Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nikada se ne zna, dok se igrači ne bune, znači ili je tako bilo dogovoreno ili im iz nekog razloga ne smeta što kasne isplate. Svi igrači koje je Lalatović doveo su otišli, očekujem sad da Vinko sklopi ekipu po svome pa možda i da budemo jači nego jesenas.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Igracima je ljetos receno da su isplate par puta godisnje i da ce se rijetko desavati da c eici na mjesecnom nivou.
Ove ojebine iz srbije mogu da duvaju u penis jer sa platom od 10-12 milja maraka koliko su imali u borcu mogu komotno da zive par mjeseci.
Ovolikom kasnjenju je svakako kumovalo ispadanje od farana i to sto prihoda od ulaznica nije bilo pa sa te strane je zafalilo para.
Jedino mi je zao klinaca u klubu koji igraju za dosta manje para ali njihova sreca u nesreci je sto im to dodje kao dzeparac,nemaju zenu i djecu koje treba izdrzavati.
Ako u borcu ostanu vojinovic tatar(ali tatar na maksimumu)jurilj kulasin,ninkovic,piscevic...m uz jos 2-3 prava igraca,borac se moze lagano ukljuciti u borbu za titulu jer su svi klubovi na neki svoj nacin u qrcu pa cak ni zrinjski bez jakirovica,jankovica,bilbije (mozda) nece biti neuhvatljiv.
Ove ojebine iz srbije mogu da duvaju u penis jer sa platom od 10-12 milja maraka koliko su imali u borcu mogu komotno da zive par mjeseci.
Ovolikom kasnjenju je svakako kumovalo ispadanje od farana i to sto prihoda od ulaznica nije bilo pa sa te strane je zafalilo para.
Jedino mi je zao klinaca u klubu koji igraju za dosta manje para ali njihova sreca u nesreci je sto im to dodje kao dzeparac,nemaju zenu i djecu koje treba izdrzavati.
Ako u borcu ostanu vojinovic tatar(ali tatar na maksimumu)jurilj kulasin,ninkovic,piscevic...m uz jos 2-3 prava igraca,borac se moze lagano ukljuciti u borbu za titulu jer su svi klubovi na neki svoj nacin u qrcu pa cak ni zrinjski bez jakirovica,jankovica,bilbije (mozda) nece biti neuhvatljiv.
Zasto u nasim medijima ova desvanja u Borcu prolaze ispod radara, smije li se pisati o realnom stanju u Borcu ?
Mjau !
Ma realno nije nikom interesantno to ni citati ovdje ni diskutovati nema to publike neke mase, glupo ali je tako pricamo globlano nekako ti sem 2/3 kluba ovdje nemas vise ekipa koje javnost zanimaju u tom smislu,evo isto imas npr Zrinjski otišao Jankovic,mjenjaju teren ,sve neke bitne stvari ono preletiš preko vijesti ono kao nikom ništa,evo nit ko ovdje spominje npr nit bilo šta.
Što se tice teme Borac oni su interesantni samo kad napises naslov "taj i taj sudi Borcu" pa imas xxx komentara,sve ostalo talašika
U Sarajevu/Želji igrac kihne to izadje na naslovnici najcitanih novina i oko neke banalnosti imas diskusiju i zajebanciju 10 dana npr.
Šta ja znam valjda je to normalno ovdje,ja ko pojedinac to bi volio procitat sto kazes i pratim detaljno sve,ali šira slika je definitivno da to masi na jedno udje na drugo izadje tako te teme koju si ti spomenuo.
A mediji ko mediji ce forsirati ono sto mase vole.Zato to sto ti kazes i nemaš nazalost.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Evo zaboravli 5 kom od Tuzle, trpanje od Celika i 10 poraza. Vec napadaju drugo mjesto sa Varesanovicem. Kakva smijurija od navijaca braco draga. Ovo samo pitari mogu... Samo da vam javim Mirza je otjero sjever pa svi na ISTOK. Vidi ti njima ekipe, svi su se usrali. Evo kazem vam prva 4 kola, **** cete mater i Mirvicu i Mirzi i Ajlici i Brazilcu, pa citirajte.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
-
- Kontakt:
Najvise ismijavani kraljevi prelaznih rokova
Od tvojih 15 postova, 10 je u vezi Sarajeva i navijaca Sarajeva. Pametnom dosta.
Najjače je kad te ismijavaju navijači kluba koji za 100 godina postojanja nema nijednu titulu.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šta kaže ovo samo pitari mogu i bukvalno sve izmisli u postu 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Veliki pozdrav za najbolju direktoricu PL, pošto čita forum.
Ayla legendo baš si faca.

Ayla legendo baš si faca.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sad bez zajebancije, pogodit će jednom Mirva sa pojačanjima i trenerom, pa će nam je.bat nanu naninu...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Tako je Ramizaga, Sloboda šampion izraziti favorit 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
miky_hz je napisao/la: ↑28 dec 2022, 22:41Ma realno nije nikom interesantno to ni citati ovdje ni diskutovati nema to publike neke mase, glupo ali je tako pricamo globlano nekako ti sem 2/3 kluba ovdje nemas vise ekipa koje javnost zanimaju u tom smislu,evo isto imas npr Zrinjski otišao Jankovic,mjenjaju teren ,sve neke bitne stvari ono preletiš preko vijesti ono kao nikom ništa,evo nit ko ovdje spominje npr nit bilo šta.
Što se tice teme Borac oni su interesantni samo kad napises naslov "taj i taj sudi Borcu" pa imas xxx komentara,sve ostalo talašika
U Sarajevu/Želji igrac kihne to izadje na naslovnici najcitanih novina i oko neke banalnosti imas diskusiju i zajebanciju 10 dana npr.
Šta ja znam valjda je to normalno ovdje,ja ko pojedinac to bi volio procitat sto kazes i pratim detaljno sve,ali šira slika je definitivno da to masi na jedno udje na drugo izadje tako te teme koju si ti spomenuo.
A mediji ko mediji ce forsirati ono sto mase vole.Zato to sto ti kazes i nemaš nazalost.

- svrakino1921
- Kontakt:
vrabćićki humor za plakat
Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
- Beduin
- Kontakt:
Koji si ti gospodin.
Rasipnik velike svote ka em-ova, ali i dobru svrhu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Najveći si gospodin ovog foruma

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mediji u Federaciji su pisali o ovome, ali 95 posto njihovog citalastva ne interesuje stanje u bh fudbalu generalno, a kamoli o nekom klubu seoskom iz rs-a...
A u rs-u mediji apsolutno poklopljeni dodikovom sapom, pa i da hoce ne smiju zucnuti o ovome
Opet se sprda direktorica sa rezultatima

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Trenutno korisnika/ca: MikiPirs, Mostarska, zeljovolimte i 14 gostiju.