FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Svejedno djaba polemisemo oko placanja igraca i mozemo li platiti Memisevica ili ne kad znamo da takav igrac nece doci kod nas. Uostalom, sto je neko spomenuo, nema logike dat jednom igracu 50 milja dok ovi ostali po 10 primaju lupam, da je to neki spic pa hajde i nekako al na stopera za ovu nasu ligu nema logike.
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Vukotic i Šatara mnogo realnije a kvalitetne opcije za stopera. Kakav Memisevic, nerealna opcija totalno.
- NisamInSajder
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ima li šta da ne znaš
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Javio mu ja da dolazi kod nas, vidi kako je sretan

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Što je najluđe, mi i kad bi doveli dva kapitalna stopera, opet bi imali problem sa njihovim alternativama. Aničić tek izlazi iz povrede, Đokanovica ni na treningu više ne stavljati na stopera, Ališaha i Traku je suludo komentarisati.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Kaze Ajla da ce nocas u 20.00h reci sve sta ima, onako iskreno i direktno, a poslije toga nece vise komentarisati.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
-
- Kontakt:
Ališah nije uopšte štoper i tu poziciju nije nikada ni igrao u Akademiji... Možda jednom ili dva puta. Momak je zadnji vezni i odličan je potencijal, ako si pratio juniore znas o cemu pričam.
Evo i oni tebe selame!
Što li neće više komentarisatmuhamedhulk je napisao/la: ↑29 dec 2022, 18:11Kaze Ajla da ce nocas u 20.00h reci sve sta ima, onako iskreno i direktno, a poslije toga nece vise komentarisati.

Pa ja , treba dovesti 15 stranaca i neka sjede na tribinama.ElCartel11 je napisao/la: ↑29 dec 2022, 15:03Ista agencija zastupa Oliveiru i ovog ispod stopera kojem izgleda ugovor istice za koji dan.
Da ih uparimo, da imaju društvo![]()
https://www.transfermarkt.com/ygor-nogu ... ler/187211
Alisahu MORAMO mi navijaci dati podrsku, istrpiti i neku gresku ili losu partiju.
Gledao sam ga par utakmica, djecak je fizicki tenk. Jako dobar potencijal.
Gledao sam ga par utakmica, djecak je fizicki tenk. Jako dobar potencijal.
- FKS -
-
- Kontakt:
Većinu juniorski utakmica sam gledao. Alisah je moderan zadnji vezni, visok, jak, zna lopte, a tek je napunio 18 godina. Samo ga treba istrpiti, vjeruj mi da ce biti extra igrac...
Evo i oni tebe selame!
Izgleda fakat da ima dobar nijet i zaista je štet što se okružio nesposobnim i mutnim osobama.
Al' hajd' da Bog da na hajr.
-
- Kontakt:
Šta misliš kakva mu je brzina,motorika i agilnost?obrijanopile je napisao/la: ↑29 dec 2022, 18:36Većinu juniorski utakmica sam gledao. Alisah je moderan zadnji vezni, visok, jak, zna lopte, a tek je napunio 18 godina. Samo ga treba istrpiti, vjeruj mi da ce biti extra igrac...
- ElCartel11
- Kontakt:
15 ne. Nego 5 normalnih koji ce biti dodatna snaga timu, a ne prinova, da ne znaš je li bolji taj stranac ili neki Akademac bez minute seniorskog fudbala.fks74 je napisao/la: ↑29 dec 2022, 18:30Pa ja , treba dovesti 15 stranaca i neka sjede na tribinama.ElCartel11 je napisao/la: ↑29 dec 2022, 15:03Ista agencija zastupa Oliveiru i ovog ispod stopera kojem izgleda ugovor istice za koji dan.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
JaštadonDondon je napisao/la: ↑29 dec 2022, 15:36Ako nemamo pisljivih 55k od mjeseca za igraca ne trebamo ni igrat ovu liguMortemHz je napisao/la: ↑29 dec 2022, 15:23Naravno da je bolje ali mi nemamo toliko. On je imao 55 hiljada mjesečno u Kini. Ne znam kakav je k'o osoba ali generalno takvi igrači i njihovi menadžeri neće ni da pričaju sa tobom, odbiju te odmah u startu jer znaju da ne plaćaš igrače toliko a mi nismo ni blizu tih cifri. Mi mu ne bi mogli ni duplo manje dati jbg.Stroj1946 je napisao/la: ↑29 dec 2022, 14:47Pa bolje je dati 15000 do 25000 eur iskusnom, kvalitetnom stoperu sa medjunarodnim iskustvom, i uparit ga sa dva mladja stopera jedan recimo 19 drugi 22 godine, eventl. jos neki iskusniji domaci iz lige 27,28 koji malo trosi, nego imati stopere Anicica (hronicna povreda), Drobarova, Traku i Dupovca recimo u ekipi, koji skupa izadju skoro kao onaj na mjesecnoj bazi. Nego daj ti 3 podjednaka stopera, kao nek se biju za mjesto. Zdrava je konkurencija, I onda imas 3 krampe pozadi.
Lazic-Mujakic je najbolji primjer. Mada Lazic nije neki superkvalitet, al formula je bitna.![]()
hocemo budzet od 50 m

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ko da cekam novu godinu a ne 8 sati i Ajline odgovre 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Hoćete li napustiti funkciju direktorice u FK Sarajevo?
-Ne.
Kada planirate napustiti funkciju?
-Nikad.
Imate li u planu početi pratiti fudbal?
-Nemam.
Imate li čitave čarape kući?
-Ne.
Je li FK Sarajevo najbolji klub na balkanu?
-Da.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Spominju se neki bojkoti pa treba malo i za tribine pojacanja, osim ako se ne aktivira onih Mirzinih 100 hiljada...fks74 je napisao/la: ↑29 dec 2022, 18:30Pa ja , treba dovesti 15 stranaca i neka sjede na tribinama.ElCartel11 je napisao/la: ↑29 dec 2022, 15:03Ista agencija zastupa Oliveiru i ovog ispod stopera kojem izgleda ugovor istice za koji dan.
You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amazon [Bot], boki86, Bordo10, ErosViverosViv, katalinski, klasik, makron, Napapijri, napoleon72, OzmoodPinglewood, perodeformero, skoJaa i 117 gostiju.