Tjt.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑04 jan 2023, 14:46On ako ne zna ove stvari, kako ce znati za Hamulice, Tahirovice, Huseinbasice itd..
Faruk Hadžibegić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Faruk Hadžibegić
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Pjanic i djeko su nam u punoj snazi, nemamo puno igraca koji igraju i romi o sitiju
naprijed rejal
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Al ugovor na godinu dana. Taman da sjebe kvalifikacije i svako svojim putem. Pa majku mu yebem onda si trebao dati Petkoviću ili Vahidu koliko traže para za ovih 12 mjeseci i kraj priče. Fuj.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Pjevat ce se opet Idi idi neznalice...
-
- Kontakt:
Nikad nisam gledao press konferenciju gdje se više pričalo, a manje reklo.
Ono što bi moglo sahraniti ovu reprezentaciju, bi bilo da ne pozovemo Jašića, Tahirovića, Huseinbašića, Hamulića i ostale, čini se da smo blizu toga.
Predsjednik klasična srpska priča, glumljenje žrtve, glumi kabadahiju, pravi se budala, papagaj. Direktor uličar koji se tuče po kafanama. Selektor zna samo da je 11 igrača na terenu.
Ono što bi moglo sahraniti ovu reprezentaciju, bi bilo da ne pozovemo Jašića, Tahirovića, Huseinbašića, Hamulića i ostale, čini se da smo blizu toga.
Predsjednik klasična srpska priča, glumljenje žrtve, glumi kabadahiju, pravi se budala, papagaj. Direktor uličar koji se tuče po kafanama. Selektor zna samo da je 11 igrača na terenu.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Ostavimo sve idemo na svjetsko j'ebote....
Čovjek je ovo svjesno izjavio. U kvalifikacijama za euro će uigravati ekipu za kvalifikacije SP
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
-
- Kontakt:
Prva izjava i odmah nam dao do znanja sta nas ceka 

Hadžibegić: Nema dobre reprezentacije bez jake domaće lige, biće polemike o selekciji igrača
Zadnja izmjena: redbull93, dana/u 04 jan 2023, 15:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Faruk izlapio. Ne zna kud udara, a Vico laže ko pas.
WALES.GOLF.MADRID.
IN THAT ORDER
IN THAT ORDER
Cuj Vice 
-
- Kontakt:
Citav dan kisa na zapadu evrope, gledam kako vico prezentira hadzibegica. tezak dan definitivno.
Želim da razumijem igrače, njima je lijepo igrati za reprezentaciju, ali to koriste i da idu obići familiju... No, ja ću im biti prvi koji će dati primjer profesionalizma. Imat ćemo vremena i za kafanu i za obilazak rodbine...", rekao je Hadžibegić.
Majcin sine
Majcin sine

Ovaj je senilniji od Bajevica
On nije cuo ni za Zaniola kamo li Tahirovica
On nije cuo ni za Zaniola kamo li Tahirovica
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne Seri da je to izjavio hahahahahahretromoos je napisao/la: ↑04 jan 2023, 15:14Želim da razumijem igrače, njima je lijepo igrati za reprezentaciju, ali to koriste i da idu obići familiju... No, ja ću im biti prvi koji će dati primjer profesionalizma. Imat ćemo vremena i za kafanu i za obilazak rodbine...", rekao je Hadžibegić.
Majcin sine![]()
naprijed rejal
Šta je Petev u karijeri napravio ? Ovaj je barem uveo dvije evropske ekipe u prvu ligu, sigurno neće biti lošiji od Peteva.mostar_mo je napisao/la: ↑04 jan 2023, 13:24Ja bi radije dao nekom mladjem iz naše lige već njemu iz jednostavnog razloga jer ne vjerujem nekom ko za 65 godina nije napravio trenerski uspjeh da može sad nešto uraditi.fks74 je napisao/la: ↑04 jan 2023, 13:21Ko je bio tvoj favorit ?mostar_mo je napisao/la: ↑04 jan 2023, 13:14Al pazi alibija , prvo izadje vijest da je zvanicno izabran pa onda za 5 minuta da ima specijalan dogovor o 365 dana ...
Pa i hajvan zna da neće više biti ako sjebe kvalifikacije , a lično mislim da nema nikakvih šansi kao selektor jer jednostavno ne ulijeva povjerenje i samopouzdanje pojavom ni kući svojoj , a ne Džeki i ekipi da ulije vjeru u uspjeh..!!!
Jedino polažem nade u Džeku da će motivirat ekipu obzirom da je i njemu zadnja šansa za Euro !!!
Ostavio bi Peteva .
-
- Kontakt:
Nije, fakticki suprotno. Rekao je da mora biti profesionalizma, a manje oblizaka rodbine dok su okupljanja. To je mozda jedini dio koji mi se svidio.Sveti je napisao/la: ↑04 jan 2023, 15:16Ne Seri da je to izjavio hahahahahahretromoos je napisao/la: ↑04 jan 2023, 15:14Želim da razumijem igrače, njima je lijepo igrati za reprezentaciju, ali to koriste i da idu obići familiju... No, ja ću im biti prvi koji će dati primjer profesionalizma. Imat ćemo vremena i za kafanu i za obilazak rodbine...", rekao je Hadžibegić.
Majcin sine![]()
Treba dati sansu novom selektoru.
Ako smo je dali Petevu koji nije imao nekih uspjeha, zasto ne bi i Rukfasu.
Ako smo je dali Petevu koji nije imao nekih uspjeha, zasto ne bi i Rukfasu.
Palestina! Savez napolje! Ko ne skace mrzi Bosnu hej hej hej!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Treba mu dati šansu samo da se ne remeti atmosfera.
Ali Faruk je uveliko zaostao, vjerovatno je i senilan.
Potraćit ćeš najveći influks potencijalnih još od "zlatne" generacije jer je selektor u kamenom dobu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Trenutno korisnika/ca: HeraklitMracni i 17 gostiju.