FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
Od Menproma više ne treba kupiti ni hrenovku. Imao logo na dresu, a sada potražuje silan novac na ime pozajmice. Još se kreten neki dan hvali kako je isplatio radnicima pomoć. MARŠ u Pupe
Samo je Sloboda iz Tuzle
I još da dodam: ništa uprava nije uložila u infrastrukturu. Nije Sloboda dala ni marke u infrastrukturu! Šta su dali?Je li to sad Slobodina imovina? Stadion, reflektori i ostalo je napravila gradska uprava i to su pare poreskih obveznika. Tako da ova 3 miliona objesi mačku o rep
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
- Kontakt:
Evo ja da tebe pitam sta bi bilo sa te imovine da je ostala na FK Sloboda a da se ima porezni dug? Sta bi se desilo da nije prebaceno na grad i proglaseno javnim dobrom (ako i to znas sta znaci)?FKBilder je napisao/la: ↑01 jan 2023, 16:23Sloboda je imala imovinu, zasto je nema sada pitaj Jasmina.simonknows je napisao/la: ↑01 jan 2023, 15:18Podršku grada su imale i prošle uprave, nikakvog napretka nije bilo, ovi ako nisu bolji nisu ni gori od prethodnika. Previše očekujemo, baš ono što neko reče, jama se kopa 20 godina, mi bi da se zatrpa za 3 godine, ne može. Veliki pomaci su napravljeni i ljudi su to potvrdili papirima.
Napravljeni bi bili još veći pomaci, prvi su koji su krenuki putem investitora, ali onda dođemo baš do toga da nemamo imovine za investitora, a ona druga stvar koju investitor gleda, baza navijača-ko će kupiti klub od 300 članskih karata? Budimo realni, ima i do nas a bolje opcije za upravu nemamo. U najmanju ruku solidan posao se radi, opet kad zabrljaju, opet ću biti realan i reći ne valja kao što sam u nekim periodima i govorio.
Btw ne branim nikoga nego gledam i sa druge strane sve, pun mi je qrac Jasmin ovo Jasmin ono a dobiju od grada kao ni jedan klub u BiH! Neko ranije napisa, borba za 2 trofeja, extra igra, extra igraci i prodas 700 clanskih, sta tad nije valjalo da bi se prodalo 2000??? Ovi sto pisu sta da ih privuce na stadion su nule obicne, ne idem na utakmice ni zbog Jasmina ni zbog Secera ni nekog petog, uzmem clansku, platim kartu, odem na utakmicu, ne pricam sa pola firme zbog Slobode i nikad mi nije palo na pamet da pitam sta mi ima Sloboda za ponuditi! Ja svoju duznost obavim a neka se sramote koji ne urade nista a kunu se u Slobodu
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
Desio bi se ku rac,sto zelji ne uzmu Grbavicu duzni vide od nas.crvenocrnitz je napisao/la: ↑01 jan 2023, 18:45Evo ja da tebe pitam sta bi bilo sa te imovine da je ostala na FK Sloboda a da se ima porezni dug? Sta bi se desilo da nije prebaceno na grad i proglaseno javnim dobrom (ako i to znas sta znaci)?FKBilder je napisao/la: ↑01 jan 2023, 16:23Sloboda je imala imovinu, zasto je nema sada pitaj Jasmina.simonknows je napisao/la: ↑01 jan 2023, 15:18Podršku grada su imale i prošle uprave, nikakvog napretka nije bilo, ovi ako nisu bolji nisu ni gori od prethodnika. Previše očekujemo, baš ono što neko reče, jama se kopa 20 godina, mi bi da se zatrpa za 3 godine, ne može. Veliki pomaci su napravljeni i ljudi su to potvrdili papirima.
Napravljeni bi bili još veći pomaci, prvi su koji su krenuki putem investitora, ali onda dođemo baš do toga da nemamo imovine za investitora, a ona druga stvar koju investitor gleda, baza navijača-ko će kupiti klub od 300 članskih karata? Budimo realni, ima i do nas a bolje opcije za upravu nemamo. U najmanju ruku solidan posao se radi, opet kad zabrljaju, opet ću biti realan i reći ne valja kao što sam u nekim periodima i govorio.
