Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pitari frustrirani sto ih opcina ne pogura tarabe proklete yebem i vas i opcinu centar citavu i citavu "premijer ligu "
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Dobro je sarajvo al bolji ŽELJO s mejtaša pasha jelacic dejo hukara sejo riki laki kole svi želju bodre svi želju vole
izvinjavam se bjelavama max selam za bjelave pozz za pravu raju iz centra a s papcima mora strogo bgm dobra je opcina centar 
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Sad ga treba zabit vjerujte mi na rijec ja sam kodex mrtvi 
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Mislim da ce se svi sloziti, da poslije svrakinog i only-ja ne treba nam treca forumska luda.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
Pametnije bi bilo Sarajevu da se prebaci u Vogoscu, Ilijas
komentari navijaca jednog nizeligasa: ‘prosjaci’ ‘zasto se vise ne ugasite’ ‘ne gine vam kantonalna’ ‘nikad necete skupiti 300 hiljada’ ‘samo prosite’ ..
isti ti navijaci:

sretna nova
isti ti navijaci:

sretna nova

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
šta im je ono vojvoda zazido iza istoka
ko da će špura u prizemlju bit
ko da će špura u prizemlju bit

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
- svrakino1921
- Kontakt:
Fudbalski klub Sarajevo dogovorio je dvije provjere na pripremama u Antaliji.
Bordo klub će se za nastavak premijerligaške sezone pripremati u ovom turskom gradu, a početkom februara će odmjeriti snage sa Shaktarom iz Donetska i Rigom.
Ajla Alimanović ponovo odgovorila Srđanu Mandiću: Za razliku od drugih sportskih udruženja nama donacija ili “sadaka” ne trebaju
Utakmica sa Shaktarom predviđena je za 8. februar, a sa Rigom četiri dana kasnije, odnosno 12. februar.
Sarajevo bi trebalo odigrati utakmicu i 4. februara, ali i dalje nije poznato ko će Bordo timu biti protivnik tada.
Podsjetimo, Sarajevo je jesenji dio sezone završilo na 5. poziciji sa 25 osvojenih bodova, 14 manje od prvoplasiranog Zrinjskog, a osam manje od trećeplasiranog Borca i mjesta koje vodi u Evropu
Evo ih
Krecu po Europu
Idu u Tursku
Koga li ce ojadit u budzetu opcine za ovo kurchenje
Bordo klub će se za nastavak premijerligaške sezone pripremati u ovom turskom gradu, a početkom februara će odmjeriti snage sa Shaktarom iz Donetska i Rigom.
Ajla Alimanović ponovo odgovorila Srđanu Mandiću: Za razliku od drugih sportskih udruženja nama donacija ili “sadaka” ne trebaju
Utakmica sa Shaktarom predviđena je za 8. februar, a sa Rigom četiri dana kasnije, odnosno 12. februar.
Sarajevo bi trebalo odigrati utakmicu i 4. februara, ali i dalje nije poznato ko će Bordo timu biti protivnik tada.
Podsjetimo, Sarajevo je jesenji dio sezone završilo na 5. poziciji sa 25 osvojenih bodova, 14 manje od prvoplasiranog Zrinjskog, a osam manje od trećeplasiranog Borca i mjesta koje vodi u Evropu
Evo ih
Krecu po Europu
Idu u Tursku
Koga li ce ojadit u budzetu opcine za ovo kurchenje
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ovo sam sam spomenuo kada ste pokrenuli ovo prosjacenje. Ali ima razlike, smijali ste se nama koji smo ovo osudili, jer ljudi podobni politici su ovo radili, u vas ovo rade ljudi koji ovakve stvari trebaju sprijeciti.
Ako nista, bar nam humanitarni broj nije bio

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Misliš da je ovo onaj što je dizao revoluciju kod njih.?
-
- Kontakt:
Pa lik se s ovim postom o "nasoj akciji" prije 15 god. sam sebi pokakio u usta, ali ne konta to strumf, viša matematika:)redbull93 je napisao/la: ↑01 jan 2023, 22:42Ovo sam sam spomenuo kada ste pokrenuli ovo prosjacenje. Ali ima razlike, smijali ste se nama koji smo ovo osudili, jer ljudi podobni politici su ovo radili, u vas ovo rade ljudi koji ovakve stvari trebaju sprijeciti.
Ako nista, bar nam humanitarni broj nije bio![]()
I to dva poziva iz politike, toliko o tome koliko se to podrzava medju pravom rajom

!
Nemojte zamjerati pitarima prepali su se boje se nove godine jer podsjeti ih na sto godina gospodina imaju traumu od vatrometa tako da imali su tesku noc razumite ih
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Sad ga zabit bgm na foru kad se najmanje nadjau uvalit im ga dok spavjau

Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
kako si samo preposten, pa ti si sam spomenuo.redbull93 je napisao/la: ↑01 jan 2023, 22:42Ovo sam sam spomenuo kada ste pokrenuli ovo prosjacenje. Ali ima razlike, smijali ste se nama koji smo ovo osudili, jer ljudi podobni politici su ovo radili, u vas ovo rade ljudi koji ovakve stvari trebaju sprijeciti.
Ako nista, bar nam humanitarni broj nije bio![]()
a kada su donacije kod vas u pitanju i slicne akcije, to nije prosjacenje to je onda svakaaaaaaa cas

jos ovaj kaze sam sebi ukakio u usta

sretna nova sirotinjo

nasa noc traje danima
-
- Kontakt:
Au šta lik poredi i izjednačava. 
Humanitarni broj od pomozi.ba, haloo. Zovite zovite.tm87

Humanitarni broj od pomozi.ba, haloo. Zovite zovite.tm87
- svrakino1921
- Kontakt:
Odgovor na nivou svrakinog haha
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.