Zato se i pitate puno jer niste privatni

Nedo Bog pa da se onda brukamo sa humanitarnim akcijama.
Odlicna referenca i strasan je posao odradila tamo.Ado1922 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 13:27Nemoj zajebavati Aylah je vodila mrežu trafika iNovineStroj1946 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 12:49Zayebanciju na stranu, ali vecih idiota, debila, uhljupa i nesposobnajkovica u oba kluba nije ja mislim nikad sjedilo![]()
Nisu sposobni ni trafiku ili granap da vode, a ni 100 KM prometa da naprave mjesecno. Al se zato znaju uvaliti, moljakat, iskat i traziti, tu im ravnih nema![]()
Nazovi kako hoces. Mi znamo sta je i koliko pomazemo. Acta non verba.
Nije koliko Vi pomazete nego koliko Vam se pomaze. Razlika. Huminatrne akcije su zadnja opcija, za jedan kolektiv je to bruka i sramota, znak nesposobnosti. Al treba imati obraz, kojeg ste vi davno izgubili.
Akcija. Vidim da vama smeta od pocetka akcija, ne znam iz kojeg razloga. Nije nam prva, a ni posljednja. Nadam se. Mi smo Željini, Željo je nas.
"U isto vrijeme Općina Novo Sarajevo svom matičnom klubu Željezničaru obezbjeđuje skoro milion KM za 2023. godinu, a kao što znamo ta općina ima mnogo manji budžet nego naša općina. Molim vijećnike da razmotre Nacrt budžeta, te da se nađe način da se ostvari zajednički interes između Općine i FK Sarajevo. Nama donacija ne treba na sreću, nama treba lokalni partner i podrška za zajedničke projekte", rekla je direktorica FK Sarajevo i dodala:
"Vjerujte, mi se jako loše osjećamo kad znamo da Općina Novo Sarajevo daje toliki novac FK Željezničar, a mi smo sa 0 KM planirani u budžetu Općine Centar, a svi ti novci koji su planirani za 2023. godinu su planirani da budu uloženi u travnjak koji u suštini nije naše vlasništvo, nego je vlasništvo Općine Centar", zaključila je Alimanović.
Ne znam brate, ali direktorica Sarajeva danas bukvalno moli da vam se udjeli kakvih opštinskih para
Suza suzu stiže, dajte i nama nešto kako Želji daju a nam ništa, mi smo UG= udruženje g.ovnaralet3 je napisao/la: ↑30 dec 2022, 15:39"U isto vrijeme Općina Novo Sarajevo svom matičnom klubu Željezničaru obezbjeđuje skoro milion KM za 2023. godinu, a kao što znamo ta općina ima mnogo manji budžet nego naša općina. Molim vijećnike da razmotre Nacrt budžeta, te da se nađe način da se ostvari zajednički interes između Općine i FK Sarajevo. Nama donacija ne treba na sreću, nama treba lokalni partner i podrška za zajedničke projekte", rekla je direktorica FK Sarajevo i dodala:
"Vjerujte, mi se jako loše osjećamo kad znamo da Općina Novo Sarajevo daje toliki novac FK Željezničar, a mi smo sa 0 KM planirani u budžetu Općine Centar, a svi ti novci koji su planirani za 2023. godinu su planirani da budu uloženi u travnjak koji u suštini nije naše vlasništvo, nego je vlasništvo Općine Centar", zaključila je Alimanović.![]()
![]()
I kamen bi zaplako![]()
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑29 dec 2022, 15:59Igrao je svakakvih utakmica za VelezShategabri je napisao/la: ↑29 dec 2022, 15:57Jasno da je igrao za FK Sarajevo.
Za Velež igrao šta...bajramski turnir?
Ja nisam znao da je on igrao za Sarajevo
Danas sam to tek vidio kada sam usao na Wikipediu![]()
Znači režimski ste klub?
Ma nisu, oni su protiv sistema.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.