Nadam se aBd ako zavrse Brazilca da to bude dobro. Pozdravljam potez brazilac zna lopte lik ima 90 kila skoro temperamentan vidjevsi po par proslava.. samo da ne poletimo pa da mu psujemo nakon posta od 3 kola bez gola
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne znam kako se ranije nisu sjetili ovih igraca koji igraju ukrajini..
Nadam se aBd ako zavrse Brazilca da to bude dobro. Pozdravljam potez brazilac zna lopte lik ima 90 kila skoro temperamentan vidjevsi po par proslava.. samo da ne poletimo pa da mu psujemo nakon posta od 3 kola bez gola
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Treba dovesti Smajlagića.
Tatka dovesti ako se može,u ovom rosteru sad nemas igraca koji moze kapitensku traku nositi u onom domenu kako bi trebalo,on je taj,lider pravi,mora se pojacati ekipa karakternim igracima prije svega.
Nisam nesto za vracanje tih bivsih igraca ali on npr kao i Rahmanovic imaju tu dozu bezobrazluka i žara ,pa iz tog razloga bi mislim na ove mekušce trenutne bio od koristi.
Nego i za ovog Brazilca treba platiti odštetu pod ugovorom je,pa eto i Ziljkic sto se spominje i on nema ciste papire i tu bi se nesto moralo platiti klubu,sad smo isto prije sezone doveli neke igrace pod ugovorom(jbg fulili
),pa mozes reci da vise i negledas samo one free agent što je dosta dobro.
Samo eto nikako dva dobra sastaviti,kada si finansijski stabilan da mozes i igrace sa papirima dovoditi ti opet u situaciji da to ne iskoristiš onako kako bi trebao
Nisam nesto za vracanje tih bivsih igraca ali on npr kao i Rahmanovic imaju tu dozu bezobrazluka i žara ,pa iz tog razloga bi mislim na ove mekušce trenutne bio od koristi.
Nego i za ovog Brazilca treba platiti odštetu pod ugovorom je,pa eto i Ziljkic sto se spominje i on nema ciste papire i tu bi se nesto moralo platiti klubu,sad smo isto prije sezone doveli neke igrace pod ugovorom(jbg fulili

Samo eto nikako dva dobra sastaviti,kada si finansijski stabilan da mozes i igrace sa papirima dovoditi ti opet u situaciji da to ne iskoristiš onako kako bi trebao

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
A šta je sa Nardinom M i njegovom statistikom
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
I najboljeg napadača prve lige Slovenije

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Imao goru statistiku nego u Sarajevo sezonu prije nego je došao.Pomješao si ga sa nekim

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dobro, blizu 20/21
- napoleon72
- Kontakt:
Ljudi, polahko... Mirza FUCKIN' Varesanovic nam je trener. Pomocnici mu Repuh i Obuca. Ja ne mogu bit optimista kad bi Luisa Fabiana doveli. Moze svako bljesnut i mozemo dobit neke tekme na individualni kvalitet, ali na duze staze ce isplivat sve. Pa u sezoni 15/16 smo imali prvog strijelca lige a zavrsili cetvrti, imali talentovanog Dulju, strasnog Benku, Velkoskog (prvi dio sezone), Tatomirovic, Barbaric, Radovac... Al kad nemas dobrog trenera, ne moze ti taj individualni kvalitet donosit konstantno bodove. Tako i sad, nema strucnosti na klupi, ne mozes izvuc kontinuitet iz veceg broja igraca nikako. Al eto.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ali fkt grob te ne yebo…nama cickovo ulje trener!!! 

