Nevjerovatno koliko ljudi zive u iluzijama da su oni nesto izborili...Herson je napisao/la: ↑30 dec 2022, 09:11Oni da su se borili za pomocni i da im je to bio cilj, oni bi ga uzeli bez po muke, to je valjda svima jasno. Pa ne radi se ovdje o tome da vi niste izvrsavali vase obaveze par mjeseci u godini nego se radi o kontinuiranom neizvrsavanju obaveza godinama. Ne mislis valjda da su odustali od toga zbog vasih akcija i molbi. Oko milion maraka ste iz budzeta dobili samo u ovoj godini, sto je legalno i legitimno. Zar mislis da bi vi mogli namiriti tih milion maraka ovim akcijama? Samo budi objektivan i realan.Sarajevo i pored privatnog kapitala trazi pomoc ostalih nivoa vlasti u realizaciji nekih projekata, tako i treba. Svi klubovi bi trebalo da imaju vecu podrsku sa svih nivoa, pogotovo lokalnog. Evo ti primjer Posusja, gdje ljudi godinama ne dobijaju ni marke, dok drugi klubovi dole dobijaju na stotine hiljada maraka iz budzeta. Oni bi za sebe mogli reci da su jaci od rezima i partija, kod vas to nikako nije slucaj. Sustina svega je da svi traze pomoc, nekim klubovima se pomogne, a nekim ne, al eto samo se vi predstavljate kao klub koji nekome prkosi, koji se nekom inati, koji je jaci od nekih partija i rezima. Cinjenice i danas i kroz historiju govore totalno suprotno.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
E moj baza na mom sjedis kao gaza
Sto se tice Želja, jel to opet prose zna li se sta
Bit ce Želja qrc sampion!
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Gdje si Beko, na mom se peko.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Gdje si Predatod, karo te ko god.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Samo treba ovu buraniju u mozak udarat
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
stani mirno kad se diže zastava

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
- svrakino1921
- Kontakt:
Dovoljan je napisao/la: ↑29 dec 2022, 23:18Svaka čast za akcijusvrakino1921 je napisao/la: ↑29 dec 2022, 17:18
Optika Tihić je odlučila kompletnu zaradu zarađenu u petak, 30. decembra 2022. godine u poslovnici u Visokom, uplatiti za generalnog sponzora FK Željezničar.
Generalni sponzor Plavih sa Grbavice su navijači, Manijaci, koji su se obavezali da će skupiti 300.000 KM pozivima na humanitarni broj 17045 ili uplatama putem Paypala.
- U petak, 30. decembra, u našoj poslovnici u Visokom, sva zarada ide za generalnog sponzora FK Željezničar. KAKO DA TI KAŽEM, KOLIKO MI ZNAČIŠ, navodi se na njihovoj stranici.
Nadam se da ce uposlenici optike tihić pronaći adekvatne naočale za navijače zelješčara sa kojim će moći progledati i shvatiti da je put celika jedini ispravan put koji svi klubovi moraju proći
U pravu si
Al eto kad bi otisli u kantonalnu pod istim uslovima
Da nam opcina NS ili Grad Sarajevo preuzmu otplatu poreznog duga mi bi onda prodisali
Ove ostale dugove bi vratili za tri mjeseca
Naravno kad smo sad skupili 125 000 za 13 dana
Odlican prijedlog
Samo da mi ne otplacujemo svoj porezni dug PU
- Meraak1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Cijena novog dresa Zelje 150KM, wtf?
Dobro se Željo čupa, evo već treću sezonu neće bankrotirati. Sve pohvale. I lijepo je znati da reklamni prostor na dresu Želje košta 300k. Ko će taj iznos platiti za iduću sezonu, to se ja pitam???
Znam da imam mumina koji su protiv toga, ali npr, tih 300k je ništa za kladionice tipa sportsbet.io, maxbet, supersport.hr, fortuna.cz, dakle samo neke od kladionica koje sponzorišu sport na balkanu, koje ne pitaju koliko ti love treba, samo daju. Da li klub ima takve ambicije, da li se traže takvi dealovi?
Ako pogledamo Engleski Premiership i vidimo stake.com ili hollywoodbets na klubovima poput Brentforda itd... znači može se prodati taj prostor na dresu vrlo lako. Ne znam kakva je fora bježati od para u vrijeme kada ih niko nema.
Znam da imam mumina koji su protiv toga, ali npr, tih 300k je ništa za kladionice tipa sportsbet.io, maxbet, supersport.hr, fortuna.cz, dakle samo neke od kladionica koje sponzorišu sport na balkanu, koje ne pitaju koliko ti love treba, samo daju. Da li klub ima takve ambicije, da li se traže takvi dealovi?
Ako pogledamo Engleski Premiership i vidimo stake.com ili hollywoodbets na klubovima poput Brentforda itd... znači može se prodati taj prostor na dresu vrlo lako. Ne znam kakva je fora bježati od para u vrijeme kada ih niko nema.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
Eto, rezimski klub dobio 0 maraka od opcine, a ovi kontra rezima dobili milion maraka. Mitska bica.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Da, izborili smo. Da nismo placali, bilo bi svega. A i svakako ce nam trebati znanja i pameti do juna da skontamo kako cemo dalje.spezial je napisao/la: ↑30 dec 2022, 09:14Nevjerovatno koliko ljudi zive u iluzijama da su oni nesto izborili...Herson je napisao/la: ↑30 dec 2022, 09:11Oni da su se borili za pomocni i da im je to bio cilj, oni bi ga uzeli bez po muke, to je valjda svima jasno. Pa ne radi se ovdje o tome da vi niste izvrsavali vase obaveze par mjeseci u godini nego se radi o kontinuiranom neizvrsavanju obaveza godinama. Ne mislis valjda da su odustali od toga zbog vasih akcija i molbi. Oko milion maraka ste iz budzeta dobili samo u ovoj godini, sto je legalno i legitimno. Zar mislis da bi vi mogli namiriti tih milion maraka ovim akcijama? Samo budi objektivan i realan.Sarajevo i pored privatnog kapitala trazi pomoc ostalih nivoa vlasti u realizaciji nekih projekata, tako i treba. Svi klubovi bi trebalo da imaju vecu podrsku sa svih nivoa, pogotovo lokalnog. Evo ti primjer Posusja, gdje ljudi godinama ne dobijaju ni marke, dok drugi klubovi dole dobijaju na stotine hiljada maraka iz budzeta. Oni bi za sebe mogli reci da su jaci od rezima i partija, kod vas to nikako nije slucaj. Sustina svega je da svi traze pomoc, nekim klubovima se pomogne, a nekim ne, al eto samo se vi predstavljate kao klub koji nekome prkosi, koji se nekom inati, koji je jaci od nekih partija i rezima. Cinjenice i danas i kroz historiju govore totalno suprotno.
To sto se tice inata, znamo kome je parola u inat svima, nekome itd.
Fudbalski klub Željezničar obavještava svoje članove, navijače i javnost da je u potpunosti izmirio sve svoje obaveze po osnovu poreza i doprinosa koji su dospjevali u 2022. godini. Time je stekao formalno pravo da podnese zahtjev za novi sporazum o odgođenom plaćanju sa Poreznom upravom Federacije Bosne i Hercegovine.
Feđa je za sve kriv
Šalim se, šalim se da se šalim
Šalim se, šalim se da se šalim

Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
- SedrenikHz
- Kontakt:
Koja je ovo bruka za zeljkana naseg, kako li su pristalice plavih jutros dolazile na posao, neke sam vidjao cak i pod maskom.
Radnicka klasa, protiv rezima i partija.. dokle se planirate sebi usta s.rat.
Kad tad zeljkane, kad tad..
nece vazda drzava Sebija stajati uz vas.
Radnicka klasa, protiv rezima i partija.. dokle se planirate sebi usta s.rat.
Kad tad zeljkane, kad tad..
nece vazda drzava Sebija stajati uz vas.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Zayebanciju na stranu, ali vecih idiota, debila, uhljupa i nesposobnajkovica u oba kluba nije ja mislim nikad sjedilo
Nisu sposobni ni trafiku ili granap da vode, a ni 100 KM prometa da naprave mjesecno. Al se zato znaju uvaliti, moljakat, iskat i traziti, tu im ravnih nema

Nisu sposobni ni trafiku ili granap da vode, a ni 100 KM prometa da naprave mjesecno. Al se zato znaju uvaliti, moljakat, iskat i traziti, tu im ravnih nema

Nemoj zajebavati Aylah je vodila mrežu trafika iNovineStroj1946 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 12:49Zayebanciju na stranu, ali vecih idiota, debila, uhljupa i nesposobnajkovica u oba kluba nije ja mislim nikad sjedilo![]()
Nisu sposobni ni trafiku ili granap da vode, a ni 100 KM prometa da naprave mjesecno. Al se zato znaju uvaliti, moljakat, iskat i traziti, tu im ravnih nema![]()
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Zasto davati privatnim klubovima olimpic i sarajevo ?a Željo je nacionalno blago ipak i za Želju ne treba škrtariti
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Sarajevo nije privatan klub, nego UG.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Nisam pregledao ovaj Q&A jel istina da je rekla da ce ona sada biti zaduzena i u sportskom segmentu FKS?
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], brile, Kyle88, MostarReds22 i 31 gost.