Potencijalni selektori

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Maestro
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori

Post Postao/la Maestro » 03 jan 2023, 17:22

Imajednabrigada je napisao/la:
03 jan 2023, 17:01
GIBRA je napisao/la:
03 jan 2023, 16:50
03 jan 2023, 16:23

Ma nee, ono je manje bitno mada težak šamar onom ego seljačini Konakovicu, i mislim pocetak njegove propasti.

Druga stvar je u pitanju, NES i SBiH su zvanicno izisli iz onog sporazuma i samim tim "osmorka" propala.

Nije vrijeme ni mjesto da pricamo o ovome pa se izvinjavam ako nekom smeta ovih par postova...ali kad smo se vec dotakli i kad si pitao rekoh da odgovorim.
Auuu jarane iz tebe SDA izbija bukvalno

Sve je ovo zalosno citati,pa i ovaj izbor selektora je neko ogledalo drzave
Jarane vjeruj da ni član SDA nisam niti bilo koje politicke partije samo sagledavam stvari realno, ne mozes za sve okrivit sda i pravit sporazum sa dva najveca neprijatelja ove drzave i pricat neke bajke o ekonomskom razvoju, grle se s njima kao najbolja braca. Kao sda je za sve kriva a ovi sto negiraju i ruse drzavu oni su ti s kojima dolazi taj progres zajedno sa ovim budalama koji su se bili okupili. Ako idu onda idu svi sve vladajuce partije a ne selektivnoo.
I taakav stav su trebali zauzeti odmah na startu a ne pohrlit u Banjaluku na obljubu vlasima i ujama.

A što se tiče izbora selektoraa nazalost u pravu si tako je kod nas mada toga ima svugdje u svijetu a najvise ovdje na Balkanu evo i sad jedan od gorucih problema u savezu su jugobalije i to bas klasicni primjeri te smrdljive sorte.
Ne dozvoljava ti dayton puno mogucnost. Ko god nam ga je predlozio kao nesto dobro prevario nas je.

Ovo je sve se trebalo razmisliti prije nego sto ga se potpise.
Pa cak i nfsbih je zrtva istog jer isto tako funkcionise.
Drugi par cipela je taj sto mi iz naseg tabora biramo budale.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 03 jan 2023, 17:26

Ako se odluce za Hadzibegica to samo potvrdjuje da je primarno imati jak lobi, a ne znanje i rezultate. Drugacije se ne moze objasniti, jedino da nam neko nije sihire bacio pa idioti ne mogu da vide sta rade. Ali najvise sto mi kod Hadzibegica smeta jeste ta prepotentnost, bilo ko kad je bio selektor on je nasao vrijeme da komentarise i kritikuje, i to sve od pocetka postojanja reprezentacije pa do danas.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 03 jan 2023, 17:34

Da imamo normalne novinare, pa da upitaju sta to Hadzibegic ima kvalitetno pa da ga uzimaju umjesto Peteva?
Mislim, nije ni Petev bogzna kakvo rjesenje, al ako vec nemas i neces da dovedes nekog tipa Petkovica, pa ostavi ovog yebem mu mater.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 03 jan 2023, 17:37

Bukvalno sabotaza balijandera iz NSBIH, isto kao da namjerno ne zele da repka ode na Euro, mater im yebem.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

GIBRA
Kontakt:

Post Postao/la GIBRA » 03 jan 2023, 17:46

GIBRA je napisao/la:

Ma nee, ono je manje bitno mada težak šamar onom ego seljačini Konakovicu, i mislim pocetak njegove propasti.

Druga stvar je u pitanju, NES i SBiH su zvanicno izisli iz onog sporazuma i samim tim "osmorka" propala.

Nije vrijeme ni mjesto da pricamo o ovome pa se izvinjavam ako nekom smeta ovih par postova...ali kad smo se vec dotakli i kad si pitao rekoh da odgovorim.

Jarane vjeruj da ni član SDA nisam niti bilo koje politicke partije samo sagledavam stvari realno, ne mozes za sve okrivit sda i pravit sporazum sa dva najveca neprijatelja ove drzave i pricat neke bajke o ekonomskom razvoju, grle se s njima kao najbolja braca. Kao sda je za sve kriva a ovi sto negiraju i ruse drzavu oni su ti s kojima dolazi taj progres zajedno sa ovim budalama koji su se bili okupili. Ako idu onda idu svi sve vladajuce partije a ne selektivnoo.
I taakav stav su trebali zauzeti odmah na startu a ne pohrlit u Banjaluku na obljubu vlasima i ujama.