Btw ne branim nikoga nego gledam i sa druge strane sve, pun mi je qrac Jasmin ovo Jasmin ono a dobiju od grada kao ni jedan klub u BiH! Neko ranije napisa, borba za 2 trofeja, extra igra, extra igraci i prodas 700 clanskih, sta tad nije valjalo da bi se prodalo 2000??? Ovi sto pisu sta da ih privuce na stadion su nule obicne, ne idem na utakmice ni zbog Jasmina ni zbog Sexera ni nekog petog, uzmem clansku, platim kartu, odem na utakmicu, ne pricam sa pola firme zbog Slobode i nikad mi nije palo na pamet da pitam sta mi ima Sloboda za ponuditi! Ja svoju duznost obavim a neka se sramote koji ne urade nista a kunu se u Slobodu
Koliko god tebi to bilo cudno ne mozes uzeti imovinu npr od 10 miliona za dug od 1000 km....ne mozes.....
-
- Kontakt:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
-
- Kontakt:
Skoro svaka na mjestucrvenocrnitz je napisao/la: ↑01 jan 2023, 18:45Evo ja da tebe pitam sta bi bilo sa te imovine da je ostala na FK Sloboda a da se ima porezni dug? Sta bi se desilo da nije prebaceno na grad i proglaseno javnim dobrom (ako i to znas sta znaci)?FKBilder je napisao/la: ↑01 jan 2023, 16:23Sloboda je imala imovinu, zasto je nema sada pitaj Jasmina.simonknows je napisao/la: ↑01 jan 2023, 15:18Podršku grada su imale i prošle uprave, nikakvog napretka nije bilo, ovi ako nisu bolji nisu ni gori od prethodnika. Previše očekujemo, baš ono što neko reče, jama se kopa 20 godina, mi bi da se zatrpa za 3 godine, ne može. Veliki pomaci su napravljeni i ljudi su to potvrdili papirima.
Btw ne branim nikoga nego gledam i sa druge strane sve, pun mi je qrac Jasmin ovo Jasmin ono a dobiju od grada kao ni jedan klub u BiH! Neko ranije napisa, borba za 2 trofeja, extra igra, extra igraci i prodas 700 clanskih, sta tad nije valjalo da bi se prodalo 2000??? Ovi sto pisu sta da ih privuce na stadion su nule obicne, ne idem na utakmice ni zbog Jasmina ni zbog Secera ni nekog petog, uzmem clansku, platim kartu, odem na utakmicu, ne pricam sa pola firme zbog Slobode i nikad mi nije palo na pamet da pitam sta mi ima Sloboda za ponuditi! Ja svoju duznost obavim a neka se sramote koji ne urade nista a kunu se u Slobodu

Btw
Sretna vam Nova svima. Zivi i zdravi bili
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Samo cu spomenuti HAK, pa vidi posto moze da ode imovina i za staFKBilder je napisao/la: ↑01 jan 2023, 18:48Desio bi se ku rac,sto zelji ne uzmu Grbavicu duzni vide od nas.crvenocrnitz je napisao/la: ↑01 jan 2023, 18:45Evo ja da tebe pitam, sta bi bilo sa te imovine da je ostala na FK Sloboda a da se ima porezni dug? Sta bi se desilo da nije prebaceno na grad i proglaseno javnim dobrom (ako i to znas sta znaci)?
Btw ne branim nikoga nego gledam i sa druge strane sve, pun mi je qrac Jasmin ovo Jasmin ono a dobiju od grada kao ni jedan klub u BiH! Neko ranije napisa, borba za 2 trofeja, extra igra, extra igraci i prodas 700 clanskih, sta tad nije valjalo da bi se prodalo 2000??? Ovi sto pisu sta da ih privuce na stadion su nule obicne, ne idem na utakmice ni zbog Jasmina ni zbog Sexera ni nekog petog, uzmem clansku, platim kartu, odem na utakmicu, ne pricam sa pola firme zbog Slobode i nikad mi nije palo na pamet da pitam sta mi ima Sloboda za ponuditi! Ja svoju duznost obavim a neka se sramote koji ne urade nista a kunu se u Slobodu
Koliko god tebi to bilo cudno ne mozes uzeti imovinu npr od 10 miliona za dug od 1000 km....ne mozes.....
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
-
- Kontakt:
Brate ne poredi Zelju i nas. Ova vremena pokazuju da je zeljo drzavni projekat i da su oni zadnji na kojima ce se lomit. Dok ce nas prvom prilikom deratFKBilder je napisao/la: ↑01 jan 2023, 18:48Desio bi se ku rac,sto zelji ne uzmu Grbavicu duzni vide od nas.crvenocrnitz je napisao/la: ↑01 jan 2023, 18:45Evo ja da tebe pitam sta bi bilo sa te imovine da je ostala na FK Sloboda a da se ima porezni dug? Sta bi se desilo da nije prebaceno na grad i proglaseno javnim dobrom (ako i to znas sta znaci)?
