Chelsea FC

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

joker90
Kontakt:

Re: Chelsea FC

Post Postao/la joker90 » 03 jan 2023, 17:13

wadethegreat je napisao/la:
03 jan 2023, 17:01
Zna Joker sa foruma bolje od ljudi koji su dovedeni i masno placenu klub!!
Kakav vi ljudi ego imate to je nevjerovatno.
Sve Direktori firmi....
Uzivajte da imamo lika koji trosi pare i nije skrtica.
Doveli smo tonu mladog talenta poceli smo i prvi tim rjesavati uzivajte opustite se i ne crnjacite.
Izvini sto komentarisemo na forumu, gdje je poenta komentarisati i iznijeti svoje misljenje. Ako moramo biti uspjesni sportski direktori da bi to radili, onda ukinuti sve forume, tvojom logikom. Potrosene su vec fine pare, je li ikakav napredak ostvaren? Bilo kakav? Bolji rezultati, neki obrisi igre koja bi dala optimizam za ubuduce? Ovaj decko bi bio fin transfer da je cijena u pola manja, odokativno onako. Ovako rusis rekord lige da bi doveo igraca koji mozda u buducnosti bude nesto, a trenutno ne nudi nikakav veliki upgrade kakav bi ocekivao za 120m.

Jos jednom, izvini sto komentarisemo, a nismo milioneri i vlasnici multimilionskih kompanija.
Bahati, bahati Željkan!
1946

Apolon
Kontakt:

Post Postao/la Apolon » 03 jan 2023, 17:24

Wade po obicaju serunda kao foka :yawn:
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 03 jan 2023, 17:25

Govoris da je Boehly toliko glup da igra menagera sa ekipom a uopste on ne dovodi vise igrace doveo je ljude koji su sada za to zaduzeni.
Te ljude nazivas neznalicama.
fernandeza flopom a nije ni odigrao jednu tekmu.
Cisto palamudenje nista drugo.
Ovo je prva sezona sa novim vlasnikom pa cekaj makar da zavrsi pa onda sudi a ne sve neki nostradamusi ovdje...
Apolon serem ti se staroj usta.
I sta mene boli tuki da je 300 miliona ne dajem ja kes.

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 03 jan 2023, 17:33

darker10 je napisao/la:
03 jan 2023, 17:09
03 jan 2023, 17:01
Zna Joker sa foruma bolje od ljudi koji su dovedeni i masno placenu klub!!
Kakav vi ljudi ego imate to je nevjerovatno.
Sve Direktori firmi....
Uzivajte da imamo lika koji trosi pare i nije skrtica.
Doveli smo tonu mladog talenta poceli smo i prvi tim rjesavati uzivajte opustite se i ne crnjacite.
Sve ce ovo klub iskihat druze.Nije ovo Abramovic da ti "pozajmi" milijardu.Ovi iz kluba hoce pare.

It just amazes me that Chelsea fans have invented this scenario where Potter has inherited a bunch of mid table dross, or worse. It's like winning the Champions League, Super Cup, Club World Cup, reaching 3 cup finals, and finishing 4th and 3rd under Tuchel never actually happened in the past 16 months. Arteta came into an Arsenal squad that was heading south for years, they had nothing going for them. We aren't where they were when he took over.........well, we are now, because Potter has taken us there, it's a big difference.

toliko
Hoce pare a premasit ce pola milijarde za dva nepuna roka ok...
Ekipa koja je uzela LP je imala Kantea na vrhuncu moci 5 tekmi za redom je bio igrac utakmice.
James svako krilo zaustavio da ne idem dalje.
Tuchel je bio odlican u kupovima ali mi u ligi odavno nismo konkurentni bas odavno..
I ekipa je uzasno izgledala pod Tuchelom ove sezone iako sam ga branio to je cinjenica.
Otislo nam je bruku bitnih igraca sve se to moralo zamijeniti.
Koulibaly za sada nije opravdao ocekivanja, Fofana povrijedjen, Kante povrijedjen, James povrijedjen Chilly itd...
Jel to Azpi startni bek za ozbiljne ekipa i Jorginho i Zakaria na sredini?

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 jan 2023, 17:41

03 jan 2023, 17:25
Govoris da je Boehly toliko glup da igra menagera sa ekipom a uopste on ne dovodi vise igrace doveo je ljude koji su sada za to zaduzeni.
Te ljude nazivas neznalicama.
fernandeza flopom a nije ni odigrao jednu tekmu.
Cisto palamudenje nista drugo.
Ovo je prva sezona sa novim vlasnikom pa cekaj makar da zavrsi pa onda sudi a ne sve neki nostradamusi ovdje...
I sta mene boli tuki da je 300 miliona ne dajem ja kes.
Ljudino, ovo je forum. Ljudi mogu da pišu šta hoće i kritikuju koga god hoće dok god ne pišu da seru nečijoj majci u usta. Za to već nije forum, nego jedna fina ustanova gdje ti pomognu. Svaki veliki klub ima ljude "koji su zaduženi za dovođenje igrača" i fino plaćeni za to, pa pogledaj transfere Uniteda i drugih velikih klubova gdje je more promašaja. Normalno je da se o tome piše i da se iznese kritika na fule.

Ja Enza nigdje nisam nazvao flopom, ne znam je li te puca neki halc, pa ti to vidiš. Ja pišem da je preskup apsolutno i da trenutno nije prevaga, ako dođe. Transferi pod amerikancem su blago rečeno katastrofa otkako je došao. Bačene pare, a ekipa idalje impotentna i nikakva. Najskuplji bek ikad, najskuplji stoper, Auba koji je rahmetli odavno, Kulibaly koji bi bio top da je doveden prije nekih 5 godina, Sterling koji nit smrti, nit miriše, Chukanešto onaj iz Ville itd.

Po tvojoj definiciji, sva priča na forumu je palamuđenje, pa onda se odjavi i sretno. Selam
Bahati, bahati Željkan!
1946

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 03 jan 2023, 17:45

Prva stvar United nije imao strukturu kakvu mi imamo sada to je prvo.
Drugo sva pojacanja su Tuchelu dovedena to isto zaboravljas.
Mali Carney je super talentovan ali je mlad ne znam sto ti on smeta...
Dalje ja i Apolon imamo svoje nesuglasice to je za mene debil i kloc nema veze sa tobom.
Isto kao sto ti imas pravo pisati sta hoces ja te imam pravo za to prozvati.
Doveli smo neke od jacih ljudi u evropi sto se tice projekata skautiranja sa mladim igracima i ti mislis da znas vise od tih ljudi POSLIJE 16 **** KOLA.
Halo nije ni pola sezone proslo vi sve znate sve ste skontali i znate tacno koga dovesti.
Cifra ce biti placena u dijelovima i ne utice na moj licni zivot sekunde nek trosi koliko hoce.
Enzo ce se usetati u nas prvi tim pored Italijansko Brazilske prevare i Zakarije..
Ja imam osjecaj da smo Haalanda doveli prije Dortmunda vi bi pricali da je prevara ko je ovaj klub se raspada itd takav dojam o vama sticem.
Halalite ovu sezonu i uzivajte.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 03 jan 2023, 17:50

Da, i Zakaria doveden, zaboravih na tog mladog majstora. Samo uživaj i gledaj ovaj fudbal koji CFC trenutno igra. Nisam đuturum, u najboljim sam godinama, ali kad gledam tekmu Chelsea, u drugom poluvremenu se idem umiti i prohodati da ne zaspim. :yawn:

I nema trenutno naznaka da će biti bolje. Teške godine bez LP su pred Plavcima..
Bahati, bahati Željkan!
1946

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 03 jan 2023, 18:02

Zakariu je Tuchel doveo u zadnjim momentima nismo imali izbora.
Boehly je sam radio transfere u trenutku kada je preuzeo klub docekala ga je teska situacija.
Otisao Rudi otisao Christensen ekipa na dosta mjesta stara istrosena puna staklenih igraca.
Vi sve gledate lose igramo ovaj nije prosao transfer to je to donosim zakljucak bez obzira na okolnosti to je povrsno gledanje situacije.
Zakljucke donosite odmah na prvu bez rezona icega.
Sacekajte veci sample size pa onda polako.
Dalje koliko puta se desilo da neko pojacanje igra lose prvu sezonu pa onda proradi?
Da li se iko od vas sjeca kako je Drogba na pocetku izgledao? Da su ga navijaci prozivali?
Sacekajte malo pa cemo svi zajedno prditi ovdje i glumiti strucnjake.

Apolon
Kontakt:

Post Postao/la Apolon » 03 jan 2023, 18:52

03 jan 2023, 17:25

He he glupko, to jedino i znas mlatiti jezikom glupko he he :yawn:

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 03 jan 2023, 18:56

Pudlice moja sto pise isti post godinama. Ti si moj poodle mali sto glumi mangupa na forumu.

Apolon
Kontakt:

Post Postao/la Apolon » 03 jan 2023, 19:03

03 jan 2023, 18:56
Pudlice moja sto pise isti post godinama. Ti si moj poodle mali sto glumi mangupa na forumu.
Ti si moja kurvica. Karam te redovno u to malo mozgica sto imas he he :yawn:

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 04 jan 2023, 01:39

@wadethegreat
Sve je to u redu za strpljenje, čekanje što ti pišeš, a da li se trebalo Tuchelu, čovjeku sa vizijom dati onako brzo otkaz?
Sramno je ono bilo, još onda sam napisao da će nam se to vratiti i vidit ćemo ovu i predstojeće sezone na šta će to ličiti. Idemo sigurno putem Uniteda i Arsenala (misleći na posljednju nepunu deceniju). Naviknimo se što prije, inače će nam oči iskrvariti od ovih utakmica i taktike…

Azpi
Kontakt:

Post Postao/la Azpi » 04 jan 2023, 01:48

[
joker90 je napisao/la:
03 jan 2023, 16:47
darker10 je napisao/la:
03 jan 2023, 16:22
joker90 je napisao/la:
03 jan 2023, 14:09
Ako za ovog malca daju ove pare, nek se ubiju. Kakva retardacija od strane ovog Amerikanca! :salut:
Za ovog se daju ovolike pare, a sutra da ti neko da Mbappea za recimo 150 miliona oni bi se cjenkali. Toj takav klub :mrgreen:
Umjetnost je ovo sto se radi od dolaska Amerikanca. Ulupat ce covjek pola milijarde i ostati na istom, u pet deka. Isto kad dijete s povrsnim znanjem o fudbalu igra FM-a.
Sve se nadam šuplja kad ono sve više i više objavljuju, ovo ako dovede šlag na tortu svih glupih pojačanja u zadnjih godinu dana :bow: :bow:

Nevjerovatno kakve neznalice vode sportski segment, dobro si rekao kao FM kad daš djetetu i još nekako mu editorom daš budžet veliki pa dovodi ono onako nikakvog plana nista
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.

Murjak
Kontakt:

Post Postao/la Murjak » 04 jan 2023, 08:41

Trenutno imamo u ekipi jako puno igrača koji ne bi igrali u niti jednom top klubu te smo radi toga tamo gdje jesmo.. Aspi, Kulibali (nije u formi), Kukurela, Jorginho, Zakaria, Pulišić, su ti u prvoj postavi, a onda kada ne ide ulaze Galagher, Zijeh i Auba, koji nema šanse da bi igrali u nekom top klubu.. Znači imaš 9 igrača koji su zadnje kolo protiv šumara odigrali kako su odigrali i ideš kući sa jednim bodom iako se komotno i ta utakmica mogla izgubiti..

Što se tiče pojačanja stvarno me ne zanima koliko Chelsea daje para al me zanima da pobjeđuju.. Nadam se da će taj mali Enzo biti pojačanje, al opet se trebamo pojačati na bekovima, nemamo alternativu za Jamesa koji je non stop ozljeđen, kao što nam je i lijeva strana loša, Chiwel je bio odličan do ozljede koljena, a Kukurela, no coment..

Vezna linija treba remont, na Kantea više ne možeš računati, nažalost, Jorginho i Zakaria užaš, jedino imaš Kovu..

Napad također, nemaš špicu od Coste koji može 15+ golova zabiti!!!

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 04 jan 2023, 13:53

Pensioner26 je napisao/la:
04 jan 2023, 01:39
@wadethegreat
Sve je to u redu za strpljenje, čekanje što ti pišeš, a da li se trebalo Tuchelu, čovjeku sa vizijom dati onako brzo otkaz?
Sramno je ono bilo, još onda sam napisao da će nam se to vratiti i vidit ćemo ovu i predstojeće sezone na šta će to ličiti. Idemo sigurno putem Uniteda i Arsenala (misleći na posljednju nepunu deceniju). Naviknimo se što prije, inače će nam oči iskrvariti od ovih utakmica i taktike…
Pa ja sam bio za to da Se da vise vremena Tuchelu cak sam ga branio ovdje. Ali to je gotovo on je otisao idemo dalje ne mogu plakato za njim. Cinjenica je da ovoj ekipi fali kvalitete i da pored toga najbolji igraci su redovno povrijedjeni. To veze nema sa Potterom on je naslijedio ovu ekipu i Aubu I Koulibalija itd..
Hakim ne sjecam Se kad je nesto korisno odradio.
Pulisic i Havertz toplo hladno. Nemas jednog napadaca da kazes ovaj redovno nesto stvori i Sterling Se uklopio u sivilo. Nasa sredina terena je smijesna u poredjenju sa Njukasom a ne drugim ekipama.
Odbrana ne sjecam Se kad je gora bila. Da nije Kepa bio u formi u kakvoj je bio….
Koulibaly ne znam jel do godina ili brzine lige sto je i sam spomenuo da je daleko brza od Italije ali djeluje kao da nije za ekipu koja igra visoku liniju. Silva je star I dalje on moze odlicno odigrati i vodja je ali djeluje da nam treba neko mldji tipa Colwill ili ovaj novi stoper sto dolazi. Meni kazem Cucurella solidan u zadnje vrijeme dok Azpi za mene je legenda ali smo ga morali dati Barsi i dovesti nekoga drugog. Previse nam Se losih stvari izdesavalo. Promijenili trenera u po frke pola igraca povrijedjeno neki transferi za sada losi. Sa druge strane doveli smo tonu mladih igraca. Nkunku ce biti odlicno pojacanje i Enzo po meni. Zato govorim za vrijeme ima dosta faktora koji su Uticali na ovu losu igru I sivilo u ekipi. Mi smo tek nedavno formirali strukturu. Zato kazem polako i halalite ovu godinu dok Se sve ustabili I odradi tranzicija.

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 jan 2023, 15:39

Eto preotet cete nam Mudryka ,momak je vrhunski potencijal mogli bi dobiti novog Hazarda :kafa:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 04 jan 2023, 15:41

topnik1 je napisao/la:
04 jan 2023, 15:39
Eto preotet cete nam Mudryka ,momak je vrhunski potencijal mogli bi dobiti novog Hazarda :kafa:
Nije to jos gotovo i dalje Arsenal ima prednost.
Koliko sam skontao bas cifru traze ali vi ste vec odmakli u pregovorima tako da ako odustanete mi uskacemo.
Sutra je navodno sastanak sa ovim is Shakhtara .

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 04 jan 2023, 15:43

04 jan 2023, 15:41
topnik1 je napisao/la:
04 jan 2023, 15:39
Nije to jos gotovo i dalje Arsenal ima prednost.
Koliko sam skontao bas cifru traze ali vi ste vec odmakli u pregovorima tako da ako odustanete mi uskacemo.
Sutra je navodno sastanak sa ovim is Shakhtara .
Ma nece Arsenal platiti koliko oni traze zadnje informacije su 88miliona,Sahtjor dobio sta je htjeo cijelo vrijeme licitacija slicno kao Leeds sa Raphinom,milsim da ste u prednosti ali ako dovedete i Enza bit ce tesko i Mudryka cisto radi ogromnih obestecenja,jer ste vec zavrsili par transfera :)
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

wadethegreat
Kontakt:

Post Postao/la wadethegreat » 04 jan 2023, 15:46

Enzo ce u dijelovima biti placen 3 godine.
Ne znam kako ce to na FFP uticati znam da se mijenaju pravila poslije ove sezone.
Tih 90 milki kolko vec je previse mislim otiso je sve u **** ionako ali 200 milki za Enza i Murdyka ne znam. Plus Nkunku na ljeto..
Jedino da prodamo Pulisica ili Hakima.

Odgovori

Natrag na “Chelsea FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.