FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

simonknows
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet

Post Postao/la simonknows » 01 jan 2023, 20:09

Ne sporim ja ni lošu igru ni loš rezultat, prvi ću doći pogledati bolju Slobodu. Ali ono što pokušavam objasniti je da mi od članske pravimo bauk, kao da nam treba svima koji kupimo člansku dati u najmanju ruku stolicu u skupštini. Imali smo rezultat, nije bilo članskih, nije bilo plana... Sad ima plana, nema rezultata... Šta sve nam treba da izdvojimo 20 maraka u jednoj godini :D Uvijek ćemo naći izgovor.

Tih 7-8 hiljada koji su bili su bili na derbijima, baš kad se borilo za titulu, to je ova naša politika daj mi nešto pa ću ja tebi, klubu treba dati pa tražiti. Ali razumijem i vas, dosta vam je priča prethodnih uprava pa što bi i ovim nešto dali. Ali akoBogda, vrijeme će pokazati da je ova uprava na pravom putu!

sky, gdje ti izvučeš svu tu pozitivu? Šta tebe vodi kroz život? 😂😂😂
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!

SlobodaTuzla075
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla075 » 01 jan 2023, 20:17

simonknows je napisao/la:
01 jan 2023, 20:09
Ne sporim ja ni lošu igru ni loš rezultat, prvi ću doći pogledati bolju Slobodu. Ali ono što pokušavam objasniti je da mi od članske pravimo bauk, kao da nam treba svima koji kupimo člansku dati u najmanju ruku stolicu u skupštini. Imali smo rezultat, nije bilo članskih, nije bilo plana... Sad ima plana, nema rezultata... Šta sve nam treba da izdvojimo 20 maraka u jednoj godini :D Uvijek ćemo naći izgovor.

Tih 7-8 hiljada koji su bili su bili na derbijima, baš kad se borilo za titulu, to je ova naša politika daj mi nešto pa ću ja tebi, klubu treba dati pa tražiti. Ali razumijem i vas, dosta vam je priča prethodnih uprava pa što bi i ovim nešto dali. Ali akoBogda, vrijeme će pokazati da je ova uprava na pravom putu!

Nije ovo predhodnih uprava nisu ovi od jucer tu, pa sami ti oni daju nesto, eto svoje vrijeme trose za Slobodu a za uzvrat dobijaju tendere npr. niko ni od njih nije tu dzaba.

Meni samo to ide na zivce sto non stop oni potenciraju, nema navijaca, nema clanskih i navijaci su krivi, šta ima od vas, od vas nema nista.
Ima povezali smo instagram i facebook, vau.

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 01 jan 2023, 20:23

Nemojte molim vas više nastavljati. Odmarajte danas, kad imate priliku. :bih:
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 01 jan 2023, 20:29

Sky9 je napisao/la:
01 jan 2023, 19:24
Ja koliko znam ovo je neki praznik, daj okrenite na prazničnu atmosferu, pustite negativu, odvrnite ovu pjesmu "do daske" i uživajte :njanjanja:

Ova me hajca i dan danas...
Kad se borimo za opstanak ili mjesto prvo..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 01 jan 2023, 20:35

Rezultati diktiraju sve u ovoj ligi i neka pozitivna priča da bi bilo navijača više iznad prosjeka i to nije samo kod nas tako je i u Sarajevu, Mostaru, Zenici, BL itd..

Vidim rasprava oko stadiona imam jedno pitanje Jel moze sad da se vrati stadion Slobodi ako nam ne prijeti vise oduzimanje, ako može onda branite neodbranjivo, Solinas je sve upravu !
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 jan 2023, 20:40

:D

Nema od crnila ništa, pa udri na pozitivu, makar nazor. :D

Pa kaže, na svijetuuuu mi je sveeeeee, slika iz Tuzleeeeee

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 jan 2023, 20:57

Gifron je napisao/la:
01 jan 2023, 13:38
tuzlak1987 je napisao/la:
01 jan 2023, 12:18
Koliko puta smo vratili 2 3 3.5 mil itd. Ispade kao da je Sloboda bila duzna 20 miliona, a ne 4 poreza i mozda jos 1 milion pored toga.

Nazalost ostaju i dalje, pronasli su Omera da izbije Ajanovicu pobjedu.
Da nam sofer sa kupljenom diplomom pravnika vodi Grad?

