Lahoz
La Liga
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: La Liga
23 prekrsaja na utakmici od toga 11 zutih kartona, 2 crvena i zuti za trenera
Lahoz
Lahoz
Don't believe the hype.
Ja i zaboravio da igraju dns, šteta što nisam gledao ovaj cirkus. Nema boljeg sudije za ove padavičare po Španiji.akisarajevo92 je napisao/la: ↑31 dec 2022, 15:5923 prekrsaja na utakmici od toga 11 zutih kartona, 2 crvena i zuti za trenera
Lahoz![]()
Vidim Alonso pravi neke glupe poteze u svom šesnaestercu.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
-
ANamelessGhoul
- Kontakt:
Jao kakav penal za espanyol hahahah
Ono Gigovic Borcu ne bi sviro sta je ono
Ono Gigovic Borcu ne bi sviro sta je ono
Ovaj lik je sudio Argentina vs Holandija.
Na 16 prekrsaja Argnetine lik je uspio dati 11 kartona.
Jel realno da sudi jos , yebemo mu djecu svi odreda.Sta rade ovi Spanci , propast ce liga na nivo Portugalske.
Na 16 prekrsaja Argnetine lik je uspio dati 11 kartona.
Jel realno da sudi jos , yebemo mu djecu svi odreda.Sta rade ovi Spanci , propast ce liga na nivo Portugalske.
Čist penal, lik mu skinuo kopačku. Start na ahilovu petu, mogao je biti okarakterisan i crvenim kartonom.
Ono kad jeftha komentariše suđenje, a ni pravila ne zna. Čuj za crveni. Ma za tri utakmice suspenzije realno.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Modrić je dobio prije dvije-tri sezone.
- Shategabri
- Kontakt:
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jos da su ista pravila kao tad…
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- Blackwargreymon
- Kontakt:
Premekan penal, ne bi trebalo da se svira, Lahoz odavno pokazao da nije za ovaj posao.
Ja samo znam za pravilo da igrač koji dobije crveni karton na terenu ne bi smio igrati u idućoj utakmici ni pod razno.
Ma Lahoz je klaun uvijek bio al ono je cist penal
- Shategabri
- Kontakt:
Uze Espanyol bod katalonskoj ravi
Al koga briga Pessi je uzeo Mundijal

Al koga briga Pessi je uzeo Mundijal
🔴 MIA SAN MIA 🔴
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
6x 🏆 UCL
32x 🏆 Bundesliga
20x 🏆 DFB Pokal
Sta ste zakukali na Lahoza?
Vidim vecina kartona koje je dodjelio bili su zbog prigovora.
Da Bogdom sve sudije tako reaguju kad im se pickice od igraca dolaze unosit u facu fudbal bi bio ljepsi za gledat.
Dosadilo mi je gledat da golman maltene dolazi s gola i da coporativno okruze sudiju kako bi oni dijelili neku svoju verziju pravde.
Nebitno koji je klub u pitanju.
Vidim vecina kartona koje je dodjelio bili su zbog prigovora.
Da Bogdom sve sudije tako reaguju kad im se pickice od igraca dolaze unosit u facu fudbal bi bio ljepsi za gledat.
Dosadilo mi je gledat da golman maltene dolazi s gola i da coporativno okruze sudiju kako bi oni dijelili neku svoju verziju pravde.
Nebitno koji je klub u pitanju.
- numanumaye22
- Kontakt:
Mislim da nema smisla nesto posebno ni pratiti, sad kad je Lionel obesmislio i kompletirao fudbal. Eventualno tu i tamo neki mec u Ligi Prvaka i to je to. Do EP.
- Shategabri
- Kontakt:
Itekako je zanimljiva trka za titulu u La Ligi.
Messi i CR jesu imali svoju eru u La Ligi, ali s njima nije završio fudbal.
Tu su neke rising star, neke će još doći u narednim godinama, španski fudbalski titani će i dalje voditi glavnu riječ u Evropi.
Tu su neke rising star, neke će još doći u narednim godinama, španski fudbalski titani će i dalje voditi glavnu riječ u Evropi.
Koševo Zapad
Nabil Fekir i Betis su uvijek užitak za gledanje.. besmisleno dodavanje Barcelone sa ili bez Messija baš i nije.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- numanumaye22
- Kontakt:
Nisam ljubitelj nostalgije, ne hvatam se za to, ali nemas na trzistu sad recimo dobra krila, napadace, pa ni stopere kao nekad. Pa sjetite se samo 2009 kad je Real Madrid otisao u kupovinu, koga se moglo sve dovesti. Sad da imas milijardu ne znas koga dovest, ljudi znaju samo od novih za Halanda i Mbappea.Shategabri je napisao/la: ↑04 jan 2023, 14:10Itekako je zanimljiva trka za titulu u La Ligi.
Sve nekako mlade obecavajuce zvijezde, a nista realno. Ko se god pojavi porede ga s Messijem, a zaboravi se da je lik do 24 imao 3 zlatne lopte dok ovi nisu osvojili ni LP. Glupost ziva. Ali ima se YT da se podsjeti, nije nikad kasno.
- numanumaye22
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.