zaoravio

FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:
Pa i taj Drobarov je primjer, kod nesposobnih trenera covjek izgledao kao Novakovic, a sigurno je kvalitet. Pa yebeni Dupovac je kod trenera koji zna igrat odbranu (Vinko) izgledao kao Nesta. Trako kojeg se tad toliko pljuje bio izuzetno hvaljen kod Sablica, jedan jedini kiks napravio onda, protiv Borca. Sad rupcaga, svi ga tjeraju.
Sta znaci ovaj Oliveira ako ga Cicak gurne na krilo? Ili et nek ga stavi u spic, iza njega igra Dal koji Bogu duse ne da. Covjek je mozda tip spica kojeg moras hranit loptama a ne neki Drogba koji ce se sam izborit za sansu i golove. Niko ga od nas nije gledao, ne znamo kakav je, mozemo samo nagadjat. Mozda je ovaj ucinak postigao jer je imao strasan vezni red iza sebe koji mu je namjestao 10 zicera po utakmici.
Trener nije samo da poreda igrace po terenu. Trener (odnosno strucni stab) je zaduzen i za prekide, za treninge, kondiciju... Mozes ti dovest Croucha u napad a Beckhama da ti izvodi prekide pa nikad ne zabit gol iz kornera, ako se to ne uigrava na treninzima i ako se tome ne posveti paznja. Ja opet pitam, sta Cicak, Repuh i Obuca mogu naucit ekipu? Bezbroj je primjera gdje dobar trener s losim igracima napravi uspjeh, a jedva da ima i jedan gdje los trener napravi uspjeh s beton ekipom. I to ako ima, to je u nekom kup sistemu gdje se provlace na srecu. Ligu nikad nigdje nije osvojio los trener.
Sta znaci ovaj Oliveira ako ga Cicak gurne na krilo? Ili et nek ga stavi u spic, iza njega igra Dal koji Bogu duse ne da. Covjek je mozda tip spica kojeg moras hranit loptama a ne neki Drogba koji ce se sam izborit za sansu i golove. Niko ga od nas nije gledao, ne znamo kakav je, mozemo samo nagadjat. Mozda je ovaj ucinak postigao jer je imao strasan vezni red iza sebe koji mu je namjestao 10 zicera po utakmici.
Trener nije samo da poreda igrace po terenu. Trener (odnosno strucni stab) je zaduzen i za prekide, za treninge, kondiciju... Mozes ti dovest Croucha u napad a Beckhama da ti izvodi prekide pa nikad ne zabit gol iz kornera, ako se to ne uigrava na treninzima i ako se tome ne posveti paznja. Ja opet pitam, sta Cicak, Repuh i Obuca mogu naucit ekipu? Bezbroj je primjera gdje dobar trener s losim igracima napravi uspjeh, a jedva da ima i jedan gdje los trener napravi uspjeh s beton ekipom. I to ako ima, to je u nekom kup sistemu gdje se provlace na srecu. Ligu nikad nigdje nije osvojio los trener.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Avaz u štampanom izdanju piše da je Martinović na pragu Koševa 

Meni odzvanja onaj šamar još u ušima.
Duduka šutnuli dva mjeseca tražili trenera da bi na zalizanog naletjeli,koji je tu bio odmah sutra da preuzme.
I Ja sad kao treba da ocekujem neke kvalitete u igrackom kadru.
Mirza,Aylana i hadzija da nadju neke kapitalce jel ahahhahahahahahahahahaah
Duduka šutnuli dva mjeseca tražili trenera da bi na zalizanog naletjeli,koji je tu bio odmah sutra da preuzme.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
I ja ne kontam ovoliki optimizam pojedinaca,doce ovaj doce onaj a cicak na klupi,hadzija se opet pita,direktorica bi na sake sa navijacima i mi da ocekujemo tim za "nesta".donDondon je napisao/la: ↑28 dec 2022, 08:57Meni odzvanja onaj šamar još u ušima.
Izgubili smo evropu i ove godine treba se sa tim pomiriti
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Vidim da dosta braće ne doživljava neku vrstu repeticije "pariškog sindroma". I drago mi je zbog toga.
Btw, travnjak je prekriven nekom bijelom plahtom, sad ko se bolje razumije u te stvari nek objasni šta je u pitanju.
Btw, travnjak je prekriven nekom bijelom plahtom, sad ko se bolje razumije u te stvari nek objasni šta je u pitanju.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Ćefini brate, jer fudbal je umro na Koševu dolaskom Mirvica, Aylah i Mirze jos na kraju..MaroonBjelave je napisao/la: ↑28 dec 2022, 09:37
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
" & " $ ($)
? ?
? ?
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
OPISMaroonBjelave je napisao/la: ↑28 dec 2022, 09:37Vidim da dosta braće ne doživljava neku vrstu repeticije "pariškog sindroma". I drago mi je zbog toga.
ULTRA-TEŠKI PREKRIVAČI ZA FUDBALSKO IGRE – DOSTUPNO 5 VELIČINA
Čuvajte svoje fudbalske terene u potpunosti zaštićenim sa ovim vrhunskim pokrivačima za fudbalsko igralište. Odličan izbor za razne sportske terene na travi, ove ultra-teške pokrivke za fudbalsko igralište imaju jak i izdržljiv PVC od 250 g/m2 koji garantuje dugotrajne performanse. Stručno kreirane da zaštite vaš travnjak od najekstremnijih vremenskih uslova (kiša, snijeg, jak vjetar i sunce), ove zaštitne ploče također mogu pomoći razvoju trave zahvaljujući svom poluprozirnom dizajnu. Dostupni u 5 veličina, poklopci za zaštitu od smrzavanja za fudbalsko igralište imaju 8 čvrstih ručki koje omogućavaju osoblju da s lakoćom manevrira zaštitnim pokrivačima.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Ona bas ima krizu identiteta i komplekse
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.