FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

santos
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la santos » 20 feb 2011, 14:29

Zvezda -Borac 0:1,Maletic

Dobar ovaj Medjedovic sto je dosao iz C.Gore

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 20 feb 2011, 14:30

1-0 Maletić odlična akcija i svaka čast za support Lešinarima i Frimašima ;)
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

Papalukas
Kontakt:

Post Postao/la Papalukas » 20 feb 2011, 14:58

Odlicno izdanje Borca a i navijaca, po mojoj procjeni oko 500 Lesinara+Firma na Marakani a moram reci da su se culi na TV prenosu, samo hrabro i u drugom pol da pokazemo da je proslo vrijeme Titovih blizanaca.
Aj Borac

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 20 feb 2011, 15:09

Bravo Borac. Cestitke i za Lesinare. Dobra igra!!!

Ja mislim da je ovo dokaz da bi klubovi iz BIH mogli igrati regionalnu ligu bez problema. jbg, tu je Partizan i Dinamo koju su dosta odmakli. Ali ovi ostali su tu negdje. Bilo bi zanimljivo.. Ja bih volio da se dogodi sto prije. Sto se tice klubova koji bi trenutno mogli igrati tu ligu su: Borac, Zeljo, Sarajevo i Siroki.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

oldman
Kontakt:

Post Postao/la oldman » 20 feb 2011, 15:34

zvezda je izjednacila na 1:1 ,steta nestade prenosa.

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 20 feb 2011, 15:49

oldman je napisao/la:zvezda je izjednacila na 1:1 ,steta nestade prenosa.
C.zvezda - Borac = 2:1
igra se 86. minut - prenos na Arenasport1....

Borac igra vrlodobro, ali ipak gubi....drugo poluvrijeme Jagodić izmjenio kompletnih 11 igrača!

EDIT:
Kraj utakmice
C.Zvezda pobijedila rezultatom 2:1
strijelci: Maletić 0:1, Borho 1:1, Evandro 2:1

Borac igrao vrlo 'zatvoreno-defanzivno' ali bio veoma opasan u kontra-napadima.
Bosno moja poharana....

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 20 feb 2011, 16:10

% " (& & & % & &," за ")а не " " ". :roll:
Ево ' " ово '.
& $ " $,не $,јер је $ $ су ? $ стегнуто,? су & то је ",у $ су $ " ¥," " се ? " " за ". & ¥ " $ " ? $,по " $ је ". $ сезона је $ & је $,са & " $ су $ ",? " " $ $,$ " " ? " ? " ? $ " ?,то је ?," не ? " $ " " ? " $ &.
? је ? "," " се ? " " за $ " ?.
& " на све то & - " " " $ овог ',$ се ? у ? $ " ? " $ " ". А " " су ? " на ' са Арене,? ? % " $,с " $ " ' $ ?. " свега " " са " " групе " ? :twisted: ,' & са & о ",? ? је " 20000,не " " " 15000 & % су ?,$ " ? са & је ? " $ 250 & %,а " " " & $ сезона је " $ & " $ то " је $ " & је ' $.
& $ - & " - & - &
ФСРС

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 feb 2011, 16:12

Zanimalo me kako igra borac i gledao sam 2X u pripremnom periodu protiv onih rumuna i sada protiv CZ i slicno su se postavljali u obje utakmice po meni prilicno defanzivno uz pokusaje kontri...Malo o zvijezdi, ne moze se reci da su prosjecan ligas u srbiji ali su svjetlosnu godinu iza PFC.I dalje jako veliki problem realizacije, protiv borca im nije bilo tesko drzati loptu jer se borac svjesno povukao.
Taman sam pomislio kako je borac u stanju odigrati utakmicu u jednom tempu i u 60 minuti pad, sto je poslijedica igranja nase lige.Krunic i Maletic odigrali dosta fino i najzapazeni na terenu...
Komentatori su se dosta podcjenjivacki odnosili prema igracima borca bez razloga...pogotovo sa izjavama da je jako znacajno da igraju protiv zvijezde a kao kod zvijezde velika prednost i novitet u igri navode brzo izvodjenje prekrsaja pomalo smijesno...morao sam ih ukinuti :mrgreen:
Ono sto je za ocekivati je da borac slicnom igrom proba i protiv sirokog jos 6 dana pa vidjecemo...
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 20 feb 2011, 16:21

Evo da i ja napisem svoje vidjenje.Vlado Jagodic se odlucio na zatvoreniju defanzivnu varijantu,i pokusavanje da napravi nesto iz kontri.Fino je to izgledalo,ali ipak Zvezda je iskusna ekipa,i uz pomoc publike su nas pritisnuli,i ocekivano je bilo da ce dati gol(ove),vidjelo se iz aviona da je samo pitanje vremena.Dalo se primjetiti da je rezultat Borcu bio u drugom planu,jer je Jagodic dao priliku BUKVALNO sve i jednom igracu koji je doputovao.Dakle gledalo se da svi dobiju priliku,minutazu,i to je super.Zvezda nas je imala inicijativu,i drzali su kontrolu,imali su nekoliko ozbiljnih prilika,ali mi smo imali dvije precke,pogotovo su ih vile pronosale kad je Stajic opalio onu bombu.Sve u svemu,ja sam prezadovoljan,nismo se osramotili,pojacanja su se iskazala kao prava,Stakic,Krunic,Veljovic,a Medjedovic je car!