Volim tebe, više od sebe
Izvaljujes gluposti. Ne ide to tako ne moze.
I ne poredi propalu privatizaciju i kriminal sa Slobodom i stadionom. Dva svijeta razlicita
I ne poredi propalu privatizaciju i kriminal sa Slobodom i stadionom. Dva svijeta razlicita
-
- Kontakt:
10.000 navijaca po 50 km i eto nas na nuli. Al ne mozemo mi to, nece uprava od nas dobit, sto bi im davali.
-
- Kontakt:
Ljudi ne vide dalje od metar, ne kontaju da su Zeljo, Borac, Zrinjski, Sarajevo politicki projekti i da su zasticeni do max! Sjecam se i kad je prica bila za stadion da se radi obecano je bilo od kantona (SDA) FBIH (SDA) NSBIH (u kojem nemamo lobiste) da ce ucestvovati u izgradnji (kao sto su svi nivoi vlasti ucestvovali u izgradnji Grbavice) i kad je grad krenuo u izgradnju sjevera svi su redom slagali i ni marke nisu uplatili za stadion (Jasmin kriv jer je vjerovao **** iz SDA) Pa sad vidimo delegacije kod premijera iz Lukavca (premijer iz Lukavca, gradonacelnik im u SD koji je u koaliciji sa SDA u kantonu) pa vidimo pomoc za izgradnju krova u Gradačcu (Novalic iz Gradačca) ... jednostavno moramo shvatiti da je Sloboda suzena na grad Tuzlu i da ni od jednog veceg nivoa vlasti nemamo nikakve pomoci samo zbog yebene politikeantisisoja1919 je napisao/la: ↑01 jan 2023, 18:52Brate ne poredi Zelju i nas. Ova vremena pokazuju da je zeljo drzavni projekat i da su oni zadnji na kojima ce se lomit. Dok ce nas prvom prilikom deratFKBilder je napisao/la: ↑01 jan 2023, 18:48Desio bi se ku rac,sto zelji ne uzmu Grbavicu duzni vide od nas.crvenocrnitz je napisao/la: ↑01 jan 2023, 18:45
Evo ja da tebe pitam sta bi bilo sa te imovine da je ostala na FK Sloboda a da se ima porezni dug? Sta bi se desilo da nije prebaceno na grad i proglaseno javnim dobrom (ako i to znas sta znaci)?
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
1899 AC Milan
-
- Kontakt:
SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑01 jan 2023, 16:25A de ti meni reci iskreno ovako jedan razlog zbog kojeg treba kupiti ili cime su ovi zasluzili da das 80km na člansku kartu a da nije zato sto volis klub?simonknows je napisao/la: ↑01 jan 2023, 15:18Podršku grada su imale i prošle uprave, nikakvog napretka nije bilo, ovi ako nisu bolji nisu ni gori od prethodnika. Previše očekujemo, baš ono što neko reče, jama se kopa 20 godina, mi bi da se zatrpa za 3 godine, ne može. Veliki pomaci su napravljeni i ljudi su to potvrdili papirima.
A evo zašto nismo prodali bar 800 karata u sezoni kad smo skoro uzeli duplu? Takvi smo kao ljudi, samo neka nije iz našeg džepa, kakav god da je rezultat, samo se zavaravamo da bi mi nešto dali, ne bismo. Nemojmo se lagati, sutra Real da dođe i da karta bude 15, ne bi bilo 1000 ljudi na stadionu. O članskim da ne pričam.
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Dajte ba ljudi, kakve su to psovke, nemojte se džaba nervirati, ne treba vam to.
Još mjesec i po do povratka na Tušanj, nek nam je svima a pogotovo našem Klubu sretna i berićetna Nova godina

Još mjesec i po do povratka na Tušanj, nek nam je svima a pogotovo našem Klubu sretna i berićetna Nova godina

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Bila je karta 10,pa je dolazilo 5 ili 7000....simonknows je napisao/la: ↑01 jan 2023, 19:04SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑01 jan 2023, 16:25A de ti meni reci iskreno ovako jedan razlog zbog kojeg treba kupiti ili cime su ovi zasluzili da das 80km na člansku kartu a da nije zato sto volis klub?simonknows je napisao/la: ↑01 jan 2023, 15:18Podršku grada su imale i prošle uprave, nikakvog napretka nije bilo, ovi ako nisu bolji nisu ni gori od prethodnika. Previše očekujemo, baš ono što neko reče, jama se kopa 20 godina, mi bi da se zatrpa za 3 godine, ne može. Veliki pomaci su napravljeni i ljudi su to potvrdili papirima.
A evo zašto nismo prodali bar 800 karata u sezoni kad smo skoro uzeli duplu? Takvi smo kao ljudi, samo neka nije iz našeg džepa, kakav god da je rezultat, samo se zavaravamo da bi mi nešto dali, ne bismo. Nemojmo se lagati, sutra Real da dođe i da karta bude 15, ne bi bilo 1000 ljudi na stadionu. O članskim da ne pričam.
Koliko god ti negirao posjetu diktiraju najvise rezultati.
Pogotovo u gradu kao nas gdje nemas bas fudbalsku publiku i tifo mentalitet.
Sve smo ove priče prošli milion puta, vrtimo se bezveze. Sloboda ima ogromnu navijačku bazu, obzirom da se uglavnom bori za opstanak, i ima samo jedan trofej u 103 godine postojanja. I definitivno je tačno da su klubovi iz tri etničke utvrde politički ili državni projekti... Mi to nismo i tjt.
Uglavnom, izvještaj je tu. Meni je OK, dugovanja su smanjena (to je bar lako provjeriti, pogotovo u Poreznoj), obećanja su da se ide sad u sportski segment više ulagati. Pa ćemo vidjeti hoće li slagati...
Uglavnom, izvještaj je tu. Meni je OK, dugovanja su smanjena (to je bar lako provjeriti, pogotovo u Poreznoj), obećanja su da se ide sad u sportski segment više ulagati. Pa ćemo vidjeti hoće li slagati...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ja koliko znam ovo je neki praznik, daj okrenite na prazničnu atmosferu, pustite negativu, odvrnite ovu pjesmu "do daske" i uživajte

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sinoć Sejo Sexon na Trgu reče: Evo nas na Tušnju, na vrućem terenu.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Zato sto je se i to radilo bez ikakvog plana za buducnost bez marketinga itd, ok kad su krenuli 700 al bi ti iducu godinu trebao biti cilj da ti tih 700 obnovi a da dobijes novih 300 i tako iz godine u godinu, da to malo bolje izreklamiras, a ne eto pustili smo clanske uclanite se borimo se za opstanak 4 godine, i to nije da se borimo nego spavasmo zivu glavu, trener ti nepismen, za neuspjehe optuzujes navijace.simonknows je napisao/la: ↑01 jan 2023, 19:04SlobodaTuzla075 je napisao/la: ↑01 jan 2023, 16:25A de ti meni reci iskreno ovako jedan razlog zbog kojeg treba kupiti ili cime su ovi zasluzili da das 80km na člansku kartu a da nije zato sto volis klub?simonknows je napisao/la: ↑01 jan 2023, 15:18Podršku grada su imale i prošle uprave, nikakvog napretka nije bilo, ovi ako nisu bolji nisu ni gori od prethodnika. Previše očekujemo, baš ono što neko reče, jama se kopa 20 godina, mi bi da se zatrpa za 3 godine, ne može. Veliki pomaci su napravljeni i ljudi su to potvrdili papirima.
Meni je glupost kad neko kaze a sta ti moraju ponuduti to ti je obaveza, pa radje cu dijetu dati svom 50KM nego nekome ko ti prosipa lafinu godinama, treneru koji samo ima htijenja i ekipi koja u prosjeku daje pola gola po utakmici.
- Nije problem ni opsatank ni nista al de vise manite lafine nisu ni ljudi gluperde ko prije, sve se zna, recite kako i jeste, priznajte svoju gresku, a ne hvala gradu Tuzla - koji daje pare svih nas, ulozili smo pare u infrastrukturu - nisi ti ulozio i to su pare svih nas i rjesili smo nesto duga koji ide preko reprogramu - nisi ti rjesio i to su pare svih nas.
Izgubili su i povjerenje tog malog broja navijaca i trebaju se zapitati sta je i kako je, koga god od raje sa utakmica sretnes pitas nesto u carsiji vecinom su ili negativni odgovori, ili su ljudima zgadili sve ili ljudi govore ista prica... da su malo iskreniji i normalniji bilo bi makar 1000 clanskih iz dijaspore koji bi uzeli kojima nije nikakav problem te pare izdvojiti ali ljudi nemaju vise u njih povjerenja, pa tacno i da je 10 km nece dati.
ps. a i FK Bilder ti je dao dobar odgovor bilo je, nije problem imas ti 1000 budala koji ce tu uvijek biti ali kako da ja dovedem nekog na utakmicu kad ti protiv Posusja ne sutnes u okvir gola 90 min, znalo se 3-4 utakmice desiti da ne sutnes u okvir gola, hajmo bit realni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.