Potencijalni selektori
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Potencijalni selektori
Siniša njemu može kupiti samo kartu za Beograd. Jer tako je prirodno, jel.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:
Covjek kritikovao sve trenere od 96' godine, a sam nije nista napravio. Hinja hinjava.Goalgetter je napisao/la: ↑03 jan 2023, 22:30Svjesno unistavanje reprezentacije ovim izborom Hadzibegica za trenera. Jedna velika nula od trenera i vjerujem da se sagnuo Vici i savezu i pristao na sve samo da bi ozivio svoju davno propalu trenersku karijeru.
On se vec dobrih 5 godina vrti oko saveza i javno namece za trenersku poziciju, konacno (iz njegove pozicije) mu je uspjelo.
Jel moguce ljeptejeboh1a2s3o4 je napisao/la: ↑03 jan 2023, 21:51Ova emisija bi se mogla zvati glup i gluplji. Ne zna se ko je ko između voditelja i legende nam rukfaša.
U pola sata onoga što je trebala biti fudbalska emisija čovjek nije progovorio kako treba o fudbalu. Samo neke otrcane fraze tipa stvoriti atmosferu, navijači, povjerenje sa medijima i ostale hucri i palci... Nigdje ozbiljne analize. Demagog.
Još negdje tamo oko 20-te minute kaže da je Prevljak otrkiće, niko za njega nije prije znao, da je Prevljak komplementaran sa Džekom i da ako bi on mogao da bi ih stavio da igraju zajedno
. O pa (staviti psovku po želji)!
Još nakon toga kaže da mu se sviđa Danilović. Pa vidimo zašto si dobio posao "legendo"! Ko nas je kleo nije dangubio.
naprijed rejal
Fali ovdje (jos) jedan srbin, zbog nacionalnog kljuca.

Srpska Info je pisala prosle sedmice da imaju informaciju da ce Branislav Krunic biti jedan od pomocnika.
@igrajlopte 🐦
Nakon prva 4 kola i osvojena 2 boda, ide on nazad za Pariz, a onda dolazi neki "spasioc". Na kraju baraž, i ispadamo...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Jok, eto ti si nam opcija, shupcino jedna prepotentna. Ne mogu da razumijem, kako covjek moze kao strucnjak da omalovazava druge, a sam nista nije napravio. Znaci covjek imao 30 godina da nesto napravi, imao sve mogucnosti u Francuskoj, da ima kvalitet napravio bi nesto, a posto nema, nije. I sad bi on guzovace da vodi reprezentaciju, jer eto pozelio se domovine i carsije. Fuj.
I jesi samo za kafane sa haverom Dzinovicem.
Vidi mu face fuj. LjigavacHansestadt je napisao/la: ↑03 jan 2023, 23:02
Jok, eto ti si nam opcija, shupcino jedna prepotentna. Ne mogu da razumijem, kako covjek moze kao strucnjak da omalovazava druge, a sam nista nije napravio. Znaci covjek imao 30 godina da nesto napravi, imao sve mogucnosti u Francuskoj, da ima kvalitet napravio bi nesto, a posto nema, nije. I sad bi on guzovace da vodi reprezentaciju, jer eto pozelio se domovine i carsije. Fuj.
I jesi samo za kafane sa haverom Dzinovicem.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Ali interesantno na prvom intervjuu kaze za Prevljaka bi da igra sa Dzekom u prvih 11. Jer ne moze se Edin vracat po loptu na centar i igrat sam napadaca sto je po meni ok i taman pomislim ima neku dobru ideju ovaj i onda odmah druga recenica uprska sve isticuci Danilovica, sanicanina, Civica bas one igrace koje najvise kritikujemo 
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Gledam i ne mogu sebi da dodjem , ako ovaj lik dodje sa svojim bosanskim jezikom ukrašenim francuskim slengom. Pa taj nije mogao pobjediti Farska Ostrava sa Bolicem, Baljicem, Barbarezom, Hibicem, Konjićem, Salihamidzicem i drugima , Saša mu dajete rekoh sa Dtekom koji je na kraju profesionalne karijere , Pjanicem sa safarija . Pa njega matični klub Sarajevo nije uzeli kao trenera…
Volio bih da me demantije nego da većina nas bude u pravu
Volio bih da me demantije nego da većina nas bude u pravu
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
Ja ću da se držim Petevovog "sudite mi po rezultatima". Pa hajd Rukfaš da vidimo i od tebe neko čudo.
Pudlica ljinjava!
Mrs od reprezentacije Hadzibegicu!
Petevu smo sudili po rezultatima jer je relativno mlad cak je i imao neke reference. Hadzibegic 30 godina pokusava kao selektor i nista napravio nije.
Mrs od reprezentacije Hadzibegicu!
Petevu smo sudili po rezultatima jer je relativno mlad cak je i imao neke reference. Hadzibegic 30 godina pokusava kao selektor i nista napravio nije.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Destabilizaciju fudbalske selekcije. Unutarnju raspravu, probleme, itd itd. S drugim rijecima = konstatni haos, odnosno nemir.

@igrajlopte 🐦
Čolpa
Dnevni Avaz, novembar 2021:
I kao za Peteva, ovaj je Hadžibegić manje više jedini kandidat od prvog dana. Mora da je unaprijed pristao na guranje Danilovića, Saničanina i ostale.
Miriše na propale kvalifikacije, onda otkaz Hadžibegiću, a mjesec dana prije baraža dovedu nekog drugog jugoslovenskog dinosaurusa za selektora poput Džemala Hadžiabdića i ispušimo protiv Albanije.
Usput, zašto se uhljeb Misimović kao direktor reprezentacije uopšte ne oglašava po ovom pitanju?
Dnevni Avaz, novembar 2021:
Dnevni Avaz, april 2022:Bilo kako bilo, najgora opcija bila bi da selektor Petev odradi ugovor do kraja i onda se u januaru 2023. godine nađe novo rješenje. U tom slučaju, novi selektor do starta kvalifikacija za EP ne bi imao nijedan termin za uigravanje tima.
Ima jedan testni period u junu - u Ligi nacija. Nadam se da će selektor Petev ostati do tog perioda, da vidimo šta se tu može desiti. Grupa je teška - Crna Gora, Rumunija i Finska. No, minimum iz te prve tri utakmice trebao bi biti pet bodova. U svakom slučaju, sve će se znati u septembru, kada su na rasporedu posljednje dvije utakmice Lige nacija. Cilj je da budemo prvi u grupi.

I kao za Peteva, ovaj je Hadžibegić manje više jedini kandidat od prvog dana. Mora da je unaprijed pristao na guranje Danilovića, Saničanina i ostale.
Miriše na propale kvalifikacije, onda otkaz Hadžibegiću, a mjesec dana prije baraža dovedu nekog drugog jugoslovenskog dinosaurusa za selektora poput Džemala Hadžiabdića i ispušimo protiv Albanije.
Usput, zašto se uhljeb Misimović kao direktor reprezentacije uopšte ne oglašava po ovom pitanju?
Počnimo već razmišljati o potencijalnim protivnicima u baražu.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pusimo mi i u barazu, taman da su tu Lihtenstajn i Gibraltar
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.