FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Raja zna li iko koji smo prosjek gledalaca imali po tekmi u prvom dijelu sezone??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
- Capt_Billy
- Kontakt:
Ja mislim da je bilo oko 7.000. Mada nisam 100 % siguran. Prosle godine to je bilo 10.000. Valjda ce ovaj proljetni dio biti opet 10.000!!zeljocity je napisao/la:Raja zna li iko koji smo prosjek gledalaca imali po tekmi u prvom dijelu sezone??
VOLIM TE ZELJO!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
NIje bilo 7 000,... mozda oko 5 000.A prosle godine smo imali u sezoni prosjek oko 8 000 ako se sjecam.
Kad bi Celik bio u tako dobroj situaciji imali bi 14 hiljada u prosjeku.. Dok nisu pocela sranja prije dvije sezone smo poslije Dinama imali najveci prosjek domace posjete na Ex-Yudamirfile je napisao/la:NIje bilo 7 000,... mozda oko 5 000.A prosle godine smo imali u sezoni prosjek oko 8 000 ako se sjecam.
- partibrejker1921
- Kontakt:
- zubanovic89
- Kontakt:
pa karta za utakmice celika 3-5KM a za utakmice zelje 10-15KML_blancos je napisao/la:Kad bi Celik bio u tako dobroj situaciji imali bi 14 hiljada u prosjeku.. Dok nisu pocela sranja prije dvije sezone smo poslije Dinama imali najveci prosjek domace posjete na Ex-Yudamirfile je napisao/la:NIje bilo 7 000,... mozda oko 5 000.A prosle godine smo imali u sezoni prosjek oko 8 000 ako se sjecam.
Sta bi dala da sam radio amater pa da cujes djecu oca ti i mater... All we hear is radio Maglaj, radio Tuzla radio Kladanj!!
L_blancos je napisao/la:Kad bi Celik bio u tako dobroj situaciji imali bi 14 hiljada u prosjeku.. Dok nisu pocela sranja prije dvije sezone smo poslije Dinama imali najveci prosjek domace posjete na Ex-Yudamirfile je napisao/la:NIje bilo 7 000,... mozda oko 5 000.A prosle godine smo imali u sezoni prosjek oko 8 000 ako se sjecam.
a da je zeljo barselona, imali bi u prosjeku 300 miliona po utakmnici
Treba uzet u obzir da je standard u Sarajevu daleko veci od naseg, i dok je jug bio 2 km ljudi su prodavali odjecu ispred stadiona za kartu..
Živa i vesela ti nama bila.Neka nam i ljepšeg spola.MalaPlava je napisao/la:Ja sam nova na forumu ali sam žestoka navijačica našeg Želje
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Ja mislim da je post od male plave dosada najviše citiran
Dobro nam došla
Dobro nam došla
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Faruk_Edin Džeko
- Kontakt:
hmmm prije vidim Stanceskog ili Svraku umjesto Culuma...EdinTM87 je napisao/la:------------------------------------------------------Seha-------------------------------------------------------------------
-----Markovic-------------Vasilic-----------------------------------Mesic----------------------Radovanovic------------
--------------------------------------------Culum---------Savic----------------------------------------------------------
----Beslija-----------------------------------------------------------------------------------------Visca-------------------
---------------------------------------------------Zeba---------------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------Lazar----------------------------------------------------------------
Eh, ljepote, vako ih ja vidim sa juga
Prije par sezona borili ste se za titulu,provjeri koliki ste prosjek imali,imas net... aj pa javi jedino ako se iznenadis pa ne budes smio:).Al tacan podatak navedi.L_blancos je napisao/la:Kad bi Celik bio u tako dobroj situaciji imali bi 14 hiljada u prosjeku.. Dok nisu pocela sranja prije dvije sezone smo poslije Dinama imali najveci prosjek domace posjete na Ex-Yudamirfile je napisao/la:NIje bilo 7 000,... mozda oko 5 000.A prosle godine smo imali u sezoni prosjek oko 8 000 ako se sjecam.