A što se tiče izbora selektoraa nazalost u pravu si tako je kod nas mada toga ima svugdje u svijetu a najvise ovdje na Balkanu evo i sad jedan od gorucih problema u savezu su jugobalije i to bas klasicni primjeri te smrdljive sorte.
SDA je najveci grobar ove drzave i to je istina od koje ne mozes bjezati,ovako se oni nisu razapinjali kad su isli u koaliciju sa srbima i hrvatima,kad je bake davao najveca i najvaznija mjesta drzave zbog svoje fotrlje,kad su upropastavali rezoluciju tuzbe protiv Srbije za genocid,tad je sve med i mlijeko,brane drzavu ipak,dejton ti ne dopusta mnogo toga da mozes bez neprijatelja drzave.

Ja bi zatvorio politiku na ovoj temi ovim postom jer ocigledno vidim da si od onih sto govore SVI SU ISTI pa odu i zaokruze SDA,nacuo sam ili grijesim da si momak iz Buzima pa je to jos zalosnije

Hadzibegic izgleda najvjerovatnije,plakati samo mozes u ovom drustvu i okruzenju i tjt
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙

"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "

SUPER MAX 🧡

allegri OUT

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 03 jan 2023, 17:52

GIBRA je napisao/la:
03 jan 2023, 17:46
GIBRA je napisao/la:

SDA je najveci grobar ove drzave i to je istina od koje ne mozes bjezati,ovako se oni nisu razapinjali kad su isli u koaliciju sa srbima i hrvatima,kad je bake davao najveca i najvaznija mjesta drzave zbog svoje fotrlje,kad su upropastavali rezoluciju tuzbe protiv Srbije za genocid,tad je sve med i mlijeko,brane drzavu ipak,dejton ti ne dopusta mnogo toga da mozes bez neprijatelja drzave.

Ja bi zatvorio politiku na ovoj temi ovim postom jer ocigledno vidim da si od onih sto govore SVI SU ISTI pa odu i zaokruze SDA,nacuo sam ili grijesim da si momak iz Buzima pa je to jos zalosnije

Hadzibegic izgleda najvjerovatnije,plakati samo mozes u ovom drustvu i okruzenju i tjt
Slažem se samo da još naglasim i zaokruzim tu temu, kqda se vec islo u te neke promjene trebalo je sve izbacit nacionalne i vladajuce stranke i SDA i SNSD i HDZ. Jedino tako bi imalo smisla a ne da jedne izbacis a dvije zlocinacke i fasisticke stranke ostavljas...o cemu oni nama pricaju onda, kakvim promjenama.

Eto ja sam nacuo da ce hadzibegic biti samo probni balon za javnost kako ce reagovati sto se tiče selektoraa i da najvjerovatnije sutra nece biti izabran :mrgreen:
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 03 jan 2023, 18:38

Petev neće ostati. Takvo je raspoloženje svih kolega u Izvršnom odboru. Uradio je neke stvari korektno i na tome će se Savez zahvaliti. Za nešto više treba nam kvalitetnije rješenje.
E, baš je Hadžibegić takvo rješenje :rol:

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 03 jan 2023, 18:41

Vucevich je napisao/la:
03 jan 2023, 18:38
Petev neće ostati. Takvo je raspoloženje svih kolega u Izvršnom odboru. Uradio je neke stvari korektno i na tome će se Savez zahvaliti. Za nešto više treba nam kvalitetnije rješenje.
E, baš je Hadžibegić takvo rješenje :rol:
nego bez zayebancije, jel ono hadzibegic uveo CG u visi rang lige nacija:-)
Zadnja izmjena: babino, dana/u 03 jan 2023, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.

Herson

Post Postao/la Herson » 03 jan 2023, 18:51

Ne mozes za sve okriviti sda, nadam se da je ovo zajebancija neka. Bas me iznenadila ova recenica od nekoga ko dolazi iz Krajine, tacnije Buzima. Druze, 30 godina su na vlasti i vi u Krajini ste dobili 2,3 kruzna toka za sve to vrijeme. Infrastuktura u samoj Krajini je katastrofa, a da ne govorim da nema kilometra autoputa izgradjenog prema vama gore, znaci u sirokom luku vas zaobilaze. Gledaj kako se gradi oko Sarajeva i po Hercegovini, cak i meni koji sam iz Sarajeva smeta sto ste toliko odsjeceni od ostatka drzave,pa ti treba 5 sati autom do gore, ko da u Novi sad ides.Vama je to izgleda ok i to treba biti tako, cim tako nesto pises. Godinama vas lazu za taj aerodrom u Bihacu i pitanje da li ce te ga ikad i dobiti. I ti nakon 30 godina takvog macehinskog odnosa prema vama gore, napises pa nisu oni bas krivi sve. S takvim razmisljanjem, bojim se da i ne zasluzujte bolje.

