vidim imamo identicne informacije.. muslimani ne mogu shvatiti da vico ovo sve radi kako bi sebi osigurao poziciju u uefi.. boli ga ona stvar za nacionalizmom.. sve je do vahe sad1921boy je napisao/la: ↑27 dec 2022, 22:59Nadam se da će Vico do kraja gurati ideju o Halilhodžiću. Nisam optimista, jer se i gore navedeni majmuni moraju složiti sa time i pristati na kompromis oko imenovanja selektora. Normalno ako Halilhodžić pristane, mada ne vidim razlog zašto ne bi pristao ako mu predsjednik već garantuje sve.
Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori
Nema od toga nista, Faruk je selektor noviboatenkk je napisao/la: ↑27 dec 2022, 23:35vidim imamo identicne informacije.. muslimani ne mogu shvatiti da vico ovo sve radi kako bi sebi osigurao poziciju u uefi.. boli ga ona stvar za nacionalizmom.. sve je do vahe sad1921boy je napisao/la: ↑27 dec 2022, 22:59Nadam se da će Vico do kraja gurati ideju o Halilhodžiću. Nisam optimista, jer se i gore navedeni majmuni moraju složiti sa time i pristati na kompromis oko imenovanja selektora. Normalno ako Halilhodžić pristane, mada ne vidim razlog zašto ne bi pristao ako mu predsjednik već garantuje sve.
Ko su muslimani?boatenkk je napisao/la: ↑27 dec 2022, 23:35vidim imamo identicne informacije.. muslimani ne mogu shvatiti da vico ovo sve radi kako bi sebi osigurao poziciju u uefi.. boli ga ona stvar za nacionalizmom.. sve je do vahe sad1921boy je napisao/la: ↑27 dec 2022, 22:59Nadam se da će Vico do kraja gurati ideju o Halilhodžiću. Nisam optimista, jer se i gore navedeni majmuni moraju složiti sa time i pristati na kompromis oko imenovanja selektora. Normalno ako Halilhodžić pristane, mada ne vidim razlog zašto ne bi pristao ako mu predsjednik već garantuje sve.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Pa ocito da ga i ne pratis. Zasrao je svojim tersanjem gdje je stigao. Covjek je egocentrik i tu sve sva prica zavrsava. Niko i ne spori da je trenercina, nego Mora poraditi sa Egom.forgempp je napisao/la: ↑27 dec 2022, 20:06Ma gdje bi se raspala, covjek je trenercina, a repka trenutno puna mladih igraca s kojima on (kao temperamentan trener) ne bi imao nikakvih problema.
Ali za nas su ipak misaona imenica Petkovic i Halilhodzic, nas zapadaju ovi vremenom pregazeni treneri nazalost.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Informacije koje imam su od osobe koja je bliska jednom trenutnom članu IO i on tvrdi da je Vicin izbor Vaha i da je spreman da ispuni sve uvjete samo da preuzme kormilo reprezentacije. Ako on laže, lažem i ja. Sad je samo pitanje da li će Vaha odgovoriti potvrdno i ako odgovori kako će se dogovoriti unutar IO. Nisam bezveze pisao da je usko povezano sa U17 selektorom, U21 selektorom i izborom generalnog sekretara i to će itekako igrati ulogu ako Vaha prihvati ponudu. Vico je trebao dati prijedlog generalnog sekretara, Bošnjačka komponenta prijedlog selektora, HR komponenta mlađe kategorije.hurem je napisao/la: ↑27 dec 2022, 23:21Tvoja priča daje nadu. Valjda si ozbiljan.
Ako Vaha pristane onda se ova ekipa neznalica mora složiti. U protivnom kada izadje vijest da je Vaha bio spreman da preuzme kormilo reprezentacije a Colpa i ekipa bili protiv, teško da bi živi ostali.
Vaha nas je sve godinama nervirao, ima 70 vec, ali je Anceloti za sve protukandidate i bilo bi ga lijepo vidjeti na klupi bh reprezentacije. Pa cak i zbog toga što bi to značilo da necemo vidjeti Hadzibegica.
E sad ako uspiju pridobiti Vahu, vjerujem da bi moglo doći do određenih promjena i kompromisa, tako da Vico (RS) predloži selektora, HR komponenta potvrdi izbor selektora i generalnog sekretara kojeg bi predložila Bošnjačka komponenta a njima se preda U17 i odluka o imenovanju novog selektora i odluka oko eventualne smjene i imenovanja novog selektora U21 reprezentacije.
Sad je sve na Vici, da li će preko dogovora sa IO odlučiti da nastavi intenzivno pregovarati i forsirati Vahu da prihvati ponudu ili će ipak odustati i zbog mira u kući slijediti prijedlog Čolpe. I on sam vidi da navijači nisu za Faruka, nije ta informacija tek tako procurila u javnost. Opet kažem ako oni lažu mene i ja lažem vas, nadajmo se najboljem izboru.
mosa lošmi stićko tit-ula!
sutra je prvi face to face sastanak vahe i vice izgleda.. lokacija mostar, ugostiteljsku jedinicu ne govorim..
Špekuliše se kako je Petevu, ako je vjerovati nezvaničnim informacijama, presudila činjenica da nije bio za odigravanje utakmice protiv Rusije koju je FS BiH dogovorio jesenas, otkada su navodno i zahladili odnosi. Utakmice dogovorene u inat navijačima, ali i u kontru vrijednostima koje propagira čitav demokratski svijet, FIFA, UEFA…
Spominje se i kako razlog može biti što na spisku kod Peteva nema igrača Borca, Zrinjskog ili drugih klubova koji su baze čelnicima FS BiH.
Kako niko ne želi javno iznijeti te informacije, a kako selektor Ivajlo Petev osim press konferencija i nema previše kontakta sa bh. novinarima, pravu istinu vjerovatno nikada nećemo saznati, ali vrlo brzo ćemo saznati da li će nam se odbiti od glavu tjeranje trenera koji ima dobre rezultate i kojeg podržavaju igrači. Odnosno, hoće li nam se ponoviti sudbina Srbije koja je otjerala Slavoljuba Muslina nakon što se plasirao na Svjetsko prvenstvo?
Trenutno ovo sve izgleda kao da nekome smeta bilo kakav napredak, ili barem stabilnost, simbola Bosne i Hercegovine. Simbola kakav je i sama fudbalska reprezentacija.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Ako kojim slucajem Vaha peistane da bude nas selektor mene zanima sta ce biti s igracima koji na reprezentativnim okupljanjima vole da aksamluce i cuclaju šišu

