Joj od koga mi gubimo
I samo se nama ovo moze desiti...ovakve pehove da imamo i crvene neke da dobivamo....jbg...realno igrac manje u polju,tesko je i ocekivat nesto vise
Taman burazu govorim,sacuvat 0-0 do 15-20 min. do kraja i onda bi se oni (ne)svjesno povukli..i tek bi tad mogli napravit nesto jer bi sigurno pokusali doci do pobjede a oni bi svjesno cekali neku kontru,sto je prilika da prebacimo igru na njihovu polovinu..jedino tako....kad gol pade dok sam to govorio

i sta sad???
Ma nemamo igre,ne vidim nacin kako mozemo nesto uraditi sa igracem manje..jedino neki prekid...iz igre tesko jer je u ovoj situaciji i nemamo.
I ja sam bio misljenja da je tonija trebao povuci a ne krasica....al milos se zalio na umor pa je to i jedan od razloga....sigurno ne bi mogao odigrat onako kako ocekujemo...
matri je i u cagliariju igrao lijevo u formaciji sa 3 spica...al ipak korisniji je kad je u vrhu napada...
i bod bi bio dobar..al stvarno tesko sa ovom igrom i bez kvalitenih izmjena koje mogu nesto promjenit u igri....al eto,mozda grijesim.
I penal je bio mislim

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★