ono kad napises post samo da bi nesto napisao i provalis se po obicaju , tko ba objavljuje slike iz McDonald'sa na društvenim mrežama to je tako 2011-2012
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Ti prvi.
Vidim da si se pronašao.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- numanumaye22
- Kontakt:
Hahaha propadne ti McDonalds u drzavi, pa ugasi je odmah
U Bosni je ok jer vam je bolje meso (koje se koristi u hrani), u Usa je totalno smece, zgaravica te odma ufati.
Nista novo za njeg.
Navodno nisu placali kiriju i popusili licencu.numanumaye22 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 15:14Hahaha propadne ti McDonalds u drzavi, pa ugasi je odmah
Kad se sjetim otvaranja restorana i levati čekaju u redu da probaju hamburger. 
Ista stvar kao i sa KFC.
Ista stvar kao i sa KFC.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
A cevapi im bolji 20 puta jos jeftiniji, pekara bukvalno bolja. Ali dobro to je film ovo ono McDonalds malo furka
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 30 dec 2022, 15:22, ukupno mijenjano 1 put.
- numanumaye22
- Kontakt:
Deen i Hana bili na otvaranju
Salu na stranu, McD je uvijek bio pun ko i svugdje, 90 % turista ti tamo jede, jbe se njima za cevape i burek ba. Prelose za cijelu BiH uglavnom.
Losa poruka investitorima, poruka koja kaze da su u Bosni sve prevaranti i lopovi, nepovoljna klima za investitore. Zato stranci i dolaze sa novcem u Hrvatsku i Srbiju dok po Bosni samo hurme donirane dolaze.
KFC je drugaciji, jer vam nije popularna pohovana piletina, jos je bolje meso nego u Usa, tako da je to pogodak.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 30 dec 2022, 15:34, ukupno mijenjano 2 puta.
KFC je ocajan u Sarajevu, ono nema veze sa KFCom u drugim drzavama
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Jel fakat, i zaboravio sam da je vec otvoren. Onda nisu potrefili recept.
Hebo Mac, sve zaleđeno, odem Vanni i pojedene Burger ko čovjek.
Blind Tiger je najbolji ovdje što sam probao.
Blind Tiger je najbolji ovdje što sam probao.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- kraljttbvb
- Kontakt:
Juce kupio ove lijeve da i njih probam.
Ni blizu bijeloj cokoladi
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Joj moralisanja. 2x ušao u Mc, not my cup of tea, kad mi se jede burger sam ga napravim. Ali brate dragi šta imam srat drugima kad ima ljudi koji uživaju i vole to, neka idu šta im ja imam pametovat gdje će jesti, e ne vjerujem čime se ljudi zamaraju 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
“Once you overcome the one-inch tall barrier of subtitles, you will be introduced to so many more amazing films.”
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nit će ljudi prestati jesti brzu hranu jer ima milion fast foodova u državi 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pa imas i dobrih realno, ovi u SA imaju finog izbora sto se tice hrane. Onaj sah-mat je bolji (licno misljenje), nego bilo koji Mc. Ili onaj doner kod Kurte. U Usa je fast food kvalifikovan kao poor-people's food, i vecina je smece osim Chick-fil-A, oni koriste kvalitetno meso, ovi ostali prodaju plastiku, dok u BiH i u ff je meso dobro. Barem iz mog iskustva dole. Naravno nek jede ko sta hoce i gdje hoce, ovo je vise komentarisanje nego nametanje.Bundesliga je napisao/la: ↑30 dec 2022, 16:09Nit će ljudi prestati jesti brzu hranu jer ima milion fast foodova u državi![]()
Meni je sladoled u macu top sa caramelom i Mcflury to će mi falit jedino da svratim, pošto su mi daleki preostali.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024