Zamisli sad neki iskusniji trener dođe hehe
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla - RIP Probisvjet
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”
- bhpremijerliga12
- Kontakt:
Jesu li to fakat zabranili komentare na svakom postu na fb? Ne kontam sta misle i zele s tim postici?
- RollingPaper
- Kontakt:
Jedini klub na svijetu sa ugasenim komentarima. Pa vise su se kritikovale prosle uprave nego ova, pa nije bilo blokiranja komentara.
Ne daju da se iznese vlastito misljenje
Kakvi retardi u pm

Kakvi retardi u pm
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Nevjerovatno, kao da je Kim Jong-Un vlasnik kluba
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Beduin
- Kontakt:
Cini mi se da sam ja napisao za ponude Vosnjaka i da ke rekao kako zeli u Slobodi ostati te da je u kontaktu s trenerom i Upravom da ostane.
Nejse, bitno je da je tu, igraci ga gotive, trener otom potom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Cudo ostaje a nemamo za hljeba jer su plate dobili zadnji put u augustu 

A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
Njega placa njegov klub

Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Jesi ti prvi rekao, sjećam se.Beduin je napisao/la: ↑04 jan 2023, 08:23Cini mi se da sam ja napisao za ponude Vosnjaka i da ke rekao kako zeli u Slobodi ostati te da je u kontaktu s trenerom i Upravom da ostane.
Nejse, bitno je da je tu, igraci ga gotive, trener otom potom.
A Simon je prvi potvrdio, ono kao zvanično, kad mnogi nisu bili sigurni.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Moguce naravno, ima raznih vrsta dogovora kod pozajmica. Ali opcenito, ocito je da naglasava korektnost u klubu kao razlog ostanka jos jednu polusezonu, jbg treba i to naglasiti kad vec znamo i kritikovati.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
-Beogradski sindikat
-Beogradski sindikat
-
- Kontakt:
Hvala skyaroSky9 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 10:00Jesi ti prvi rekao, sjećam se.
A Simon je prvi potvrdio, ono kao zvanično, kad mnogi nisu bili sigurni.![]()

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Što se mene tiče ne trebaju imena, samo info koliko se još igrača planira dovesti i na koje pozicije?simonknows je napisao/la: ↑04 jan 2023, 10:15Hvala skyaro, važno je da ostaje. Kao što sam rekao, ostaje sigurno ali ništa nije potpisano (ali će potpisati), i eto sve je tako bilo, jučer objaviše da je potpisao. A danas ako počnem bacati bombe, mislit ćete da vas furam
![]()
![]()
-
- Kontakt:
Traže se još maksimalno 3 igrača, bek, vezni i krilo. Sve zavisi od prioriteta i ponude na tržištu, ali dovest ćemo samo ono što pravi prevagu, bar je takav plan. Igraši koji se trenutno spominju, mogu reći da su po imenima dosta jaki.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑04 jan 2023, 12:48Što se mene tiče ne trebaju imena, samo info koliko se još igrača planira dovesti i na koje pozicije?simonknows je napisao/la: ↑04 jan 2023, 10:15Hvala skyaro, važno je da ostaje. Kao što sam rekao, ostaje sigurno ali ništa nije potpisano (ali će potpisati), i eto sve je tako bilo, jučer objaviše da je potpisao. A danas ako počnem bacati bombe, mislit ćete da vas furam
![]()
![]()
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
- Kontakt:
Djeluje sasvim ok ali meni nešto ni Ronaldo ne bi unijeo optimizam zbog veoma neiskusnog trenera kojeg imamo...simonknows je napisao/la: ↑04 jan 2023, 12:53Traže se još maksimalno 3 igrača, bek, vezni i krilo. Sve zavisi od prioriteta i ponude na tržištu, ali dovest ćemo samo ono što pravi prevagu, bar je takav plan. Igraši koji se trenutno spominju, mogu reći da su po imenima dosta jaki.ZaBoljuSlobodu je napisao/la: ↑04 jan 2023, 12:48Što se mene tiče ne trebaju imena, samo info koliko se još igrača planira dovesti i na koje pozicije?simonknows je napisao/la: ↑04 jan 2023, 10:15
Hvala skyaro, važno je da ostaje. Kao što sam rekao, ostaje sigurno ali ništa nije potpisano (ali će potpisati), i eto sve je tako bilo, jučer objaviše da je potpisao. A danas ako počnem bacati bombe, mislit ćete da vas furam
![]()
![]()
P.S.: Je li još neko ima problema ovdje sa slanjem privatne poruke ili samo ja?

- Beduin
- Kontakt:
I po ko zna koji put ce dovodjenjem nekih istrosenih i "provjerenih" igraca za nasu ligu uspjeti smiriti strasti i kupiti pojedince, a pare ce se skrsiti sve u svrhu opstanka u j3benoj ligi.
Oni su na ljeto trebali razmisljati o sportskom segmentu i rezultatima, a na zimu ciljano popuniti praznine u borbi za gornji dio tabele. A kod nas iz godine u godinu se sce uj3be do zime pa se bace enormne pare samo da se ne ispadne. I to slavimo kao uspjeh.
Od mene im nema podrske sve dok ne vidim na kraju sezone sta je i kako. Tacnije, ciljevi za slijedecu sezonu, a na to upucivati igracki kadar u novoj sezoni. Ova sezona je izgubljena i samo je opstanak bitan, uz tu borbu u kupu.
Oni su na ljeto trebali razmisljati o sportskom segmentu i rezultatima, a na zimu ciljano popuniti praznine u borbi za gornji dio tabele. A kod nas iz godine u godinu se sce uj3be do zime pa se bace enormne pare samo da se ne ispadne. I to slavimo kao uspjeh.
Od mene im nema podrske sve dok ne vidim na kraju sezone sta je i kako. Tacnije, ciljevi za slijedecu sezonu, a na to upucivati igracki kadar u novoj sezoni. Ova sezona je izgubljena i samo je opstanak bitan, uz tu borbu u kupu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Samo bih dodao još i to da po posljednjem sudijskom zvižduku ove sezone se obznani da Jaha neće biti trener u sljedećoj sezoni i da neće biti trener povratnik u klub u narednih 10 godinaBeduin je napisao/la: ↑04 jan 2023, 13:06I po ko zna koji put ce dovodjenjem nekih istrosenih i "provjerenih" igraca za nasu ligu uspjeti smiriti strasti i kupiti pojedince, a pare ce se skrsiti sve u svrhu opstanka u j3benoj ligi.

Ako ti ne bude problem, bombe šalji u pp.simonknows je napisao/la: ↑04 jan 2023, 10:15Hvala skyaro, važno je da ostaje. Kao što sam rekao, ostaje sigurno ali ništa nije potpisano (ali će potpisati), i eto sve je tako bilo, jučer objaviše da je potpisao. A danas ako počnem bacati bombe, mislit ćete da vas furam
![]()
![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Najjači je Steel.
Ukoliko pogledamo naše igre iz prvog dijela nismo imali ni neke sreće
Ukoliko pogledamo naše igre iz prvog dijela nismo imali ni neke sreće

-
- Kontakt:
Ja ne znam cemu se mi mozemo nadat dok je neznalica na klupi. Lik ce sve moguce unisitit a ni pomislit nece da ode
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.