FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
3 nova Fan Shopa 

Ne znam šta je žena pogrešno rekla ? Postavljena pitanja i konkretno sve odgovorila, sve će biti dobro ako uspiju ostvariti što su zamislili. Umjesto što s.rete, treba dati podršku da se lakše dođe do cilja. Mirvić ne želi više dati lovu za plate i porez, ako se sve redovno plaća znači rade dobro posao.
-
- Kontakt:
Morto daj anketu: "Da li se Aylah na forumu zove fks74 ili nokee?"fks74 je napisao/la: ↑29 dec 2022, 21:02Ne znam šta je žena pogrešno rekla ? Postavljena pitanja i konkretno sve odgovorila, sve će biti dobro ako uspiju ostvariti što su zamislili. Umjesto što s.rete, treba dati podršku da se lakše dođe do cilja. Mirvić ne želi više dati lovu za plate i porez, ako se sve redovno plaća znači rade dobro posao.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Klubom upravlja investitor, a ne navijači.
Bravo majku ti yebem
Bravo majku ti yebem
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Čuj Mirvić ne bi trebao da se bavi operativnim stvarima? Pa jesam li mu ja kriv ili možda on lično? Ili možda neko koga je on postavio za sportski segment.
Jesam li mu ja kriv što je šepave rage zaposlio u klub?
Nevjerovatno je koliko se dotična sama ukopava
Jesam li mu ja kriv što je šepave rage zaposlio u klub?
Nevjerovatno je koliko se dotična sama ukopava

Svidja mi se ovo oko fan shopa, akademije i stadiona, na hajr 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
E da mi je vidjeti tebe kako ovo izgovaras..
Kakvih bolesnika ovdje ima, to pas s maslom nebi mogao pojesti i sta sebi sve za pravo daju.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑15 okt 2021, 16:34Abdulah Ibraković će još dugo važiti za najboljeg sportskog direktora FKS, ovo što je on radio nikome poslije nije pošlo rukom. Delač, Jajalo, Stojčev… žao mi je što je otišao.
Brate, pa ovo je barem deseta maketa i video. Ne nasjedajte na kule i gradove. Ovi nisu sposobni za puno sitnije i manje stvari
- FKS -
- feniksptica
- Kontakt:
Nokee brat ide na ignore dok je ove uprave i trenera. Izgleda ima neke koristi od toga il je neko njegov
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
A evo i @nokee
Kvota 1.05 da je povezan sa upravom kluba, ili neka "manekenka" iz SFK
Kvota 1.05 da je povezan sa upravom kluba, ili neka "manekenka" iz SFK

- FKS -
U suštini samo nastavak ofiranja.
Nego mi zapara uši:"Ja sam navikla u životu da me ljudi kritikuju i govore negativno o meni".
Blago njoj Bogami.
Nego mi zapara uši:"Ja sam navikla u životu da me ljudi kritikuju i govore negativno o meni".
Blago njoj Bogami.
The saddest thing in life is wasted talent.
Ili oboje! Nema neke razlike izmedju njihumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑29 dec 2022, 21:02Morto daj anketu: "Da li se Aylah na forumu zove fks74 ili nokee?"fks74 je napisao/la: ↑29 dec 2022, 21:02Ne znam šta je žena pogrešno rekla ? Postavljena pitanja i konkretno sve odgovorila, sve će biti dobro ako uspiju ostvariti što su zamislili. Umjesto što s.rete, treba dati podršku da se lakše dođe do cilja. Mirvić ne želi više dati lovu za plate i porez, ako se sve redovno plaća znači rade dobro posao.
E jesi me nasekirofeniksptica je napisao/la: ↑29 dec 2022, 21:13Nokee brat ide na ignore dok je ove uprave i trenera. Izgleda ima neke koristi od toga il je neko njegov

Baš top svaka cast na ideji sada se ceka djelo
Stvarno ljudi kao da je pričala sa nekim strahom totalno nesigurno.
Pohvale za Fan Shopove pogotovo za onaj na aerodromu također pohvala za tc i stadion.
Pohvale za Fan Shopove pogotovo za onaj na aerodromu također pohvala za tc i stadion.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Koliko ofirnih botova plaćenih od ovih ubleha u klubu ima na forumu a sad i u ovim youtube komentarima... na niske grane najveći bosanski klub pade al nek je na hajr, nadživjet će njih klub aBd.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
To se spominje već dugo, drago mi je što će se to konačno ostvariti.
Znači: Titova, Ferhadija, Koševo i Aerodrom.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️