Nokeh, zar se nisi neki dan oprostio od foruma i diskusije do nekih boljih vremena? Ili su vec stigla bolja vremena?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jesam li pogrijesio ili je bilo neki dan doviđenja? Pusti sukove i sta sam i kakav..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Tuga prava. Dodjes ovdje i ljudi bojkotuju klub zbog nake Ajle koja ce ici pitanje vremena. Zbog nakog Mirze za kojeg nisam ni sam saglasan, al da ne idem na tekme zbog njega?n0dix je napisao/la: ↑30 dec 2022, 01:39Više ljudi koji mrze FK Sarajevo na ovom forumu ima nego na stadionu plavih... Tužno je imati ovakve navijače. Jel' vam stvarno sve toliko u životu negativno da na kraju dana i pljujete po dotičnoj da je "q" ili za Ismira da je ubleha? I ne, nisam niti Ajla niti Ismir niti neka uposlenica SFK. Drago mi je što dolazim na sjever i izbjegavam ovakve ublehe od "forumaša" il' ti ga "navijača Sarajeva". Sreća nije ovo ogledalo kluba!![]()
Mi cemo uvijek biti navijaci rezultata.
Evo ja bi prvi u bojkot isao da smo prvi - drugi na tabeli a da se klub finansijski raspada i ovi nam mazu oci da ce platiti plate itd. Da je ova doticna Ajla cije ime ne smijes spomenuti pokrala pare dokazano i da radi protiv kluba direktno, da bilo ko sazna da je u nakom talu s nekim. Ovako ovo, ako Mirvicu valja i radi mu poslove, sta me zaboli nek joj je poderana carapica itd..
O bojkotu Ismira i prekrizene glave njegove necu pricati i o mozgu takvog "navijaca" FKS. Taj ili mozga nema ili je bas glup, trece nema. U drzavi i gradu u kakvom zivis gdje ce gledati da ti marke ne da, bojkotovati lika koji bukvalno upumpava pare u klub i poksava nesta napraviti, bojkotovati zarad trenutnih rezultatskih fijaska.. Apsurdno! Al evo ja osim na forumu ovih Jokera napoleona takve ne vidim u svom okruzenju, a ima nas..
Samo cinjenica je da ih ima koje je Ajla rastjerala pa su se raspisali.. Paprika nam moze vise o tome..
Zadnja izmjena: nokee, dana/u 30 dec 2022, 08:44, ukupno mijenjano 1 put.
Ovakvi neka sjede kući i bojkotuju to je najbolje, taman s prozora/balkona da baci par baklji i topovskih u avliju i to je to
Nikakav suk nije ako ti kazem da u podesavanjima imas raznih opcija. A o tome jesam li se poselamio, jesam. Bar neko vrijeme, i evo prahnulo mi da napisem.
Vidi, bezveze da ne smaramo ljude, imas pp pa ako imas da pitas sta tu sam drug, a imas i podesavanja.. Pa izvoli
-
- Kontakt:
Poslije ovog sinoć nadam se da svi imaju uvid u kom pravcu će klub ići i ko ga vodi.
Neću ulaziti u dobre il loše namjere direktorice,šta više,mislim da ona ima iskreno mišljenje o svojim planovima i željama ali....
Draga,direktorice,vidim da živite američki san koji Vam je ostvario gospodin Mirvić,da uživate kao direktorica jednog velikog kluba ali kluba direktorice.Nije ovo MC Donalds il neki drugi produkt američke industrije il sna,ovo je klub na brdovitom balkanu koji ima ogromnu istoriju i tradiciju.Klubovi decenijama funkcionišu i opstaju na snazi svojih navijača i ljudi koji vole taj klub.Lijepe su vaše vizije stadiona,šoping centra i cijelodnevnih druženja ali direktorice,nikad se ovdje neće dijeliti hamburgeri i hot dogovi za 50 dati gol,ovdje je fudbal nešta više od igre.
Sad ono što me posebno dotaklo a to je vaša priča o Akademiji.Sve je to lijepo,infrastruktura,stručni kadar,najbolja dijeca,talenti.Jel Vi mislite da je to dovoljno da budemo "najbolja akademija u okruženju"?
Da bi se sve te stvari iskoristili i vremenom postali to što vi pričate nama treba takmičenje,gdje se ta dijeca takmiče.Mi nikad ne možemo imati vrhunsko takmičenje(mogu oni ići po turnirima )I oni se ne mogu razvijati protiv timova koji jedva sakupljaju 11 igrača.
