Potencijalni selektori

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Sky9
Kontakt:

Re: Potencijalni selektori

Post Postao/la Sky9 » 04 jan 2023, 00:01

DamirT je napisao/la:
04 jan 2023, 00:01
Sky9 je napisao/la:
03 jan 2023, 23:56
Počnimo već razmišljati o potencijalnim protivnicima u baražu.
Pusimo mi i u barazu, taman da su tu Lihtenstajn i Gibraltar
Bez dileme :D
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

retromoos
Kontakt:

Post Postao/la retromoos » 04 jan 2023, 00:30

Ovako su Muzurovica preko talova i lopovluka progurali drugi put da bude selektor. Prvi put kad je bio selektor napravio katastrofu, a onda drugi put mislim da smo imali 6 ili 7 poraza u nizu prije nego sto su ga opet sutnuli. Tako i Faruk ide da proba drugi put iako je i povrsan poznavalac fudbala vidio da on nije za selektora. Moras biti totalno lud, bezobrazan, ucjenjen, potplacen, ili u talu da guras istog covjeka na poziciju na kojoj je vec jednom totalno podbacio. Prodjose nam zivoti nadajuci se nekom dobrom rezultatu, ali uzalud sa ovim ublehama.

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 04 jan 2023, 08:30

retromoos je napisao/la:
04 jan 2023, 00:30
Ovako su Muzurovica preko talova i lopovluka progurali drugi put da bude selektor. Prvi put kad je bio selektor napravio katastrofu, a onda drugi put mislim da smo imali 6 ili 7 poraza u nizu prije nego sto su ga opet sutnuli. Tako i Faruk ide da proba drugi put iako je i povrsan poznavalac fudbala vidio da on nije za selektora. Moras biti totalno lud, bezobrazan, ucjenjen, potplacen, ili u talu da guras istog covjeka na poziciju na kojoj je vec jednom totalno podbacio. Prodjose nam zivoti nadajuci se nekom dobrom rezultatu, ali uzalud sa ovim ublehama.
A sto da ne, nas moto je nek nas jasu sve dok su nasi. Sta fali da se rukfas sad malo kali na klupi repke, kakve ima veze, bolje on nego vlah muslin ili ujo bjelica :roll:
naprijed rejal

gazijabih
Kontakt:

Post Postao/la gazijabih » 04 jan 2023, 08:38

Ponavljati istu gresku u nadi da ce ispasti drugaciji ishod je ravan ocajnickom pozivu losem majstoru da ti opravi sve sto ti je sve zayeb'o u kuci. Vec 30god se probavaju ljudi na poziciji selektora. Probali ga mi 99te, gdje nas je ubjedjivao da je uspjeh sa Farskim 2:2, probala ga je CG 19te i jos uvijek se nisu oporavili od njega. Probalo ga je 10 timova u Francuskoj i onda odes na statistiku i uocis da konstantno kroz karijeru ima vise poraza od nerijesenih, jer nerijesenih ima vise nego pobjeda. Dati mu ovo kao igracku da se probava, igra, izivljava je degutantno. Ocekivati nesto s njim je ravno ludilu. Covjek je amater.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 04 jan 2023, 09:21

A **** ih više Vahid, Mesa , hadzibegic i te otrcane fraze " legende bh fudbala". 30 godina oni ove iste likove vrte u krug, dizu u nebesa prave neke legende i stručnjake a sve do danas ostalo isto...karine obicne. Nije ni čudno, kad jedan isti takav jugobalija krezubi Colpa predlaže selektora. Pitam se po čemu su legende našeg fudbala, šta su postigli, uradili.
Prava definicija je 'legende jugoslovenskog fudbala'.

Pored Bajramovica, Ibisevica, Selimbegovica... mladjih trenera sa modernom vizijom i pristupom oni nam serviraju ovakve senilne nadri strucnjake.