Žene ulaze bez karte, uskače se na svakakve načine. Ne može se to upoređivati.zubanovic89 je napisao/la:pa karta za utakmice celika 3-5KM a za utakmice zelje 10-15KML_blancos je napisao/la:Kad bi Celik bio u tako dobroj situaciji imali bi 14 hiljada u prosjeku.. Dok nisu pocela sranja prije dvije sezone smo poslije Dinama imali najveci prosjek domace posjete na Ex-Yudamirfile je napisao/la:NIje bilo 7 000,... mozda oko 5 000.A prosle godine smo imali u sezoni prosjek oko 8 000 ako se sjecam.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
L_blancos je napisao/la:Kad bi Celik bio u tako dobroj situaciji imali bi 14 hiljada u prosjeku.. Dok nisu pocela sranja prije dvije sezone smo poslije Dinama imali najveci prosjek domace posjete na Ex-Yudamirfile je napisao/la:NIje bilo 7 000,... mozda oko 5 000.A prosle godine smo imali u sezoni prosjek oko 8 000 ako se sjecam.
Cuj sad bi Celik imao prosjek od 14.000??? Mislim nemoj me pogresno shvatit ne zelim se prepucavat ovdje ali reci da bi prosjek bio 14.000 je previse. Drugo kazes da je Dinamo imao najbolju posjetu prije 2 sezone nesto nisam siguran ni za to. Koliko mi je poznato njihovi navijaci nece na tekme zbog Mamica jedino mozda ako se racunaju utakmice u Evropi??? Prosle godine je najbolju posjetu imala Crvena Zvezda sa nekih 17.000 ako se ne varam a meni nije poznato da je iko poslije njih bio bolji od nas sa prosjekom od nekih 8.000.
Za prvi dio polusezone prosjek nam je 5.000+ po onoj stranici. Nije lose ali ja sam se nadao prosjeku negdje oko 6.000+
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Who is your čampion??
- Capt_Billy
- Kontakt:
Meni nije nesto jasno, ali evo volio bih da sa nekim prodiskutujem o sljedecem. Ovdje na forumu, stvarno dosta manijaka ima, i kada bi svi ti sa tako puno zara cekali tekme Zelje, nas bi bilo po 15.000 a ne po 8.000!!!
Ovo nije nikakva kritika, kao sto bi neki svatili i odmah u neku polemiku upadali. Ovim jednostavno zelim da vidim koliko nas mogu ocekivati u sljedecim tekmama!!
Ovo nije nikakva kritika, kao sto bi neki svatili i odmah u neku polemiku upadali. Ovim jednostavno zelim da vidim koliko nas mogu ocekivati u sljedecim tekmama!!
-------------------------------------------------------------sehic---------------------------------------------------------------
--------markovic---------------mesic-------------------------vasilic-------------------------------------radovanovic
----------------------------------------svraka-----------------------------stanceski------------------------------------------
-------beslija-------------------------------------------zeba------------------------------------------visca-----------------
------------------------------------------------------e.colic---------------------------------------------------------------------
--------markovic---------------mesic-------------------------vasilic-------------------------------------radovanovic
----------------------------------------svraka-----------------------------stanceski------------------------------------------
-------beslija-------------------------------------------zeba------------------------------------------visca-----------------
------------------------------------------------------e.colic---------------------------------------------------------------------
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
- Capt_Billy
- Kontakt:
E ovo je vec neki sastav!!!ScooTeR je napisao/la:-------------------------------------------------------------sehic---------------------------------------------------------------
- nookey
- Kontakt:
Capt_Billy je napisao/la:ScooTeR je napisao/la:-------------------------------------------------------------sehic---------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------nikolić ili Bajro-------------------------------------------------------
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
- Capt_Billy
- Kontakt:
Nije ni ovo lose, samo po meni, ja sam nesto ubijeden ako bi Cola igrao u vrhu spica da bi dobili najaceg napaca. On je u Velezu igrau u vrhu spica pa je bio najbolji. Neka me isprave ako grijesim!!nookey je napisao/la:Capt_Billy je napisao/la:ScooTeR je napisao/la:-------------------------------------------------------------sehic---------------------------------------------------------------
------------------------------------------------------nikolić ili Bajro-------------------------------------------------------
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 37 gostiju.