko starom osobom diskutiram o nekoj stvari . A što se večerašnje tekme tiče evo ubih se tražeć dobar signal (bht 1 hvatamo samo sa najjačim pojačalima ) na krovu sam pola dana. Naravno očekujem pobjedu

.
OT - hahhahaaha
Koju si skolu zavrsio?
Za utakmicu, nemoj se dzaba truditi. Svakako gubite! Bolje si skupi snage i volje da vas bude koliko toliko na utakmici doma...
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.
-
košarkaš
-
Kontakt:
kako volim ova vaša podcjenjivanja.....čitam vaše komentare i samo se smijem, draža mi je pobjeda nad vama kad se ono pravo pušete.....
ja osobno uvijek kad sam tužan, ljut ili bilo šta tako slično samo se sijetim one reklame-"BOSNA JE ŠAMPION, I NE SAMO OVE GODINE" odmah mi smješak dođe na lice....
opet se pušete i mislite kako ste giga mega klub za nas....neka neka, "tko visoko leti nisko pada", meni se čini da ćemo vas opet morat naučit tu lekciju, jer evo već dva puta niste shvatili...
mišljenja sam da ćemo mi prvu dosta lagano izgubit, a da ćemo drugu dobit a u trećoj će bit borba do zadnjeg.....
-
aseemic
-
Kontakt:
košarkaš je napisao/la: (...)
mišljenja sam da ćemo mi prvu dosta lagano izgubit, a da ćemo drugu dobit a u trećoj će bit borba do zadnjeg.....
... u kojoj ce KK Bosna da izađe kao novi i stari prvak BiH u kosarci.
Hvala.
Nije najveća budala onaj koji ne zna da čita, nego onaj koji misli da je sve ono što pročita istina.
-
košarkaš
-
Kontakt:
aseemic je napisao/la:košarkaš je napisao/la: (...)
Hvala.
pa može biti, ali neće budi sigurno kako vi to najavljujete-da ćete nas pobijedit bez muke, i kako ste vi nad klub za sve ostalu u BiH, pa tako i za nas...
-
aseemic
-
Kontakt:
košarkaš je napisao/la:aseemic je napisao/la:košarkaš je napisao/la: (...)
Hvala.
pa može biti, ali neće budi sigurno kako vi to najavljujete-da ćete nas pobijedit bez muke, i kako ste vi nad klub za sve ostalu u BiH, pa tako i za nas...
Nisam ja oni.
Nije KK Bosna nikakav klub u poređenju sa danasnjim klubovima u Evropi, cak i na osnovu pojedinih ex-Yu gradova, ali opet su jaci, organizovani, bolji (u ovom momentu) od HKK Siroki.
-
košarkaš
-
Kontakt:
aseemic je napisao/la:aseemic je napisao/la:košarkaš je napisao/la: (...)
Hvala.
Nisam ja oni.
Nije KK Bosna nikakav klub u poređenju sa danasnjim klubovima u Evropi, cak i na osnovu pojedinih ex-Yu gradova, ali opet su
jaci, organizovani, bolji (u ovom momentu) od HKK Siroki.
vidjet ćemo kroz ove dvije/tri utakmice-nek bolji pobijedi

-
aseemic
-
Kontakt:
košarkaš je napisao/la: (...)
vidjet ćemo kroz ove dvije/tri utakmice-nek bolji pobijedi

Svakako. Uz to, neka budu dobre utakmice, atraktivne.
-
kksiroki
-
Kontakt:
jada i atmosfere mila majko
-
Kevin
-
Kontakt:
Škriparima svaka čast....

HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
-
Zagor
-
Kontakt:
kksiroki je napisao/la:jada i atmosfere mila majko
Pa šta ćeš kad Bosnu neprate više Horde već samo obična sarajevska publika. Al dobro je što su došli škripari malo se atmosfera dignu

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
-
sb citizen
-
Kontakt:
Postao/la sb citizen » 26 maj 2009, 21:04
je ovo moćno.............ŠKRIPARI GRME SRED SARAJEVA

-
Kevin