A sto se tice izbora selektora, imena poput Hadzibegica, Mese, Susica i ostalih su nasa realnost s obzirom na pare koje nudimo. Svaki iole ozbiljan mladi trener sebi moze naci angazman u hnlu il Sloveniji za duplo vece pare.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 03 jan 2023, 18:58

Cak bi rekao da je bolje pustiti Generala Rahimu, nego ove (nedokazane) starohane iz Francuske.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 03 jan 2023, 19:25

Aduka87 je napisao/la:
03 jan 2023, 16:36
slika
Čuj Faruk ima najbolje reference!!!
J.e.be.m ti Alija i oca i majku vazda
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 03 jan 2023, 19:31

Njegova najveca referenca jeste da je igrao protiv Mancinija. IGRAO i to prije 32 godine.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 03 jan 2023, 19:44

GIBRA je napisao/la:

Ne bih da tema ode u offtopic, ali zar nije ista ta sda godinama unazad sa istim tim snsd i hdz bila u koaliciji?
naprijed rejal

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 03 jan 2023, 19:46

Herson je napisao/la:
03 jan 2023, 18:51
Ne mozes za sve okriviti sda, nadam se da je ovo zajebancija neka. Bas me iznenadila ova recenica od nekoga ko dolazi iz Krajine, tacnije Buzima. Druze, 30 godina su na vlasti i vi u Krajini ste dobili 2,3 kruzna toka za sve to vrijeme. Infrastuktura u samoj Krajini je katastrofa, a da ne govorim da nema kilometra autoputa izgradjenog prema vama gore, znaci u sirokom luku vas zaobilaze. Gledaj kako se gradi oko Sarajeva i po Hercegovini, cak i meni koji sam iz Sarajeva smeta sto ste toliko odsjeceni od ostatka drzave,pa ti treba 5 sati autom do gore, ko da u Novi sad ides.Vama je to izgleda ok i to treba biti tako, cim tako nesto pises. Godinama vas lazu za taj aerodrom u Bihacu i pitanje da li ce te ga ikad i dobiti. I ti nakon 30 godina takvog macehinskog odnosa prema vama gore, napises pa nisu oni bas krivi sve. S takvim razmisljanjem, bojim se da i ne zasluzujte bolje.

A sto se tice izbora selektora, imena poput Hadzibegica, Mese, Susica i ostalih su nasa realnost s obzirom na pare koje nudimo. Svaki iole ozbiljan mladi trener sebi moze naci angazman u hnlu il Sloveniji za duplo vece pare.
Prije svega hvala ti na tako osviještenom razmišljanju i što govoris realno a to je da je Krajina zapostavljena puno i to nepravedno. Ali na srecu mi ne zavisimo puno od drzave i takva navika ostala izgleda i jedina veza sa BIH nam je neopisiv patriotizam i ljubav prema domovini...ni mi sami ne znamo kako i zašto. Nekako smo silom prilika bili okrenuti evropi i zivotu na toj relaciji...npr ja sam češće u Austriji (Graz, klagenfurt ili Linz) i prije dodjem u Auatriju nego u Sarajevo i nazalost to je istina i to najviše zbog loše putne komunikacije.

Posebno bode u oči ovo što kazes rade se putevi oko Sarajeva i po hercegovini i to je istina nekako dole najmanje Bosne ima a radi se.
Ali ima i pozitivnih primjera npr federalna Vlada je prethodni mandat investirala 15miliona KM u Bužim naravno to nije ništa koliko su ti Vitezovi zasluzili... nažalost puno, puno ranije su trebali ali ima i naše krivicee i neorganiziranosti.

Sto se tice putne komunikacijee prema Bihacu treba ipak sagledat realno, to je projekat zahtjevan i za mnogo ekonomski razvijenije zemlje nego smo mi, to su samo bili price za naivne narodne mase jer se znalo da ne mozemo to ekonomski niti politicki iznijeti.
I opet nadjemo rješenje npr kada putujemo za Sarajevo spajamo se na Autoput banjaluka-doboj tako da sad ipak na neki način povezani smo, još sada ici ce do Bos.Novog autocesta prakticki nama u dvoristu. Tako da su nas Bake i dodo ipak obezbijedili :mrgreen:

Ali nevezano za ovo sve...govorio sam da je sve te stranke trenutno na vlasti trwbalo maknuti i SDA SNSD I HDZ, sve su to isti lopovi samo sto su ovo dvoje jos fasisti i zlocinci jer ne vidim razlog šta je to SDA vise kriva u odnosu na njih da se ova dvojica ostave a Sda izbaci.

