Benjamin Tahirović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Benjamin Tahirović
Jel ovaj definitivno igra za BiH?
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
-
- Kontakt:
Hoce biti spreman ali nece biti u rosteru 100%
Nijednu pripremnu nije odigrao cak ni u rosteru nije bio.
Nijednu pripremnu nije odigrao cak ni u rosteru nije bio.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
Evo piše da postoji šansa da igra od prve minute.
I članak o Tahiroviću na Gianluca di Marzio: https://gianlucadimarzio.com/it/tahirov ... oria-chi-ehttps://romapress.net/mourinho-to-rely- ... gna-clash/
Mourinho to rely on Benjamin Tahirovic in Bologna clash
Former Primavera midfielder Benjamin Tahirovic hopes to make an impact in the second half of Roma’s season.
Highly praised by Jose Mourinho, the 19-year-old – who made his Serie A debut in the Giallorossi’s 1-1 draw with Torino before the international break – is reportedly eyeing the chance to feature in Roma’s upcoming match with Bologna on Wednesday.
According to Corriere dello Sport, there is the possibility Tahirovic may make a surprise starting appearance, becoming a regular part of the Special One’s rotations.
Hvala @Vuche za linkove. Da bude sto veca minutaza za Benjamina. 

Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:

Zaniolo ga ne ispušta iz vida
Sutrašnji dan će obilovat uzbuđenjima i nadam se pozitivnim stvarima za repku i buducnost našeg fudbala.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz
je li ovaj malac negdje izjavio da je nas?
Tuta Petrov
Tuta Petrov
Dok ih ne vidim na terenu pred ocima su mi duh Cimirot, zehner Gojak i Marcelo Civic.

Brat @brigadir ima nesto vise informacija nego mi. Ostaje nam nada da ce brat biti u pravu.

Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:

To i dalje tvrdim, moj rodjak je igrao s Benjinim bratom pa sam preko te veze se raspitao. Jos prije ove zvanicne objave u medijima.sam rekao da je Benjamin naš bar po rijecima njgovog brata koji doduse nije bio konkretan ali je rekao da ga Svedi nisu zvali sigurno i da malo čitamo izmedju redova..ono haman da ne kaže igrat če za nas. Čak smo predložili da da izjavu jednim.našem tv novinaru da bi on rekao da ne može tek tako davat kontakt jos bez dozvole kluba jer tad je bio na pretragaama zbog povrrde. A oni natpisi u medijima su potvrdili to.
Svejedok mi je brat @maestro čuli smo se i na ovu temu.
A tako i za ostale ove momke.
Jedino gdje je kritično odmah da ti kažem su Gigovic a i on je sve bliže nama i Omić kojem otac baš nije najsretniji da igra za nas...ustvari savjetuje ga da ne žuri s izborom ali i kod njega zelja postoji.
Jedino što Huseinbasic malo zabrinjava izbjegava pricat na temu repke koliko sam.čuo ali i za njega znam sigurno da voli Bosnu i daa je bio pristao za nas. Ali ne sumnjam nimalo u njega.
Šta ovo sad selektor Švedske govori da se Tahirović još nije odlučio, današnja vijest
https://www.fotbollskanalen.se/sverige/ ... bra-snack/
-
- Kontakt:
Ma može on sad pričat sta hoce, ubijedjen sam da ovaj put nece biti igre gluhih telefona kao sa Huseinbasicem i Njemackom u21.
Iz teksta:Vucevich je napisao/la: ↑03 jan 2023, 21:45Šta ovo sad selektor Švedske govori da se Tahirović još nije odlučio, današnja vijest
Andersson nikad nije imao licni kontakt sa Tahirovicem.
Kaze da je sportski direktor i U21 trener zaduzen za taj dio i da je SD Pettersson imao razgovor sa Benjaminom prije par sedmica i da je tada saopstio da nije donio konacnu odluku.
Medjutim kaze da ne zna ako su se nakon tog razgovora stvari promjenile i ako je Tahirovic donio odluku da nastupa za BiH da oni to moraju postovati.
Suma sumarum: Dobrodosao u pravu raju, Benjo!

@igrajlopte 🐦
ako je Benjo ko i brat nema sumnje da ce igrati za BiH
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Baš kontam da hoće startati, mislim da se i dalje vodi pod U-19 u Romi što znači da mu Mourinho itekako vjeruje. Sretno mali!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
da li je hadzija cuo za ovog momka haha