Liverpool FC
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Zar ti nisi u 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
U četvrtak idem.
Neće Njemačka ništa promijeniti, ne mogu bez ja Liverpoola, jače od mene.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ej u sta mi potrosismo prime Alissona Van Dijka Thiaga Salaha
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma sjebali smo čitavu generaciju.
Ideš tri puta preko 90 poena, igraš tri finala LP i onda dopuštaš ovo...
Bit će kukanja kad Jude ode negdje drugo.
Ideš tri puta preko 90 poena, igraš tri finala LP i onda dopuštaš ovo...
Bit će kukanja kad Jude ode negdje drugo.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Valjda bar EL osvojimo.
Dozivljavali smo mi I gore stvari. Bar igramo LP
Kad se sjetim nade da ce nas Samed Yesil izvesti iz crnih dana, vjerovanja da ce Borini biti igracina. Da Reina nije postao kiksara I da je top golman. Ovo sad je zlatno.
Bit ce bolje. 1 poraz I 4 pobjede u 5 zadnjih tekmi. Nije katastrofa.
Kad se sjetim nade da ce nas Samed Yesil izvesti iz crnih dana, vjerovanja da ce Borini biti igracina. Da Reina nije postao kiksara I da je top golman. Ovo sad je zlatno.
Bit ce bolje. 1 poraz I 4 pobjede u 5 zadnjih tekmi. Nije katastrofa.
Nisam se tad nervirao jer sam svjestan bio da smo goli qrac i banter club. Ovako kad znaš da ti malo fali da opet budeš top, moraš biti ljut.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
I FM save mi se smucio zbog ovog jucer.
7 boba iza mrtvog uniteda
Alal vam vera ameri i flopponja

Alal vam vera ameri i flopponja
nepotrebno preseravanje unistava klub
Javnost u i oko Liverpoola uživa imati scapegoata na kojeg će se istresati. Ok i ja sam ga spomenuo neku noć ali ovo je već pretjerivanje.
Od ostalih vijesti, Virgil pokidao ložu
Od ostalih vijesti, Virgil pokidao ložu
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Nerealno koliko se dijelova kluba istovremeno raspada 
Splet okolnosti, ali i odgovor na prošlu sezonu. Mirisalo je da ćeš nakon onakve sezone imati sljedeću ispodprosječnu.
Pa da se doveo dovoljan broj igraca ne bi se isti jahali 3 godine.
Ključ svega. Fino Ferguson davno rekao, moraš osvježavati roster svako malo. Mi samo napad osvježavamo. A evo po posljednjim izjavama, čak i po cijenu da ostaneš bez potrebnih pojačanja samo da bi ga šuknuo konkurenciji da ga oni ne dovedu (gakpo).
Ovo je stvarno neozbiljno sa Judeom, pa nije Messi u prajmu da ga ganjaš i štekaš pare evo 2 godine već.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.