Ako idu promjene te i taj progres naš pa sve ih otjeraj i sklapaj koaliciju sa manjim zlom a ne sa jos vecim zlom jer nazalost mi u ovoj državi smo prinuđeni da biramo izmedju dva zla- manje zlo.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jan 2023, 19:49

MortemHz je napisao/la:
03 jan 2023, 16:12
03 jan 2023, 15:36
Nigdje se država više ne poštuje i ne brani što u Krajini( neću reći voli) a nazalost najmanje dobija, evo i u politici onaj sporazum koji su bili potpisali sa dodikom i covicem srušen od Krajišnika koji nisu naucili da im neprijatelji drzave ppstavljaju uslove smiju iza leđa i uništavaju državu za sitan interes.
Šta je ba srušen :mrgreen: misliš na one osobe koje su podnijele ostavke na unutarstranačke pozicije a normalno ostali u stranci podržavajući sve ili ima nešto drugo?

Nisu zvanično izašli i nije propalo, makar ne još - sutra je sastanak osmorke. Sve i da izađu to ne može propasti na državnom nivou ali je guravo za Federaciju jer tu nemaju dovoljno delegata. Na državnom nivou imaju samo 2 kombinovano a na Federaciji 9. Što se tiče Kantona Sarajevo tu je SBiH ozbiljan dok NES ne postoji ali može se vlada napraviti i bez njih, trojka + ZNG imaju 19/35 što je većina. Jbg, bila je neka matematika bez ovih fašista ali onda to sve pada u domu naroda jer tu imaju većinu i sve bi bilo blokirano.. teška je situacija ali da ne pišem više o politici, nije bitno za temu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 03 jan 2023, 19:59

MortemHz je napisao/la:
03 jan 2023, 19:49
MortemHz je napisao/la:
03 jan 2023, 16:12

Šta je ba srušen :mrgreen: misliš na one osobe koje su podnijele ostavke na unutarstranačke pozicije a normalno ostali u stranci podržavajući sve ili ima nešto drugo?

Nisu zvanično izašli i nije propalo, makar ne još - sutra je sastanak osmorke. Sve i da izađu to ne može propasti na državnom nivou ali je guravo za Federaciju jer tu nemaju dovoljno delegata. Na državnom nivou imaju samo 2 kombinovano a na Federaciji 9. Što se tiče Kantona Sarajevo tu je SBiH ozbiljan dok NES ne postoji ali može se vlada napraviti i bez njih, trojka + ZNG imaju 19/35 što je većina. Jbg, bila je neka matematika bez ovih fašista ali onda to sve pada u domu naroda jer tu imaju većinu i sve bi bilo blokirano.. teška je situacija ali da ne pišem više o politici, nije bitno za temu.
Ti to znas ali puno ih vise to ne razumiju. Ne znaju politicki sistem.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 03 jan 2023, 20:02

Ako stvarno bude Hadzibegic, to će biti izbor koji bi mi vjerovatno najteže pao.
Svaki put kad pročitam vijest o tome, bude mi muka.
...
Ali eto, insan se nada da će izaći na dobro kada najmanje očekujemo. Valjda tako i bude, ako Bog da...pa makar to i Faruk bio.
Vico je imao uticaj na Peteva (Danilovic, Kovačević...pretpostavljam).
Vidjet ćemo da li ce bosnjacka "elita" krojiti spisak Hadzibegicu?!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 03 jan 2023, 20:10

Bosna i Hercegovina je zemlja nelogičnosti i izvrnutih vrijednosti u kojoj svako radi tuđi posao, a na svoj se slabo osvrće.
Pred sutrašnju sjednicu Izvršnog odbora Fudbalskog saveza BiH u Sarajevu na kojoj bi umjesto bugarskog stručnjaka Ivajla Peteva (istekao mu ugovor 31. decembra prošle godine) za novog selektora “Zmajeva” trebalo da bude imenovan Faruk Hadžibegić, igračka i trenerska legenda jugoslovenskog i bh. fudbala, bivši ambasador fudbala u vrijeme kada je Savez vodio Komitet za normalizaciju, ponovo se podiže nezdrava prašina i muti voda.