Sto se nasih navijaca tice,samo mogu reci svaka cast.Brojka odlicna,kavez pun,pjesma nije stajala,culi su se tokom citavog prenosa.

Sad smo ovo odradili,a za 7 dana idemo po 3 boda u Siroki.

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 20 feb 2011, 17:19

Moram i ja iskreno cestitati Borcu na veoma dobroj predstavi. Kao sto rece Pile, osjetio se problem igre u jakom tempu, sto je kod nas u prosjeku 60 min. Ali sve u svemu, vidi se napredak u BIH fudbalu. Idemo ka bolje i nadam se opet jednom spektaklu na Grbavici za titulu izmedu Zelje i Borca. Po ko bude bolje, neka slavi ali samo posteno. :D :D :D I nadam se da cete doci u sto vecem broju na Grbavicu i da nece biti nacionalistichin sranja!!!

Hvala i jos jednom cestitam Borcu na veoma dobroj partiji!!!
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 20 feb 2011, 17:20

Vese sam nego zadovoljan. Sjajna igra Borca, pametna i disciplinovana takticki smo jako zrela ekipa, ali cini mi se da smo fizicki pali iza 60tog.min. ali to je bilo i za ocekivati poslije 4 izmijene i velikog pritiska Zvezde tesko da ce nam neka ekipa u PL napraviti onakav pritisak sto me raduje. Pojacanja su za 10, Medjedovic je izmislio fudbal za Stanceskog 8-)

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 20 feb 2011, 17:26

SrdjanBL je napisao/la:Vese sam nego zadovoljan. Sjajna igra Borca, pametna i disciplinovana takticki smo jako zrela ekipa, ali cini mi se da smo fizicki pali iza 60tog.min. ali to je bilo i za ocekivati poslije 4 izmijene i velikog pritiska Zvezde tesko da ce nam neka ekipa u PL napraviti onakav pritisak sto me raduje. Pojacanja su za 10, Medjedovic je izmislio fudbal za Stanceskog 8-)
Ja sam nekako ubijedjen da je ovo plod lose igre zvijezde pa imali su sigurno 15-20 pogresnih dodavanja i to bez pritiska igraca borca, a u borcu po meni najgori upravo medjedovic premalo ste drzali loptu u nogama i kad ste mogli ionaj bek vam je slaba takca nekako izgubljen ne znam mu ime, razlika u kvaliteti i nije neka siguran sam da je i vosa i pfc u ovom trenutku ispred zvijezde..
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 20 feb 2011, 17:28

Kad bi pobjedili Olimpijakos vi Manijaci bi opet nasli neki razlog da sjebete tu pobjedu
Melburnski Lesinar

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 20 feb 2011, 17:29

Samo realno....

Zvijezda=Zvezda, imena se ne mogu prevoditi ;)

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 20 feb 2011, 17:37

SrdjanBL je napisao/la:Samo realno....

Zvijezda=Zvezda, imena se ne mogu prevoditi ;)
Pa, drugar - realno: ova sadašnja Crvena Zvezda nije ni sjena one nekadašnje šampionske ekipe! :(
Istina, nije ni Borac "onaj Borac" iz ex-SFRJ Prve lige....sve je zadnju deceniju,dvije, daleko od nekadašnjeg a pogotovo sadašnjeg europskog nivoa....
Vidi samo "rang-listu" rejtinga klubova iz BiH i okruženja, nedavno objavljenu za zadnje dvije decenije...tuga! :cry:

PS:
Imaće Borac podosta problema u nastavku prvenstva - realno!
Bosno moja poharana....

SrdjanBL
Kontakt:

Post Postao/la SrdjanBL » 20 feb 2011, 17:43

Realno za danasnju utakmicu. 8-)

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 20 feb 2011, 17:45

Realno nisu ni Zeljo ni Sarajevo kao nekad
Osvajamo titulu REALNO ;)
Melburnski Lesinar

Trigger
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Trigger » 20 feb 2011, 17:54

Nije Bitno je napisao/la:Realno nisu ni Zeljo ni Sarajevo kao nekad
Osvajamo titulu REALNO ;)
Kakvi bi vi bili navijači kad se ne bi nadali i vjerovali da će te osvojiti titulu - realno?
Ali isto tako imaju i navijači Želje, Širokog i Sarajeva da se nadaju - realno!
8-)
Bosno moja poharana....

Nije Bitno
Kontakt:

Post Postao/la Nije Bitno » 20 feb 2011, 17:57

Naravno da imaju ali trenutno smo najaci REALNO ;)
Melburnski Lesinar

drinin vuk
Kontakt:

Post Postao/la drinin vuk » 20 feb 2011, 18:00

$ - ? / " Сарајево у " $ " $ ? & ?! ;)
& $ - & " - & - &
ФСРС

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []