O ovome se i pricalo,kontakti,napravis nesto ovako,i onda ti dodje Obuca,lik mutav i on mora da objasni nesto na treningu ili skupina onih mahalasa,hijena koji su sad pri klubu. Inace da je srece ovo bi radio SD,Mirvic se nebi zamarao sa ovim al sta ces kad ima gomilu debila oko sebe
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
nema Dalaumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑28 dec 2022, 22:04
Da otvorim sezonu![]()
Najbolje moguće sa 5 stranaca.
nemamo o cemu pricati

U kakvom stanju dovodimo igrače zadnjih godina ne bi me začudilo da je ovaj brazilac stao na paštetu u Ukrajini i sad ima samo jednu nogu.
Mi nikada odustati necemo...
Da hoce bit da ja raskino ugovor sa onima pa da slavimo
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- NisamInSajder
- Kontakt:
Pa sine za zločina je pomislit na Krdžalića, a furaš fazon svoje akademije. A inaš Ramića, Buljubašića, Ališaha... Zločin. Svakako Andy nije glup pa da ga ovamo pošalje.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
-
- Kontakt:
Tarik Ramić nije profesionalni fudbaler, Buljubašić imao tešku povredu, Ališah bolje da odradi neku posudbu. Što se prati Krdžalić sa Aylah, nije sigurno jer mu je neizmjerno privlačna.NisamInSajder je napisao/la: ↑28 dec 2022, 22:35Pa sine za zločina je pomislit na Krdžalića, a furaš fazon svoje akademije. A inaš Ramića, Buljubašića, Ališaha... Zločin. Svakako Andy nije glup pa da ga ovamo pošalje.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Jesu li ove dvije sa zadnjeg Ajlinog storya, također na klupskim jaslama ?
-
- Kontakt:
Lijeva je PR, a desna isto nešto radi ali šta tačno to ne znam.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Na jaslama svaka zena koju vidite oko kluba, ova druga je u administraciji isto strucnjak kao i ostale naravno ako ko sumnjaumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑28 dec 2022, 22:46Lijeva je PR, a desna isto nešto radi ali šta tačno to ne znam.

- NisamInSajder
- Kontakt:
Posudbe će uništiti svakog našeg akademca. Kao što je bilo sa Islamovićem, Imamovićem, Dervišagićem, Bešićem itd. Guremišeš sa Salčinom par godina, davno si ga treba formirati i prodati kao igrača. Pogledaj primjere Savića i Bašića, a.niti jedan od njih dvijice nije bio bolji niti davao znake da je veći talenat od Salčina, Buljubašića, Ramića (on je pao od.prelaza u juniore)...umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑28 dec 2022, 22:40Tarik Ramić nije profesionalni fudbaler, Buljubašić imao tešku povredu, Ališah bolje da odradi neku posudbu. Što se prati Krdžalić sa Aylah, nije sigurno jer mu je neizmjerno privlačna.NisamInSajder je napisao/la: ↑28 dec 2022, 22:35Pa sine za zločina je pomislit na Krdžalića, a furaš fazon svoje akademije. A inaš Ramića, Buljubašića, Ališaha... Zločin. Svakako Andy nije glup pa da ga ovamo pošalje.
Druga stvar, svaki mogući klub na planetj Zemlji, kad sjedne za sto da pregovara, i dođe na red neki naš akademac i samo će reći preskači, ne valja tom.klub, a nama da valja. Dovođenjem na posudbu drugih mladih igrača Krdžalić, pored svojih na istoj poziciji, drugim klubovima daje jasan znak da zaobilaze akademiju u širokom luku. U tome ide i u prilog da imaš Đokanovića 3 godine u prvom timu, stagnira ili čak pada, a vrijedi kao "dragulj akademije", imaš dalje Varešanovića kojeg svi hvale, a navijači ga tjeraju, imaš Salčina kojeg se baca na poziciju lijevog beka umjesto da se gurne na polušpicu i da ga naplatiš već jednom. Imaš Dizdarevića koji odlično brani i odjednom biva zamjenjen drugim golmanom, također falila još polusezona/sezonanastupa da ga uvališ za dobre pare.
U ovom klubu se ne zna sa mladim igračima i tačka i izgleda da se nikad nrće znati, pogotvo dok par menadžercica vlada akademijom. Uništiti mladog igrača jedino. Od 2012te jedini mladi igrači koji su se probili pa napravili nešto su Cimirot i dva Kovačevića, Mihojević donekle, a tu je pitanje koliko je Sarajevu utjecalo na njihov razvoj, samo si ih ekspinirao. Duljevića nisi naplatio. Mujakiću ide dobro, al tek prije 3 mjeseca se naplatio, transfer u Kortrijk je poravnavanje dugova,.prelazak iz C ekipe u B, ništa više. A pogledaj Zrinjski u zadnjih par godina, Savić, Bašić, Sučić, Šakota, otišao je i Čamber prije koji mjesec.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Puno stranaca nazad, ja bih sve strance u vezu i napad, sve majstore.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑28 dec 2022, 22:04
Da otvorim sezonu![]()
Najbolje moguće sa 5 stranaca.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Definitvo Fk Sarajevo i akademija je najbolja što se tiče mladih golmana.
Kovačević (Rakow)soon transfer
Šahinović (Sarajevo)
Dizdarević ( Sarajevo)soon transfer
Kanurić ( Nottingham Forest)
Kovačević (Rakow)soon transfer
Šahinović (Sarajevo)
Dizdarević ( Sarajevo)soon transfer
Kanurić ( Nottingham Forest)
Znači Brazilac, Ilija Martinović i još trojica aBd 
Akademci koje si nabrojao nemaju kvalitet za ovaj klub i nije im niko kriv sto se ne mogu snaci. Ko god ima kvalitet vrlo brzo se snadje i u seniorskom fudbalu. A o fizickim kvalitetama nabrojanih ne treba ni govoriti, jednostavno nisu dovoljno dobri za FKS.NisamInSajder je napisao/la: ↑28 dec 2022, 23:01Posudbe će uništiti svakog našeg akademca. Kao što je bilo sa Islamovićem, Imamovićem, Dervišagićem, Bešićem itd. Guremišeš sa Salčinom par godina, davno si ga treba formirati i prodati kao igrača. Pogledaj primjere Savića i Bašića, a.niti jedan od njih dvijice nije bio bolji niti davao znake da je veći talenat od Salčina, Buljubašića, Ramića (on je pao od.prelaza u juniore)...umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑28 dec 2022, 22:40Tarik Ramić nije profesionalni fudbaler, Buljubašić imao tešku povredu, Ališah bolje da odradi neku posudbu. Što se prati Krdžalić sa Aylah, nije sigurno jer mu je neizmjerno privlačna.NisamInSajder je napisao/la: ↑28 dec 2022, 22:35Pa sine za zločina je pomislit na Krdžalića, a furaš fazon svoje akademije. A inaš Ramića, Buljubašića, Ališaha... Zločin. Svakako Andy nije glup pa da ga ovamo pošalje.
Druga stvar, svaki mogući klub na planetj Zemlji, kad sjedne za sto da pregovara, i dođe na red neki naš akademac i samo će reći preskači, ne valja tom.klub, a nama da valja. Dovođenjem na posudbu drugih mladih igrača Krdžalić, pored svojih na istoj poziciji, drugim klubovima daje jasan znak da zaobilaze akademiju u širokom luku. U tome ide i u prilog da imaš Đokanovića 3 godine u prvom timu, stagnira ili čak pada, a vrijedi kao "dragulj akademije", imaš dalje Varešanovića kojeg svi hvale, a navijači ga tjeraju, imaš Salčina kojeg se baca na poziciju lijevog beka umjesto da se gurne na polušpicu i da ga naplatiš već jednom. Imaš Dizdarevića koji odlično brani i odjednom biva zamjenjen drugim golmanom, također falila još polusezona/sezonanastupa da ga uvališ za dobre pare.
U ovom klubu se ne zna sa mladim igračima i tačka i izgleda da se nikad nrće znati, pogotvo dok par menadžercica vlada akademijom. Uništiti mladog igrača jedino. Od 2012te jedini mladi igrači koji su se probili pa napravili nešto su Cimirot i dva Kovačevića, Mihojević donekle, a tu je pitanje koliko je Sarajevu utjecalo na njihov razvoj, samo si ih ekspinirao. Duljevića nisi naplatio. Mujakiću ide dobro, al tek prije 3 mjeseca se naplatio, transfer u Kortrijk je poravnavanje dugova,.prelazak iz C ekipe u B, ništa više. A pogledaj Zrinjski u zadnjih par godina, Savić, Bašić, Sučić, Šakota, otišao je i Čamber prije koji mjesec.
1946
Nesto mi puno stranaca, nazire li se kakav odlazak?
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- JavierBosnia
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, ajdohordas, Amidzaa, Bejker, boki86, Bosniacum Lilium, budzak, Burberry46, Direktorcic, Hightower, Kaunas, ledesma, PapakIzSa, rimljanin90, robertkosar, samoFKS, umrobihzbogtebe1946 i 130 gostiju.