Stara navika “novinara” iz federalnog Sarajeva je da “kontra stav” uvijek traže i prezentuju od “davno zaboravljenih i nebitnih likova” ali i aktuelnih reprezentativaca koji izjavama žele i hoće da vode politiku Saveza. Kada su i gdje, u kojoj zemlji, igrači smjenjivali i postavljali selektora (ako izuzmemo Maroko u kojem su igrači i rukovodstvo tamošnjeg Saveza imali isti stav prema Vahidu Halilhodžiću!)?
Politiku FS BiH trebalo bi da vode čelnici ove organizacije, a nikako igrači. Njihov osnovni i prioritetni zadatak je teren i igre na njemu, te rezultati koje svi očekuju… “Novinari” iz federalnog Sarajeva su sebi uvijek u i oko reprezentacije dodjeljivali ekskluzivitet, pa čak i kada je Petev dolazio na kormilo “Zmajeva” bili su protiv njega favorizujući “pokeraša” Sergeja Barbareza, trenerskog anonimusa koji ne može da vodi ni pionire Hamburgera, Bajera iz Leverkuzena ili Borusije Dortmund u kojima je stekao visoku igračku reputaciju.

Vječiti kontraši svega postojećeg u BiH ne žele da sačuvaju Peteva na klupi “Zmajeva” samo zbog toga što je, kako se priča u (Baš)čaršiji na Miljacki, prilikom sastavljanja protokola za utakmice pitao kapitena Edina Džeku koga od igrača da stavi na spisak!? Njima je meta Vico Zeljković, predsjednik Saveza koji im je “oduzeo” ekluzivitet samo “njihove” reprezentacije i modernizovao selekciju “Zmajeva” koju simpatišu u cijelom regionu! 
Posljednji u nizu se oglasio golman Ibrahim Šehić i gle, čudi se, ko to nerezonski hoće da promijeni selektora Peteva?

Ko je Ibrahim Šehić da ocjenjuje rad selektora, ko ga je ovlastio, šta je njegova uloga i mogu li igrači voditi politiku Saveza i donositi odluke?
Ili je, možda, Šehić (prije njega se oglasio i kapiten Džeko) samo “portparol” onih koji su od nepoželjnog Peteva napravili svog “trenutnog junaka” za obračun sa onima koje ne podnose na visokim funkcijama u FS BiH i koji im ne dozvoljavaju da se miješaju u ozbiljne poslove kakvi su vođenje jednog Saveza člana UEFA i FIFA?

Gdje će fudbal dogurati ako fudbaleri budu komandovali funkcionerima i selektorima?
Možemo samo da zamišljamo i da se dosjećamo...

sport dc
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 03 jan 2023, 20:11, ukupno mijenjano 1 put.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 03 jan 2023, 20:11

Sveti je napisao/la:
03 jan 2023, 19:44
GIBRA je napisao/la:

Ne bih da tema ode u offtopic, ali zar nije ista ta sda godinama unazad sa istim tim snsd i hdz bila u koaliciji?
Vidi druže opet se vraćam na to, da smo mi u ovoj državi prisiljeni izmedju dva zla birat manje zlo, nažalost.
Jesi kad slusao zasto su bili s njima? Jedan od razloga je to što su morali jer ne mozes ignorisat srpskohrvatsku komponentua i tad su bile mnogo opustenije okolnosti nwgo sad i nije bilo toliko napada na integritet države.
A drugi i najbitniji razlog zašto je npr dodu Bake vukao u vlast zadnjih godina je taj što dodo puno laje a ustvari za vlast i pare sve ce dat i potpisat. Npr evo sve pristupne ugovore za NAto je potpisao i mi smo prakticki u NATO i pitanje je dana kada nas mogu pozvat kao ravnopravnu clanicu što je za nas bitnije nego da smo u Eu. Treći razlog ljetos kada su bili pregovori o izbornim zakonu koji je diskriminatoran i na stranu uji Bake je bio jwdini protiv dok su sve ove stranke iz opozicije bile pristale na te igre i fasizam demokratske evrope. Zelim reci koliko god oni bili isto lopovi i iskoristili ovu državu ipak imaju neki prag ispod kojeg ne idu a uvijek se pokaze da ni ovi iz opozicije nisu nista bolji.
Tako da dodo dodje kao kurvaa iskoristen je i sada je bila prilika da se def.odbaci ili ako nista puno ga oslabi.

Te price o nekom prosperitetu i ekonomiji to su price za naivne od toga jos nema nista...ovdje je jos borba za drzavu i za opstanak, nazalost a Nato je spas i garancija da cemo tek tad moci pricat o ekonomskom progresu bar takav je primjer u drugim zemljama koje su postale clanice.

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 03 jan 2023, 20:12

Prvo izaberu tek tako Peteva i kad frajer pod najnemoralnijim uslovima ostvari solidan rezultati i kada je jedino logično sportsko riješene produžiti mu mandat ti ga nogiraš i stavljaš novog bez ikakvog CVa. :bih:
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Chony533, Lavcina i 19 gostiju.