Evo izvjestaja, https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/prod ... j-2022.pdf
Joj Mirnesa hahahaha, kakva budaletina. Jesi li ga upratio kako laže da je doveo Azmira u Slobodu, a kasnije i Ćiru :rol:

Ima video na našoj temi Stadion Tušanj.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 01 jan 2023, 21:01

Sky9 je napisao/la:
01 jan 2023, 20:40

Mora neko bit i pozitivan :mrgreen:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 01 jan 2023, 21:02

DamirT je napisao/la:
01 jan 2023, 21:01
Sky9 je napisao/la:
01 jan 2023, 20:40

Mora neko bit i pozitivan :mrgreen:

slika
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 02 jan 2023, 00:33

crvenocrnitz je napisao/la:
01 jan 2023, 18:48
slika
Kad će prošivanje?
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 02 jan 2023, 08:48

Problem je nepovjerenje, tj. izgubljeno povjerenje u ovu Upravu. Predugo su tu, a premalo ostvarili na onom najbitnijem segmentu - rezultatskom.

Ovdje sva prica zavrsava. Cim je stislo, oni se usutili i poceli ignorisati kritike i svoje navijace, prestali se oglasavati i "podnositi izvjestaj", kao da je FK Sloboda njihova privatna svojina. A nije niti ce biti.

Sve dok ne odstupe ili naprave rezultat vrijedan pomena, iliti napredak, progres, kako god to zvali, slijedi kritika i ignorisanje s moje strane. Ni 1KM od mene do daljnjeg, jer ovi rezultate i borba za opstanak ne vrijede 10KM. Princip je u pitanju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

MMA075
Kontakt:

Post Postao/la MMA075 » 02 jan 2023, 09:09

Tacno to, izgubili su povjerenje a ne pokusavaju ga povratiti, makar nekom pozitivnom pricom, jos zabranili kometare na facebooku znaju da ce ih narod oprati na ruke za izvjestaj.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 02 jan 2023, 15:31

zabrana komentiranja pokazuje samo koliko su mali i cime se oni opeterecavaju.

od svih problema koje imamo, teren koji ko zna kad ce bit gotov, finansije, igraci, pozicija na tabeli, navijaci..njima je najbitnije sta ce ko napisati na facebooku.

to samo pokazuje koliko su mali, i koliko ustvari nista ne radi i ne vide. Je li moguce da ti vodis klub kao Sloboda i zamaras se forumom , facebookom , da ti je to vrhunac dometa?

i svasta smo dozivljavali kao navijaci Slobode svih ovih godina, ali da nam neko ugasi glas na svaki moguci nacin i jos nas optuzuje na svakom koraku da smo mi krivi.

a zasto su ugaseni komentari, zato sto je toliko lazi izneseno u saopstenju. Ne mogu da vjerujem da momci koji su pri UG, a ima ih i ovdje aktivnih su tek tako dopustili da klub prisvoji zasluge za pano na istoku. Ili da Mramor, pa cak i UG, sute na to da je najvise ikad prodato 700 sezonskih karti :thumbdown:
apatija je i medju nama ogromna
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 02 jan 2023, 15:48

Ovim putem poručujem onima koji često imaju brigu da će se nešto tražiti od njih da mirno mogu spavati i njihovi novci su na sigurnom. Ta česta zabrinutost se samo spusti do usta da se nešto izgovori, ponekad i do ruku da se nešto napiše, ali nikako niže gdje stoje novčanici da se nešto kupi ili eventualno do nogu da se ustane i pokrenu stvari. Znamo da će opravdanje biti u rezultatima, ovim putem napominjem da je FK Sloboda u svojoj najboljoj poslijeratnoj godini imala ukupno 700 članskih karata te godine tako da taj stav jednostavno ne stoji". :sick: :puke:

Možemo reći da smo svi konačno došli do faze kada će se naš rad jedino vrednovati rezultatima, odnosno kako sportski rezultati za trenere i igrače tako i ostali rezultati za nas kao upravu.

Pa da vidimo i ovo sudeći po izvještaju ko da smo treći na tabeli, a ne ko da nam gori pod nogama, previše mi je ovo opušteno priča je kao da 100% ostajemo u ligi.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 02 jan 2023, 16:04

ultrasstyle_tz je napisao/la:
02 jan 2023, 15:31
zabrana komentiranja pokazuje samo koliko su mali i cime se oni opeterecavaju.

od svih problema koje imamo, teren koji ko zna kad ce bit gotov, finansije, igraci, pozicija na tabeli, navijaci..njima je najbitnije sta ce ko napisati na facebooku.

to samo pokazuje koliko su mali, i koliko ustvari nista ne radi i ne vide. Je li moguce da ti vodis klub kao Sloboda i zamaras se forumom , facebookom , da ti je to vrhunac dometa?

i svasta smo dozivljavali kao navijaci Slobode svih ovih godina, ali da nam neko ugasi glas na svaki moguci nacin i jos nas optuzuje na svakom koraku da smo mi krivi.

a zasto su ugaseni komentari, zato sto je toliko lazi izneseno u saopstenju. Ne mogu da vjerujem da momci koji su pri UG, a ima ih i ovdje aktivnih su tek tako dopustili da klub prisvoji zasluge za pano na istoku. Ili da Mramor, pa cak i UG, sute na to da je najvise ikad prodato 700 sezonskih karti :thumbdown:
apatija je i medju nama ogromna
Na šta da se oglasim i zbog čega. Ja miran potpuno, mi znamo koliko je to bilo, 1300+ u sezoni kad smo se borili za titulu i kup, skoro 700 za 4-5 dana, sezonskih, a ne članskih od 25 maraka, bez skoro ikakvih izdvajanja i budžeta za marketing, već smo mi i momci iz UG-a to svako na svoj način izgurali. Iz ove perspektive i njima svaka čast za svaki minut što su izdvojili da urade bilo šta. Tad je bilo 1300, danas kažu da je 700, već naredne sezone će to biti 300 po njihovoj priči, a možda i ništa. Sa ovim rezultatima 700 ni u naredne tri godine, a 1300+ ne taman da ostanu narednih 10 godina. Ja sam previše zauzet da trošim vrijeme na ovakve trivijalne stvari i ta priča me ne zanima uopšte, znaš otprilike i sam šta i kako, a sve to se moglo i uraditi ovdje, daleko bi mi lakše bilo nego da koordiniram i vodim projekte preko interneta u klubu čiji igrač zabije dva na SP-u, pa ode u Galatasaray. Doduše tamo neke stvari idu lakše čak i tako. Mi znamo šta smo uradili i ostavili sve iza sebe, vidimo kako to ide sad. A uvijek se svašta pričalo. Uživajte. :salut:

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 02 jan 2023, 16:22

Uvjek su krivi simpatizeri i navijaci, nikako borba(e) za opstanak,zadnje mjesto i stoljece magle.
Mozda bi i bilo da ponude neki trofej za uzvrat, evropu, mozda bi bilo i novca od evrope, karti, transfera, neki bi se sponzor mozda i zainteresovao....mozda.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 02 jan 2023, 16:26

I jos kad krenu govorit vracamo dugove. Pa uprave su ih i nabile, nisu navijaci sigurno. Ponasaju se isto ko da je Sloboda njihova, a ne gradski klub koji se finansira od NASIH para. Nabijem ih na qurac
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 02 jan 2023, 17:05

Problem je sto bar po ovom izvjestaju dosta dugova je rijeseno tako sto je ulozena zalba, znaci vrlo je moguce da ce se dosta tih dugova vratit ako ne prodju zalbe, a historija nas uci da cesto ispusimo na tim sudovima
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 02 jan 2023, 20:37

Pokusavajuci objektivno gledati, izvjestaj je napisan dosta usminkano ali i kad skinemo sminku djeluje ok.

Pare za stadion i reprogram ne daju oni vec nsbih i Grad Tuzla. Takodjer taj dio 50% domace baze igraca i trenera pada u vodu ako cemo s takvim kadrom u federalnu a na dobrom smo putu.
- Ne dajemo adekvatnu sansu omladincima i to je mit koji plasiraju i na svaku takvu njihovu izjavu mora im se pisati da je mit i da to lazu!!!!!!

Ima i dobrih stvari, izgleda su dosta dugova skresali sto je za pohvalu. Vjerovati cu im jer da su nesto pogresno napisali neko, kome dugujemo, bi se vec javio da lazu.
Nemojte se vi sta ljutit al mrvicu su i upravu oko navijaca, clanskih, ulaznica. Isto tako smo i mi upravu kad kazemo rezultati = posjeta kao i svugdje na Balkanu.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 02 jan 2023, 21:22

Madal je napisao/la:
02 jan 2023, 20:37
Pokusavajuci objektivno gledati, izvjestaj je napisan dosta usminkano ali i kad skinemo sminku djeluje ok.

Pare za stadion i reprogram ne daju oni vec nsbih i Grad Tuzla. Takodjer taj dio 50% domace baze igraca i trenera pada u vodu ako cemo s takvim kadrom u federalnu a na dobrom smo putu.
- Ne dajemo adekvatnu sansu omladincima i to je mit koji plasiraju i na svaku takvu njihovu izjavu mora im se pisati da je mit i da to lazu!!!!!!

Ima i dobrih stvari, izgleda su dosta dugova skresali sto je za pohvalu. Vjerovati cu im jer da su nesto pogresno napisali neko, kome dugujemo, bi se vec javio da lazu.
Nemojte se vi sta ljutit al mrvicu su i upravu oko navijaca, clanskih, ulaznica. Isto tako smo i mi upravu kad kazemo rezultati = posjeta kao i svugdje na Balkanu.
a po meni su jednim dobrim dijelom u pravu i što su onemogućili komentare na fb stranici... fakat ima negativaca koji su smarači i kojima je svaki komentar malte ne isti, pljuju i kada treba i kada ne treba... idite na stranicu bilo kojeg kluba kojem ne ide puno bolje nego nama pa se uvjerite da nema ni 5% negative u komentarima kao kod nas...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.