Lijepa priča ali daleko od ovih prostora i ove realnosti.
Neću ulaziti u dobre il loše namjere direktorice,šta više,mislim da ona ima iskreno mišljenje o svojim planovima i željama ali....
Draga,direktorice,vidim da živite američki san koji Vam je ostvario gospodin Mirvić,da uživate kao direktorica jednog velikog kluba ali kluba direktorice.Nije ovo MC Donalds il neki drugi produkt američke industrije il sna,ovo je klub na brdovitom balkanu koji ima ogromnu istoriju i tradiciju.Klubovi decenijama funkcionišu i opstaju na snazi svojih navijača i ljudi koji vole taj klub.Lijepe su vaše vizije stadiona,šoping centra i cijelodnevnih druženja ali direktorice,nikad se ovdje neće dijeliti hamburgeri i hot dogovi za 50 dati gol,ovdje je fudbal nešta više od igre.
Sad ono što me posebno dotaklo a to je vaša priča o Akademiji.Sve je to lijepo,infrastruktura,stručni kadar,najbolja dijeca,talenti.Jel Vi mislite da je to dovoljno da budemo "najbolja akademija u okruženju"?
Da bi se sve te stvari iskoristili i vremenom postali to što vi pričate nama treba takmičenje,gdje se ta dijeca takmiče.Mi nikad ne možemo imati vrhunsko takmičenje(mogu oni ići po turnirima )I oni se ne mogu razvijati protiv timova koji jedva sakupljaju 11 igrača.
Lijepa priča ali daleko od ovih prostora i ove realnosti.
- napoleon72
- Kontakt:
Nije tebi prahnulo nista, nego koverta legla od direktorice, kraj je mjeseca...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
manje vise sve se znalo.Mirva upravlja svim i svacim a navijaci su tu da dolaze i odlaze sa stadiona,nesto kao manchester united.
Al ono sto mi zaparalo usi jest da se znalo kada je duduk izgubio svlacionicu ,zasto odmah nije dobio otkaz nego se cekao totalni sunovrat i zasto je izgubio svlacionicu, koju svlacionicu,ko to od igraca nije vise imao povjerenje u duduka ko je bio ljut na njega,imenom i prezimenom i ta **** otjerati.
Primas platu za nerad i jos se nesto kao ljutis neko drugi kriv ama mrs.
Al ono sto mi zaparalo usi jest da se znalo kada je duduk izgubio svlacionicu ,zasto odmah nije dobio otkaz nego se cekao totalni sunovrat i zasto je izgubio svlacionicu, koju svlacionicu,ko to od igraca nije vise imao povjerenje u duduka ko je bio ljut na njega,imenom i prezimenom i ta **** otjerati.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
- napoleon72
- Kontakt:
Asmir Suljic i Dal Varesanovic su poveli hajku na Fedju nakon meca sa Tuzlom 1:5, eto ti iz prve ruke. Jos onda kad se desilo sam to pisao al niko tad nije vjerovao u price o bojkotu igraca. Djokanovic, Drobarov i jos neki igraci ustali da preuzmu odgovornost za poraz jer su bili kriminalni u toj utakmici, kad je Fedja napustio svlacionicu Asmir i Dal skocili na njih u fazonu "sta ga branite, yebo vas on".donDondon je napisao/la: ↑30 dec 2022, 09:02manje vise sve se znalo.Mirva upravlja svim i svacim a navijaci su tu da dolaze i odlaze sa stadiona,nesto kao manchester united.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
i onda duduk pusta malog da igra kao da je ronaldo,da bi ga opet pridobio jel,bas je duduk fula teska,ako ovakav ostane njemu je da opet ceka gosk u federalnoj da bi sta preuzeonapoleon72 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 09:05Asmir Suljic i Dal Varesanovic su poveli hajku na Fedju nakon meca sa Tuzlom 1:5, eto ti iz prve ruke. Jos onda kad se desilo sam to pisao al niko tad nije vjerovao u price o bojkotu igraca. Djokanovic, Drobarov i jos neki igraci ustali da preuzmu odgovornost za poraz jer su bili kriminalni u toj utakmici, kad je Fedja napustio svlacionicu Asmir i Dal skocili na njih u fazonu "sta ga branite, yebo vas on".donDondon je napisao/la: ↑30 dec 2022, 09:02manje vise sve se znalo.Mirva upravlja svim i svacim a navijaci su tu da dolaze i odlaze sa stadiona,nesto kao manchester united.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