Hahahahahahaha...redbull93 je napisao/la: ↑28 dec 2022, 00:58Špekuliše se kako je Petevu, ako je vjerovati nezvaničnim informacijama, presudila činjenica da nije bio za odigravanje utakmice protiv Rusije koju je FS BiH dogovorio jesenas, otkada su navodno i zahladili odnosi. Utakmice dogovorene u inat navijačima, ali i u kontru vrijednostima koje propagira čitav demokratski svijet, FIFA, UEFA…
Spominje se i kako razlog može biti što na spisku kod Peteva nema igrača Borca, Zrinjskog ili drugih klubova koji su baze čelnicima FS BiH.
Kako niko ne želi javno iznijeti te informacije, a kako selektor Ivajlo Petev osim press konferencija i nema previše kontakta sa bh. novinarima, pravu istinu vjerovatno nikada nećemo saznati, ali vrlo brzo ćemo saznati da li će nam se odbiti od glavu tjeranje trenera koji ima dobre rezultate i kojeg podržavaju igrači. Odnosno, hoće li nam se ponoviti sudbina Srbije koja je otjerala Slavoljuba Muslina nakon što se plasirao na Svjetsko prvenstvo?
Trenutno ovo sve izgleda kao da nekome smeta bilo kakav napredak, ili barem stabilnost, simbola Bosne i Hercegovine. Simbola kakav je i sama fudbalska reprezentacija.
Nemamo informacije, ne znamo ništa, niko nam se nije obratio, ali da vam objasnimo šta se dešava...
Nema veće đubradi od novinara. Niko nije tako spremam pljunuti pa polizati. Uz političare, najveća bagra. Slagat, izmisliti, promijeniti stranu..., a uz to se pozivati na neimenovane izvore i "saznanja", može samo ljudski šljam.
Bespuća trogodišnjeg obrazovanja...
Znaci Petev otjeran jer nisu mogli uticati na njegov spisak 

