Salim se,sretno momak

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Zastone je napisao/la: ↑28 dec 2022, 15:40Jos kad mu mirza usadi emociju prema klubu ima sve da gori.BegovicRamiz je napisao/la: ↑28 dec 2022, 15:34pise da cemo platiti obestecenje
to zuka nek provjeri
ovo nece biti fula uvjeren sam
Cudno mi je zasto se izvrsilo prekrivanje terena, pa u narednih 10 dana su temeperature prave proljetne i to bez padavina, bez kise, a tek snijega.
Da je tako, onda bi Real doveo Mirzu za par milja a ne bi placao Ancelottija. Ne brukaj se Boga ti.fks74 je napisao/la: ↑28 dec 2022, 16:06Kad je dobra ekipa i ja mogu biti trener, postavi igrače na prirodnu poziciju i udri.MortemHz je napisao/la: ↑28 dec 2022, 15:33Ma jok nego kontam kako mi je samo krivo jer smo doveli Mirzu za trenera a opet pregovaramo i pričamo sa više nego solidnim igračima za ove naše bosanske uslove. Pa povežite jednom sve pa da se imamo čemu nadati. Mirza se neće nikome ''popišati'' u usta ako dobro krene jer sa dobrim igračima ti imaš mnogo veće šanse bez obzira na to ko te vodi, to ne smijemo zaboraviti. Mirzi nije mjesto u FK Sarajevo sve i da duplu krunu osvojimo.
Ma sve ja to kontam i istog sam razmisljanja, al znas i sam kakve su bošnje, nek dobije prve dvije sada na startu i iducu uzme zelju na kosevu, na kraju tekme ce ovacije dobiti.leo1946 je napisao/la: ↑28 dec 2022, 14:53Frajer koji je izjavio da navijaci koji ga zvizde i traze ostavku nisu mjerilo i da FKS ima drugih 100k navijaca i one zajebacnije oko ostavke tipa idem nakon tekme s velezom ali nisam rekao nakon koje moze osvojiti duplu i grupnu fazu LP ne smije imati nikakav vid podrske. Ko god ga podrzava ili pocne podrzavati nakon jedne-dvije pobjede pisa sam sebi u usta. Imajte malo dostojanstva
Za te pare mozes pola sastava za prvih 11 sastavit iz nase lige
Taman je sad:Musa,Cirjak,Ikic,Avramovski,Oliveira
Mozda i idealno bi bilo pozajmica sa pravom otkupa,ako se pokaže otkupit ga,ono manji bi rizik bio svakako.BegovicRamiz je napisao/la: ↑28 dec 2022, 16:58Budući da mu ugovor s ukrajinskim klubom važi do ljeta 2024. godine na Koševo će stići u svojstvu nove pozajmice ili će Sarajevo platiti određeno obeštećenje ukoliko ga žele kod sebe za stalno.
klix
valjda nece biti pozajmica
Zar nema neko pravilo, od kada je počeo rat u Ukrajini, da strani igraci mogu napustiti klub bez obestecenja. Mislim da je Šahtar tužio i FIFU zbog toga, i traže oko 40 miliona euraBegovicRamiz je napisao/la: ↑28 dec 2022, 16:58Budući da mu ugovor s ukrajinskim klubom važi do ljeta 2024. godine na Koševo će stići u svojstvu nove pozajmice ili će Sarajevo platiti određeno obeštećenje ukoliko ga žele kod sebe za stalno.
klix
Pisao sam ja to isto maloprije, al kolko znam nema vise toga, mislim da je bilo do kraja proslog transfer roka.obrijanopile je napisao/la: ↑28 dec 2022, 18:10Zar nema neko pravilo, od kada je počeo rat u Ukrajini, da strani igraci mogu napustiti klub bez obestecenja. Mislim da je Šahtar tužio i FIFU zbog toga, i traže oko 40 miliona euraBegovicRamiz je napisao/la: ↑28 dec 2022, 16:58Budući da mu ugovor s ukrajinskim klubom važi do ljeta 2024. godine na Koševo će stići u svojstvu nove pozajmice ili će Sarajevo platiti određeno obeštećenje ukoliko ga žele kod sebe za stalno.
klix
Ma cim je onaj brazilac objavio story sa dresom, realno male su sanse da se nisu dogovorili, samo sto nisu jos procurile informacije kako i na koliko.Chony533 je napisao/la: ↑28 dec 2022, 18:38Pisao sam ja to isto maloprije, al kolko znam nema vise toga, mislim da je bilo do kraja proslog transfer roka.obrijanopile je napisao/la: ↑28 dec 2022, 18:10Zar nema neko pravilo, od kada je počeo rat u Ukrajini, da strani igraci mogu napustiti klub bez obestecenja. Mislim da je Šahtar tužio i FIFU zbog toga, i traže oko 40 miliona euraBegovicRamiz je napisao/la: ↑28 dec 2022, 16:58Budući da mu ugovor s ukrajinskim klubom važi do ljeta 2024. godine na Koševo će stići u svojstvu nove pozajmice ili će Sarajevo platiti određeno obeštećenje ukoliko ga žele kod sebe za stalno.
klix
Mozemo mi sad izmisljat sta je al moramo cekat dok ne vidimo ima li ikakvih zvanicnih info.
Trenutno korisnika/ca: Bejker, bhfanatic14, bordobijeli, Chony533, Ferrante071, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Hamagara, keli, mercurial, NazorUso, pitar, Posejdon, riki46, Rule_hz i 166 gostiju.