-
- Kontakt:
Hahahahha slika i prilika prosjecnog simpatizera fks..tuga golema napisati ovakvo nesto..ne zna ni on razloge zasto bi da ova ode al uklopio se u pricu..eee moj jazavče
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Sta li ce Dal uradit kad Mirzoni krene redat poraze? A Suljića u klubu držat pa taman besplatno je glupo jer se vidi da je lik pravi kancer u ekipi. Na stranu sto je ocajan igrac od 45 kila, sebi daje za pravo da komentarise sve a Feda mu daje kapitensku hahahaha.napoleon72 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 09:05Asmir Suljic i Dal Varesanovic su poveli hajku na Fedju nakon meca sa Tuzlom 1:5, eto ti iz prve ruke. Jos onda kad se desilo sam to pisao al niko tad nije vjerovao u price o bojkotu igraca. Djokanovic, Drobarov i jos neki igraci ustali da preuzmu odgovornost za poraz jer su bili kriminalni u toj utakmici, kad je Fedja napustio svlacionicu Asmir i Dal skocili na njih u fazonu "sta ga branite, yebo vas on".donDondon je napisao/la: ↑30 dec 2022, 09:02manje vise sve se znalo.Mirva upravlja svim i svacim a navijaci su tu da dolaze i odlaze sa stadiona,nesto kao manchester united.
Ocito da je Fedjina najveca greska bila kojim igracima pokloniti najvece povjerenje. On je u Velezu uspjeh izgradio na karakternim momcima, radnicima koji su ginuli na terenu, dok su ga ovdje ocito bojkotovali uhljupi od 40 kila koji u zivotu nisu usli u teretanu i kojima je ocito bilo mrsko raditi po njegovom intenzivnom rezimu.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑30 dec 2022, 09:20Sta li ce Dal uradit kad Mirzoni krene redat poraze? A Suljića u klubu držat pa taman besplatno je glupo jer se vidi da je lik pravi kancer u ekipi. Na stranu sto je ocajan igrac od 45 kila, sebi daje za pravo da komentarise sve a Feda mu daje kapitensku hahahaha.napoleon72 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 09:05Asmir Suljic i Dal Varesanovic su poveli hajku na Fedju nakon meca sa Tuzlom 1:5, eto ti iz prve ruke. Jos onda kad se desilo sam to pisao al niko tad nije vjerovao u price o bojkotu igraca. Djokanovic, Drobarov i jos neki igraci ustali da preuzmu odgovornost za poraz jer su bili kriminalni u toj utakmici, kad je Fedja napustio svlacionicu Asmir i Dal skocili na njih u fazonu "sta ga branite, yebo vas on".donDondon je napisao/la: ↑30 dec 2022, 09:02manje vise sve se znalo.Mirva upravlja svim i svacim a navijaci su tu da dolaze i odlaze sa stadiona,nesto kao manchester united.
Ali eto, da znamo sta ce biti ako neki trener opet pokusa napravit ozbiljne treninge, idu novi bojkoti i sranja sve dok se ne otjeraju ovi nehljebari iz kluba
Naprijed Sarajevo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Razgovarali sa trenerima ali Mirza se uklopio jer nije trazio novac
),nema rekonstrukcije ekipe nego sto imas imas(zavrnuta pipa),investitor stavio sliku arene al to opet zavisi od opstine,grada,kantona itd(u prevodu nema od tog nista),eto izvinite navijaci mi smo malkice poletili pa nemojte bojkotovat bice to dobro,hadzija nije vise SD nego skaut pa kad on nadje igraca ja (ayla) potpisujem iako veze nemam o nogometu,itd da ne nabrajam vise ali ovo je komedija.Bolje da nije nista ni rekla

-
- Kontakt:
Ceka nas teska borba za evropu. Jos je rano za prognoze ali uz malo truda i srece mozemo se nositi sa ostalim konkurentima a tu su prije svega Siroki, Borac, Zeljeznicar. Nije ni Velez za odbaciti
ima li negdje zvanično da su se Horde ocitovale i da traže odlazak Ajle kao što je slucaj sa celavom fukarom?
Imas po gradu, narocito oko kluba, izljepljene plakate na kojima su slike Mirze, Ayle, Emira i prekrizene su.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, hurem, mercurial, mire971, MostarReds22, muhamedhulk, Pantelija, PapakIzSa, Posejdon, Tarapi, VolimoSarajevo, zagorski i 70 gostiju.