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Tekst počinje sa "Špekuliše se" i "nezvanično" onda ubaci i "navodno" ... klasika tekst Bahatog Čauševića.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 dec 2022, 07:11Hahahahahahaha...redbull93 je napisao/la: ↑28 dec 2022, 00:58Špekuliše se kako je Petevu, ako je vjerovati nezvaničnim informacijama, presudila činjenica da nije bio za odigravanje utakmice protiv Rusije koju je FS BiH dogovorio jesenas, otkada su navodno i zahladili odnosi. Utakmice dogovorene u inat navijačima, ali i u kontru vrijednostima koje propagira čitav demokratski svijet, FIFA, UEFA…
Nemamo informacije, ne znamo ništa, niko nam se nije obratio, ali da vam objasnimo šta se dešava...
Nema veće đubradi od novinara. Niko nije tako spremam pljunuti pa polizati. Uz političare, najveća bagra. Slagat, izmisliti, promijeniti stranu..., a uz to se pozivati na neimenovane izvore i "saznanja", može samo ljudski šljam.
Bespuća trogodišnjeg obrazovanja...
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
- Kontakt:
Ma da mi vidimo kako ce proci danas taj sastanak 'face to face' Vico & Vahaa konačno
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
A pozivan Danilovic iz druge portugalske, pa onaj golman borca

Ovog boatenka treba banovat, haman je jedan od onih ljudi koji kad lazu toliko se uzive da vise ni sami ne znaju da lazu. Kakav Vahidin koji vam je qrac
naprijed rejal
Vaha pusta zelja, mozda je lik sta nacuo pa vjeruje u to i laze sam sebe

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Kod nas zive ljudi kojima jedan dan kažeš da je Vico bolestan i da se odgađa sjednica zakazana za 2 dana. Sutra im kažeš da Vico se nalazi sa Vahom lice u lice i oni ti sve to povjeruju bez imalo razmišljnja. Oficijelno priznajem da živim u državi idiota, samim tim i ja sam debil.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Fakat hahadenimen99 je napisao/la: ↑28 dec 2022, 10:45Kod nas zive ljudi kojima jedan dan kažeš da je Vico bolestan i da se odgađa sjednica zakazana za 2 dana. Sutra im kažeš da Vico se nalazi sa Vahom lice u lice i oni ti sve to povjeruju bez imalo razmišljnja. Oficijelno priznajem da živim u državi idiota, samim tim i ja sam debil.
Confirmation bias u najljepsem svjetlu

naprijed rejal
Obraduj nas Vico danas 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Povraca mi se od ovih silnih insajderskih.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Naše ti ue ljude najvažnije zabljesnut i pokazati im šarene kamenčiće. Možeš onds raditi šta hoćeš. Tu smo slični južnoameričkim indijancima što su im Španci na obojene kamenčiće maznuli tone i tone zlata.denimen99 je napisao/la: ↑28 dec 2022, 10:45Kod nas zive ljudi kojima jedan dan kažeš da je Vico bolestan i da se odgađa sjednica zakazana za 2 dana. Sutra im kažeš da Vico se nalazi sa Vahom lice u lice i oni ti sve to povjeruju bez imalo razmišljnja. Oficijelno priznajem da živim u državi idiota, samim tim i ja sam debil.
Štaš... Šareno i budali milo.
Samo me zanima otkud to da nema sad ljudi da guraju Barbareza?
Trenutno korisnika/ca: invincible1921 i 31 gost.