Ludi smo i **** od ljudi i najvijaca ako nam poture i pomirimo se sa ovakvim izborom i nastavkom njihovih spletki.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 04 jan 2023, 09:40

Avg. term as coach: 0.92 Years

Po transfermarktu :rol:

Čovjek ima 65 godina, trener od 1995 i nema niti godinu prosjeka po klubu :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

Nirton
Kontakt:

Post Postao/la Nirton » 04 jan 2023, 10:00

Faruk Hadzibegic - pogresan covjek u pogresno vrijeme na pogresnom mjestu
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast

Karambeu
Kontakt:

Post Postao/la Karambeu » 04 jan 2023, 11:06

Kaze mi sinoc jedan od clanova Izvrsnog odbora kad sam ga pitao, kad vec biraju Faruka sto eto npr. nisu sansu dali Jakirovicu ili Selimbegovicu, da ne budem neozbiljan.

Kao ono pa javnost bi nas ubila, ne mozemo biti toliko neozbiljni i za selektora odabrati nekog tako neiskusnog.

Ja se onda zamislim i kontam koliko su ti ljudi odvojeni od realnosti i ograniceni. Cuj da ne budem neozbiljan a Faruk im je kao.ozbiljno rjesenje sa iskustvom. Tacno ne vjerujem...

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 04 jan 2023, 11:09

Slabo raje danas na protestu.. sjećam se kad je Petev izabran da je bilo nekih profila tamo mahali su zastavama... očito je da je javnost sada zadovoljna i da pitarija može mirno spavati. Opet će biti jednoglasno izabran, tako da ne vidim da bi se mogla država raspasti zbog fudbala opet hahaha.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

safun79
Kontakt:

Post Postao/la safun79 » 04 jan 2023, 11:15

Mislio sam da je Faruk častan i sve do momenta kad su rekli da ce ga predložiti kao kandidata ispred bošnjaka, još kad ćujem da mu je Husarić zastupnik, nemam riječi
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,

Aleksandro Del Piero

Apolon
Kontakt:

Post Postao/la Apolon » 04 jan 2023, 11:31

Sretno Ivaylo i povedi nekog drugog. Dalje do propasti cemo sa Hadzibegom :yawn:
Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈

Herson

Post Postao/la Herson » 04 jan 2023, 11:41

Sretno Hadzibegicu i povedi nas na Euro. :bih: :bih:

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 04 jan 2023, 11:45

Hadzibegic prica kako je bitno da se stvori pravi ambijent, da svi stanu uz reprezentaciju, javnost, bivsi igraci i treneri. Samo je problem sto nije niko za njega osim oni koji su ga izabrali. Sam se nametnuo.

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 04 jan 2023, 11:52

Ovo je ono tipicno Sarajevsko **** Bosne. Nista nije bitno osim Sarajevskog uhljebljavanja, tako su nam i drzavu na pasaluk doveli.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 04 jan 2023, 11:53

Hadžibegića treba izviždati cijeli stadion na prvoj utakmici i ponizit pa nek obara glavu i stidi se što je prihvatio funkciju iako zna da ga niko ne želi !!!

Al on igra na merhamet Bošnjački neće oni ..preći će preko toga ...zato poziva na jedinstvo i šuplju slaže...zna on u koju hramlje
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 04 jan 2023, 12:01

Kad je faruk bio prvi put selektor BiH , pa podnio ostavku , tad je se digao i kurta i murta , cak je i Alija kontaktirao faruka al on nije htjeo da cuje , plata mu problem bila , poslije svi znamo da nije nikog vodio ozbiljnog , Ćiro je rekao za njega da je drugoligaški trener , jer je faruk napadao čiru zato sto je selektor i td meni se nikako ne svidja Faruk ni kao osoba a jos manje kao trener

ra1981
Kontakt:

Post Postao/la ra1981 » 04 jan 2023, 12:34

Čuj Hadžibegić. Jesmo zaostali. Bio sam protiv Peteva svim silama, ali je milijardu puta bolje rješenje od uhljeba Hadžibegića.

safun79
Kontakt:

Post Postao/la safun79 » 04 jan 2023, 12:35

Eto, izabran.....
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,

Aleksandro Del Piero

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 04 jan 2023, 12:36

Pa dobro, Bajević je dočekan objeručke pa ni remi nije imao a ne pobjedu, ovog pljujemo moždai bude šta :njanjanja:
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 04 jan 2023, 12:44

Hadzibegicu sretno ali slijede nam jos jedne kvalifikacije koje cemo pisati propalo.
Skroz pogresne i nelogicne odluke
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, Normus90, Venom i 20 gostiju.